שדרוגים ושיפור מיומנות ירי (גלוק)
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שדרוגים ושיפור מיומנות ירי (גלוק)
שלום לכולם,
אז סוף סוף קיבלתי את הרישיון הפרטי לו חיכיתי הרבה זמן.
רכשתי גלוק 19 דור 4 אוסטרי.
רציתי לדעת מספר דברים:
א. אני מעוניין לעשות מספר אימונים בסיסים בירי האם יש משהו מומלץ?(חוץ מקורס ירי מעשי).
ב. איזה חומרי ניקוי צריך לרכוש?יש הבדלים בין החברות של השמנים והכלים?מה הכי מומלץ?
ג. בשלב הראשוני אני מעדיף להשקיע כסף על אימונים,אבל בהמשך אני ארצה לשדרג את הכוונת. יש משהו מומלץ?מחיר?איפה הכי כדאי באזור המרכז?
אני בעל רישיון ארגוני מספר שנים אבל כמות הכדורים שיריתי לא עולה על 500 כדורים.
תודה לכל העונים.
אז סוף סוף קיבלתי את הרישיון הפרטי לו חיכיתי הרבה זמן.
רכשתי גלוק 19 דור 4 אוסטרי.
רציתי לדעת מספר דברים:
א. אני מעוניין לעשות מספר אימונים בסיסים בירי האם יש משהו מומלץ?(חוץ מקורס ירי מעשי).
ב. איזה חומרי ניקוי צריך לרכוש?יש הבדלים בין החברות של השמנים והכלים?מה הכי מומלץ?
ג. בשלב הראשוני אני מעדיף להשקיע כסף על אימונים,אבל בהמשך אני ארצה לשדרג את הכוונת. יש משהו מומלץ?מחיר?איפה הכי כדאי באזור המרכז?
אני בעל רישיון ארגוני מספר שנים אבל כמות הכדורים שיריתי לא עולה על 500 כדורים.
תודה לכל העונים.
- סליקאי ארד
- סליקאי טיטניום
Re: שדרוגים ושיפור מיומנות ירי (גלוק)
IDPA
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
אימונים:
קבע לך שיעור ירי עם מדריך שיודע מה הוא עושה. יש לא מעט שעוסקים בנושא וכדאי שתמצא את האחד הנכון. אני. מאמין שיש פה בפורום כאלו שיוכלו לתת לך המלצות.
אני במקומך לא הייתי רץ לכיוון תחרות. תחרות זה מבחן ירי לא שיעור ירי. קודם תלמד את הבסיס טוב טוב ורק אז הייתי ממליץ לך בחום להתחיל תחרויות.
חומרי ניקוי לגלוק:
אני אישית משתמש בספריי לניקוי ברקסים שלא משאיר סימנים לאחר יבוש, וואפן שילד, וגריז מנופים למסילות.
אבל יש לך גלוק ולכן, הכל הולך.
שיפורים:
כוונות, אם למטרת נשיאה אז מפרו עושים עבודה טובה. אם יש לך עוד כיוונים אפשריים, אני מעדיף כוונת אחורית שחורה לחלוטין עם נקודת סיב אדומה מקדימה.
קונקטור מקורי של גלוק 3.4 פאונד, פוליש של החלקים הרלוונטיים. יתן לך הדק מופחת משקל והרגשה אחידה בסחיטת הדק.
אם אתה מעוניין בעוד אינפורמציה, אני אשמח לעזור.
קבע לך שיעור ירי עם מדריך שיודע מה הוא עושה. יש לא מעט שעוסקים בנושא וכדאי שתמצא את האחד הנכון. אני. מאמין שיש פה בפורום כאלו שיוכלו לתת לך המלצות.
אני במקומך לא הייתי רץ לכיוון תחרות. תחרות זה מבחן ירי לא שיעור ירי. קודם תלמד את הבסיס טוב טוב ורק אז הייתי ממליץ לך בחום להתחיל תחרויות.
חומרי ניקוי לגלוק:
אני אישית משתמש בספריי לניקוי ברקסים שלא משאיר סימנים לאחר יבוש, וואפן שילד, וגריז מנופים למסילות.
אבל יש לך גלוק ולכן, הכל הולך.
שיפורים:
כוונות, אם למטרת נשיאה אז מפרו עושים עבודה טובה. אם יש לך עוד כיוונים אפשריים, אני מעדיף כוונת אחורית שחורה לחלוטין עם נקודת סיב אדומה מקדימה.
קונקטור מקורי של גלוק 3.4 פאונד, פוליש של החלקים הרלוונטיים. יתן לך הדק מופחת משקל והרגשה אחידה בסחיטת הדק.
אם אתה מעוניין בעוד אינפורמציה, אני אשמח לעזור.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
לטריגר יש סט של מפרו למכירה עבור גלוק. חדש בשקית:
viewtopic.php?f=4&t=20635#p177656
אלו כוונות ברזל, וגם כוונות לילה (מהסוג שמפיץ מעצמו אור באמצעות טריטיום, לא מהסוג שצריך להיחשף לאור כדי לאגור אותו).
יש לי כאלו על הגלוק 19 שלי, ובלי קשר ללילה - הן עובדות מצויין ביום, והן מברזל... ניתן גם לדרוך איתם. אם אתה ממש במקרה חירום או ממש טקטי-קול...
viewtopic.php?f=4&t=20635#p177656
אלו כוונות ברזל, וגם כוונות לילה (מהסוג שמפיץ מעצמו אור באמצעות טריטיום, לא מהסוג שצריך להיחשף לאור כדי לאגור אותו).
יש לי כאלו על הגלוק 19 שלי, ובלי קשר ללילה - הן עובדות מצויין ביום, והן מברזל... ניתן גם לדרוך איתם. אם אתה ממש במקרה חירום או ממש טקטי-קול...
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
GA1 כתב:יש לי כאלו על הגלוק 19 שלי, ובלי קשר ללילה - הן עובדות מצויין ביום, והן מברזל... ניתן גם לדרוך איתם. אם אתה ממש במקרה חירום או ממש טקטי-קול...
אני חושב על מצב שיד אחת נאלצת לבלום התקפה.
מאחר ורובנו נושאים את הנשק לא דרוך וללא כדור בקנה, האופציה הכי מהירה תהיה כנראה
דריכה ע"י הכוונות כנגד החגורה וכדומה. לא חושב שיש לזה קשר ל טקטי-קול אלה משהו מאוד פרקטי.
חוץ מזה שכוונות הפלסטיק בגלוק זו בדיחה על חשבוננו.

אני גם חושב שיש לזה שימוש.
(אפילו תרגלתי את זה עם כדור דמי מפלסטיק) בטח כאשר הרבה מאיתנו הולכים עם גלוק נטול ניצרה וללא כדור בקנה.
התלוצצתי עם "טקטי-קול", ידעתי שזה יגרור תגובה...
(אפילו תרגלתי את זה עם כדור דמי מפלסטיק) בטח כאשר הרבה מאיתנו הולכים עם גלוק נטול ניצרה וללא כדור בקנה.
התלוצצתי עם "טקטי-קול", ידעתי שזה יגרור תגובה...
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
תודה רבה לעונים.
האם מישהו מכיר מדריך ירי מנוסה?
האם הכוונת זה משהו שאני יכול להרכיב לבד?
- סליקאי ארד
אם אין לך את הכלים הנדרשים והניסיון המינימלי - לא מציע לך להתעסק עם הרכבת כוונות לבד.
לגבי האימונים - אתה מוזמן להירשם לאימונים של מועדון IDPA. רק תדאג שיהיה לך נרתיק בטיחותי (בטיחותי = מתאים לאקדח, קשיח או לפחות על צוואר קשיח).
לגבי האימונים - אתה מוזמן להירשם לאימונים של מועדון IDPA. רק תדאג שיהיה לך נרתיק בטיחותי (בטיחותי = מתאים לאקדח, קשיח או לפחות על צוואר קשיח).
- סליקאי טיטניום
spy כתב:אם אין לך את הכלים הנדרשים והניסיון המינימלי - לא מציע לך להתעסק עם הרכבת כוונות לבד.
בדרישות של IDPA יש מספר דברים שאני צריך להגיע איתם כמו משקפי מגן,אוזניות,פונדה לשתי מחסניות,3 מחסניות.
אלו דברים שאין לי אותם. ולרכוש אותם במיוחד זה עלות לא קטנה.
- סליקאי ארד
shlomi כתב:בדרישות של IDPA יש מספר דברים שאני צריך להגיע איתם כמו משקפי מגן,אוזניות,פונדה לשתי מחסניות,3 מחסניות.
מבלי חלילה לזלזל באספקט הכלכלי - משקפי מגן יעלו כ-50 ש"ח, אוזניות מצוינות כ-150 ש"ח, נרתיק קשיח (חיצוני) של פובוס ופונדה יעלו יחדיו כ-200 ש"ח נוספים פלוס מינוס?
400 ש"ח האלו שקולים לכ-150 כדור במטווח. הם ילוו אותך כמה שנים, ולא תצטרך להשתמש בציוד של המטווחים שלעיתים באיכות ירודה ומצב תחזוקתי שלא נדע. יחסית לאקדח שעלה פי 10 ... אני חושב שמדובר בהשקעה ראויה גם אם תירה רק בחידושי רשיון.
מחסנית שלישית היא גם הוצאה שאני מצדיק - אבל יש לי תחושה ש IDPA יאפשרו לך להתאמן עם השתיים הנוכחיות, ואולי המטווח שבו מתבצע האימון יואיל להשאיל לך אחת.
בהצלחה.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
shlomi כתב:תודה רבה לעונים.
כוונת קדמית אולי, כוונת אחורית ממש לא מומלץ.
בזמנו ניסיתי להיות חכמולוג ולהרכיב על הפארה שלי כוונות מפרו.
כיוון שלא היה לי את הכלי שדוחף את הכוונת במסילה, נאלצתי להשתמש בחתיכת עץ ופטיש.
זה נגמר בשבירה של שפופרות הטריטיום.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
shlomi כתב:spy כתב:אם אין לך את הכלים הנדרשים והניסיון המינימלי - לא מציע לך להתעסק עם הרכבת כוונות לבד.
בדרישות של IDPA יש מספר דברים שאני צריך להגיע איתם כמו משקפי מגן,אוזניות,פונדה לשתי מחסניות,3 מחסניות.
אתה לא חייב לרכוש אוזניות לאימון הראשון. מדובר במטווח פתוח ואפשר להסתפק באטמי אוזניים. משקפי מגן זאת הוצאה לא גדולה ויתר הציוד ממולץ לרכוש בכל מקרה.
Heavy is good...heavy is reliable.
shlomi כתב:spy כתב:אם אין לך את הכלים הנדרשים והניסיון המינימלי - לא מציע לך להתעסק עם הרכבת כוונות לבד.
אכן, יש צורך בהשקעה חד פעמית לא גדולה במיוחד.
קח בחשבון שברוב המטווחים יגבו ממך 2 ש"ח ומעלה על כל כדור. אצלנו זה יהיה 1 ש"ח. ירית 200 כדור? כיסית את העלות של הציוד.
- סליקאי טיטניום
כל מטווח יבקש ממך אטמי אזניים ומשרדי ירי.
אני עדיין לא ממליץ לך ללכת לאימוני idpa לפחות לא בשלב ראשוני. אני מבין את הרצון הטוב לעזור עד כמה שניתן, אבל ליעץ לחוקה חדש ובלתי מנוסה בכלל להגיע לאימון idpa?
תעשה אימון עם מדריך טוב, תתאמן ותשריש את הידע שרכשת ורק אז תצתרף למועדון ספורטיבי.
בהצלחה.
אני עדיין לא ממליץ לך ללכת לאימוני idpa לפחות לא בשלב ראשוני. אני מבין את הרצון הטוב לעזור עד כמה שניתן, אבל ליעץ לחוקה חדש ובלתי מנוסה בכלל להגיע לאימון idpa?
תעשה אימון עם מדריך טוב, תתאמן ותשריש את הידע שרכשת ורק אז תצתרף למועדון ספורטיבי.
בהצלחה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד