נרתיק Vedder LightTuck

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

נרתיק Vedder LightTuck

על ידי assaftolko » 06 אוקטובר 2016, 14:59

בשעה טובה קיבלתי היום את הנרתיק. למרבה תדהמתי לדעתי יש בנרתיק הספציפי שלי פגם בייצור. אשמח אם יש כאן מישהו שיש לו במקרה את הנרתיק ויסביר לי, אולי אני לא מבין משהו בסיסי...
לנרתיק יש 2 ברגים שמשמשים לקביעת גובה הנרתיק בחגורה - הם מחברים את הקליפס לקיידקס וניתן לחבר את הקליפס ב-3 גבהים שונים דרך 3 זוגות חורים בקיידקס. הבעיה שלי היא עם הבורג התחתון - לאחר שהבורג העליון יצא ללא בעיה (כפי שהם מפרטים בסרטון שלהם), הבורג התחתון פשוט מסתובב על ריק... לא משנה כמה אני מסובב עם המברג - הבורג לא משתחרר בכלל. לבורג יש כמה מרכיבים - 2 דיסקיות (אחת מתכתית ואחת מגומי) ומעין סוגר מתכתי שמחובר לבורג ופונה בעצם לחלל הנרתיק ואמור ליפול מכוח המשיכה כשהבורג משוחרר מספיק.

האם יש כאן באמת בעיה או ששימוש במברג פיליפס פשוט גדול עליי? ואם יש בעיה האם ניתן לעשות משהו פרט ללדרוש את הכסף בחזרה?

https://www.youtube.com/watch?v=vRsoBRv1feA
לינק לסרטון הדרכה שלהם
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: נרתיק Vedder LightTuck

על ידי argra11 » 06 אוקטובר 2016, 15:10

ומעין סוגר מתכתי שמחובר לבורג ופונה בעצם לחלל הנרתיק ואמור ליפול מכוח המשיכה כשהבורג משוחרר מספיק.

לדעתי הלא מקצועית ,מה שעולה בדעתי הוא שנראה לי שהסוגר שאמור לצאת "מסתובב על ריק" כשאתה משתמש במברג.
כנראה אתה צריך להכניס את האצבע פנימה וליצור חיכוך שימנע מהסוגר הזה להסתובב כשאתה מבריג את הבורג החוצה.

בהצלחה
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי assaftolko » 06 אוקטובר 2016, 16:05

אתה בהחלט צודק שהסוגר מסתובב גם הוא כשאני מסובב את הבורג עם המברג, אבל אני לא מצליח למנוע את זה... להניח את האצבע בחוזקה עליו לא עוזר ואין שום מרווח בין הסוגר לקיידקס כך שאני לא יכול להשחיל משהו ביניהם שאולי ימנע ממנו להסתובב.. מה גם שהוא באזור מאוד לא נגיש בחלק הפנימי-תחתון של הקיידקס...
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי argra11 » 06 אוקטובר 2016, 16:47

בקיצור , אתה צריך איך שהוא למנוע ממנו להסתובב.
שוב , מניסיון לא מקצועי עם מוצרים כאלו בדרך כלל ה"אום" יושב בתוך פלסטיק לא עגול שמשמש כמעין "קונטרה" ולא נותן לאום להסתובב.
בסרטון שסיפקת יש את הברגים בצד שכאשר אתה מפרק אותם יש לך יכולת להכניס את האצבע פנימה.
לדעתי , אתה צריך לפרק אותם להכניס אצבע פנימה לדחוף את האום ולגרום לאום לחזור למקום שלו ואז להבריג את הבורג החוצה כאשר האצבע כל הזמן דוחפת ולא נותנת לאום לברוח מחוץ למקום שלו.

בהצלחה
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי assaftolko » 06 אוקטובר 2016, 17:00

אני לא מבין מה זה "הברגים בצד" שאתה מתייחס אליהם.. אתה מתכוון לבורג הבודד בצד שמשמש לכוונון הכוח שצריך להפעיל בשליפה (retention)? אם כן אז כבר הוצאתי אותו ואני כן יכול להכניס (בקושי) את האצבע מלמטה כך שאני יכול לשים אותה על האום הפנימי... אתה אומר שאני צריך לדחוף עם האצבע את האום - אתה מתכוון לדחוף כלפי הקיידקס אני מניח? אם כן ניסיתי.. לא מרגיש לי שהאום משוחרר ושאפשר לדחוף אותו למקום שלו.. ולא משנה כמה חזק אני לוחץ עליו תוך כדי שאני מבריג - זה לא עוזר..

תודה רבה על העזרה שלך אגב!
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי argra11 » 06 אוקטובר 2016, 18:48

assaftolko כתב:אני לא מבין מה זה "הברגים בצד" שאתה מתייחס אליהם.. אתה מתכוון לבורג הבודד בצד שמשמש לכוונון הכוח שצריך להפעיל בשליפה (retention)? אם כן אז כבר הוצאתי אותו ואני כן יכול להכניס (בקושי) את האצבע מלמטה כך שאני יכול לשים אותה על האום הפנימי... אתה אומר שאני צריך לדחוף עם האצבע את האום - אתה מתכוון לדחוף כלפי הקיידקס אני מניח? אם כן ניסיתי.. לא מרגיש לי שהאום משוחרר ושאפשר לדחוף אותו למקום שלו.. ולא משנה כמה חזק אני לוחץ עליו תוך כדי שאני מבריג - זה לא עוזר..

תודה רבה על העזרה שלך אגב!

בסרטון שצירפת מהשניה ה12 עד ה30 הוא מפרק את 2 הברגים כשהאצבע שלו בתוך הנרתיק לוחצת על החלק שנקרא :binding posts
שזו הטבעת עם הזיזים ומצמידה אותו לקיידקס , בשניה ה30 לסרטון רואים את החלק עם השם שלו.
כרגע לדעתי אתה מסובב את הבורג ביחד עם הטבעת הזו שמסתובבים ביחד לריק.
אתה צריך איך שהוא לגרום לטבעת הזו להפסיק להסתובב.

בבקשה ובהצלחה.
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי assaftolko » 06 אוקטובר 2016, 18:53

הצלחתי! משכתי את הקליפס כלפי מעלה תוך כדי הברגה וזה יצר איזושהי קונטרה שעזרה. עכשיו זה כבר יוצא חלק גם בלי למשוך את הקליפס כנראה הם הרכיבו את הבורג חזק מדי בתוך האום... תודה!
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי bnsagi » 08 אוקטובר 2016, 18:29

גם לי יש כזה.
הוא מינימליסטי בטירוף שזה מעולה, אבל שים לב שהוא גורם לשריטות בצינה..

וכן, צריך להחזיק מלמטה את האום אחרת זה לא עובד.
Glock 26 GEN4
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד