חידה לילית
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חידה לילית
כולנו שמענו על ה P7 של HK
אני מכיר שני אקדחים שפועלים על עיקרון דומה, מהו העיקרון ואיזה אקדחים?
אילו תכונות מיוחדות נוספות יש לאקדחים הנ"ל?
Re: חידה לילית
fiveseven כתב:כולנו שמענו על ה P7 של HK
העקרון הוא מנגנון הפעלה לפעולה מחזורית הנעזר בגז הפליטה.
אקדחים העושים שימוש במנגנון מונע גז (Gas Operated) אמיתי הם:
Desert Eagle, .475 Wildey Auto Mag. ה-Wildey הוא הראשון בעולם בקטגוריה זו.
אקדחים העושים שימוש במנגנון Gas-Delayed Blowback הם:
Vektor CP1, HKP7, ודגם 1895 של בראונינג. יש עוד??? האקדח הראשון שעבד עם מנגנון גז היה הברואנינג מודל 1895. דגם זה עבר שינויים והתפתח להיות מה שאנו מכירים כיום בתור Colt 45 1911.
אני לא יודע לאיזה תכונות מיוחדות אתה מתכוון...

תודה.
-
Spinacia
SPINACIA
אתה צודק בקשר לשם המנגנון ול CP1 VEKTOR אשר לו יש תכונה נדירה נוספת.
בקשר לבראונינג 1895, חיפשתי ומצאתי כמה פטנטים שהוא רשם בשנה זו וכמה אבות טיפוס לרובה צייד חצי אוטומטי ומכונת יריה, אבל לא מצאתי איזכור למנגנון רתע מעוכב גזים.
אם יש לך יותר מידע בבקשה שתף אותנו.
בכל מקרה יש אקדח נוסף שלא הוזכר עדיין.
ודרך אגב באתר www.world.guns.ru
נאמר שנשר המדבר תוכנן הארה"ב ורק לוטש בתע"ש והוא מופיע תחת תוצרת USA
Magnum Research, Inc. patented the basic design of the Desert Eagle in 1980, and the first working prototype of the pistol was completed in 1981. It was about 80% functional, with a rotating bolt, full gas operation and excellent shooting characteristics. The final refinements to the pistol were made by Israel Military Industries (IMI), under contract to Magnum Research, Inc. After research that included thousands of rounds of test-firing, a fully functional .357 Magnum production model was produced in an edition of just over 1,000 pistols. These pistols, collector's items today, have traditional land-and-grove rifling, and they will not accept extended barrels or caliber conversion kits. The serial numbers for these pistols start at #3001.
אני מקווה שזה לא נכון, ככה לקחת מתע"ש את החידוש האמיתי היחיד שלהם בתחום האקדחים?
לא יפה, אם אתם יודעים אחרת נא להציף את הנהלת האתר במכתבים נזעמים.
mpopenker@hotmail.ru
אתה צודק בקשר לשם המנגנון ול CP1 VEKTOR אשר לו יש תכונה נדירה נוספת.
בקשר לבראונינג 1895, חיפשתי ומצאתי כמה פטנטים שהוא רשם בשנה זו וכמה אבות טיפוס לרובה צייד חצי אוטומטי ומכונת יריה, אבל לא מצאתי איזכור למנגנון רתע מעוכב גזים.
אם יש לך יותר מידע בבקשה שתף אותנו.
בכל מקרה יש אקדח נוסף שלא הוזכר עדיין.
ודרך אגב באתר www.world.guns.ru
נאמר שנשר המדבר תוכנן הארה"ב ורק לוטש בתע"ש והוא מופיע תחת תוצרת USA
Magnum Research, Inc. patented the basic design of the Desert Eagle in 1980, and the first working prototype of the pistol was completed in 1981. It was about 80% functional, with a rotating bolt, full gas operation and excellent shooting characteristics. The final refinements to the pistol were made by Israel Military Industries (IMI), under contract to Magnum Research, Inc. After research that included thousands of rounds of test-firing, a fully functional .357 Magnum production model was produced in an edition of just over 1,000 pistols. These pistols, collector's items today, have traditional land-and-grove rifling, and they will not accept extended barrels or caliber conversion kits. The serial numbers for these pistols start at #3001.
אני מקווה שזה לא נכון, ככה לקחת מתע"ש את החידוש האמיתי היחיד שלהם בתחום האקדחים?
לא יפה, אם אתם יודעים אחרת נא להציף את הנהלת האתר במכתבים נזעמים.
mpopenker@hotmail.ru
תשובה
fiveseven,
אין לי תשובה לגביי האקדח הנוסף שלא הוזכר והתכונות המיוחדות אליהן אתה מתכוונן.
אתה יכול מצוא מידע נוסף על הבראונינג 1895 באתר הזה http://www.sightm1911.com/lib/history/hist_dev.htm
תודה.

אין לי תשובה לגביי האקדח הנוסף שלא הוזכר והתכונות המיוחדות אליהן אתה מתכוונן.
אתה יכול מצוא מידע נוסף על הבראונינג 1895 באתר הזה http://www.sightm1911.com/lib/history/hist_dev.htm
תודה.

-
Spinacia
קראתי עוד קצת על ה 1895, ההסבר לא מאד מפורט אבל עד כמה שהצלחתי להבין המנגנון מופעל על ידי הגזים הנפלטים מהקנה והם גורמים לתנועה שפותחת בריח מכני.
הבריח הוא בריח קיפול (ברך) בדומה לאקדחי הלוגר הראשונים או ל MAG והגזים או דוחפים מעין כנפון אשר נמצא אחרי הלוע או אולי בוכנה למרות שלא מוזכרת כזו, זה מה שאני הבנתי בכל מקרה.
לא נראה לי שהבראונינג 1895 מופעל ע"י מנגנון רתע מעוכב גזים כמו ה P7 אלא יותר בדומה לנשר המדבר. הבראונינג 1900 כבר פועל על רתע ישיר (לא מעוכב).
בקשר ל VEKTOR CP1 נזכרתי בעוד תכונה יחודית שלו - כבר שתיים .
וכן יש עוד אחד, חיפוש מהנה.
הבריח הוא בריח קיפול (ברך) בדומה לאקדחי הלוגר הראשונים או ל MAG והגזים או דוחפים מעין כנפון אשר נמצא אחרי הלוע או אולי בוכנה למרות שלא מוזכרת כזו, זה מה שאני הבנתי בכל מקרה.
לא נראה לי שהבראונינג 1895 מופעל ע"י מנגנון רתע מעוכב גזים כמו ה P7 אלא יותר בדומה לנשר המדבר. הבראונינג 1900 כבר פועל על רתע ישיר (לא מעוכב).
בקשר ל VEKTOR CP1 נזכרתי בעוד תכונה יחודית שלו - כבר שתיים .
וכן יש עוד אחד, חיפוש מהנה.
מזל טוב!
כבר התחלתי לדאוג, אם אתה יכול תעלה תמונת חתך, גם אני אנסה אבל אני גרוע בזה.
נשארו רק שתי התכונות של הוקטור.
לילה טוב.
אהאאה הצלחתי הצלחתי התמונה הראשונה שלי אני כל כך מתרגש רק תחשבו על האפשרויות זה עידן חדש.
טוב נרגעתי, שימו לב בשטייר GB הבוכנה היא מסביב לקנה והקפיץ המחזיר מתחת לקנה, ההפך מב P7 .
מה GB יוצרו רק כ15000-20000 יחידות והתכנון שלו החל לדעתי עוד לפני ה P7 , הVAKTOR CP1 מאוחר יותר.

כבר התחלתי לדאוג, אם אתה יכול תעלה תמונת חתך, גם אני אנסה אבל אני גרוע בזה.
נשארו רק שתי התכונות של הוקטור.
לילה טוב.

אהאאה הצלחתי הצלחתי התמונה הראשונה שלי אני כל כך מתרגש רק תחשבו על האפשרויות זה עידן חדש.
טוב נרגעתי, שימו לב בשטייר GB הבוכנה היא מסביב לקנה והקפיץ המחזיר מתחת לקנה, ההפך מב P7 .
מה GB יוצרו רק כ15000-20000 יחידות והתכנון שלו החל לדעתי עוד לפני ה P7 , הVAKTOR CP1 מאוחר יותר.

נערך לאחרונה על ידי fiveseven בתאריך 16 ינואר 2003, 08:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
Steyr GB
fiveseven,
התמונות שלך לא עלו אצלי על המסך. רצ"ב תמונת חתך של אקדח Steyr GB.
תודה.

התמונות שלך לא עלו אצלי על המסך. רצ"ב תמונת חתך של אקדח Steyr GB.
תודה.

-
Spinacia
SPINACIA
תודה שהעלית את התמונה לא ברור לי מה הבעיה היום.
מוזר, מוזר מאד. אתמול ראיתי את התמונות יופי מהמחשב של העבודה והיום בבית אני לא רואה.
מישהו ראה \ רואה את התמונות בהודעה הקודמת שלי או שרק דימיינתי?
בבקשה תנו תגובה קצרה אם ראיתם.
תודה שהעלית את התמונה לא ברור לי מה הבעיה היום.
מוזר, מוזר מאד. אתמול ראיתי את התמונות יופי מהמחשב של העבודה והיום בבית אני לא רואה.
מישהו ראה \ רואה את התמונות בהודעה הקודמת שלי או שרק דימיינתי?
בבקשה תנו תגובה קצרה אם ראיתם.
נערך לאחרונה על ידי fiveseven בתאריך 16 ינואר 2003, 08:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
דרך אגב, הערה קטנה אך חשובה בעניין הוקטור:
במסגרת קריאת מאמרים באינטרנט נתקלתי במספר מקומות באיזכור כי באחת מסדרות הייצור האחרונות יחסית (אולי האחרונה ביותר??!!) של הוקטור, נתגלתה תקלה בייצור אשר עשויה לגרום לפליטת כדור מקרית ועצמאית באקדח !!
אם אינני טועה יצאה הודעת Service Recall לאקדחים ואזהרה שלא לטעון את האקדח עד לבדיקת סדרת הייצור ותיקונו.
למיטב ידיעתי וזכרוני מדובר בסדרה אשר יצאה לפני זמן רב.
לידיעתם של מחזיקי האקדח או שוקלי רכישה.
אם יש למישהו מידע בנושא, אשמח אם יוכל להרחיב.
תודה.
במסגרת קריאת מאמרים באינטרנט נתקלתי במספר מקומות באיזכור כי באחת מסדרות הייצור האחרונות יחסית (אולי האחרונה ביותר??!!) של הוקטור, נתגלתה תקלה בייצור אשר עשויה לגרום לפליטת כדור מקרית ועצמאית באקדח !!
אם אינני טועה יצאה הודעת Service Recall לאקדחים ואזהרה שלא לטעון את האקדח עד לבדיקת סדרת הייצור ותיקונו.
למיטב ידיעתי וזכרוני מדובר בסדרה אשר יצאה לפני זמן רב.
לידיעתם של מחזיקי האקדח או שוקלי רכישה.
אם יש למישהו מידע בנושא, אשמח אם יוכל להרחיב.
תודה.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד