יעוץ
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
יעוץ
שלו'
מה הייתם מעדיפים לקנות גלוק 17 דור 3 אוסטרי שירה רק בחידושי רישיון 5-6 שנים
או גלוק 17 דור 4 שירה 3000 כדור בשנה האחרונה?
האם אתם יודעים מתי תוקנו כל הבעיות שדוברו עליהן בדור 4?
איך אני יודע אם יוצר לפני או אחרי?
(אני נשאר עם שלי לא מחליף ,זה עבור חבר)
תודה מראש
מה הייתם מעדיפים לקנות גלוק 17 דור 3 אוסטרי שירה רק בחידושי רישיון 5-6 שנים
או גלוק 17 דור 4 שירה 3000 כדור בשנה האחרונה?
האם אתם יודעים מתי תוקנו כל הבעיות שדוברו עליהן בדור 4?
איך אני יודע אם יוצר לפני או אחרי?
(אני נשאר עם שלי לא מחליף ,זה עבור חבר)
תודה מראש
- סליקאי כסף
Re: יעוץ
1. אישית הייתי מעדיף את הדור 4 כי הוא מתאים יותר לידיים ולאופן התפעול שלי.
2. לא ברור מתי תוקנו הבעיות אבל היבואן של גלוק לישראל עומד מאחורי מוצריו.
2. לא ברור מתי תוקנו הבעיות אבל היבואן של גלוק לישראל עומד מאחורי מוצריו.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
3000 כדור בגלוק זה אפילו לא הרצה, אבל גם אני הייתי מעדיף את הישן יותר, עושה רושם שהם היו יותר איכותיים.
אם החבר שמאלי זה עניין אחר.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:3000 כדור בגלוק זה אפילו לא הרצה, אבל גם אני הייתי מעדיף את הישן יותר, עושה רושם שהם היו יותר איכותיים.
הבעיה שלי..
שבמדינה שלנו אי אפשר להאמין לאף אחד.
יכול להיות שה 3000 הם לא 3000 אלא 10000 ויכול להיות שירה רק בחידושים = אקדח טחון עד דק.
צריך שמישהו אמין ומבין יבדוק בצורה יסודית את המצב של שני הכלים האלה ואז להחליט לגופו של עניין.
באופן אישי הייתי הולך על כלי שירה רק בחידושים אם זה אכן כך כי בכל זאת 3000 זו עדיין כמות תחמושת לא מבוטלת.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
אני אתחיל בזה שהייתי בוחר בדור 3 אוסטרי.
3000 כדור זה אכן מספר לא גדול של כדורים במיוחד לגלוק. יש שיטה לבדוק את זה. אמנם היא לא מדוייקת על הכדור אבל תיתן לך רעיון לגבי טחון דק או לא.
1. כאשר הגלוק במצב רגיל (כמובן פרוק) לחיצה מטה על הבלוק תיתן לך תמונה לגבי תזוזות של הקנה. או בקיצור עד כמה טוב הוא ננעל.
2. דריכה ושחרור נקירה תוך כדי מבט על החיבור בין הצינה למסילות הגוף. אתה בודק עד כמה יש קפיצה לפני ואחרי הנקירה. (בירי יבש כמובן)
3. לחיצות בחלק האחורי של הצינה יתנו לך להבין מהר מאוד עד כמה היא משוחררת או לא. (אם יש רעש של קסטנייטות זה לא סימן טוב)
4. פירוק הפלאנגאר (משבת נוקר) ובדיקה שהוא לא במצב פטריה או שיש אכילה של הדפנות. אם האקדח ירה רק 3000 כדור והוא אקדח תקין, סביר שלא יהיו בכלל סימנים באיזור.
5. בדיקה יסודית לאחר ניקוי עמוק, של שברים או סדקים. בצינה ובגוף.
6. כמובן הקנה, קח גלוק חדש יחסית ותכניס קייסם בחלקו הקדמי והאחורי של הקנה בכדי לבדוק את הסלילים בתנועה מעגלית והשווה לגלוק שאתה בודק. 3000 כדור כמעט ולא יזיזו לסלילים. כמובן שבדיקה פנימית עם פנס הכרחית גם כן. אבל גם בבדיקה זאת אתה לא אמור לקבל מימצאים שונים אחרי 3000 כדור.
7. פרק את נועלן הבלוק ומהר מאוד תבין כמה קשה הוא עבד בחייו.
אם הכל ניראה לך תקין, אז למי איכפת 3000 כדור או 100000 כדור. העיקר שהאקדח במצב טוב.
לי יש גלוק 34 שעבר כבר מעל 150000 כדור. אז מה. טיפלתי בו יפה והוא עדיף לי על כל גלוק חדש שיביאו לי. לא מחליף אותו לשניה. זה לא כזה חשוב כמה כדורים, זה מאוד חשוב מה מצב האקדח.
אני אישית חושב שדור 3 זו הנקודה שגלוק הגיעו לשלמות וכל המוסיף גורע. לכן דור 4 לא עושה עליי רושם מיוחד רק כי הוא הדור החדש יותר.
שיהיה בהצלחה.
3000 כדור זה אכן מספר לא גדול של כדורים במיוחד לגלוק. יש שיטה לבדוק את זה. אמנם היא לא מדוייקת על הכדור אבל תיתן לך רעיון לגבי טחון דק או לא.
1. כאשר הגלוק במצב רגיל (כמובן פרוק) לחיצה מטה על הבלוק תיתן לך תמונה לגבי תזוזות של הקנה. או בקיצור עד כמה טוב הוא ננעל.
2. דריכה ושחרור נקירה תוך כדי מבט על החיבור בין הצינה למסילות הגוף. אתה בודק עד כמה יש קפיצה לפני ואחרי הנקירה. (בירי יבש כמובן)
3. לחיצות בחלק האחורי של הצינה יתנו לך להבין מהר מאוד עד כמה היא משוחררת או לא. (אם יש רעש של קסטנייטות זה לא סימן טוב)
4. פירוק הפלאנגאר (משבת נוקר) ובדיקה שהוא לא במצב פטריה או שיש אכילה של הדפנות. אם האקדח ירה רק 3000 כדור והוא אקדח תקין, סביר שלא יהיו בכלל סימנים באיזור.
5. בדיקה יסודית לאחר ניקוי עמוק, של שברים או סדקים. בצינה ובגוף.
6. כמובן הקנה, קח גלוק חדש יחסית ותכניס קייסם בחלקו הקדמי והאחורי של הקנה בכדי לבדוק את הסלילים בתנועה מעגלית והשווה לגלוק שאתה בודק. 3000 כדור כמעט ולא יזיזו לסלילים. כמובן שבדיקה פנימית עם פנס הכרחית גם כן. אבל גם בבדיקה זאת אתה לא אמור לקבל מימצאים שונים אחרי 3000 כדור.
7. פרק את נועלן הבלוק ומהר מאוד תבין כמה קשה הוא עבד בחייו.
אם הכל ניראה לך תקין, אז למי איכפת 3000 כדור או 100000 כדור. העיקר שהאקדח במצב טוב.
לי יש גלוק 34 שעבר כבר מעל 150000 כדור. אז מה. טיפלתי בו יפה והוא עדיף לי על כל גלוק חדש שיביאו לי. לא מחליף אותו לשניה. זה לא כזה חשוב כמה כדורים, זה מאוד חשוב מה מצב האקדח.
אני אישית חושב שדור 3 זו הנקודה שגלוק הגיעו לשלמות וכל המוסיף גורע. לכן דור 4 לא עושה עליי רושם מיוחד רק כי הוא הדור החדש יותר.
שיהיה בהצלחה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
itamar כתב:ניר ל כתב:3000 כדור בגלוק זה אפילו לא הרצה, אבל גם אני הייתי מעדיף את הישן יותר, עושה רושם שהם היו יותר איכותיים.
הבעיה שלי..
שבמדינה שלנו אי אפשר להאמין לאף אחד.
יכול להיות שה 3000 הם לא 3000 אלא 10000 ויכול להיות שירה רק בחידושים = אקדח טחון עד דק.
צריך שמישהו אמין ומבין יבדוק בצורה יסודית את המצב של שני הכלים האלה ואז להחליט לגופו של עניין.
באופן אישי הייתי הולך על כלי שירה רק בחידושים אם זה אכן כך כי בכל זאת 3000 זו עדיין כמות תחמושת לא מבוטלת.
א.
עד עכשיו לא מבין, מה זה "אקדח טחון עד דק" כשמדובר באדם פרטי שאינו ספורטאי.
הגלוק שלי ירה, על פי הערכות שלי, כ-8000 כדורים, אולי אף יותר. תחזוקה בסיסית מאוד שכוללת ניקוי, שימון במקומות הרלוונטיים, החלפת כפיץ מחזיר ופיני גוף כל 3000, החלפת בלוק קנה כשהישן מתחיל להראות סימני בלאי והאקדח ממשיך לירות ללא דופי. וכל ההחלפות האלה קלות מאוד, כי... זה גלוק.
הבעיה לעיתים קרובות דווקא עם אותם האקדחים שיורים 50 כדורים כל 3 שנים, לא מטופלים כמו שצריך, מלאים באבק, פיח, שאריות של אבק שריפה ונחושת בכל מיני מקומות מהמטווח האחרון (לפני שנתיים)
- סליקאי טיטניום
הבעיה לעיתים קרובות דווקא עם אותם האקדחים שיורים 50 כדורים כל 3 שנים, לא מטופלים כמו שצריך, מלאים באבק, פיח, שאריות של אבק שריפה ונחושת בכל מיני מקומות מהמטווח האחרון (לפני שנתיים)
בגלוק אין שום בעיה עם זה.
המתכת מטופלת בטניפר מה שעושה אותה עמידה לקורוזיה.
ניקוי קל והכלי חוזר למצב חדש.
מה שמשפיע על אורך חיי הכלי זה מספר הכדורים שהוא ירה
אי אפשר להשוות בין בלאי של כלי שירה 8000 כדור לכזה שירה רק 200.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
הצינה מאד עמידה, גם לשחיקה, בסופו של דבר היא מתעייפת בגלל המכות שהיא סופגת ונסדקת/נשברת.
ראיתי שברים בשמינייה וראיתי בחלק האחורי של המסילה - מדובר היה באקדחים מוסדיים שירו הרבה מעל 100,000 כדור ...
על מסילות הגוף יותר ניכר הבלאי, בעיקר אם לא שומנו, הן גם לא ניתנות להחלפה ואפשר להשוות בעין בין עובי הפח השחוק לעובי המקורי. לחפש בלאי של חלקים שניתן להחליף בקלות ובזול - עלול להטעות.
גם מצב חיצוני עלול להטעות כי דפוסי שחיקת ההשחרה הם שונים כתלות בסוג ההשחרה ובנרתיק הנשיאה ותדירות הוצאת והכנסת האקדח.
חופש מורגש בין גוף לצינה - קיים במקור ושונה מאקדח אחד לשני לעיתים גם בחדשים.
נוקר - הכרום נשחק עם השימוש ונחשף ציפי הנחושת בנקודות החיכוך - אבל שוב, חלק תחליפי...
הטיית הקנה בגלוק מתחילה ממש בתחילת התנועה אחורה, כשהכדור עוזב את הקנה הצינה כבר לא במצב הכי קדמי שלה - מישהו שמבין כאן סיפר לי שנתקל בכאלו שיורים כשהצינה פתוחה 3 מ״מ, ככה שלא ברור לי איזו אנדיקציה נותנת נעילת הבלוק במצב הקדמי ביותר... הייתי בודק את מידת החופש כשהצינה קצת אחורה, בודק כמה מפוייחים התרמילים שנפלטים ואם הנפ״מ לא גבוה מדי ...
ראיתי שברים בשמינייה וראיתי בחלק האחורי של המסילה - מדובר היה באקדחים מוסדיים שירו הרבה מעל 100,000 כדור ...
על מסילות הגוף יותר ניכר הבלאי, בעיקר אם לא שומנו, הן גם לא ניתנות להחלפה ואפשר להשוות בעין בין עובי הפח השחוק לעובי המקורי. לחפש בלאי של חלקים שניתן להחליף בקלות ובזול - עלול להטעות.
גם מצב חיצוני עלול להטעות כי דפוסי שחיקת ההשחרה הם שונים כתלות בסוג ההשחרה ובנרתיק הנשיאה ותדירות הוצאת והכנסת האקדח.
חופש מורגש בין גוף לצינה - קיים במקור ושונה מאקדח אחד לשני לעיתים גם בחדשים.
נוקר - הכרום נשחק עם השימוש ונחשף ציפי הנחושת בנקודות החיכוך - אבל שוב, חלק תחליפי...
הטיית הקנה בגלוק מתחילה ממש בתחילת התנועה אחורה, כשהכדור עוזב את הקנה הצינה כבר לא במצב הכי קדמי שלה - מישהו שמבין כאן סיפר לי שנתקל בכאלו שיורים כשהצינה פתוחה 3 מ״מ, ככה שלא ברור לי איזו אנדיקציה נותנת נעילת הבלוק במצב הקדמי ביותר... הייתי בודק את מידת החופש כשהצינה קצת אחורה, בודק כמה מפוייחים התרמילים שנפלטים ואם הנפ״מ לא גבוה מדי ...
- סליקאי טיטניום
לא הייתי חושב פעמיים והולך על דור 3.
יש לי 17 דור 4 ושינמכתי אותו לדור 3.ולא שה 4 אקדח רע.יריתי איתו בשנה וחצי האחרונות כ12000 כדור ללא בעיות
כל התוספות שהוסיפו לדור 4 פרט לחיספוס היו מיותרות.
יש לי 17 דור 4 ושינמכתי אותו לדור 3.ולא שה 4 אקדח רע.יריתי איתו בשנה וחצי האחרונות כ12000 כדור ללא בעיות
כל התוספות שהוסיפו לדור 4 פרט לחיספוס היו מיותרות.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד