מחפש מתקן\מנעול רתק מיחד לM16
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מחפש מתקן\מנעול רתק מיחד לM16
שמעתי שיש דבר כזה אך אף אחד לא יודע איפה להשיגו
אודה על כל מידע
אודה על כל מידע
- סליקאי כסף
Re: מחפש מתקן\מנעול רתק מיחד לM16
ראיתי לפני שנה או שנתיים אצל אמיר בקצרין
- סליקאי כסף
יש לי מנעול כזה שנופק לי ומשמש אותי.
אתה מוזמן ליצור עמי קשר בפרטי.
אתה מוזמן ליצור עמי קשר בפרטי.
WARLORD
- סליקאי זהב
קיבלתי מספר רב של הודעות בפרטי.
אני אשתדל לחזור לכולם בהקדם.
לאור חלק מהשאלות ראיתי להבהיר שאני לא מוכר התקן כזה או מוסר התקן ואפילו לא רכשתי אותו.
הוא נופק לי לשימוש על ידי היחידה אליה אני שייך כיום ומצוי בשימוש קבוע שלי.
אני יכול לענות על שאלות ולהכווין אך לא מעבר לכך.
אני אשתדל לחזור לכולם בהקדם.
לאור חלק מהשאלות ראיתי להבהיר שאני לא מוכר התקן כזה או מוסר התקן ואפילו לא רכשתי אותו.
הוא נופק לי לשימוש על ידי היחידה אליה אני שייך כיום ומצוי בשימוש קבוע שלי.
אני יכול לענות על שאלות ולהכווין אך לא מעבר לכך.
WARLORD
- סליקאי זהב
היה לי כזה כשהיה לי בבית נשק צבאי. חתמתי על זה יחד עם הנשק. אבל זהיה כל כך מסורבל שלא טרחתי להתקין ולהשתמש. יותר קל לאלתר משהו מטבעת עם תושבת שמחוברת לקיר עם בורגי ג'מבו, ומנעול תלייה מסיבי. כמובן זה צריך להיות בנוי ככה שלא תהיה גישה לברגים כשהמתקן נעול.
CZ 75 BD
- סליקאי כסף
חן אני לא מכיר אותך ואין לי חלילה שום דבר נגדך. מקוה שלא תעלב מדבריי הבאים, שייראו כביקורתיים:
מדובר להבנתי (לפחות כך אצלי) על נשק צבאי בהגדרה ולא נשק פרטי, אשר מכוח פקודות מסוימות אנו זכאים להחזיק בו באופן קבוע, גם שלא בזמן סדיר / קבע / שמ״פ.
כך או כך, לא משנה לענייננו באיזה קונסטלציה נמסר הנשק הצבאי, ולאיזו תכלית, מה שברור הוא שאם החברים יפעלו לפי העצה שלך ויאלתרו התקן ותהיה פריצה בביתם, הם ישאו באחריות כבדה מאוד.
אני מייעץ להקפיד על הצמדות להוראות היחידה / הגורם שניפק לכם את הנשק הצבאי, כי אחרת (וגם אם תוכיחו שהמתקן האלטרנטיבי שבו השתמשתם הינו עדיף על המתקן שבו התבקשתם להשתמש) תהיו בצרות צרורות בכל מקרה של גניבה.
מדובר להבנתי (לפחות כך אצלי) על נשק צבאי בהגדרה ולא נשק פרטי, אשר מכוח פקודות מסוימות אנו זכאים להחזיק בו באופן קבוע, גם שלא בזמן סדיר / קבע / שמ״פ.
כך או כך, לא משנה לענייננו באיזה קונסטלציה נמסר הנשק הצבאי, ולאיזו תכלית, מה שברור הוא שאם החברים יפעלו לפי העצה שלך ויאלתרו התקן ותהיה פריצה בביתם, הם ישאו באחריות כבדה מאוד.
אני מייעץ להקפיד על הצמדות להוראות היחידה / הגורם שניפק לכם את הנשק הצבאי, כי אחרת (וגם אם תוכיחו שהמתקן האלטרנטיבי שבו השתמשתם הינו עדיף על המתקן שבו התבקשתם להשתמש) תהיו בצרות צרורות בכל מקרה של גניבה.
WARLORD
- סליקאי זהב
אני כמעט בטוח שפה תמצא את מבוקש.…
http://www.ozsafes.co.il/
הייתי לפני שנה במפעל שלהם והם ייצרו מתקנים כאלה.
http://www.ozsafes.co.il/
הייתי לפני שנה במפעל שלהם והם ייצרו מתקנים כאלה.
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
Warlord כתב:חן אני לא מכיר אותך ואין לי חלילה שום דבר נגדך. מקוה שלא תעלב מדבריי הבאים, שייראו כביקורתיים:
ייתכן שאתה צודק. לי פשוט נתנו את זה יחד עם הנשק, בלי שום הוראות מיוחדות. השואל לא כתב למה הוא צריך מתקן כזה ולמה יש לו נשק בבית. עובדה שיש לו נשק ואין לו מתקן. אני לא חושב שההוראות שונות מאשר לגבי כל חייל שיוצא הביתה עם נשק ואין לו מתקן מיוחד. אבל אני באמת לא יודע ולא התכוונתי להמליץ לכאן או לכאן.
CZ 75 BD
- סליקאי כסף
אחינו.
אם אתה בסדיר או בקבע זה עניין אחד.
במקרה כזה אם הנשק הצבאי נופק לך ללא הנחיות מיוחדות זה פחות בעייתי ותאבטח אותו לפי מיטב שיקול דעתך ואם קיבלת הנחיות פשוט בצע אותן.
אם זה לא המקרה (כלומר אתה לא בקבע או בסדיר) ויש אצלך נשק צבאי באופן קבוע ולא רק בזמן שמ״פ זו הסיטואציה שכיוונתי אליה.
אם הנשק הזה חלילה ייגנב, אתה : א. תרגיש מאוד לא נוח. ב. תצטרך לתת הרבה הסברים.
במקרה כזה הקפדה מלאה על ההנחיות שקיבלת (ואין מצב שהנשק יגיע אליך בלי הנחיות מפורטות לשמירתו), בלי שום אלתורים, הינה הכרחית.
אני הייתי מוכן להתקין על חשבוני כספת מאסיבית כמו של בתי עסק העובדים עם מזומן והעדיפו את ההתקן הזה שלדעתי בוודאי אינו בטוח יותר מכספת.
לאור האמור לעיל לא אלתרתי.
אם אתה בסדיר או בקבע זה עניין אחד.
במקרה כזה אם הנשק הצבאי נופק לך ללא הנחיות מיוחדות זה פחות בעייתי ותאבטח אותו לפי מיטב שיקול דעתך ואם קיבלת הנחיות פשוט בצע אותן.
אם זה לא המקרה (כלומר אתה לא בקבע או בסדיר) ויש אצלך נשק צבאי באופן קבוע ולא רק בזמן שמ״פ זו הסיטואציה שכיוונתי אליה.
אם הנשק הזה חלילה ייגנב, אתה : א. תרגיש מאוד לא נוח. ב. תצטרך לתת הרבה הסברים.
במקרה כזה הקפדה מלאה על ההנחיות שקיבלת (ואין מצב שהנשק יגיע אליך בלי הנחיות מפורטות לשמירתו), בלי שום אלתורים, הינה הכרחית.
אני הייתי מוכן להתקין על חשבוני כספת מאסיבית כמו של בתי עסק העובדים עם מזומן והעדיפו את ההתקן הזה שלדעתי בוודאי אינו בטוח יותר מכספת.
לאור האמור לעיל לא אלתרתי.
WARLORD
- סליקאי זהב
יש סיכוי שתעלה תמונה?
- סליקאי ארד
אשלח לידידינו נוי ואבקש ממנו להעלות לינקים.
עדיין לא התעמקתי באיך מעלים תמונות לאתר.
עדיין לא התעמקתי באיך מעלים תמונות לאתר.
WARLORD
- סליקאי זהב
נוי לא זמין. אם אתה יודע להעלות תמונות, שלח לי את הנייד שלך בפרטי
WARLORD
- סליקאי זהב
בבקשה חברים:
http://www.siz.co.il/my.php?i=iyz5zwkm4idm.jpg
http://www.siz.co.il/my.php?i=mtw2qymmzzgx.jpg
http://www.siz.co.il/my.php?i=iyz5zwkm4idm.jpg
http://www.siz.co.il/my.php?i=mtw2qymmzzgx.jpg
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
בואו ניקח נשק חדש מושחר יפה מבצעי ונחרע לו ת'צורה.
זה ומק פורק על נשק אחד והעובדה שכוחות ביטחון ישראלים (לרוב) לא הולכים עם כדור בקנה יכול להרוס לצה"ל את כל הקרדיט שנבנה במשך השנים.
או במילה אחת,
ב י ז י ו ן!!!
זה ומק פורק על נשק אחד והעובדה שכוחות ביטחון ישראלים (לרוב) לא הולכים עם כדור בקנה יכול להרוס לצה"ל את כל הקרדיט שנבנה במשך השנים.
או במילה אחת,
ב י ז י ו ן!!!
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
M16 או AR15 עשויים מאלומיניום. עם סכין למריחת חמאה אני מפרק את הגשר הדקיק הזה.
ובנוסף, החלק המאובטח (כביכול) הוא בכלל לא מוגדר נשק. החלק התחתון הוא הנשק עצמו, לא הקנה והמכלול.
עד מתי...
ובנוסף, החלק המאובטח (כביכול) הוא בכלל לא מוגדר נשק. החלק התחתון הוא הנשק עצמו, לא הקנה והמכלול.
עד מתי...
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד