נרתיק לנשיאה פנימית.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
נרתיק לנשיאה פנימית.
שלום לחברי הפורום אני חדש וזו שאלתי הראשונה.
רכשתי ועומד לקבל ביום ראשון גלוק 19 אצל להב בתל אביב.
הם הבטיחו כחלק מהעסקה גם נרתיק ואני נוטה להאמין שזה יהיה הנרתיק הזול ביותר שניתן למצוא.
אני מעוניין בנרתיק לנשיאה פנימית (אם אפשר גם חיצונית אבל לא חייב).
אני מאמין שלהב יאפשרו לשדרג את הנרתיק .
מה אתם ממליצים?
מוטי
הם הבטיחו כחלק מהעסקה גם נרתיק ואני נוטה להאמין שזה יהיה הנרתיק הזול ביותר שניתן למצוא.
מה אתם ממליצים?
מוטי
- סליקאי ארד
Re: נרתיק לנשיאה פנימית.
מוטי כהן כתב:שלום לחברי הפורום אני חדש וזו שאלתי הראשונה.
מה אתם ממליצים?
מוטי
בין הנרתיקים הפנימיים שיש זמין בארץ הייתי ממליץ על הפרונטליין אלפא (שם נוסף שלו פרונטליין כ"ד)
תקח בחשבון שזהו נרתיק ללא אבטחה .
http://www.front-line.co.il/site/images ... 32xxUB.jpg קישור לתמונה של הנרתיק
http://www.front-line.co.il/english---- ... sters.html קישור למגוון הנרתיקים הפנימיים של החברה
אגב מדובר במוצר כחול לבן...
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
קיבלתי לפני כמה ימים את ה-Vedder lighttuck שהזמנתי. נרתיק פנימי עשוי קיידקס מאוד איכותי - אתה יכול לבחור 3 גבהים שונים לנרתיק ויכול גם לבחור את הזוית שבה הנרתיק נוטה כדי שהכי יהיה נוח לך לשלוף. הייתה לי בעיה עם אחד הברגים שלו שפתרתי - לא משהו שאמור לקרות באופן נורמלי, אבל מבחינת איכות הנרתיק - ממש אחלה.. עד עכשיו הייתי עם הפרונטליין אלפא (כ"ד) והנרתיק הזה הרבה יותר דק, מוסלק ומודולרי והרבה פחות מורגש על הגוף.
- סליקאי ארד
כמדומני הוא מחפש נרתיק שאפשר לרכוש בלהב בשדרוג של הנרתיק שמקבלים עם האקדח.
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
את הנרתיק שמקבלים בלהב אפשר לקחת הביתה עד שקונים נרתיק נורמלי או לזרוק ישר לפח.
לא מקבלים עליו שום זיכוי.
לא מקבלים עליו שום זיכוי.
- סליקאי כסף
להב מייבאים את זה
http://qseriesllc.com/products/q-series ... h-standard
לדעתי זו התחלה טובה לפנימי שמכסה שמורת הדק ותופס מעט מקום. תדרש להוסיף תשלום אני מעריך.
http://qseriesllc.com/products/q-series ... h-standard
לדעתי זו התחלה טובה לפנימי שמכסה שמורת הדק ותופס מעט מקום. תדרש להוסיף תשלום אני מעריך.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
לדעתי אל תנסה להחליף או לשדרג את הנרתיק הזה.
גם לי היתה נטייה לזלזל בנרתיק הבד הזה של אורפז שקיבלתי מלהב במתנה עם רכישת גלוק 19 - קראתי לו נרתיק בקו"ם וכו...
האמת היא שכנרתיק פנימי הוא לא רע בכלל (בלי להשתמש בסגירה, שים חולצה מעל זה וזהו).
לטעמי הנשק נכנס עמוק ונמוך מדי, כך שאי אפשר ללפות את הקת עם כל האצבעות - אבל זה ניתן לתיקון בקלות - חשבתי לסגור קצת באיזור שמורת ההדק עם איזה תפר גס ופשוט, שיצמיד את הדפנות של שמורת ההדק באמצע ויעצור את האקדח בגובה/עומק המתאים (ההדק עדיין יהיה מכוסה).
שמע, כמו ששומרים איזה מכנס בלוי אחד לעבודות גינה-צביעה-שיפוצים וכו' - טוב שיהיה איזה נרתיק אחד ש"לא אכפת לך עליו". טיול, בלת"מ, סתם נתקעת - זה נרתיק שעושה את העבודה.
רכשתי מאז עוד שניים (תוך שבוע-שבועיים) - ולא התאמצתי להיפטר ממנו.
ערכו רב יותר כרזרבי מאשר כמנוף לשדרוג.
לא תמצא רזרבי טוב יותר ב-60-70 ₪, שלא תוציא אותם ממילא בשביל "רזרבה",
כי ממילא תעבור לנרתיק אחר ותרכוש אח"כ עוד אחד יותר מתאים או בעל ייעוד אחר (חיצוני) ויצטברו לך "רזרבות".
כשיצטברו - תן אותו במתנה, עד אז - תשתמש בזה, זה שווה יותר ממה שתקבל בשדרוג.
לא בודקים בשיניים סוס שמקבלים במתנה. אומרים תודה ומנצלים אותו בעת הצורך.
גם לי היתה נטייה לזלזל בנרתיק הבד הזה של אורפז שקיבלתי מלהב במתנה עם רכישת גלוק 19 - קראתי לו נרתיק בקו"ם וכו...
האמת היא שכנרתיק פנימי הוא לא רע בכלל (בלי להשתמש בסגירה, שים חולצה מעל זה וזהו).
לטעמי הנשק נכנס עמוק ונמוך מדי, כך שאי אפשר ללפות את הקת עם כל האצבעות - אבל זה ניתן לתיקון בקלות - חשבתי לסגור קצת באיזור שמורת ההדק עם איזה תפר גס ופשוט, שיצמיד את הדפנות של שמורת ההדק באמצע ויעצור את האקדח בגובה/עומק המתאים (ההדק עדיין יהיה מכוסה).
שמע, כמו ששומרים איזה מכנס בלוי אחד לעבודות גינה-צביעה-שיפוצים וכו' - טוב שיהיה איזה נרתיק אחד ש"לא אכפת לך עליו". טיול, בלת"מ, סתם נתקעת - זה נרתיק שעושה את העבודה.
רכשתי מאז עוד שניים (תוך שבוע-שבועיים) - ולא התאמצתי להיפטר ממנו.
ערכו רב יותר כרזרבי מאשר כמנוף לשדרוג.
לא תמצא רזרבי טוב יותר ב-60-70 ₪, שלא תוציא אותם ממילא בשביל "רזרבה",
כי ממילא תעבור לנרתיק אחר ותרכוש אח"כ עוד אחד יותר מתאים או בעל ייעוד אחר (חיצוני) ויצטברו לך "רזרבות".
כשיצטברו - תן אותו במתנה, עד אז - תשתמש בזה, זה שווה יותר ממה שתקבל בשדרוג.
לא בודקים בשיניים סוס שמקבלים במתנה. אומרים תודה ומנצלים אותו בעת הצורך.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
חייב להגיד שלא מבין ממש את הרציונל מאחורי הסתובבות עם יותר מנרתיק אחד. זה לדעתי מתאים בעיקר למדריכי ירי שהרבה יותר מיומנים ומתאמנים בתדירות גבוהה יותר מנושא הנשק הממוצע, ולכל מיני אמריקאים "נלהבים" שלא בהכרח מבינים את האספקט הטקטי.
לכל נרתיק יש את ההשפעה השונה שלו על צורת השליפה. באירוע אמת, מה שיעבוד בעיקר זה הזיכרון שריר שלך. ברגע שאתה מסתובב עם נרתיקים שונים לפי מזג האוויר/הפעילות וכו', אתה בהכרח יוצר פתח לצרות כשתצטרך לשלוף. לכן לדעתי הפתרון הוא למצוא נרתיק שיהיה כמה שיותר וורסטילי, ולהתמיד בו. לכן המלצתי על ה-Vedder שלדעתי הוא פשוט נרתיק מצוין שגם שם הרבה דגש על נשיאה וורסטילית - אתה יכול לכוון את הגובה שלו כך שהאקדח ינוע בין מוסלק מאוד לנגיש לשליפה מהירה, וכן את זווית האקדח ואת הכוח שאתה צריך להפעיל בשליפה (עוד משהו שהרבה פעמים דורש כיוונון בהתאם למתאר). הוא נרתיק מאוד דק שעשוי מחומר עמיד ששומר על צורתו, ומאפשר לך גם להחזיר את האקדח בחזרה לנרתיק ללא בעיה (גם זה חשוב, וזה משהו שלדעתי הנרתיק של אורפז מאוד יתקשה לעשות). אז גם אם לא מדובר בנרתיק שבהכרח להב ישדרגו אליו או בכלל מוכרים אותו, לדעתי שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל מוצר באיכות גבוהה שייתן לך כמה שיותר להרגיש שאתה מקבל הכל בנרתיק אחד.
כמובן ש-Vedder לאו דווקא בהכרח יחיד במינו בהקשר הוורסטילי, אבל לדעתי הוא בהחלט נרתיק שנותן לך את כל האלמנטים האלה של וורסטיליות והסלקה, מה שמאוד היה חסר לי בפרונטליין אלפא שהלכתי אתו פשוט כי כבר הייתי מורגל אליו כי נשאתי אותו עליי במשך שנים כשעבדתי במע' הביטחון
לכל נרתיק יש את ההשפעה השונה שלו על צורת השליפה. באירוע אמת, מה שיעבוד בעיקר זה הזיכרון שריר שלך. ברגע שאתה מסתובב עם נרתיקים שונים לפי מזג האוויר/הפעילות וכו', אתה בהכרח יוצר פתח לצרות כשתצטרך לשלוף. לכן לדעתי הפתרון הוא למצוא נרתיק שיהיה כמה שיותר וורסטילי, ולהתמיד בו. לכן המלצתי על ה-Vedder שלדעתי הוא פשוט נרתיק מצוין שגם שם הרבה דגש על נשיאה וורסטילית - אתה יכול לכוון את הגובה שלו כך שהאקדח ינוע בין מוסלק מאוד לנגיש לשליפה מהירה, וכן את זווית האקדח ואת הכוח שאתה צריך להפעיל בשליפה (עוד משהו שהרבה פעמים דורש כיוונון בהתאם למתאר). הוא נרתיק מאוד דק שעשוי מחומר עמיד ששומר על צורתו, ומאפשר לך גם להחזיר את האקדח בחזרה לנרתיק ללא בעיה (גם זה חשוב, וזה משהו שלדעתי הנרתיק של אורפז מאוד יתקשה לעשות). אז גם אם לא מדובר בנרתיק שבהכרח להב ישדרגו אליו או בכלל מוכרים אותו, לדעתי שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל מוצר באיכות גבוהה שייתן לך כמה שיותר להרגיש שאתה מקבל הכל בנרתיק אחד.
כמובן ש-Vedder לאו דווקא בהכרח יחיד במינו בהקשר הוורסטילי, אבל לדעתי הוא בהחלט נרתיק שנותן לך את כל האלמנטים האלה של וורסטיליות והסלקה, מה שמאוד היה חסר לי בפרונטליין אלפא שהלכתי אתו פשוט כי כבר הייתי מורגל אליו כי נשאתי אותו עליי במשך שנים כשעבדתי במע' הביטחון
- סליקאי ארד
assaftolko כתב:חייב להגיד שלא מבין ממש את הרציונל מאחורי הסתובבות עם יותר מנרתיק אחד. זה לדעתי מתאים בעיקר למדריכי ירי שהרבה יותר מיומנים ומתאמנים בתדירות גבוהה יותר מנושא הנשק הממוצע, ולכל מיני אמריקאים "נלהבים" שלא בהכרח מבינים את האספקט הטקטי.
חבר, זכור שרוב האזרחים נושאי הנשק מחפשים איזון בהיבטים רבים הקשורים בנשיאת נשק. סוג הנרתיק זה רק אחד מהם.
הרי אם היינו שוקלים אך ורק מבצעיות, אז היינו מסתובבים לפחות עם נרתיק חיצוני ופונדה גלויה בצד השני, אבל נשיאה אזרחית משמע איזון בין כל הצרכים, כן, גם אלה שאינם מבצעיים. למשל, אצל רובנו קיים צורך להתאים את הנשיאה ללבוש או לסיטואציה מסוימת. כל החכמה עבור אזרח (בדגש על אזרח) היא למצוא את שביל הזהב ביו פתרונות נשיאה לבין מבצעיות, ולכן מאד נפוץ להחזיק כמה סוגי נרתיקים לסוגים שונים של לבוש או של סביבה ואיומים צפויים. נרתיקים מסוימים יתנו יותר נוחות ממבצעיות אבל אין לזלזל בזה, כי נוחות תבטיח שנים של נשיאה ולא שנים של אחסנה בכספת. אגב, אל תמהר לזלזל בידע שאמריקאים רבים מחזיקים ביחס לנשק ולנשיאה מוסלקת, ובטח אל תחשוב שלצה"ל או מע' הבטחון הישראלית יש מונופול בתחום.
- סליקאי ארד
חלילה לא מזלזל באמריקאים כאומה בכל הקשור לכלי נשק, אבל כן מזלזל בחלק מהם (אליהם כיוונתי) שבשבילם "כמה שיותר יותר טוב".
הזוית אליה התייחסתי קשורה לנרתיק, אני לא נכנס לכל הפקטורים אותם לוקח בחשבון האזרח הממוצע, ואני בכלל לא מדבר כאן על נשיאה מבצעית: אקדח זה לא תכשיט ולא סמל סטטוס. אני רוצה להאמין שמי שמסתובב עם אקדח מעוניין לתפעל אותו בצורה המהירה והטובה ביותר ביחס למיומנות בה הוא אוחז באירוע אמת. מכיוון שרובנו לא לוחמי ימ"מ שכל שני וחמישי נמצאים תחת אש, ומכיוון שכאזרח נושא נשק כמעט תמיד אתה תהיה זה שתופתע אל מול תוקף אקטיבי שהיוזמה הייתה שלו, אני חושב שיש משקל גדול בנטרול כמה שיותר מהאלמנטים שיכולים לפגוע ביכולת שלך להגיב. אני חושב שמי שמחליף ביום-יום שלו בין כמה סוגי נרתיקים כן פוגע במיומנות שלו לשלוף במהירות המקסימלית ברגע האמת.
שים לב שאני לא בהכרח אומר שהנרתיק שאתה צריך להיות חייב להיות הכי "מבצעי" כמו שאתה כותב (האמת שההגדרה הזו לא ממש ברורה לי), או הכי מוסלק, או הכי מאובטח וכו'. הנקודה שלי היא שכדאי למצוא נרתיק אחד שאתו אתה מרגיש בנוח, ולהתמיד אתו. אז נכון, הוא ככל הנראה לא יהיה הכי אידיאלי בכל פרמטר, אבל בראייה שלי עדיף במקרה הזה jack of all trades master of none על פני ההסתבכות הפוטנציאלית ברגע האמת.
זה השני שקל שלי שרק רציתי לשתף אותם בשביל פותח הפוסט, כמובן שכל אחד יזרום עם מה שהכי מרגיש לו טוב.
הזוית אליה התייחסתי קשורה לנרתיק, אני לא נכנס לכל הפקטורים אותם לוקח בחשבון האזרח הממוצע, ואני בכלל לא מדבר כאן על נשיאה מבצעית: אקדח זה לא תכשיט ולא סמל סטטוס. אני רוצה להאמין שמי שמסתובב עם אקדח מעוניין לתפעל אותו בצורה המהירה והטובה ביותר ביחס למיומנות בה הוא אוחז באירוע אמת. מכיוון שרובנו לא לוחמי ימ"מ שכל שני וחמישי נמצאים תחת אש, ומכיוון שכאזרח נושא נשק כמעט תמיד אתה תהיה זה שתופתע אל מול תוקף אקטיבי שהיוזמה הייתה שלו, אני חושב שיש משקל גדול בנטרול כמה שיותר מהאלמנטים שיכולים לפגוע ביכולת שלך להגיב. אני חושב שמי שמחליף ביום-יום שלו בין כמה סוגי נרתיקים כן פוגע במיומנות שלו לשלוף במהירות המקסימלית ברגע האמת.
שים לב שאני לא בהכרח אומר שהנרתיק שאתה צריך להיות חייב להיות הכי "מבצעי" כמו שאתה כותב (האמת שההגדרה הזו לא ממש ברורה לי), או הכי מוסלק, או הכי מאובטח וכו'. הנקודה שלי היא שכדאי למצוא נרתיק אחד שאתו אתה מרגיש בנוח, ולהתמיד אתו. אז נכון, הוא ככל הנראה לא יהיה הכי אידיאלי בכל פרמטר, אבל בראייה שלי עדיף במקרה הזה jack of all trades master of none על פני ההסתבכות הפוטנציאלית ברגע האמת.
זה השני שקל שלי שרק רציתי לשתף אותם בשביל פותח הפוסט, כמובן שכל אחד יזרום עם מה שהכי מרגיש לו טוב.
- סליקאי ארד
למען האמת אין סתירה בינינו.
אני לא דוגל בהחזקה של מספר נרתיקים.
בטח לא בנשיאת נרתיקים שונים לסירוגין.
המצב שתיארתי - של מספר נרתיקים - הוא תוצר של מסע שדרוגים.
יוצא דופן הוא הנרתיק החיצוני הגלוי והמאובטח ברמה שלוש שקניתי לצורך המילואים.
זה נכון שאפילו כלכלית נכון יותר לעשות סקר שוק מקיף ולקנות נרתיק אחד יקר ואיכותי מאשר 3 זולים.
לפעמים אתה קונה, ומגלה שיש יותר טוב. או שיוצא לשוק משהו יותר מתאים. אז אתה נשאר עם ספייר.
אני לא דוגל בהחזקה של מספר נרתיקים.
בטח לא בנשיאת נרתיקים שונים לסירוגין.
המצב שתיארתי - של מספר נרתיקים - הוא תוצר של מסע שדרוגים.
יוצא דופן הוא הנרתיק החיצוני הגלוי והמאובטח ברמה שלוש שקניתי לצורך המילואים.
זה נכון שאפילו כלכלית נכון יותר לעשות סקר שוק מקיף ולקנות נרתיק אחד יקר ואיכותי מאשר 3 זולים.
לפעמים אתה קונה, ומגלה שיש יותר טוב. או שיוצא לשוק משהו יותר מתאים. אז אתה נשאר עם ספייר.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד