כדור אימונים לייזר מ Aliexpress
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כדור אימונים לייזר מ Aliexpress
קיבלתי היום את הכדור אימונים מ Aliexpress עלה בערך 29$.
לינק למוצר http://www.aliexpress.com/item/9mm-Laser-Ammo-Laser-Bullet-Laser-Ammo-Trainer-Pistol-Laser-Cartridge-for-Dry-Fire-for-Shooting/32568494562.html?spm=2114.13010608.0.92.qkKBt3
לקח קצת זמן למשלוח כי הראשון אבד בדואר, הודעתי למוכר והוא שלח אחד אחר באותו יום במשלוח אקספרס שהגיע מאוד מהר.
הכדור נכנס לבית הבליעה ולא נחלץ בדריכה. צריך להפעיל קצת כוח כדי להכניס אותו כי הוא מכיל שתי גומיות שמונעות ממנו לזוז בתוך הקנה. מרגע שמכניסים אותו, אין שום תזוזה בתוך הקנה והירי מאוד מדוייק וחזרתי.
כדי להוציא, מכניסים חוטר מהצד השני של הקנה.
הכדור נותן פולס קצר של ליזר בכל פעם שנוקרים. עובד ממש יפה ומדוייק מאוד!. יש על הכדור 4 ברגים שמשמשים לאיפוס (כרגע יורה 3 ס"מ ימינה ממרחק 5 מטר), אני מתכוון לאפס אותו בקרוב.
בסה"כ מוצר מצויין בחלקיק מחיר לעומת מוצרים ממותגים.
מומלץ מאוד, אחרי 10 דקות אימון מגיעים לפגיעות בקוטר של סנטימטרים בודדים מחמישה מטר. כרגע אני מתאמן על עיגול של שקע חשמל, כל הפגיעות בפנים מחמישה מטר. כדי להגיע לרמה דומה במטווח, צריך לירות המון כדורים.
לינק למוצר http://www.aliexpress.com/item/9mm-Laser-Ammo-Laser-Bullet-Laser-Ammo-Trainer-Pistol-Laser-Cartridge-for-Dry-Fire-for-Shooting/32568494562.html?spm=2114.13010608.0.92.qkKBt3
לקח קצת זמן למשלוח כי הראשון אבד בדואר, הודעתי למוכר והוא שלח אחד אחר באותו יום במשלוח אקספרס שהגיע מאוד מהר.
הכדור נכנס לבית הבליעה ולא נחלץ בדריכה. צריך להפעיל קצת כוח כדי להכניס אותו כי הוא מכיל שתי גומיות שמונעות ממנו לזוז בתוך הקנה. מרגע שמכניסים אותו, אין שום תזוזה בתוך הקנה והירי מאוד מדוייק וחזרתי.
כדי להוציא, מכניסים חוטר מהצד השני של הקנה.
הכדור נותן פולס קצר של ליזר בכל פעם שנוקרים. עובד ממש יפה ומדוייק מאוד!. יש על הכדור 4 ברגים שמשמשים לאיפוס (כרגע יורה 3 ס"מ ימינה ממרחק 5 מטר), אני מתכוון לאפס אותו בקרוב.
בסה"כ מוצר מצויין בחלקיק מחיר לעומת מוצרים ממותגים.
מומלץ מאוד, אחרי 10 דקות אימון מגיעים לפגיעות בקוטר של סנטימטרים בודדים מחמישה מטר. כרגע אני מתאמן על עיגול של שקע חשמל, כל הפגיעות בפנים מחמישה מטר. כדי להגיע לרמה דומה במטווח, צריך לירות המון כדורים.
- סליקאי ארד
Re: כדור אימונים לייזר מ Aliexpress
בכל פעם שאתה מכניס ומוציא, זה לא משנה את האיפוס?
ברור שאם יש סטיה, היא תהיה כל פעם לכיוון אחר, בגלל זה צריך לאפס למרכז.
ברגע שיש לך איפוס טוב ל 7 מטר (נגיד אפילו 1 ס"מ סטיה), זה כבר לא משנה והפגיעות יהיו במרכז.
יש 4 ברגים בהיקיף שמשמשים לאיפוס, אני אנסה והעדכן על התהליך והתוצאה.
ברגע שיש לך איפוס טוב ל 7 מטר (נגיד אפילו 1 ס"מ סטיה), זה כבר לא משנה והפגיעות יהיו במרכז.
יש 4 ברגים בהיקיף שמשמשים לאיפוס, אני אנסה והעדכן על התהליך והתוצאה.
- סליקאי ארד
לי נראה שהאביזר הזה הכי מתאים לאימוני שליפה, הייתי מוריד איזו אפליקציית פאקט שיכולה לקלוט נקירה יבשה ובודק באיזו מהירות אני מצליח לפגוע במטרה סטנדרטית ממרחק 7 מ׳.
לדעתי אימוני קליעה עם זה הם מיותרים. המוח יודע שלא תשתחרר יריה ולא מכין את הגוף לספיגה, אז אין פלינצ׳.
בגלל שהאקדח לא רותע אז אתה לא מקבל מושג לגבי איכות האחיזה וחזרה מהירה לתמונת כוונות.
סה״כ זה די דומה לאימוני איירסופט וזה לא משקף מצב אמיתי או מהווה תחליף לירי חי.
לדעתי אימוני קליעה עם זה הם מיותרים. המוח יודע שלא תשתחרר יריה ולא מכין את הגוף לספיגה, אז אין פלינצ׳.
בגלל שהאקדח לא רותע אז אתה לא מקבל מושג לגבי איכות האחיזה וחזרה מהירה לתמונת כוונות.
סה״כ זה די דומה לאימוני איירסופט וזה לא משקף מצב אמיתי או מהווה תחליף לירי חי.
- סליקאי טיטניום
ברור שזה לא מהווה תחליף לירי חי מכל הסיבות שהזכרת, אבל לא הייתי מבטל כל כך מהר את היתרונות של אימון כזה. זה אימון משלים לירי חי.
ליורה מתחיל הרבה יותר קל ומהיר להגיע ללימוד של לחיצה נכונה על ההדק ותמונת כוונות באימון כזה מאשר בירי חי. אין את הלחץ של מדריך, אין רתע ורעש והפידבק מיידי. אחרי מספר דקות מגיעים לפגיעות טובות ואחרי שעה של אימון קיצרתי מאוד את הזמן שלוקח להגיע לתמונת כוונות וירי. להערכתי היה לוקח לי מאות כדורים אם לא יותר להגיע לאותו מצב.
בגלל כל הדריכות, אני גם דורך הרבה יותר טוב ובקלות עכשיו וגם זה בונוס.
אימון שליפות הוא גם יעיל וגם בטוח בלי סיכון של פליטה.
ברור לי לגמרי שבמטווח בירי חי אני לא אגיע לאותן תוצאות בעשרות הכדורים הראשונים, כי לוקח הרבה מאוד זמן וכדורים להתרגל לרתע והרעש ויש גם אפקט של לחץ, אבל אחרי זה אני גם בטוח שהירי שלי יהיה יותר מדוייק ומהיר בעקבות האימון עם הלייזר.
מבחינת עלות, זה זהה לירי של 50 כדורים ובמובנים מסויימים הרבה יותר אפקטיבי.
עוד דבר בקשר למטרות, למי שמתכוון לקנות. בהתחלה חשבתי לקנות גם מטרה מגיבה (ירדתי מזה מהר מאוד בגלל המחיר) או להתקין תוכנה. אבל אחרי נסיון קצר זה דיי מיותר. רואים מייד וברור איפה הפגיעה, ככה שאם מטרת האימון היא להגיע לפגיעות טובות ולא חשוב כל כך לראות את המקבץ בסוף, מספיק להדפיס מטרה על דף נייר.
ליורה מתחיל הרבה יותר קל ומהיר להגיע ללימוד של לחיצה נכונה על ההדק ותמונת כוונות באימון כזה מאשר בירי חי. אין את הלחץ של מדריך, אין רתע ורעש והפידבק מיידי. אחרי מספר דקות מגיעים לפגיעות טובות ואחרי שעה של אימון קיצרתי מאוד את הזמן שלוקח להגיע לתמונת כוונות וירי. להערכתי היה לוקח לי מאות כדורים אם לא יותר להגיע לאותו מצב.
בגלל כל הדריכות, אני גם דורך הרבה יותר טוב ובקלות עכשיו וגם זה בונוס.
אימון שליפות הוא גם יעיל וגם בטוח בלי סיכון של פליטה.
ברור לי לגמרי שבמטווח בירי חי אני לא אגיע לאותן תוצאות בעשרות הכדורים הראשונים, כי לוקח הרבה מאוד זמן וכדורים להתרגל לרתע והרעש ויש גם אפקט של לחץ, אבל אחרי זה אני גם בטוח שהירי שלי יהיה יותר מדוייק ומהיר בעקבות האימון עם הלייזר.
מבחינת עלות, זה זהה לירי של 50 כדורים ובמובנים מסויימים הרבה יותר אפקטיבי.
עוד דבר בקשר למטרות, למי שמתכוון לקנות. בהתחלה חשבתי לקנות גם מטרה מגיבה (ירדתי מזה מהר מאוד בגלל המחיר) או להתקין תוכנה. אבל אחרי נסיון קצר זה דיי מיותר. רואים מייד וברור איפה הפגיעה, ככה שאם מטרת האימון היא להגיע לפגיעות טובות ולא חשוב כל כך לראות את המקבץ בסוף, מספיק להדפיס מטרה על דף נייר.
- סליקאי ארד
עוד דבר שמומלץ להימנע ממנו הוא תרגול דריכות אלימות סטייל מערכת הבטחון.
מלבד פציעה של כפות הידיים זה גם גורם נזק רב לאקדח.
יש הבדל גדול בין דריכה על מחסנית מלאה לבין דריכה ללא גריפת כדור, המכה קדימה מאד חזקה וזה גורם בלאי גדול. מי שמעוניין בכל זאת - שישיג כדורי תרגול.
יש הבדל גדול בין המשקל והאיזון של אקדח מלא לריק, בדיוק כמו שאמרת - הרעש והלחץ , שבמטווח הם כלום לעומת המציאות (יש אזניות ולא רצים סביבך אנשים היסטריים) זה אלמנט חשוב.
יש הבדל גדול בין דריכה על מחסנית מלאה לבין דריכה ללא גריפת כדור, המכה קדימה מאד חזקה וזה גורם בלאי גדול. מי שמעוניין בכל זאת - שישיג כדורי תרגול.
יש הבדל גדול בין המשקל והאיזון של אקדח מלא לריק, בדיוק כמו שאמרת - הרעש והלחץ , שבמטווח הם כלום לעומת המציאות (יש אזניות ולא רצים סביבך אנשים היסטריים) זה אלמנט חשוב.
- סליקאי טיטניום
נכון מה שאתה אומר לגבי יורה מתחיל.
ההתקדמות שלו מירי חפשי במטווח תהיה איטית מאד והוא ישרוף תחמושת לחינם, מי שזו הדרך שלו להתאמן בהחלט ימצא שימוש ללייזר בשיפור יכולת הקליעה.
אבל ירי חפשי זה אימון לא אופטימלי. הדרך להתאמן היא עם הדרכה טובה, היות שהיום יש אפשרויות לקבל גם הדרכה באותו מחיר של ירי חפשי, אז אין בו טעם אמיתי למעט הנאה אישית.
ההתקדמות שלו מירי חפשי במטווח תהיה איטית מאד והוא ישרוף תחמושת לחינם, מי שזו הדרך שלו להתאמן בהחלט ימצא שימוש ללייזר בשיפור יכולת הקליעה.
אבל ירי חפשי זה אימון לא אופטימלי. הדרך להתאמן היא עם הדרכה טובה, היות שהיום יש אפשרויות לקבל גם הדרכה באותו מחיר של ירי חפשי, אז אין בו טעם אמיתי למעט הנאה אישית.
- סליקאי טיטניום
אחד ההרגלים שראוי להפטר מהם הינו, בדיקה אינסטקטיבית של מיקום הפגיעה לאחר היריה, במיוחד כשאתה צריך לירות כדור שני "דאבל טאפ" ואתה אמור לעקוב אחר להב הכוונת כשהוא חוזר.
אתה אמור לדעת היכן הכדור יפגע בזמן "שבירת ההדק, ללא צורך להתפקס על המטרה,
תמצא שיורים מוסיפים כדור ,כי הם יודעים שלא פגעו ,מבלי להתמקד במטרה.
והסמן הזה גורם לך לעשות בדיוק להפך,,
אתה אמור לדעת היכן הכדור יפגע בזמן "שבירת ההדק, ללא צורך להתפקס על המטרה,
תמצא שיורים מוסיפים כדור ,כי הם יודעים שלא פגעו ,מבלי להתמקד במטרה.
והסמן הזה גורם לך לעשות בדיוק להפך,,
פחות -לרוב זה יותר,,
שום דבר הוא לא כמו המציאות ושום תרחיש שתתאמן עליו אף פעם לא יהיה זהה למציאות, אז מה המסקנה, לא להתאמן?
אם נרד לקרקע המציאות, אימון בירי הוא יקר מאוד ולא זמין. אין בכל מקום מטווחים ואיפה שיש הירי הוא סאטטי מ 7 מטר בדיוק.
זה בסה"כ עזר אימון שמאפשר להתאמן באפקטיביות ובעלות זולה מאוד וחוץ מזה זה כייף.
אם נרד לקרקע המציאות, אימון בירי הוא יקר מאוד ולא זמין. אין בכל מקום מטווחים ואיפה שיש הירי הוא סאטטי מ 7 מטר בדיוק.
זה בסה"כ עזר אימון שמאפשר להתאמן באפקטיביות ובעלות זולה מאוד וחוץ מזה זה כייף.
- סליקאי ארד
ניר ל כתב:עוד דבר שמומלץ להימנע ממנו הוא תרגול דריכות אלימות סטייל מערכת הבטחון.
יש לי כדורי תרגול. פלסטיק אדום יצוק.
אם ההאטה שבגריפתם ממחסנית מלאה תעשה את ההבדל, אז שווה. תודה.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
אני בדיוק לפני הזמנה של אותו כדור אימון לייזר שהוזכר כאן, מנצל"ש כדי לשאול
-האם בעקבות האימון היבש עם הכדור לייזר הורגש השיפור כשעברתם לירי בכדורים חיים במטווח ?
- האם הכדור עדיין מתפקד לכם ?
ו...האם מותר חוקית להזמין כדור כזה (אחרי הכל זה לא חלק מהנשק ולא תחמושת) ?
-האם בעקבות האימון היבש עם הכדור לייזר הורגש השיפור כשעברתם לירי בכדורים חיים במטווח ?
- האם הכדור עדיין מתפקד לכם ?
ו...האם מותר חוקית להזמין כדור כזה (אחרי הכל זה לא חלק מהנשק ולא תחמושת) ?
תודה על הסירטון :-)
מה לגביי חוקיות של כדור לייזר כזה ושל Snap Caps, האם קיים איסור ייבוא ?
מה לגביי חוקיות של כדור לייזר כזה ושל Snap Caps, האם קיים איסור ייבוא ?
אין בעיה חוקית לייבא את זה.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:אין בעיה חוקית לייבא את זה.
תוודא עם המוכר שמה שיהיה כתוב על החבילה יהיה רק Snap Caps. הרבה פעמים מדבקת המשלוח מודפסת ישירות מהאתר, ואז היא כוללת כל מיני מילים ״גסות״ שעלולות לגרום למכס לעכב אותה.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד