בחירת נרתיק של stealth gear + חוות דעת על הנרתיק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
בחירת נרתיק של stealth gear + חוות דעת על הנרתיק
שלום חברים!
ראשית כל, עלי להודיע לכם על הנחה לא רעה שמוצעת עכשיו באתר של SGUSA. הנרתיקים נמכרים ב84 דולר, במקום 99 במקור... לכל המעוניין...
שאלה לי:
יש כאן אנשים שהשתמשו / משתמשים בנרתיקי הIWB שלהם, ויכולים לומר לי מה ההבדל בין הONYX הסטנדרטי, לבין הMINI?
אני יודע מה ההבדל בתיאוריה, אבל אשמח לדעת אם יש כאן מישהו שיכול לתת עדות מכלי ראשון...
מבחינת נוחות, חלוקת משקל על החגורה, סרבול, וכו' וכו'
כמו כן, במידה והזמנתם, איזה סוג של קליפסים הזמנתם?
תודה לעונים...
ראשית כל, עלי להודיע לכם על הנחה לא רעה שמוצעת עכשיו באתר של SGUSA. הנרתיקים נמכרים ב84 דולר, במקום 99 במקור... לכל המעוניין...
שאלה לי:
יש כאן אנשים שהשתמשו / משתמשים בנרתיקי הIWB שלהם, ויכולים לומר לי מה ההבדל בין הONYX הסטנדרטי, לבין הMINI?
אני יודע מה ההבדל בתיאוריה, אבל אשמח לדעת אם יש כאן מישהו שיכול לתת עדות מכלי ראשון...
מבחינת נוחות, חלוקת משקל על החגורה, סרבול, וכו' וכו'
כמו כן, במידה והזמנתם, איזה סוג של קליפסים הזמנתם?
תודה לעונים...
נערך לאחרונה על ידי Digo בתאריך 29 מרץ 2017, 22:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
Re: עזרה בבחירת נרתיק של stealth gear
אני הזמנתי את ה mini התרשמתי שהוא יותר קומפקטי ויושב בנוחות, אבל עדיין לא הגיע אז לא יכול לדווח מהתנסות. הבנתי שלוקח לפחות חודש וחצי. אז ממתין בסבלנות.
CZ-P07
זה גם הכיוון שלי, הבעיה שקשה למצוא אנשים שמחזיקים בנרתיק הזה... נחכה קצת, ואם אין ברירה, נזמין...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
עדן?
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
נחמד....
מישהו הזמין מהם ישירות לארץ?
כמה עולה המשלוח?
מישהו הזמין מהם ישירות לארץ?
כמה עולה המשלוח?
אני מתכוון להזמין דרך דילטס... לפי הידוע לי, גם אריק הזמין ככה נרתיק מפשעה... כרגע, המחיר היבש יוצא, אזור 320, לפני שילוח ומיסים... נחיה ונראה...
ע"פ בדיקה ברשת, המיני מומלץ לבעלי אקדחי סאב קומפקט, בעוד שהONYX הסטנדרטי מיועד לבעלי הכלים הגדולים יותר... בהתחשב בעובדה שהCZ שלי שוקל מעל 900 גרם, חושב שאעדיף במחשבה שנייה חלוקת משקל רחבה יותר על החגורה... אם כבר נוחות, אז עד הסוף...
ע"פ בדיקה ברשת, המיני מומלץ לבעלי אקדחי סאב קומפקט, בעוד שהONYX הסטנדרטי מיועד לבעלי הכלים הגדולים יותר... בהתחשב בעובדה שהCZ שלי שוקל מעל 900 גרם, חושב שאעדיף במחשבה שנייה חלוקת משקל רחבה יותר על החגורה... אם כבר נוחות, אז עד הסוף...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
למי שמעוניין בנרתיק כזה לגלוק 26/27, נתקלתי בזה.
יכול לצאת זול יותר, תלוי בהצעות שינתנו...
http://www.ebay.com/itm/Stealth-Gear-IW ... Swo4pYKjDh
יכול לצאת זול יותר, תלוי בהצעות שינתנו...
http://www.ebay.com/itm/Stealth-Gear-IW ... Swo4pYKjDh
Walther PPQ M2
דיגו תחשוב טוב, כי לא סתם יצאו עם מיני.
לפני שהוא יצא, אז אינטואיטיבית שאלתי אם התופסנים לא רחוקים מדי זה מזה. ובאמת אח"כ יצא המיני.
P07 זה לא פולסייז.
אם כבר נוחות, אז עד הסוף - נסה לשים עליך Onyx (סטנדרט, כמו שהוא נקרא היום), גם אם הוא של גלוק 19, רק כדי לבדוק אם זה לא רחב מדי.
תמדוד את המיני ותשווה למה שזכרת מהרגיל.
ts357 - היתרון הגדול של eBay זה בזמן האספקה. לא חשבתי על זה. יש לי קרובים שמגיעים עוד חודש ונראה לי שפתרת לי בעיה. אגב, הנרתיק הוא "כחדש" ולא מהחנות.
לפני שהוא יצא, אז אינטואיטיבית שאלתי אם התופסנים לא רחוקים מדי זה מזה. ובאמת אח"כ יצא המיני.
P07 זה לא פולסייז.
אם כבר נוחות, אז עד הסוף - נסה לשים עליך Onyx (סטנדרט, כמו שהוא נקרא היום), גם אם הוא של גלוק 19, רק כדי לבדוק אם זה לא רחב מדי.
תמדוד את המיני ותשווה למה שזכרת מהרגיל.
ts357 - היתרון הגדול של eBay זה בזמן האספקה. לא חשבתי על זה. יש לי קרובים שמגיעים עוד חודש ונראה לי שפתרת לי בעיה. אגב, הנרתיק הוא "כחדש" ולא מהחנות.
-------
כן, חשבתי שזה היה ברור שהוא משומש...
אבל, אכן הזמן אספקה הוא יתרון משמעותי, גם המחיר משלוח לארץ דיי סביר.
צריך לראות באיזה מחיר יימכר.
אבל, אכן הזמן אספקה הוא יתרון משמעותי, גם המחיר משלוח לארץ דיי סביר.
צריך לראות באיזה מחיר יימכר.
Walther PPQ M2
רגע מה זה 141 שקל import tax?
זה במקרה החזרה?
זה במקרה החזרה?
-------
אם אתה מעוניין לרכוש במחיר המלא, 110$.
אז אתה צריך לשלם מיסי יבוא מכיוון שערך המוצר הוא מעל 75$.
אם אתה זוכה במוצר במחיר שהוא מתחת ל75$ אתה לא אמור לשלם מיסי יבוא אלא לשלם רק על המשלוח.
כמו כן, אם אתה שולח את המוצר בארה"ב אתה גם לא אמור לשלם מיסי יבוא...
אז אתה צריך לשלם מיסי יבוא מכיוון שערך המוצר הוא מעל 75$.
אם אתה זוכה במוצר במחיר שהוא מתחת ל75$ אתה לא אמור לשלם מיסי יבוא אלא לשלם רק על המשלוח.
כמו כן, אם אתה שולח את המוצר בארה"ב אתה גם לא אמור לשלם מיסי יבוא...
Walther PPQ M2
GA1 כתב:דיגו תחשוב טוב, כי לא סתם יצאו עם מיני.
תודה על הדאגה גיל.
בגדול הנרתיק הזה נמצא אצלי על הכוונת כבר הרבה מאוד זמן. בכל מקום שבו קראתם פוסטים שלי, שמתייחסים ל"נרתיק ראוי" שיחליף את הנרתיק הנוכחי שלי, התכוונתי לנרתיק הזה...
דיברתי עם אנשים, עשיתי מחקר באינטרנט, ואחרי שיחה שעשיתי היום עם מכר שמתגורר בארה"ב, ומחזיק בנרתיק הסטנדרטי לG19, הבנתי שהONYX הוא בכל זאת ההחלטה הנכונה.
ראשית כל יש לזכור שהONYX מציע מידות סטנדרטיות של נרתיק היברידי. דווקא המיני, הוא זה שיוצא דופן במידותיו. ע"פ מה שהצלחתי להבין, המיני נועד לספק פתרון לאנשים שכל גרם, וכל מילימטר חשובים להם. אני מתכוון כמובן לבעלי הסאב קומפקט למיניהם. כשהאקדח קטנטן וקליל, והיית מוכן להתפשר על מחסנית חד טורית, אתה לא רוצה נרתיק שגדול מהכלי שלך יותר מפי שניים... המשקל של כלי כזה, מאפשר ליהנות מנוחות של שתי נקודות עגינה, גם כשהן קרובות יותר אחת לשנייה.
אין אצלי בעיה כזו. נכון שP07 הוא לא אקדח פולסייז, אבל הוא גם לא קליל ודקיק. ואני חי עם זה, די בשלום. אין ספק שנקודות עגינה רחוקות יותר, מספקות נוחות טובה יותר. כמו כן, חבר שלי הפנה את תשומת ליבי לגמישות של הONYX, עקב ה"זרועות" הארוכות שלו. הוא תופס תוך רגע את הצורה של הגוף, ובשילוב עם הריפוד שלו, מגיע הכי קרוב ל"ללכת עם ולהרגיש בלי" בקטגוריית הIWB. קשה יותר לומר זאת על המיני.
המרווח בין הקליפסים לבין הקיידקס קטנטן, ולא נותר מקום רב לגמישות של הנרתיק.
שורה תחתונה, לא ממש מפחיד אותי הנרתיק הגדול, והאמת היא, שלפי כל מה שראיתי, יש רק מה להרוויח...
כך או כך, אדאג לעדכן כאן על התקדמות בנושא בע"ה...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אני עם סאב קומפאקט ועדיין עם הoynx
הוא סופר נוח כנרתיק פנימי
הייתי ממליץ עליו בכל מקרה על מיני.
לא רק זה הוא מתעצב יותר טוב לצורת הגוף.
ממליץ גם לציין/לבקש את הקליפסים מפלסטיק ולא המתכת הם טובים יותר לדעתי.
הוא סופר נוח כנרתיק פנימי
הייתי ממליץ עליו בכל מקרה על מיני.
לא רק זה הוא מתעצב יותר טוב לצורת הגוף.
ממליץ גם לציין/לבקש את הקליפסים מפלסטיק ולא המתכת הם טובים יותר לדעתי.
IDPA Safety Officer
http://www.idpa.org.il
http://www.idpa.org.il
GA1 כתב:עדן?
הנני כאן...
כבעלים של נרתיק כזה כחודשיים בשימוש יומי , נוחות נשיאה שאין שנייה לה.
אני עם הדגם הפנימי הרגיל לגלוק 19 .
אם מישהו מהחברים מעוניין לראות ולנסות בשמחה .
מעניין אם יש להם תבנית לmicro roni שלי?

חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
האמת שאני אשמח... אני עוד חושב על נרתיקים צמודי חגורת בטן כתחרות למלך הנרתיקים הזה. צריך פשוט לנסות. אתקשר איתך.
תבנית למיקרו רוני

תבנית למיקרו רוני

-------
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד