התלבטות בקניית נשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
התלבטות בקניית נשק
שלום לכולם.
מחפש נשק ראשון ואני עדיין לא יודע לפי איזה קריטריונים אני צריך לבחור נשק, וגם לפי התקציב אני לא לא יודע האם כדאי לקנות יד שנייה
או רק חדש בגלל שאין לי הרבה ידע בתחום.
כרגע לפי הנשקים שבדקתי מבחינת גודל היד והמשקל הגלוק 19 דוק 4 עם המחסנית המוגדלת ועם התוספת של העקב היה לי הכי נוח
אבל מבחינת מחיר הוא יותר יקר מהתקציב, אז האם כדאי לי לקנות יד שנייה או אפילו חברות או דגמים אחרים או לקנות יד ראשונה מחברה אחרת?
תודה לעוזרים.
מחפש נשק ראשון ואני עדיין לא יודע לפי איזה קריטריונים אני צריך לבחור נשק, וגם לפי התקציב אני לא לא יודע האם כדאי לקנות יד שנייה
או רק חדש בגלל שאין לי הרבה ידע בתחום.
כרגע לפי הנשקים שבדקתי מבחינת גודל היד והמשקל הגלוק 19 דוק 4 עם המחסנית המוגדלת ועם התוספת של העקב היה לי הכי נוח
אבל מבחינת מחיר הוא יותר יקר מהתקציב, אז האם כדאי לי לקנות יד שנייה או אפילו חברות או דגמים אחרים או לקנות יד ראשונה מחברה אחרת?
תודה לעוזרים.
- סליקאי ארד
Re: התלבטות בקניית נשק
מה האקדחים שניסית?
אם ניסית גלוק 19 עם מחסנית מוגדלת, אז למה לא ללכת כבר על 17?
למה דווקא דור 4?
מה התקציב שלך?
אם ניסית גלוק 19 עם מחסנית מוגדלת, אז למה לא ללכת כבר על 17?
למה דווקא דור 4?
מה התקציב שלך?
- סליקאי טיטניום
הגלוק 17 היה לי קצת כבר וגדולך ביחס ל17 כי אני רוצה שיהיה מוסתר עד כמה שאפשר ושלא "יציק",
לגבי דור 4 ראיתי שפשוט עם העקב המשתנה והמחסנית המוגדלת הוא היה לי הכי נוח ממה שראיתי שם (חבל שלא בדקתי שם את הcz למיניהם)
יש לי ידיים גדולות,
והתקציב שלי הוא 3,000 שקל.
השאלה איזה נשקים אני יכול למצוא במחיר הזה ואוליי בכלל עדיף לי יד שנייה?
לגבי דור 4 ראיתי שפשוט עם העקב המשתנה והמחסנית המוגדלת הוא היה לי הכי נוח ממה שראיתי שם (חבל שלא בדקתי שם את הcz למיניהם)
יש לי ידיים גדולות,
והתקציב שלי הוא 3,000 שקל.
השאלה איזה נשקים אני יכול למצוא במחיר הזה ואוליי בכלל עדיף לי יד שנייה?
- סליקאי ארד
יש הרבה משומשים במצב מעולה.
אם אתה ממש לחוץ כרגע מבחינה כספית, הייתי מציע לך להשקיע את המינימום האפשרי בקנית נשק.
תקנה משהו רק כדי לשריין לך את הרשיון ואחר כך כשירווח לך כלכלית תשקיע בנשק שאתה ממש רוצה.
א.
אם אתה ממש לחוץ כרגע מבחינה כספית, הייתי מציע לך להשקיע את המינימום האפשרי בקנית נשק.
תקנה משהו רק כדי לשריין לך את הרשיון ואחר כך כשירווח לך כלכלית תשקיע בנשק שאתה ממש רוצה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
ממליץ בחום על המאמר "כיצד לבחור אקדח". נמצא ממש כאן באתר, מתחת לאפם של הקוראים...
http://www.haslik.co.il/index.php?mode=product&lang=he&id=2
http://www.haslik.co.il/index.php?mode=product&lang=he&id=2
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
ההפרש בן מה שיש לך לבן מה שאתה צריך הוא 1000-1500 שח,
חבל להשקיע באקדח שלא בא לך עליו ובנרתיק או שניים+פונדות+ תחמושת, בכדי שרק תדע פחות או יותר מה עושים עם האקדח.
ואז לקנות הכל מחדש..
יש אקדחים מעולים יותר מהגלוק ובפחות כסף,אבל זו נקודה רגישה, שאתה אמור לדעת מה הצרכים שלך.
חבל להשקיע באקדח שלא בא לך עליו ובנרתיק או שניים+פונדות+ תחמושת, בכדי שרק תדע פחות או יותר מה עושים עם האקדח.
ואז לקנות הכל מחדש..
יש אקדחים מעולים יותר מהגלוק ובפחות כסף,אבל זו נקודה רגישה, שאתה אמור לדעת מה הצרכים שלך.
פחות -לרוב זה יותר,,
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד