משתיקי קול.. או גן עדן זה שם ולא כאן...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
משתיקי קול.. או גן עדן זה שם ולא כאן...
בנו של נשיא ארה"ב מוביל תנועה לאישור החזקה ושימוש במשתיקי קול
http://www.independent.co.uk/news/world ... 67586.html
http://www.independent.co.uk/news/world ... 67586.html
פחות -לרוב זה יותר,,
Re: משתיקי קול.. או גן עדן זה שם ולא כאן...
גם שם לא חסרים חוקים מטומטמים בכל מיני מדינות, הבולט בהם הוא דווקא האיזורים הסטריליים מנשק - מה שנוצר בכדי למנוע הימצאות נשק סביב בתי ספר וכו׳ , מגן דווקא על הפסיכופאטים שמגיעים לבצע טבח מפני אנשים חמושים נורמטיבים שיכולים לסכל אותו... אאל״ט טראמפ עצמו אמר שיפעל לבטל את זה.
ה ״סאפרסור״ שקרוי בטעות משתיק קול , מגן על האזניים, מי שרוצה לבצע באמצעותו פשע - שום חוק לא מפריע לו... קל לרכוש אותו ואפשר בקלות גם לייצר אותו לבד.
ה ״סאפרסור״ שקרוי בטעות משתיק קול , מגן על האזניים, מי שרוצה לבצע באמצעותו פשע - שום חוק לא מפריע לו... קל לרכוש אותו ואפשר בקלות גם לייצר אותו לבד.
- סליקאי טיטניום
תכלס. הסיבות שלו טובות.
לפושעים תמיד יהיה דרך לבצע פשעים.
וברגע שכולם יוכלו לקנות משתיקים זה יעזור לשמור על השמיעה של החבר׳ה שיורים במטווחים
לפושעים תמיד יהיה דרך לבצע פשעים.
וברגע שכולם יוכלו לקנות משתיקים זה יעזור לשמור על השמיעה של החבר׳ה שיורים במטווחים
"To disarm the people...[i]s the most effectual way to enslave them."
- George Mason
- George Mason
- סליקאי ארד
סופראסור, משתיק קול, עמעם, סיילנסר הם בעצם שמות של אותו הדבר.
במשחק הזה לא רק החומרה משנה אלא גם התוכנה. אם לוקחים משתיק ויורים איתו תחמושת רגילה, אז בהחלט יש שינויי לטובה מבחינת רעש אבל בכדי באמת לנצל את המשתיק צריך להשתמש בתחמושת סאב סוניק. ועדיף להשתמש בנשק בריחי ולא בחצי אוטומאטי.
הרעיון אני חושב מצויין, אני משתמש בAR15 כנשק הגנה לבית. איזו סיבה יכולה להיות בעולם לא לאפשר לי לרכוש משתיק? אהה... כל אחד יכול שיהיה לו משתיק, רק צריך לשלם בקשיש למשרד ממשלתי ולקבל חותמת. עכשיו שהבן של, יסביר לי למה הוא חושב שאותו משרד ממשלתי יוותר על הבקשיש ויאפשר לי לרכוש משתיק בלי לשלם 200$. מבחינתם שהילדים שלי אני ואשתי יכולים לישון עם אטמים. רוצה נוחות? 200$!
במשחק הזה לא רק החומרה משנה אלא גם התוכנה. אם לוקחים משתיק ויורים איתו תחמושת רגילה, אז בהחלט יש שינויי לטובה מבחינת רעש אבל בכדי באמת לנצל את המשתיק צריך להשתמש בתחמושת סאב סוניק. ועדיף להשתמש בנשק בריחי ולא בחצי אוטומאטי.
הרעיון אני חושב מצויין, אני משתמש בAR15 כנשק הגנה לבית. איזו סיבה יכולה להיות בעולם לא לאפשר לי לרכוש משתיק? אהה... כל אחד יכול שיהיה לו משתיק, רק צריך לשלם בקשיש למשרד ממשלתי ולקבל חותמת. עכשיו שהבן של, יסביר לי למה הוא חושב שאותו משרד ממשלתי יוותר על הבקשיש ויאפשר לי לרכוש משתיק בלי לשלם 200$. מבחינתם שהילדים שלי אני ואשתי יכולים לישון עם אטמים. רוצה נוחות? 200$!
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
אני אחפור מעט על נושא התחמושת,
רוב היורים משתמשים ב AR15, הבעיה עם משתיק היא שעם תחמושת סאב סוניק, הנשק לא עושה סייקל ואם כבר יש תחמושת שכן עושה פעולה מלאה היא תהיה ממש ממש חלשה. ואז המציאו את ה 300 בלאקאווט שגם ניתן לירות עם קנה קצר גם עם משתיק וגם לעשות סייקל עם תחמושת כבדה יחסית. אחלה תחמושת לא צריך הרבה שינויים בכדי להפוך AR רגיל ל 300 בלאקאווט והקליע עף יחסית מאוד שטוח.
זה היה להיט לתקופה מסויימת ואז באופן פתאומי הכל נעצר. מישהו יודע אולי למה? הדבר היחידי שמצאתי זה מחיר התחמושת, שהוא די יקר ביחס ל 223 או 5.56. אבל זה לא עצר אנשים מלקנות 300 כשהם עלו 1$ לכדור. מה לעזאזל קרה ששינה כל כך את המומנט? לפני שנתיים אפילו יורים ספורטיביים ירו 300, ועכשיו כמעט ואין. כמעט כולם חזרו ל 223/5.56.
מעניין.
רוב היורים משתמשים ב AR15, הבעיה עם משתיק היא שעם תחמושת סאב סוניק, הנשק לא עושה סייקל ואם כבר יש תחמושת שכן עושה פעולה מלאה היא תהיה ממש ממש חלשה. ואז המציאו את ה 300 בלאקאווט שגם ניתן לירות עם קנה קצר גם עם משתיק וגם לעשות סייקל עם תחמושת כבדה יחסית. אחלה תחמושת לא צריך הרבה שינויים בכדי להפוך AR רגיל ל 300 בלאקאווט והקליע עף יחסית מאוד שטוח.
זה היה להיט לתקופה מסויימת ואז באופן פתאומי הכל נעצר. מישהו יודע אולי למה? הדבר היחידי שמצאתי זה מחיר התחמושת, שהוא די יקר ביחס ל 223 או 5.56. אבל זה לא עצר אנשים מלקנות 300 כשהם עלו 1$ לכדור. מה לעזאזל קרה ששינה כל כך את המומנט? לפני שנתיים אפילו יורים ספורטיביים ירו 300, ועכשיו כמעט ואין. כמעט כולם חזרו ל 223/5.56.
מעניין.
- סליקאי זהב
glock34 כתב:אני אחפור מעט על נושא התחמושת,
רוב היורים משתמשים ב AR15, הבעיה עם משתיק היא שעם תחמושת סאב סוניק, הנשק לא עושה סייקל ואם כבר יש תחמושת שכן עושה פעולה מלאה היא תהיה ממש ממש חלשה.
אני לא יודע למה אתה מתכוון.
בצבא שזה היה כבר מזמן מזמן, היינו משתמשים בתחמושת 5.56 תת קולית סופט פוינט ללא שום בעיה.
נכון שאין מה להשוות את הבליסטיקה הסופית של תחמושת כזו לזו של תחמושת רגילה.
מצד שני, אמר מי שאמר שהכל תלוי במיקום הפגיעה ובמספר החורים שאתה עושה במטרה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
glock34 כתב:אני אחפור מעט על נושא התחמושת,
מעניין.
מכיוון ,שכאן בארץ הקודש בדיוק כמו אצלך בחו"ל יש לכל אחד M4

אתה יכל רק לחלום.

אם תשתמש בתחמושת נוסלר תוצרת ארה"ב ,שמוגדרת כ custom המחיר יהיה בהתאם 1 דולר לכדור.
אם תרצה מה ,שכולם אוהבים תחליף זול של פיוקי אז לבד כבר תבין מה יהיה. הפיקות יוצאות מהתרמילים וגורמים לבעיות בנשק.
באמת יש לכם המון בעיות בחו"ל .

כאן הכל פשוט.:
כלי אחד ,שכל 3 שנים מנסים לתחמן אותך איך לשלול לך אותו ועכשיו גם רוצים לעשות את התרגיל הזה כל שנה. גם איירסופט כבר אסור.
נערך לאחרונה על ידי ysd בתאריך 03 יוני 2017, 09:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי זהב
כאן הכל פשוט.:
כלי אחד ,שכל 3 שנים מנסים לתחמן אותך איך לשלול לך אותו ועכשיו גם רוצים לעשות את התרגיל הזה כל שנה. גם איירסופט כבר אסור.
נראה אותך נתפס עם רוגטקה...
נראה אותך נתפס עם רוגטקה...

פחות -לרוב זה יותר,,
תחמושת סאבסוניק ל 5.56 זה זוועה.
מעצורים אין סוף (אין מספיק כח לעשות סייקל שלם) סיוט.
ולא יודע מה איתך, אבל לי די חשוב איפה אני פוגע. במיוחד שאני עובד ומשתמש בנשק שלי לצורכי הגנה עצמית. (כולל בבית)
תמיד אפשר לעשות רילוואד בבית ולנסות להגיע לתוצאה הכי קרובה שאפשר, אבל זה כאב ראש שיכול בקלות להיפתר בעזרת משתיק עם כדורים שהם אולטרה סוניק. (פחות כואב באוזניים)
מעצורים אין סוף (אין מספיק כח לעשות סייקל שלם) סיוט.
ולא יודע מה איתך, אבל לי די חשוב איפה אני פוגע. במיוחד שאני עובד ומשתמש בנשק שלי לצורכי הגנה עצמית. (כולל בבית)
תמיד אפשר לעשות רילוואד בבית ולנסות להגיע לתוצאה הכי קרובה שאפשר, אבל זה כאב ראש שיכול בקלות להיפתר בעזרת משתיק עם כדורים שהם אולטרה סוניק. (פחות כואב באוזניים)
- סליקאי זהב
במקום 5.56 סאבסוניק - עדיף כבר 0.22lr ...
- סליקאי טיטניום
אני לא מבין גדול במשתיקים / עמעמים, אבל קראתי בפורום בנושא צבא / אבטחה שעמעם יכול גם להפריע במצב אמת, כי כשהיריב לא יודע / שומע שיורים עליו, הוא לא פוחד ותופס מחסה, וקשה יותר לעצור את המתקפה שלו, לרתק ולאגף אותו.
אני מניח שזה יותר רלוונטי לסיטואציות צבאיות או אבטחת שגרירויות וכו' ולא להגנה עצמית של האזרח הפשוט.
אני מניח שזה יותר רלוונטי לסיטואציות צבאיות או אבטחת שגרירויות וכו' ולא להגנה עצמית של האזרח הפשוט.
באתי ללמוד
כאן מדובר בעיקר בהגנה על האזניים של היורה וב״ב, ירי מנשק כזה מחריש אזניים גם במקום פתוח, לא רוצה לנסות בתוך חדר סגור ללא הגנה...
השתקה של הגזים והסתרת הרשף גם לא הולכת ברגל,
היה לא מזמן מקרה של אדם שהרג 3 שודדים בתוך ביתו עם AR15... מעניין מה הוא מספר.
השתקה של הגזים והסתרת הרשף גם לא הולכת ברגל,
היה לא מזמן מקרה של אדם שהרג 3 שודדים בתוך ביתו עם AR15... מעניין מה הוא מספר.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:במקום 5.56 סאבסוניק - עדיף כבר 0.22lr ...
אותו כנל גם 9ממ תת קולי 158 גריין אם אתה מכיר.
אתה יכול לתפוס את הקליע ביד מרוב זה שהוא איטי.
מי שמיומן יוריד מטרה בכדור ראשון גם עם 0.22lr.
היו כאלה לפנינו וכנראה יהיו מספיק כאלה גם אחרינו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
מכיר, השתמשתי עם זה בצבא כשלא השגתי תחמושת אקדח, מניח שייצרו אותם כדי לדרוך סדן של עוזי מושתק , כי לא חסרים כדורי 9ממ תת קוליים, כל מה שמעל 115 גריין כמעט.
אבל להבדיל מכדורי אקדח, כל העוקץ של תחמושת 5.56 תלוי במהירות שלה.
אבל להבדיל מכדורי אקדח, כל העוקץ של תחמושת 5.56 תלוי במהירות שלה.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:אבל להבדיל מכדורי אקדח, כל העוקץ של תחמושת 5.56 תלוי במהירות שלה.
מסכים איתך.
יחידות מיוחדות פועלות בתנאים פחות מאופטימליים.
יש תחמושת יעודית למשתיק לכמעט כל כלי נשק אפשרי החל מ0.5, עבור דרך רובה, צלפים, רוס"ר, רובה ציד, תמ"ק ואקדחים.
כולם כולל היצרן יודעים שזו תחמושת פחות טובה ועם הרבה מגבלות אבל..
אם אתה צריך לבחור בין תחמושת שמנקבת רק חור במטרה ומאפשרת לבצע את המשימה ולהתחפף, לבין תחמושת שעושה ניסים ונפלאות אבל תחרבן לך מבצע..אני חושב שהבחירה תהיה ברורה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר