צריך עזרה במציאת חלקים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
צריך עזרה במציאת חלקים
טוב, לפני הכל, שלום.
אני חדש פה, מרכז הארץ, בן 17 (כן כן כן... קטין, בלי רישיון נשק, אפילו לא בצבא... מה הוא כבר יודע...)
אז נכון, אני לא יודע "כל כך" הרבה, אך אני לומד. נשק, כתחביב. (ולא... אני לא משוגע שרוצה לירות בכולם... ). הייתי בגדנ"עת קליעה, יריתי (0.22 אבל למי איכפת...) ולמדתי בטיחות.
אוקי, עכשיו לשאלה.
לאבא שלי CZ-27 ברישיון (שנת 1948... כנראה עסיקת נשק מהצ'כים במלחמת העצמאות), היה של סבא שלי, עבר לאבי. עכשיו, כמעט שישים שנה האקדח בפעילות, והוא חטף מכות אין ספור (
) ... הקת נשברה... ואחת המחסניות נהרסה ללא יכולת תיקון...
אבא שלי כבר כמה שנים מנסה למצוא קת חלופית, והוא נשאר רק עם מחסנית אחת...
אז, יש איזה מקום בארץ בו אפשר לקנות חלקי חילוף לאקדח (כן... קצת קשה עקב הגיל...) וגם מחסנית לאקדח? (האקדח קליבר 7.65, לא כל כך נפוץ...)
מצאנו רק מקורות בחו"ל, אך אבא שלי לא רוצה להיתעסק עם זה.
אשמח לתגובות.
אני חדש פה, מרכז הארץ, בן 17 (כן כן כן... קטין, בלי רישיון נשק, אפילו לא בצבא... מה הוא כבר יודע...)
אז נכון, אני לא יודע "כל כך" הרבה, אך אני לומד. נשק, כתחביב. (ולא... אני לא משוגע שרוצה לירות בכולם... ). הייתי בגדנ"עת קליעה, יריתי (0.22 אבל למי איכפת...) ולמדתי בטיחות.
אוקי, עכשיו לשאלה.
לאבא שלי CZ-27 ברישיון (שנת 1948... כנראה עסיקת נשק מהצ'כים במלחמת העצמאות), היה של סבא שלי, עבר לאבי. עכשיו, כמעט שישים שנה האקדח בפעילות, והוא חטף מכות אין ספור (

אבא שלי כבר כמה שנים מנסה למצוא קת חלופית, והוא נשאר רק עם מחסנית אחת...
אז, יש איזה מקום בארץ בו אפשר לקנות חלקי חילוף לאקדח (כן... קצת קשה עקב הגיל...) וגם מחסנית לאקדח? (האקדח קליבר 7.65, לא כל כך נפוץ...)
מצאנו רק מקורות בחו"ל, אך אבא שלי לא רוצה להיתעסק עם זה.
אשמח לתגובות.
- סליקאי כסף
- סליקאי כסף
תנסה לבדוק אצל "להב" בתל אביב 6876423 - 03
וגם אצל "מיכלין" בחיפה 04-8640628
בהצלחה.
וגם אצל "מיכלין" בחיפה 04-8640628
בהצלחה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד