עריכת ניסוי. -לא רלוונטי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
עריכת ניסוי. -לא רלוונטי
מעוניין לבצע ניסוי השואתי בין ציוד ישראלי בלבד! מכיוון ,שאף יצרן לא יהיה מוכן לספק את המידע ,שאני מעונין בו!
אפשר יהיה להציג את התוצאות כאן.
לצורך הניסוי דרוש ערכות עבור גלוק:
roni
kpos
kidon
קרוב ל1000 כדורי 9ממ.
מכיוון, שאין לי שום דבר כזה וגם לא יהיה, מבקש ממי ,שמעונין בתוצאות להשיג את הציוד הדרוש
וכמובן הדבר הכי חשוב מתנדב עם גלוק 17. דור 3
יתבצע במטווח עד 50 מטר.
roni
kpos
kidon
קרוב ל1000 כדורי 9ממ.
מכיוון, שאין לי שום דבר כזה וגם לא יהיה, מבקש ממי ,שמעונין בתוצאות להשיג את הציוד הדרוש
יתבצע במטווח עד 50 מטר.
נערך לאחרונה על ידי ysd בתאריך 21 מאי 2016, 10:38, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- סליקאי זהב
Re: עריכת ניסוי.
נשמע מעניין.
איפה ניתן לרכוש כרטיסים למופע?
איפה ניתן לרכוש כרטיסים למופע?

- סליקאי זהב
TsurTriger כתב:נשמע מעניין.
איפה ניתן לרכוש כרטיסים למופע? %%$0066
זה יעלה לך ב100 כדורי 9

- סליקאי זהב
מה מטרת הניסוי?
ולא חושב שאם תפנה ליצרנים לקבל ערכות בהשאלה לניסוי תתקל בסירוב...
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
עדן23 כתב:מה מטרת הניסוי?
אולי.
כל מי, שמוכן לנדב מוזמן להשתמש בציוד שלו בעצמו במהלך הבדיקה.
- סליקאי זהב
ysd כתב:מעוניין לבצע ניסוי השואתי בין ציוד ישראלי בלבד! מכיוון ,שאף יצרן לא יהיה מוכן לספק את המידע ,שאני מעונין בו!
roni
kpos
kidon
קרוב ל1000 כדורי 9ממ.
יתבצע במטווח עד 50 מטר.
סליחה? לא הבנתי... המעוניין נדרש להשיג גם 1000 כדורים (או לממן אותם)?
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב
אלדר כתב:ysd כתב:מעוניין לבצע ניסוי השואתי בין ציוד ישראלי בלבד! מכיוון ,שאף יצרן לא יהיה מוכן לספק את המידע ,שאני מעונין בו!
roni
kpos
kidon
קרוב ל1000 כדורי 9ממ.
יתבצע במטווח עד 50 מטר.
סליחה? לא הבנתי... המעוניין נדרש להשיג גם 1000 כדורים (או לממן אותם)?[/quot
אם כן אז למה לא.
הנושא ירד מהפרק!
הניסוי לא יתבצע .
- סליקאי זהב
Re: עריכת ניסוי. -בוטל !!!!!!!!!
זה לא אמור למנוע את פירסום התוצאות והמסקנות . ... 

פחות -לרוב זה יותר,,
ysd
הבנתי שרצית לעשות ניסוי - הבנתי שרצית שאחרים יביאו לך כלים ותחמושת ואולי גם מטווח וקפה ויאספו אותך במרצדס כדי להגיע למטווח. לא כ"כ הבנתי את תרומתך לניסוי (אתה יורה ממש טוב? אתה היחיד?) ולא הבנתי מה הניסוי המדויק שאתה מתכוון לערוך (אתה שם לב שאני אהבל סדרתי).
אבל אחרי שבוטלה המרצדס, המטווח, האספרסו הכפול, ה-1000 כדור ושלושת הכלים, החלטת לערוך מחדש את הכותרת עם תשעה סימני קריאה. באופן כללי ראיתי שיש לך חיבה לצירוף של השיפט ו ה-1. אתה מוכן אולי להסביר איזו טראומה נגרמה לך מביטול הניסוי שאתה צורח את ביטולו בכותרת?
תודה.
ג. (עם נקודה וללא סימן קריאה אחד במשך כל ההודעה).
הבנתי שרצית לעשות ניסוי - הבנתי שרצית שאחרים יביאו לך כלים ותחמושת ואולי גם מטווח וקפה ויאספו אותך במרצדס כדי להגיע למטווח. לא כ"כ הבנתי את תרומתך לניסוי (אתה יורה ממש טוב? אתה היחיד?) ולא הבנתי מה הניסוי המדויק שאתה מתכוון לערוך (אתה שם לב שאני אהבל סדרתי).
אבל אחרי שבוטלה המרצדס, המטווח, האספרסו הכפול, ה-1000 כדור ושלושת הכלים, החלטת לערוך מחדש את הכותרת עם תשעה סימני קריאה. באופן כללי ראיתי שיש לך חיבה לצירוף של השיפט ו ה-1. אתה מוכן אולי להסביר איזו טראומה נגרמה לך מביטול הניסוי שאתה צורח את ביטולו בכותרת?
תודה.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
Neon Golden כתב:ysd
תודה.
פשוט אהבל סידרתי זה אני! שהעליתי את הנושא! אני אתקן זאת תודה.
זה בוטל מפחינתי כי הבנתי, שאני אזכה לתגובות כאלה וזה לא המקום הנכון .
- סליקאי זהב
ysd כתב:Neon Golden כתב:ysd
תודה.
צר לי לאכזב אותך ואין בכוונתי לפגוע (באמת).
אבל אם אתה רוצה לערוך ניסוי, רצוי להגדיר מראש מה בודקים, כיצד בודקים, מה הקריטריונים למדידה והשוואה וכו', וכו' (זה בתור אחד שיש לו רקע מסוים בניסיוים).
אחרת זה באמת נשמע כמו NEON GOLDEN אמר, ש"יאללה, תביאו לי מטווח, כלים, תחמושת".
המקום לשאלות כאלה הוא נכון, רק צריך לדעת לשאול.
מקווה שלא פגעתי
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב
Re: עריכת ניסוי. -לא רלוונטי
אלדר כתב:ysd כתב:Neon Golden כתב:ysd
תודה.
צר לי לאכזב אותך ואין בכוונתי לפגוע (באמת).
אבל אם אתה רוצה לערוך ניסוי, רצוי להגדיר מראש מה בודקים, כיצד בודקים, מה הקריטריונים למדידה והשוואה.
אחרת זה באמת נשמע כמו NEON GOLDEN אמר, ש"יאללה, תביאו לי מטווח, כלים, תחמושת".
המקום לשאלות כאלה הוא נכון, רק צריך לדעת לשאול.
מקווה שלא פגעתי
לא חס וחלילה.
.
הכל נכון!
מטווח אני ממש לא צריך! רק ציוד.
ואני בטוח ,(שאם אני לא טועה) היתי מבקש יפה מאבא את הקאפוס והרוני היתי אולי מקבל.

אני אף פעם לא צורח

אלדר תודה.
- סליקאי זהב
ysd
קודם כל תודה - ששינית את הכותרת - כבר יותר טוב.
דבר שני - בוא נשאיר לרגע את ההעלבויות הפאסיב אגרסיב וה"ממילא לא חשבתי שאקבל תשובות אחרות כאן" בדלת. היתה לי אתמול ארוחת ערב עם האמא הפולניה שלי וספגתי די והותר לשבוע הקרוב.
בזמני הלא פנוי אני מנסה לגייס משקיעים למיזם שאני מעוניין להקים. משקיעים לא מגיבים טוב ללחץ ולצעקות ובאופן כללי לא מרגישים שהם חייבים משהו למישהו. אם אתה מוכן לרוקן את כוס התה שלך, אולי תיאות לקחת עצה וחצי ממני. אני לא האויב שלך ולא מנסה להרע לך.
אני כנראה הייתי כותב משהו כזה:
תופסים יותר זבובים עם דבש ונקודה מאשר עם חומץ וסימני קריאה
קודם כל תודה - ששינית את הכותרת - כבר יותר טוב.
דבר שני - בוא נשאיר לרגע את ההעלבויות הפאסיב אגרסיב וה"ממילא לא חשבתי שאקבל תשובות אחרות כאן" בדלת. היתה לי אתמול ארוחת ערב עם האמא הפולניה שלי וספגתי די והותר לשבוע הקרוב.
בזמני הלא פנוי אני מנסה לגייס משקיעים למיזם שאני מעוניין להקים. משקיעים לא מגיבים טוב ללחץ ולצעקות ובאופן כללי לא מרגישים שהם חייבים משהו למישהו. אם אתה מוכן לרוקן את כוס התה שלך, אולי תיאות לקחת עצה וחצי ממני. אני לא האויב שלך ולא מנסה להרע לך.
אני כנראה הייתי כותב משהו כזה:
חברים,
לפני כמה זמן פרסמו כאן חברים אחרים הצעה לרכש מרוכז של ערכות הסבה של אקדח ל PDW. דובר על שלושה מוצרים של שלושה יצרנים ישראלים, KPOS של FAB
RONI של CAA,
ו KIDON של IMI Defense.
ניסיתי לאסוף חומר עליהם ונוכחתי שחסר מידע לגבי מידת הדיוק שלהם כ-PDW, וכן רמת התפקוד והאמינות שלהם במתארים שונים.
אני מעוניין לערוך ניסוי מבוקר שיאפשר הבנה והשוואה של תפקוד כלים במתארים השונים.
בהכשרתי אני ysd מדריך ירי, יורה מיומן במסגרת ספורטיבית, מוכשר מתקן -א-ב-ג.
כדי לקדם את הניסוי פניתי כבר לשלושת היצרנים בבקשה להשאלת הציוד אך פני הושבו ריקם. ולכן אני פונה אליכם בבקשה לסייע לניסוי שכזה. אם תוכלו להשאיל לי לתקופה של כ-שבוע אחד מהכלים, אשמח מאוד. פניתי למגזין זה או אחר בבקשה לבצע את הבדיקה בחסותם והם מוכנים להקצות לי לשם כך מטווח ו-200 כדור. לדעתי ידרשו יותר שכן תכננתי לבדוק לעומק את המתארים הבאים ... א. ב. ג. אשמח לתרומה של תחמושת כך וכך כדורים ובמידה שיתאפשר אשמח לבחון כלי דומה בקטרים נוספים.
כמובן שעם השלמת הניסוי אפרסם דוח מפורט עם ניתוחים סטטיסטים לעיונכם, ובתקווה גרסה מקוצרת שלו תופיע באתר המגזין.
אודה מראש לעזרתכם
ysd.
תופסים יותר זבובים עם דבש ונקודה מאשר עם חומץ וסימני קריאה
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
תודה! יותר טוב מעורך דין!
לא היתי מצליח לנסח זאת יותר טוב.(אני יורה לפעמים באקדח אויר וציוד, שלא רועש)
אני מאוד חלש בתחום הזה. במיוחד בניסוח.
זה נכון מה ,שהגדרת לגבי הארכות האלה. מאז יש גם שחקן חדש- קידון.
כל המידע, שמפרסמים היצרנים נועד לצורך מכירות!
האמת לעולם לא פורסמה גם בחו"ל רק חלקית !
לא לכל כלי הארכות האלה אמינות ב99%. במיוחד לא לגלוק! מכיוון ,שדיוק ואמינות זה הדברים ,שהיו צריכים להיבדק ונוחות פחות. ואם יש בכלל יתרון מול אקדח רגיל.גם מפחינת דיוק. כולל תיפעול מעצורים.אני יודע שארכה כזאת שמתוכננת נכון יכולה לתת דיוק של פחות מ 10 ס"מ ב50מ.
זה היה בניסוי האחרון שלי. נורו בשכיבה עם משען 500 כדורים חלק .בדיוק של 7 סמ ב50 מ. ולא במה ,שמוכר וגם לא יהיה לעולם בחנות!
רציתי לבצע השוואה בין שלושת הארכות. גם ציינתי ,שמי , שיביא את הציוד הוא זה, שישתמש בו.
אני כל חודש אורך ניסוי במה .שנח לי. עד שיגמר הכסף.
לא היתי מצליח לנסח זאת יותר טוב.(אני יורה לפעמים באקדח אויר וציוד, שלא רועש)
אני מאוד חלש בתחום הזה. במיוחד בניסוח.
זה נכון מה ,שהגדרת לגבי הארכות האלה. מאז יש גם שחקן חדש- קידון.
כל המידע, שמפרסמים היצרנים נועד לצורך מכירות!
האמת לעולם לא פורסמה גם בחו"ל רק חלקית !
לא לכל כלי הארכות האלה אמינות ב99%. במיוחד לא לגלוק! מכיוון ,שדיוק ואמינות זה הדברים ,שהיו צריכים להיבדק ונוחות פחות. ואם יש בכלל יתרון מול אקדח רגיל.גם מפחינת דיוק. כולל תיפעול מעצורים.אני יודע שארכה כזאת שמתוכננת נכון יכולה לתת דיוק של פחות מ 10 ס"מ ב50מ.
זה היה בניסוי האחרון שלי. נורו בשכיבה עם משען 500 כדורים חלק .בדיוק של 7 סמ ב50 מ. ולא במה ,שמוכר וגם לא יהיה לעולם בחנות!
רציתי לבצע השוואה בין שלושת הארכות. גם ציינתי ,שמי , שיביא את הציוד הוא זה, שישתמש בו.
אני כל חודש אורך ניסוי במה .שנח לי. עד שיגמר הכסף.

- סליקאי זהב
בוא נגיד שעם הערכות האלה לא תצליח להפוך אקדח לרובה צלפים.
אף אחד מהיצרנים גם לא מתיימר.
יש דרגה של חופש די רצינית של האקדח בתוך הערכה והכוונת מורכבת על גוף הערכה כך שדיוק מירבי לעולם לא יהיה שם.
כל המטרה של ערכה כזו היא לתת מעט יתרון על מתן עוד כמה נקודות אחיזה ומשען של הכלי עם גוף היורה.
אני מאמין שיש הבדלים בהתאמה של האקדח לגוף הערכה בין יצרנים שונים ואת זה כדאי לבדוק. אני אישית מעדיף ערכה שננעלת ממש על מסילת הפיקטיני מקדימה ובנוסף על עד כמה נקודות באקדח מאשר אחת כזו שקל לפרק ולהרכיב אותה בשניה.
מי שמחליט להשתמש בערכה כזו מעוניין לשאת נשק שניתן לירות איתו מהכתף בדיוק מירבי ולא לערוך תחרויות בפירוק והרכבה.
אף אחד מהיצרנים גם לא מתיימר.
יש דרגה של חופש די רצינית של האקדח בתוך הערכה והכוונת מורכבת על גוף הערכה כך שדיוק מירבי לעולם לא יהיה שם.
כל המטרה של ערכה כזו היא לתת מעט יתרון על מתן עוד כמה נקודות אחיזה ומשען של הכלי עם גוף היורה.
אני מאמין שיש הבדלים בהתאמה של האקדח לגוף הערכה בין יצרנים שונים ואת זה כדאי לבדוק. אני אישית מעדיף ערכה שננעלת ממש על מסילת הפיקטיני מקדימה ובנוסף על עד כמה נקודות באקדח מאשר אחת כזו שקל לפרק ולהרכיב אותה בשניה.
מי שמחליט להשתמש בערכה כזו מעוניין לשאת נשק שניתן לירות איתו מהכתף בדיוק מירבי ולא לערוך תחרויות בפירוק והרכבה.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד