אקדח נשים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אקדח נשים
שלום, אני רוצה לקנות אקדח לחברה שלי (היא גרה ביו"ש) . ברשותי SW99 אבל זה אקדח גדול, מסובך וקשה מדי בשבילה. אני רוצה עבורה אקדח קטןם וקל הן במקל והן לתיפעול. בנוסף שיהיה קטן ואסטתי.
בברכה
בברכה
- סליקאי ארד
אקדח טוב קטן ואסטטי
אקדח שעונה לצרכים האלה יכול ליהיות קולט דיפנדר או גלוק 26
Be carefull what you are wishing for
אין אקדח לגבר או לאישה. יש אקדח ליד גדולה או ליד קטנה.
בחירת אקדח אינה דבר טריוויאלי. כמו כובעים, יש כל מיני גדלים.
אם SW99 גדול מדי, אפשר לחשוב על כלי עם קת קצרה יותר (גלוק 19) או דקה יותר (M1911 או P7 מהסוג החד-עמודי). אחרי 20 מטווחים של 50 כדורים, ניתן להסתדר עם רתיעה גם של תחמושת בקוטר 0.45", ללא קשר במין היורה.
שמעתי על נשים בארה"ב שהגלוק 26 היווה בחירה מושלמת עבורן, אבל יש עוד סוגי נשק בנמצא. אם חברתך רוצה לקחת את עניין ההתחמשות ברצינות, עליה להיכנס למטווח, נסות מספר כלים ולהחליט. לא קונים נשק על מנת לצאת מדי חובה או בשביל ההרגשה הטובה. קונים נשק על מנת להרוג מישהו אם צריך, במקרה של סכנת חיים.
בחירת אקדח אינה דבר טריוויאלי. כמו כובעים, יש כל מיני גדלים.
אם SW99 גדול מדי, אפשר לחשוב על כלי עם קת קצרה יותר (גלוק 19) או דקה יותר (M1911 או P7 מהסוג החד-עמודי). אחרי 20 מטווחים של 50 כדורים, ניתן להסתדר עם רתיעה גם של תחמושת בקוטר 0.45", ללא קשר במין היורה.
שמעתי על נשים בארה"ב שהגלוק 26 היווה בחירה מושלמת עבורן, אבל יש עוד סוגי נשק בנמצא. אם חברתך רוצה לקחת את עניין ההתחמשות ברצינות, עליה להיכנס למטווח, נסות מספר כלים ולהחליט. לא קונים נשק על מנת לצאת מדי חובה או בשביל ההרגשה הטובה. קונים נשק על מנת להרוג מישהו אם צריך, במקרה של סכנת חיים.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
- סליקאי ארד
ידידי
אם אתה אוהב את החברה שלך תקנה לה בושם טוב קח אותה למסעדה טובה וכו'
אם להיות פרקטי ראשית לפני שאתה בוחר אקדח עבורה תשלח אותה לעבור קורס טוב בירי
להיסתובב עם אקדח בשטחים התקוע בחגורה זה ביטחון לטיפשים גם אדם מיומן יתקשה לתפקד
כאשר יתקילו אותו ממארב ויתכן שלא תנתן לו ההזדמנות לתפקד כל שכן אדם חסר מיומנות בסיסית לפי שאלותייך אני מבין שאתה לא מיומן(חס וחלילה לא רוצה לפגוע אשמח אם טעיתי)
ולכן חבילת המיגון הבסיסית הטובה עבור חברתך היא
רכב ממוגן
אפוד מגן
נסיעה בשיירה בשטחים לא בשעות הלילה המאוחרות
קורס נסיעת חרום ברכב( מילוט)
קורס ירי באקדח
ובסוף אחרון חביב בחירת אקדח מתאים אבל אז היא לא תצטרך לשאול את השאלות היא תדע את התשובה דרך אגב אין מושג אקדח נשים אקדח גברים בדרך כלל האקדחים הקטנים הם אקדחי גיבוי
בכבוד רב
חנן
אם אתה אוהב את החברה שלך תקנה לה בושם טוב קח אותה למסעדה טובה וכו'
אם להיות פרקטי ראשית לפני שאתה בוחר אקדח עבורה תשלח אותה לעבור קורס טוב בירי
להיסתובב עם אקדח בשטחים התקוע בחגורה זה ביטחון לטיפשים גם אדם מיומן יתקשה לתפקד
כאשר יתקילו אותו ממארב ויתכן שלא תנתן לו ההזדמנות לתפקד כל שכן אדם חסר מיומנות בסיסית לפי שאלותייך אני מבין שאתה לא מיומן(חס וחלילה לא רוצה לפגוע אשמח אם טעיתי)
ולכן חבילת המיגון הבסיסית הטובה עבור חברתך היא
רכב ממוגן
אפוד מגן
נסיעה בשיירה בשטחים לא בשעות הלילה המאוחרות
קורס נסיעת חרום ברכב( מילוט)
קורס ירי באקדח
ובסוף אחרון חביב בחירת אקדח מתאים אבל אז היא לא תצטרך לשאול את השאלות היא תדע את התשובה דרך אגב אין מושג אקדח נשים אקדח גברים בדרך כלל האקדחים הקטנים הם אקדחי גיבוי
בכבוד רב
חנן
- מדריך ירי מעשי
האם במינוח אקדח נשים הכוונה לאקדח קטן הנחות בעוצמת כוח האש שלו ? אם לזאת הכוונה , אז יש הנחייה בקרב המחבלים שתקיפת אישה תתבצע רק על ידי אנשים בעלי כושר עמידות נמוך יותר ?
צדקו קודמי שהתנגדו למושג המטעה "אקדח נשים" .
בקשר לקורס ירי מעשי , נכון הקורס מעניק שליטה טובה יותר בנשק ומשפר את הבטיחות אבל השואל שאל על כוס חלב וקיבל תשובה בנושא סטייק בקר .
יעקב
צדקו קודמי שהתנגדו למושג המטעה "אקדח נשים" .
בקשר לקורס ירי מעשי , נכון הקורס מעניק שליטה טובה יותר בנשק ומשפר את הבטיחות אבל השואל שאל על כוס חלב וקיבל תשובה בנושא סטייק בקר .
יעקב
- סליקאי כסף
לאקדח ה"ליידי סמיט" יש קת צרה המיועדת למחסנית חד טורית. כנראה שבסמיט&ווסון חושבים כי לכל הנשים ידיים ענוגות וקטנות. (הם לא פגשו את החלוצות שחלבו פרות בידיים וסללו כבישים) מעבר לכך, אין הבדל בכלי לבין כלים אחרים של סמיט, וכנראה שבאמת מדובר בגימיק, מה גם, שיצא לי להדריך גברים הנושאים את הדגם הנ"ל של סמיט.
לדעתי, כל המינוח של "אקדח נשים" מקורו בימים בהם חשבו כי מקומה של האישה במטבח ומקומו של הגבר במטווח. (כמה טוב שהימים האלו חלפו, אחרת איך היינו קוצצים סלט ?
)
מכיוון שכיום, שני המינים נמצאים גם במטווח וגם במטבח, אין הצדקה לסיווג כלי זה או אחר, כאקדח נשים או אקדח לשאינם נשים. (או חלוקה ע"פ צבעים, שבוודאי אינה במקומה.)
צדק ידידי היקר חנן, יש ללמוד קודם את הבסיס, בין אם בקורס ירי מעשי, ובין אם בקורס ירי מסודר אחר, המקנה עקרונות בטיחות, לימוד נכון של תפעול הנשק ולחימה עימו, ורק אח"כ להתאים את הנשק הקבוע ליורה.
נועם.
לדעתי, כל המינוח של "אקדח נשים" מקורו בימים בהם חשבו כי מקומה של האישה במטבח ומקומו של הגבר במטווח. (כמה טוב שהימים האלו חלפו, אחרת איך היינו קוצצים סלט ?

מכיוון שכיום, שני המינים נמצאים גם במטווח וגם במטבח, אין הצדקה לסיווג כלי זה או אחר, כאקדח נשים או אקדח לשאינם נשים. (או חלוקה ע"פ צבעים, שבוודאי אינה במקומה.)
צדק ידידי היקר חנן, יש ללמוד קודם את הבסיס, בין אם בקורס ירי מעשי, ובין אם בקורס ירי מסודר אחר, המקנה עקרונות בטיחות, לימוד נכון של תפעול הנשק ולחימה עימו, ורק אח"כ להתאים את הנשק הקבוע ליורה.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
פרמטרים לבחירת אקדח (גם לגברים):
נוחות אחיזה - פונקציה של צורת הקת וגדל כף היד
נוחות נשיאה - גודל, צורה, משקל, צורת נשיאה מתוכננת
נוחות תפעול - נתקלתי באקדחים שהיה לי קשה לדרוך בגלל צורת חריצי הדריכה או חוזק הקפיץ
"כימיה" - אוהב\לא אוהב
אגב "אקדח נשים" - הייתה לי ידידה שנשאה בארנק ברטה בקטר קטן (לא זוכר את הדגם) - כזה
שהקנה נפתח כמו בתופי ואפשר להכניס כדור ראשון בלי צורך בדריכה, לא נראה לי שיעיל
כל כך להגנה עצמית אבל קטן וקל לנשיאה, הסלקה ותפעול.
נוחות אחיזה - פונקציה של צורת הקת וגדל כף היד
נוחות נשיאה - גודל, צורה, משקל, צורת נשיאה מתוכננת
נוחות תפעול - נתקלתי באקדחים שהיה לי קשה לדרוך בגלל צורת חריצי הדריכה או חוזק הקפיץ
"כימיה" - אוהב\לא אוהב
אגב "אקדח נשים" - הייתה לי ידידה שנשאה בארנק ברטה בקטר קטן (לא זוכר את הדגם) - כזה
שהקנה נפתח כמו בתופי ואפשר להכניס כדור ראשון בלי צורך בדריכה, לא נראה לי שיעיל
כל כך להגנה עצמית אבל קטן וקל לנשיאה, הסלקה ותפעול.
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד