אתרי האינטרנט של חנויות נשק ומטווחים

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

אתרי האינטרנט של חנויות נשק ומטווחים

על ידי jluzer1 » 15 מאי 2016, 17:51

לאחר שיטוט קצר ברחבי ה"מרשתת" נוכחתי לדעת כי לא רק שלמרבית חנויות הנשק/ המטווחים אין אתר אינטרנט פעיל אלא שאם יש להם אחד כזה הוא כל כך לא ידידותי למשתמש שאין בו תועלת כלל. אציין לטובה את האתר של להב בתור אתר ידידותי למשתמש ושניתן להבין ממנו (בערך) מה יש ומה אין. מלבדו יש עוד כמה אתרים שפשוט לא ניתן להבין מה קורה בהם וחבל כי בתקופה הזאת לאחר הרבה שנים של מדיניות צמצום לאנשים יש סקרנות ורצון ללמוד, להשוות מחירים ולברר אם יש בכלל את הכלי/ ציוד/ תחמושת שהם מעוניינים בהם.

אם כבר יש אתר הוא נראה כמו משהו ישן ולא מעודכן עם הפנייתו ללינקים שבורים או למידע לא נכון (חוק ישן וכו').
אשמח לשמוע דעתכם בנושא
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: אתרי האינטרנט של חנויות נשק ומטווחים

על ידי ניר.ב » 15 מאי 2016, 18:16

כדאי לציין לטובה את אימפריאל ברמלה שהוא היחיד אם איני טועה שמציין מחירים והניווט בו קל יחסית.
כל השאר (כמו רוב העסקים בארץ) פשוט עוד לא הבינו כמה כח יש בפרסום אינטרנטי וחבל.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי jluzer1 » 15 מאי 2016, 18:25

ניר.ב כתב:כדאי לציין לטובה את אימפריאל ברמלה שהוא היחיד אם איני טועה שמציין מחירים והניווט בו קל יחסית.

בהחלט יש לציין לטובה בזכות המחירים, אך האתר עצמו והניווט בו ממש לא קלים. האתר כולל מידע ישן כדוגמת "לאחר חג הפסח יגיעו כלים חדשים מהחברות המובילות בעולם שאינם מגיעים לארץ.", נראה לי שפסח עבר מזמן מה עוד שלדעתי הכלים הגיעו אבל עוד לא עודכנו במערבת. שורת חיפוש אין, התפריט בצד ימין ארוך ולא ברור ואז יש עוד אחד באמצע? בקיצור אכן טוב שקיים ושיש בו מחירים אבל מלבד זאת דורש מתיחת פנים רצינית (לדעתי כמובן)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי bnsagi » 15 מאי 2016, 18:39

ניר.ב כתב:כדאי לציין לטובה את אימפריאל ברמלה שהוא היחיד אם איני טועה שמציין מחירים והניווט בו קל יחסית.

לגבי המחיר מסכים איתך.. כשמגיע מגיע.

חבל שאף עסק לא מרים את הכפפה ובונה אתר נורמלי ומכבד.
Glock 26 GEN4
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 15 מאי 2016, 19:04

חברים, מדובר בשיקול כלכלי גרידא. פיתוח אתר אירטרנט עולה כסף ושינויים תכופים בו עולים זמן. גם ככה מי שרוצה לקנות אקדח חייב להגיע פיזית לחנות כמה פעמים והביקוש וההיצע בשוק נתונים לתנודות קשות.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Dark Droid » 15 מאי 2016, 19:35

ליאור אתה טועה, הקמת ואחזקת אתר היום זה גרושים וגם יכול להיות חינמי.
באמת אין לזה הצעה נורמלי לשוק הנשק, לרוב כל מי שנתקלתי בו שעוסק בעולם הנשק הוא די טכנופוב, אולי זאת הסיבה?

היום גם הכל נעשה דרך הפייסבוק, לא ראיתי גם עמודי פייסבוק פעילים למישהו (שאגב זה הפרסום החינמי הכי טוב שקיים)
S&W M&P Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי eitan156 » 15 מאי 2016, 22:42

לא מדוייק כלל דרואיד.
הקמת אתר שרק רואים בו את שם החנות ומה יש במלאי זה לא כ"כ יקר,
הקמת אתר שמכיל אפילו חנות אבל ברמה נמוכה ולא מתעדכן זה יכול להיות זול. (יש פלטפורמות מוכנות מראש)
אבל הקמת אתר שיש בו פירוט מלא של המלאי, שגם נראה טוב וגם קל לניווט + מלא בתוכן מדוייק ומקצועי+ מתעדכן, זה -אני מבטיח לך- עסק יקר.
הוא דורש כ"כ הרבה משאבים (זמן+ כסף) שגם חברות גדולות ואפילו משרדים שעוסקים בעיצוב לא באמת עומדים בכל הפרמטרים הרצויים.
לרוב רק חברות שמצליחות להוציא כסף מאתר= חנויות מכוונות או היכן שמשלמים על תוכן או עם תנועה של אלפים ומעלה ביום (ואז משלמים על פרסומות), רק הן באמת יכולות להשקיע באתר שאנחנו מפנטזים עליו.
על תנועה של כמה עשרות איש ביום ללא יכולת מכירה, כמעט לא שווה להשקיע באתר. (משקיעים בכ"ז בגלל תדמית, אבל לא יותר מדי).
לגבי עמוד באינטרנט, זה כמעט מאסט בשיווק בימינו אבל התרומה של זה לא גדולה ברוב התחומים ובכל מקרה זו רק נקודת הכניסה ולא האתר עצמו שכאמור, צריך להשקיע בו הרבה כסף.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי TsurTriger » 16 מאי 2016, 06:23

אתר פורטפוליו של ילד בן 12 זה גרושים.
אתר מכירות, בוודאי עם מערכת סליקה ו db זה אלפי שקלים ויותר למערכת הכי פשוטה.

לדעתי ליאור צודק, עניין כלכלי גרידא.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי jluzer1 » 16 מאי 2016, 07:03

כרגע אני אסתפק באתר כלשהו ושיתעדכן אחת לחודש. אני אומר ומניסיון של ניהול אתרי אינטרנט שזה עסק שיכול לנוע בין כמה עשרות שקלים לכמה אלפים והכל תלוי בתוכן, בתדירות העדכונים וכמובן בכמות ובאיכות הדרושה.

להזכירכם היום יש פלטפורמות מאוד פשוטו. ויעילות שבהן ניתן ליצור אתר בצורה עצמאית ולהעלות ולשנות את התוכן לבד ובצורה פשוטה. ממשקים כדוגמת wix יכולים להוות פתרון לבעיה ודי בקלות.

אני מאמין גדול שאנשים לא יודעים מספיק או מבינים מספיק כשהם באים לרכוש נשק או ציוד ואתר אינטנרט אינפורמטיבי ופשוט יכול לעשות את העבודה ולמנוע ממישהו לנסוע רחוק סתם.

יכול גם להיות שלא תדע שיש לך חנות ליד הבית...

אפילו בחיפוש בגוגל אם תרשום נשק ותחמושת לא תגיע רחוק מידי ולא תיחשף להרבה מקומות וחבל.

בסך הכל אני חושב שזאת השקעה מאוד פשוטה ולגיטימית בשנת 2016.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי argra11 » 16 מאי 2016, 07:15

אתר הסליק, הנשקיה + המטווחים.
פשוט לא? , לך תתחזק את זה .......
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
==============================
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי jluzer1 » 16 מאי 2016, 08:11

argra11 כתב:אתר הסליק, הנשקיה + המטווחים.
פשוט לא? , לך תתחזק את זה .......

אין בעיה כבר נשלחה הודעה למנהל הסליק לפני כמה ימים עם נכונות לתחזק את זה ולהתחיל ברשימת המטווחים.
כמו כן אני מתחזק שני אתרי אינטרנט של עמותות בהתנדבות כאשר התחזוקה השוטפת עליי ועלות ההחזקה של האתר שנאמדת בכמה עשרות שקלים עליהם.

אני חוזר ואומר אתר אינטרנט פשוט הוא דבר שלא צורך יותר מידי אנרגיה וכספים מצד בעל העסק. אני לא יכול לכמת לך בנתונים מדויקים את הערך המוסף לעסק אבל אני כן יכול להגיד לך שמרבית האנשים היום לפני שהם מבצעים רכישה של כל דבר מבררים באינטרנט קודם.

לגבי הרכישה עצמה זה אכן נושא יקר יותר ובכל מקרה לא ניתן לרכוש נשק ללא כל האישורים מהבט"פ ולכן "חנות וירטואלית" פחות רלוונטית לטעמי. מה שכן לפרסם מלאי זה דבר די פשוט ולעדכן אותו פעם בשבוע/ שבועיים זה בהחלט דבר ישים גם לאלו ללא אוריינות הטכנולוגית הגבוהה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר.ב » 16 מאי 2016, 08:30

חלקכם פוטרים את חנויות הנשק בקלות רבה מדי משום מה.
ניתן בהחלט להקים ולתחזק אתר עם ציון מחירים גם ללא חנות מקוונת, ובעידן הנוכחי
אפשר בקלות להקים דף פייסבוק ולעדכנו באופן תדיר, חינם אין כסף ובמאמץ מזערי.
הבעיה שהחנויות תקועות בעידן "תן לאצבעות ללכת במקומך..." או לרגליים, ואלה שכבר יש להם
אתר, תקועות טכנולוגית בשנות ה 90', או שביקשו מהאחיין בן ה 13 ("הוא גאון מחשבים אני אומרת לך")
שיבנה להם משהו.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי carver » 16 מאי 2016, 11:15

לא נראה לי סביר שבית מסחר לנשק יכל להקים אתר מכובד, כמו האתרים שאנחנו רגילים אליהם, במחיר סביר.
גם ככה לא נראה לי שהם מרוויחים הרבה.
תחזוקה של אתר אינטרנט גוזלת הרבה זמן ומשאבים שבדרך כלל יקרים וכן אין אותם.
באופן כללי בתוכנה, הכל סבבה בהתחלה, עד שמבינים שהדיזיין צריך לזוז, והמתכנתים כבר בפרויקט הבא.
ואז לך תמצא מי יתחזק לך את הקוד.
בקשר ל-frameworks הם טובים שוב לאפ אנד ראנינג, ומסתירים גם מהמתכנת את הלוגיקה. ואז באה בקשה שאינה בגבול הframework ואז שוב, צריך לצלול ולשנות הרבה דברים, וכמובן שתג המחיר הוא בהתאם.
לכן,
הייתי בוחר בדבר הפשוט ביותר. ולא חורג ממנו סנטימטר. בייחוד אם אני לא מבין בתוכנה, ומשלם לשעה עבור מתכנת שמתגלח לי על הקוד.

אני מבקש גם שתחשבו כמה אנשים משרתים אותכם בדלפק של בית מסחר, וכמה זמן לוקח להם למכור לכם אקדח, וכמה רווח יש להם על האקדח. (שוב אני מנסה לומר, שאני לא בטוח שהם כל כך רווחיים. כנראה חיים בסדר, מצליחים להחזיק עובדים במשך שנים, ונראים כמו כולנו).
כמו כולם, הם פשוט שם, ומנסים להפיק את הטוב ביותר.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Dark Droid » 16 מאי 2016, 14:42

אני לא אכנס לזה כי זה גם לא ממש המקום, רק אגיד:
בעבר ניהלתי עסק לבנייה, עיצוב ואחסון אתרים.
פעם זה היה עניין של אלפי שקלים...
היום אתר סטטי ברמה גבוהה מתומחר באיזור ה500 שקל, אחסון עשרות שקלים לחודש כולל דומין.
אתר פעיל (חנות מתעדכנת) עולה קצת יותר... משהו כמו 200₪ לחודש לרמה גבוהה וטובה על שרת יציב, אפשר גם למצוא ב50₪ לחסכנים.

מספיק להם למכור אקדח 1 והם מימנו את העלות, אז.....

חוץ מזה, גם את המינמום רובם לא עושים, וזה חבל.
S&W M&P Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Warlord » 16 מאי 2016, 15:43

כמי שהשתעשע עם שחרורו ברעיון לפתוח מטווח + בית מסחר לנשק (ולנסות לשלב זאת עם פעולות קלסיות של סחר בנשק וייבוא / ייצוא אמל״ח) נשאלת השאלה האם מטווח הוא בכלל עסק כלכלי
WARLORD
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד