הזמנת כוונות לגלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הזמנת כוונות לגלוק
שלום רב,
מעוניין לדעת מה הנהלים על הזמנת כוונת לאקדח מחו"ל. יש לי רשיון כמובן אבל רציתי לדעת אם יאכילו אותי סרטים על זה? מדובר בכוונות trij bright and tough הרגילה.
רב תודות.
מעוניין לדעת מה הנהלים על הזמנת כוונת לאקדח מחו"ל. יש לי רשיון כמובן אבל רציתי לדעת אם יאכילו אותי סרטים על זה? מדובר בכוונות trij bright and tough הרגילה.
רב תודות.
- סליקאי ארד
Re: הזמנת כוונות לגלוק
צהרים טובים טל.
בהינתן הזמינות של כוונות לגלוק אצל סוחרים בארץ, הייתי מוותר על התענוג. אף אחד לא רוצה להיות מקרה בוחן של אנשי מכס שמפרשים יבוא כוונות ברזל כיבוא של כלי ירייה ללא רשיון.
מתוך חוק כלי הירייה התש"ט 1949:
"כלי-יריה" - פירושו כלי בעל קנה העשוי לירות כדור, קלע, פגז, פצצה או כיוצא באלה, שבכוחם להמית אדם, וכולל חלק, אביזר ותחמושת של כלי כזה. וכן כלי-נשק שסוגל לפלוט חומר הנועד להזיק לאדם, לרבות חלק, אביזר ותחמושת לכלי-נשק כאמור ולרבות מכל המכיל או שסוגל להכיל חומר כאמור ולמעט מכל גז מדמיע;
בהינתן הזמינות של כוונות לגלוק אצל סוחרים בארץ, הייתי מוותר על התענוג. אף אחד לא רוצה להיות מקרה בוחן של אנשי מכס שמפרשים יבוא כוונות ברזל כיבוא של כלי ירייה ללא רשיון.
מתוך חוק כלי הירייה התש"ט 1949:
"כלי-יריה" - פירושו כלי בעל קנה העשוי לירות כדור, קלע, פגז, פצצה או כיוצא באלה, שבכוחם להמית אדם, וכולל חלק, אביזר ותחמושת של כלי כזה. וכן כלי-נשק שסוגל לפלוט חומר הנועד להזיק לאדם, לרבות חלק, אביזר ותחמושת לכלי-נשק כאמור ולרבות מכל המכיל או שסוגל להכיל חומר כאמור ולמעט מכל גז מדמיע;
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ההזוי הוא שהחוק מ1949 שאז לא ידעו אירסופט (לא מוגדר ככלי יריה) מהו ואני לא רואה מה ההבדל בין כוונת ברזל לבין כוונת red dot .
לתכלס לא הייתי מנסה את רף השיעמום של פקידי הממשלה...
לתכלס לא הייתי מנסה את רף השיעמום של פקידי הממשלה...
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
אישית ראיתי כוונות טלסקוף שבעזרתן ניתן לפגוע בזבוב ממרחק של חצי ק׳מ ועוד אמצעים אופטיים כאלה ואחרים שעוברים במכס ללא שום שאלה,אז שקית קטנה עם 2 חלקים קטנים?! לעיין בלתי מזויינת זה נראה כמו משחק מביצת קינדר
אבל.... הכול יכול להיות.

אבל.... הכול יכול להיות.
אם שואלים אותי אז דעתי היא:
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
- סליקאי כסף
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד