החלפת גלוק 26 ב43 או סמית'
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
החלפת גלוק 26 ב43 או סמית'
היי חברים, הגעתי למסקנה שאני מעוניין להחליף את ה26 שברשותי לאקדח קטן יותר. האם חנויות הנשק קונות היום נשקים? כלומר סוג של טרייד? המחיר שיתנו לי אמור להיות הגיוני או ששווה לפנות לשוק הפרטי?
תודה:)
- סליקאי כסף

Re: החלפת גלוק 26 ב43 או סמית'
יש לך אקדח שנהנה מסחירות גבוהה מאוד.
לדעתי, כל חנות תשמח לעשות לך טרייד אין לאקדח זה. אני מעריך שלא תהיה לך שום בעיה למכור את האקדח שלך בשוק הפרטי, אם לא תדרוש מחיר מוגזם. במקרה של החלפה בחנות אתה תרוויח תהליך מכירה וקנייה מהיר ונוח יותר. אבל הסכום שתקבל בחנות תמורת האקדח שלך יהיה נמוך בהשוואה לסכום שתקבל מקונה פרטי.
לדעתי, כל חנות תשמח לעשות לך טרייד אין לאקדח זה. אני מעריך שלא תהיה לך שום בעיה למכור את האקדח שלך בשוק הפרטי, אם לא תדרוש מחיר מוגזם. במקרה של החלפה בחנות אתה תרוויח תהליך מכירה וקנייה מהיר ונוח יותר. אבל הסכום שתקבל בחנות תמורת האקדח שלך יהיה נמוך בהשוואה לסכום שתקבל מקונה פרטי.
- סליקאי טיטניום

דרך טובה היא לקנות אקדח אצל בית עסק, וכחלק מהעסקה, אתה מפקיד את הנשק שלך אצלהם. הקונה שלך יקבל מבית העסק שטר מכר. כך אתה הולך לבטפ בזמנך החפשי ללא תלות בקונה, וגם הוא הולך לבד לבטפ.
ראה תגובה שלי כאן על תהליך מכירה לפרטי.
viewtopic.php?f=22&t=20363
וכאן:
viewtopic.php?f=22&t=19723
*מכרתי כלי שבטרייד אין קיבלתי עליו הצעת מחיר של ערך כספי אפסי , החלטתי לבצע מכירה לבד והוא נמכר תוך 4-5 ימים בערך כספי יחסית גבוה (2000 ש"ח יותר מההצעה הכי גבוהה במטווחים שהייתי בהם ובדיעבד עוד התברר לי (מהקונה!) שהוא היה מוכן לשלם אפילו יותר).
*הכלי שלך נהנה מביקוש רב יחסית.
בגדול יש לך 3 אפשרויות:
1. לבצע טרייד אין בחנות\מטווח.
2. למכור את שלך לבד ולקנות חדש בחנות\מטווח.
3. שילוב של שניהם , קונה כלי חדש , את הישן מפקיד במטווח תמורת עמלת הפקדה חודשית , מוצא קונה לכלי , את מחיר הכלי קבל מהקונה , הקונה ממשיך את הקניה (מטווח הכשרה +תקינות) מול המטווח ולא זקוק לך יותר.
היתרון היחידי לדעתי בטרייד הוא שאתה והקונה לא צריכים לבזבז את אותו יום יחדיו.(מצד שני , הכרתי בן אדם נחמד ו"בילינו" ביחד יום שלם כולל מטווח וביקור בבט"פ ביחד (כל אקדח חדש שאני קונה אני טווח בו גם אם עברתי מטווח חודש לפני ))
את היום עצמו אתה תבזבז בכל מקרה.(הפרוצדורות במטווח + הבט"פ והנסיעה אליו וחזרה למטווח לאסוף את הכלי לקח לי 6 שעות (מטווח מגדל העמק (נסגר לצמיתות, החדש יפתח ,בעזרת השם החודש?,בעפולה)+בט"פ עפולה))
הרבה חושבים שהתהליך למכירה לפרטי הוא "כאב ראש". (לאחר שביצעתי אותו אני מבין שהוא לא).
בקיצור ,הכל תלוי בעסקה שתקבל וכמה שווה לך ההרגשה שנפטרת מכאב ראש.
שאלה :
ירית ב 2 הכלים שאתה מחפש או רק החזקת בהם?
viewtopic.php?f=22&t=20363
וכאן:
viewtopic.php?f=22&t=19723
*מכרתי כלי שבטרייד אין קיבלתי עליו הצעת מחיר של ערך כספי אפסי , החלטתי לבצע מכירה לבד והוא נמכר תוך 4-5 ימים בערך כספי יחסית גבוה (2000 ש"ח יותר מההצעה הכי גבוהה במטווחים שהייתי בהם ובדיעבד עוד התברר לי (מהקונה!) שהוא היה מוכן לשלם אפילו יותר).
*הכלי שלך נהנה מביקוש רב יחסית.
בגדול יש לך 3 אפשרויות:
1. לבצע טרייד אין בחנות\מטווח.
2. למכור את שלך לבד ולקנות חדש בחנות\מטווח.
3. שילוב של שניהם , קונה כלי חדש , את הישן מפקיד במטווח תמורת עמלת הפקדה חודשית , מוצא קונה לכלי , את מחיר הכלי קבל מהקונה , הקונה ממשיך את הקניה (מטווח הכשרה +תקינות) מול המטווח ולא זקוק לך יותר.
היתרון היחידי לדעתי בטרייד הוא שאתה והקונה לא צריכים לבזבז את אותו יום יחדיו.(מצד שני , הכרתי בן אדם נחמד ו"בילינו" ביחד יום שלם כולל מטווח וביקור בבט"פ ביחד (כל אקדח חדש שאני קונה אני טווח בו גם אם עברתי מטווח חודש לפני ))
את היום עצמו אתה תבזבז בכל מקרה.(הפרוצדורות במטווח + הבט"פ והנסיעה אליו וחזרה למטווח לאסוף את הכלי לקח לי 6 שעות (מטווח מגדל העמק (נסגר לצמיתות, החדש יפתח ,בעזרת השם החודש?,בעפולה)+בט"פ עפולה))
הרבה חושבים שהתהליך למכירה לפרטי הוא "כאב ראש". (לאחר שביצעתי אותו אני מבין שהוא לא).
בקיצור ,הכל תלוי בעסקה שתקבל וכמה שווה לך ההרגשה שנפטרת מכאב ראש.
שאלה :
ירית ב 2 הכלים שאתה מחפש או רק החזקת בהם?
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
צריך לחדד נקודה חשובה:
על מנת לקנות כלי חדש לפני המכירה של הכלי הישן, צריך "לפנות" את הרישיון (בהנחה שיש לך רישיון אחד). לכן צריך לבצע מחירה לחנות בעלות 0 ואז האקדח רשום בבעלות החנות אבל את הכסף ממכירתו - אתה מקבל.
כמובן שתהליך כזה אפשר לעשות רק אם אתה סומך על החנות. אני עשיתי כך בעבר עם מטווח העיר נתניה.
על מנת לקנות כלי חדש לפני המכירה של הכלי הישן, צריך "לפנות" את הרישיון (בהנחה שיש לך רישיון אחד). לכן צריך לבצע מחירה לחנות בעלות 0 ואז האקדח רשום בבעלות החנות אבל את הכסף ממכירתו - אתה מקבל.
כמובן שתהליך כזה אפשר לעשות רק אם אתה סומך על החנות. אני עשיתי כך בעבר עם מטווח העיר נתניה.
- סליקאי טיטניום

אני מודה לכולם על התשובות. ממה שאני מבין, האופציה הטובה ביותר היא אכן לרכוש אקדח ולהפקיד את האקדח אצל הסוחר עד למכירתו בשוק הפרטי והקונה יקנה אותו מהסוחר (בהנחה ומדובר בסוחר אמין, והוא יהיה אמין כי הכיוון הוא רוט, להב או אימפריאל שהבנתי ששלושתם אמינים).
לגבי השאלה שעלתה האם יריתי בשילד או ב43, התשובה היא לא, אני מאמין שאשכיר אותם לירי השבוע. האם הירי שונה בהרבה מה26 שגם הוא קשה יחסית לירי? איך הירי בשילד לעומת ה43?
לגבי השאלה שעלתה האם יריתי בשילד או ב43, התשובה היא לא, אני מאמין שאשכיר אותם לירי השבוע. האם הירי שונה בהרבה מה26 שגם הוא קשה יחסית לירי? איך הירי בשילד לעומת ה43?
- סליקאי כסף

UoUo כתב:אני מודה לכולם על התשובות. ממה שאני מבין, האופציה הטובה ביותר היא אכן לרכוש אקדח ולהפקיד את האקדח אצל הסוחר עד למכירתו בשוק הפרטי והקונה יקנה אותו מהסוחר (בהנחה ומדובר בסוחר אמין, והוא יהיה אמין כי הכיוון הוא רוט, להב או אימפריאל שהבנתי ששלושתם אמינים).
1. אני לא אהבתי את שניהם בגלל זה אני עם 26.
2. המסקנה שלך לאופציה הטובה ביותר לא תואמת למסקנה שלי.
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
ראשית גש ונסה את הכלים.
מנסיוני כולם לא נעימים בירי.
וההבדל לא מאוד גדול.
האחעזה כן שונה במעט לטובתו של השילד.
אני מניח שאתה מחפש יותר קטן ויותר קל.
אתה כבר במינימום - ה 26 הוא אקדח וטן וקל. ואולי בכלל לא כדאי להחליף כי הוא לא באמת יעשה לך מהפך.
שני הכלים צרים יותר ומעט קלים יותר.
או שתנסה נרתיק טוב יותר עם ה 26. אולי יחסוך את הריצות וההחלפות.
מנסיוני כולם לא נעימים בירי.
וההבדל לא מאוד גדול.
האחעזה כן שונה במעט לטובתו של השילד.
אני מניח שאתה מחפש יותר קטן ויותר קל.
אתה כבר במינימום - ה 26 הוא אקדח וטן וקל. ואולי בכלל לא כדאי להחליף כי הוא לא באמת יעשה לך מהפך.
שני הכלים צרים יותר ומעט קלים יותר.
או שתנסה נרתיק טוב יותר עם ה 26. אולי יחסוך את הריצות וההחלפות.
אין מה להשוות דו-טורי וחד-טורי - בלי נרתיק או בנרתיק לא נוח.
מנגד - אין מה להשוות כל אקדח עם אותו אחד בנרתיק נוח.
הייתי פועל על פי עצתו של טריגר.
יש פה אנשים עם 26. לא אנדב אף אחד... אבל תבדוק. נרתיק איכותי כגון StealthGear עשוי פשוטו כמשמעו לחסוך לך החלפה.
אולי אני יוצר יותר מדי ציפייה, אבל מנגד, אל תזלזל בעד כמה זה רלוונטי. מומלץ.
מנגד - אין מה להשוות כל אקדח עם אותו אחד בנרתיק נוח.
הייתי פועל על פי עצתו של טריגר.
יש פה אנשים עם 26. לא אנדב אף אחד... אבל תבדוק. נרתיק איכותי כגון StealthGear עשוי פשוטו כמשמעו לחסוך לך החלפה.
אולי אני יוצר יותר מדי ציפייה, אבל מנגד, אל תזלזל בעד כמה זה רלוונטי. מומלץ.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
אולי הבעיה שלך היא נרתיק / חגורה מתאימה.
דבר איתי, אני בעלים של 26 מוחזיק כמה סוגי נרתיקים, אם תרצה להתנסות.
דבר איתי, אני בעלים של 26 מוחזיק כמה סוגי נרתיקים, אם תרצה להתנסות.
Glock 26 GEN4
תודה לכולם.
- סליקאי כסף

UoUo כתב:היי חברים, הגעתי למסקנה שאני מעוניין להחליף את ה26 שברשותי לאקדח קטן יותר. האם חנויות הנשק קונות היום נשקים? כלומר סוג של טרייד? המחיר שיתנו לי אמור להיות הגיוני או ששווה לפנות לשוק הפרטי?
אז אחרי שאמרנו לך מה אנחנו חושבים, כדרכם של ישראלים (ואני ישראלי גאה) - אנסה להתמקד שוב במה ששאלת.
אם הגעת למסקנה שאתה צריך אקדח קטן יותר, ותחזיק במסקנה זו גם אחרי שהארנו את עיניך והתנסית (או לא) בנרתיק ממש איכותי (=היברידי מרופד, יש גם למשש חדשים אצל אימפריאל למשל - כדוגמת N82) -
אז המחיר שיתנו לך בחנות אמור להיות לא רחוק מכל טרייד-אין של משהו סחיר.
והנשק שלך הוא מהמבוקשים ביותר.
כן, אולי אפשר לקבל מפרטי יותר.
אני הייתי בודק ואם רואה פער של 15 אחוז הייתי נוטה לכיוון החנות, כי גם כסף שווה זמן.
אם להתייחס לכותרת - 43 או שילד - אני הייתי בוחר בשילד עקב אחיזה יותר טובה ואפשרות טובה יותר לשלוט בירי. גם ככה מדובר בכלים מאתגרים.
-------
תודה, אתרשם השבוע ממה שיש לנשק קצרין להציע...
- סליקאי כסף

אח"כ תגיד לנו איך התרשמת, בייחוד מהשירות... (צפה לחווית שירות נעימה).
-------
שאלה אחרונה ליודעי דבר, האם אצטרך להגיע פיזית ללשכת הבטפ בסופו של דבר? מפני שבאתר שלהם כתוב כי את הטפסים לבקשה אפשר לשלוח במייל. (אגב, פעם פגשתי נציג באחת הלשכות שאמר לי שבמידה ואשלח לו במייל טפסים רלוונטיים אז אין לו בעיה לשנות לי תבחין מבלי שאגיע פיזית לבט"פ).
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד