גלוק חדש ומספר המחסניות?!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
גלוק חדש ומספר המחסניות?!
לאחרונה שמתי לב בסקירות/ביקורות של גלוקים שהם מגיעים כחדשים עם 3 מחסניות בעוד שבארץ מקבלים את האקדח רק עם 2.
האם התבלבלתי לגמרי?
האם התבלבלתי לגמרי?
.take your best shot
- סליקאי ארד
Re: גלוק חדש ומספר המחסניות?!
יש ויש. ויש כאלה שמגיעים עם מנעול ויש כאלה שלא.
א.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
לא באמת משנה עם מה הם ״מגיעים״ ,
פשוט תשווה תפוחים לתפוחים - שאל כמה מחסניות כוללת העסקה וקח בחשבון שעלות מחסנית בודדת היא כ 200 ₪ .
פשוט תשווה תפוחים לתפוחים - שאל כמה מחסניות כוללת העסקה וקח בחשבון שעלות מחסנית בודדת היא כ 200 ₪ .
- סליקאי טיטניום
יש מקומות בארה"ב שאקדח מגיע עם מחסניות 10 כדורים. אתה רוצה אותן?
אקדח מגיע לארץ כפי שהיבואן מזמין אותו, ועל הערכה הזו הוא משלם לספק ומתמחר בהתאם לארץ.
אף אחד לא מעלים באופן שיטתי מחסניות (מקרים חריגים בצד).
אקדח מגיע לארץ כפי שהיבואן מזמין אותו, ועל הערכה הזו הוא משלם לספק ומתמחר בהתאם לארץ.
- סליקאי כסף
ath1979 כתב:אקדח מגיע לארץ כפי שהיבואן מזמין אותו, ועל הערכה הזו הוא משלם לספק ומתמחר בהתאם לארץ.
לא מדוייק.
בעיקרון , על הקופסה יש "קוד" פירוט של מה יש במזוודה ועם קצת אינטיליגנציה אתה יכול לפענח אותו.
במזוודה שלי היו אמורים להיות 3 מחסניות , בפועל הוצג לי 2.
לפני שמישהו קופץ , המשפט הראשון של המוכר היה , "הערכה הזו מכילה במקור 3 מחסניות , אם אתה רוצה את המחסנית השלישית עליך להוסיף X כסף".
העצה שלי "שווה" לעצה של ניר , תגיע למוכר עם "רשימת קניות" של מה שאתה רוצה וקבל הצעת מחיר , ככה תוכל להשוות מחירים כמו שצריך.
וסתם נק' למחשבה , רוב רובם של הרוכש הממוצע מחליף/קונה כלי יריה פעם "ביובל" , מה כבר משנה 100-200 ש"ח לכאן או לכאן?
אני , יותר מעניין אותי ה"אפטר סייל" , היחס והשרות שמגיע לאחר הקניה.
בהצלחה לקונה.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
argra11 כתב:ath1979 כתב:אקדח מגיע לארץ כפי שהיבואן מזמין אותו, ועל הערכה הזו הוא משלם לספק ומתמחר בהתאם לארץ.
לא מדוייק.
בעיקרון , על הקופסה יש "קוד" פירוט של מה יש במזוודה ועם קצת אינטיליגנציה אתה יכול לפענח אותו.
לפני שמישהו קופץ , המשפט הראשון של המוכר היה , "הערכה הזו מכילה במקור 3 מחסניות , אם אתה רוצה את המחסנית השלישית עליך להוסיף X כסף".
בהצלחה לקונה.
בהתבסס על כמה מאות מזוודות ואולי כבר יותר שראית, העיקרון דווקא מדויק. לך לסוחר שמכבד את הלקוחות שלו...
- סליקאי כסף
ath1979 כתב:המדבקה לא גורפת. יכול היות שלארץ הגיעה דרך יד נוספת של משווק, לדוגמה מדבקות מק"ט למחסניות מוגבלות 10 כד' , אך בפועל מחסניות 15.argra11 כתב:ath1979 כתב:אקדח מגיע לארץ כפי שהיבואן מזמין אותו, ועל הערכה הזו הוא משלם לספק ומתמחר בהתאם לארץ.
לא מדוייק.
בהצלחה לקונה.
בהתבסס על כמה מאות מזוודות ואולי כבר יותר שראיתי, העיקרון דווקא מדויק. לך לסוחר שמכבד את הלקוחות שלו...
- סליקאי כסף
יבואן רשמי שמזמין מהיצרן ישירות מזמין את התוכן שהוא רוצה. יכול להיות שלארץ הגיע נשק דרך יד נוספת של של גורם ביניים, או עבר למשווק נוסף בארץ ושם נעלמו דברים (או אגב הוספו כמו מחסניות 15, במזוודה עם מדבקת מק"ט למחסניות מוגבלות 10 כד'). העיקרון דווקא מדויק ע"ב מאות ויותר של כלים שראיתי. לך לסוחר שמכבד את הלקוחות שלו...
- סליקאי כסף
קצת סדר, בארה״ב,
גלוק מגיע עם 2 מחסניות מהחברה.
יש סדרות של LE שמגיעות עם 3 והמחיר שלהן מוזל משמעותית. 387$-400$.
יש גם סדרות מיוחדות של גלוקים (כל מיני לימיטאד אדישן/מהדורה מוגבלת) שגם מגיעות עם 3.
גלוק 34, 35,24,17L גם מגיע עם 3.
הוספת מחסנית לערכה חדשה יכולה להיות מוזלת ליבואן אם היא מגיעה בתוספת לקניית אקדח מהחברה, ואז הוא פשוט מוציא את המחסנית הנוספת ומוכר אותה כבודדת.
בחישוב די מהיר אפשר להבין את הכדאיות של העסקה.
גלוק מגיע עם 2 מחסניות מהחברה.
יש סדרות של LE שמגיעות עם 3 והמחיר שלהן מוזל משמעותית. 387$-400$.
יש גם סדרות מיוחדות של גלוקים (כל מיני לימיטאד אדישן/מהדורה מוגבלת) שגם מגיעות עם 3.
גלוק 34, 35,24,17L גם מגיע עם 3.
הוספת מחסנית לערכה חדשה יכולה להיות מוזלת ליבואן אם היא מגיעה בתוספת לקניית אקדח מהחברה, ואז הוא פשוט מוציא את המחסנית הנוספת ומוכר אותה כבודדת.
בחישוב די מהיר אפשר להבין את הכדאיות של העסקה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד