שני מטווחים!!! מומלצים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שני מטווחים!!! מומלצים
אני סובב הרבה בירי חופשי כמעט בכל הארץ ..צפון..מרכז.. דרומה עדיין לא הגעתי אבל בדרך.
ואני חייב לציין שני מטווחים שהתענוג שטובל במקצוענות ותודעת שירות הם דרך ארץ של שגרה אצלם:
מזמן כתבתי על מטווחי מאיר רוט בראשל'צ .שלהכנס לשם זו כבר הרגשה של יעוד ושליחות..היחס הכל כך נעים והשירות משאירים פשוט טעם של עוד..ולשוב....ולהמשיך ולהגיע למרות המרחק בין שלומית מקום מגוריי לבין ראשל'צ ואני יודע שכשאני נמצא בביקור נכדים באזור לשם אני תמיד אכנס ..בכיף לא רגיל .וממרום גילי למרות נסיוני תמיד אני לומד משהו חדש בתחום.
מטווח אחר שאינני זוכר שצויין כאן ויתכן שאני טועה..
הוא :המרכז הצפוני לירי בעיר שפרעם.
בגלל הקרבה של המטווח לאזור מגוריי אני פוקד אותו לעיתים יותר קרובות.חאתם בעל ומנהל המטווח מפגין ידע עצום.שירות ללא רבב ואדיבות אופיינית .לא נכנסים וכבר כוס קפה מהביל ממתין לכם. או שחאלד מוזג או שאלכס מזמין אתכם וישר מגיש .השירות מקצועי .האדיב כל כך יכול להוות דוגמא להרבה חנויות ועסקים אחרים במדינה. ולאוו דווקא בתחום הירי.
הקורסים המועברים במקום מטעם רשויות המדינה. בכל נושא החל מפקחי תעבורה ועד מאבטחים וכ'ד. רק מדגישים עד לאן מגיעה הרמה המקצועית של המקום.
כל מדריכי הירי המוכרים והמפורסמים באזורינו כולל בירי מעשי עברו דרכם כמדריכים במקום..
ממליץ לכולכם אם אתם באזור הצפון כביש -70 קריות אחיהוד.כנסו והאמינו לי תהנו מרמת מטווח אירופאי גדול סגור ומקצועי..
שווה....
ואני חייב לציין שני מטווחים שהתענוג שטובל במקצוענות ותודעת שירות הם דרך ארץ של שגרה אצלם:
מזמן כתבתי על מטווחי מאיר רוט בראשל'צ .שלהכנס לשם זו כבר הרגשה של יעוד ושליחות..היחס הכל כך נעים והשירות משאירים פשוט טעם של עוד..ולשוב....ולהמשיך ולהגיע למרות המרחק בין שלומית מקום מגוריי לבין ראשל'צ ואני יודע שכשאני נמצא בביקור נכדים באזור לשם אני תמיד אכנס ..בכיף לא רגיל .וממרום גילי למרות נסיוני תמיד אני לומד משהו חדש בתחום.
מטווח אחר שאינני זוכר שצויין כאן ויתכן שאני טועה..
הוא :המרכז הצפוני לירי בעיר שפרעם.
בגלל הקרבה של המטווח לאזור מגוריי אני פוקד אותו לעיתים יותר קרובות.חאתם בעל ומנהל המטווח מפגין ידע עצום.שירות ללא רבב ואדיבות אופיינית .לא נכנסים וכבר כוס קפה מהביל ממתין לכם. או שחאלד מוזג או שאלכס מזמין אתכם וישר מגיש .השירות מקצועי .האדיב כל כך יכול להוות דוגמא להרבה חנויות ועסקים אחרים במדינה. ולאוו דווקא בתחום הירי.
הקורסים המועברים במקום מטעם רשויות המדינה. בכל נושא החל מפקחי תעבורה ועד מאבטחים וכ'ד. רק מדגישים עד לאן מגיעה הרמה המקצועית של המקום.
כל מדריכי הירי המוכרים והמפורסמים באזורינו כולל בירי מעשי עברו דרכם כמדריכים במקום..
ממליץ לכולכם אם אתם באזור הצפון כביש -70 קריות אחיהוד.כנסו והאמינו לי תהנו מרמת מטווח אירופאי גדול סגור ומקצועי..
שווה....
- סליקאי כסף
Re: שני מטווחים!!! מומלצים
Guss
היו זמנים שהייתי מבקר בו מדי פעם.
אלון שהפעיל אותו בחור ממש נחמד.
זכור לי שלפני כמה שנים הוא נסגר.
אין לי מושג לכמה זמן או למה וייתכן שנפתח מאז מחדש.
אם תרצה אשלח לך בפרטי את הטלפון של אלון ותשאל אותו.
היו זמנים שהייתי מבקר בו מדי פעם.
אלון שהפעיל אותו בחור ממש נחמד.
זכור לי שלפני כמה שנים הוא נסגר.
אין לי מושג לכמה זמן או למה וייתכן שנפתח מאז מחדש.
אם תרצה אשלח לך בפרטי את הטלפון של אלון ותשאל אותו.
WARLORD
- סליקאי זהב
רק סקרנות,
פשוט לא נתקלתי לא בפירסום ולא בחוות דעת של השנים האחרונות,
ידידי גוגל ,ידע רק לתת כתובת ומס טלפון [כנראה לא מעודכן]
ערכנו שם מפגש של הסליק בזמנו.מטווח חדיש ונחמד.
תודה בכל אופן.
פשוט לא נתקלתי לא בפירסום ולא בחוות דעת של השנים האחרונות,
ידידי גוגל ,ידע רק לתת כתובת ומס טלפון [כנראה לא מעודכן]
ערכנו שם מפגש של הסליק בזמנו.מטווח חדיש ונחמד.
תודה בכל אופן.
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:מישהו יודע מה קורה עם מטווח " קריית יערים" טולסטון?
ממה שאני זוכר זה לא טולסטון אלא טלזסטון
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד