עזרה בשדרוג כוונות לגלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
עזרה בשדרוג כוונות לגלוק
שלום, אני מעוניין לשדרג את הכוונות שלי בדיוק
אני מעוניין שביום הם יהיו חדות שיהיה פוקוס טוב עליהם בצבעים שהם לא לבן ובלילה הן דוברות
אשמח המלצה על דגמים ומחיר בערך
אני מעוניין שביום הם יהיו חדות שיהיה פוקוס טוב עליהם בצבעים שהם לא לבן ובלילה הן דוברות
אשמח המלצה על דגמים ומחיר בערך
- סליקאי ארד
Re: עזרה בשדרוג כוונות לגלוק
אז יש כמה כוונות שיתאימו למה שאתה מתאר והאופציות שאני חושב שהן אפשריות זה:
טריג׳יקון HD, כוונת יקרה מאוד, אני אישית לא סובל אותה ולא מסוגל לירות איתה. משהו בכוונת האחורית גורם לי לאבד כיוון, אבל זה כניראה רק אני כי בעולם הירי עפים על זה.
דווקא אמריגלוו (שהם המקור לסגנון הזה) היא כוונת שעדיפה עליי, אני יורה איתה מדוייק מאוד ומתאימה לצרכים שביקשת. גם מבחינת עלות אין מה להשוות, 165$ לעומת 90 או 100$ לאמריגלוו.
חבל שכולם רצים לקנות כוונות זוהרות כאילו שיש לזה איזה ערך מוסף. אני מעדיף כוונת אחורית שחורה חלקה וכוונת קדמית עם סיב מתחלף. נקודות זוהרות מעולם לא שיפרו לי את הירי בתנאי חושך, אבל פנס עושה את העבודה נאמנה.
טריג׳יקון HD, כוונת יקרה מאוד, אני אישית לא סובל אותה ולא מסוגל לירות איתה. משהו בכוונת האחורית גורם לי לאבד כיוון, אבל זה כניראה רק אני כי בעולם הירי עפים על זה.
דווקא אמריגלוו (שהם המקור לסגנון הזה) היא כוונת שעדיפה עליי, אני יורה איתה מדוייק מאוד ומתאימה לצרכים שביקשת. גם מבחינת עלות אין מה להשוות, 165$ לעומת 90 או 100$ לאמריגלוו.
חבל שכולם רצים לקנות כוונות זוהרות כאילו שיש לזה איזה ערך מוסף. אני מעדיף כוונת אחורית שחורה חלקה וכוונת קדמית עם סיב מתחלף. נקודות זוהרות מעולם לא שיפרו לי את הירי בתנאי חושך, אבל פנס עושה את העבודה נאמנה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
glock34 כתב:נקודות זוהרות מעולם לא שיפרו לי את הירי בתנאי חושך, אבל פנס עושה את העבודה נאמנה.
כוונות זוהרות מעולם לא היו תחליף לפנס.
בירי עם כוונות זוהרות, המטרה צריכה להיות מספיק מוארת כדי שתוכל לזהות במה אתה יורה.
מצד שני, אתה כיורה יכול להיות בחושך והנקודות הזוהרות ישמשו לך בתור כוונת.
יש לי בגלוק כוונות זוהרות של מפרולייט כבר 13 שנה. הן לא בדיוק הכוונות הכי טובות בעולם, אבל מבחינת ביצועים יחסית למחיר הן נותנות תמורה לא רעה בכלל.
הן כבר לא כל כך זוהרות כמו שהיו, ואם אחליט להחליף אותן זה יהיה במפרו גם כן.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
מבחינת זמינות יש בארץ רק מפרולייט וטרוגלו
המפרו בערך חצי מחיר מהטרוגלו.
אני חושב שהתמורה לכסף במפרו היא מצוינת.
אני אישית מאד לא אהבתי את ה HD הכוונת הקידמית רחבה מאד.
והאחורית יותר מידי רחבה.העיבוד של האחורית גס מאד פוצע וקורע חולצות.
אני יורה עם VTAC כוונת משולבת סיב עם טריטיום.יש שאוהבים אותה יש שמתעבים.
כוונת שמצריכה המון התרגלות.ומצד שני נותנת תמורה מצוינת (לי לפחות)
המפרו בערך חצי מחיר מהטרוגלו.
אני חושב שהתמורה לכסף במפרו היא מצוינת.
אני אישית מאד לא אהבתי את ה HD הכוונת הקידמית רחבה מאד.
והאחורית יותר מידי רחבה.העיבוד של האחורית גס מאד פוצע וקורע חולצות.
אני יורה עם VTAC כוונת משולבת סיב עם טריטיום.יש שאוהבים אותה יש שמתעבים.
כוונת שמצריכה המון התרגלות.ומצד שני נותנת תמורה מצוינת (לי לפחות)
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
אני מנסה לחשוב מתי אני אהיה בחושך והמטרה שלי באור ואז הכוונות הזוהרות יהיו לי לעזר...
זה כמעט כמו, עדיף לי גלוק 43 כי אם אני חייב לירות דרך חור שגלוק 19 לא יכנס אליו, או לקנות גלוק בצבע ירוק למידה ואני לובש ירוק ומתחבא בשיח.
בקיצור, אין הרבה מצבים שיצדיקו כוונות טריטיום אם באמת חושבים על זה, והגימיק הזה פשוט עובד על כולנו. גן לי יש מפרו, כוונת מעולה בכל התנאים, זורחת או לא? כוונת טובה מאוד. אני בעניינים לא מאתמול ויריתי כבר במספיק מצבים בחיי, מעולם לא נעזרתי בגימיק הזורח, כי זה גימיק ולא יותר. אם כבר טריטיום אז כגיבוי לכוונות השלכה. או לשעונים.
זה כמעט כמו, עדיף לי גלוק 43 כי אם אני חייב לירות דרך חור שגלוק 19 לא יכנס אליו, או לקנות גלוק בצבע ירוק למידה ואני לובש ירוק ומתחבא בשיח.
בקיצור, אין הרבה מצבים שיצדיקו כוונות טריטיום אם באמת חושבים על זה, והגימיק הזה פשוט עובד על כולנו. גן לי יש מפרו, כוונת מעולה בכל התנאים, זורחת או לא? כוונת טובה מאוד. אני בעניינים לא מאתמול ויריתי כבר במספיק מצבים בחיי, מעולם לא נעזרתי בגימיק הזורח, כי זה גימיק ולא יותר. אם כבר טריטיום אז כגיבוי לכוונות השלכה. או לשעונים.
- סליקאי זהב
glock34 כתב:אני מנסה לחשוב מתי אני אהיה בחושך והמטרה שלי באור ואז הכוונות הזוהרות יהיו לי לעזר...
לי יש את ה tfx pro
ואכן גם אני לא מרגיש צורך בהן. עבורי כוונת פשוטה תהיה זהה.
glock34 כתב:אני מנסה לחשוב מתי אני אהיה בחושך והמטרה שלי באור ואז הכוונות הזוהרות יהיו לי לעזר...
לי באופן אישי הנקודות האלה עוזרות מאד ברכישת מהירה של מטרות. תנאי תאורה קשים או לא זה כבר סיפור אחר.
באקדחים אחרים שהיו לי לפני הגלוק, היו על הכוונת נקודות לבנות - לא זוהרות.
העובדה שהנקודות האלה זוהרות מבלי שתהיינה תלויות בתאורה חיצונית כמו סיב אופטי זה רק פלוס מבחינתי.
לגבי פנס, כן אין כמו פנס. אבל אני לא נושא אחד כזה ביום יום. גם לא הולך עם פנס טקטי שמורכב על הנשק. אני משתדל להפחית את מס' הגאדטים שאני לוקח איתי למינימום של ארנק וטלפון נייד.
ובתכלס, אם יש משהו שיכול לשפר את סיכוי הפגיעה, לא תופס מקום וגם לא עולה יותר מדי כסף אז למה לא? אם לא יועיל אז לא יזיק.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
אני אוהב כוונת שהקדימה שונה מהאחורה ככה שאפשר להתמקד בקדמית
יש לי על הגלוק 19 TRIJICON HS XR (עם הקדמית הדקה יותר) כוונת מצוינת ואני מאוד מתחבר אליה
פוגע מעולה ומדויק גם הטווחים היחסית רחוקים
בגלוק 43 יש לי גם HD ואני מאוד מרוצה פוגע מעולה גם ב15 מטר
אבל כוונת יקרה יחסית יש כוונות כמעט זהות לחלוטין של אמריגלו בהרבה פחות
בקרוב יהיה זמין בארץ
יש לי על הגלוק 19 TRIJICON HS XR (עם הקדמית הדקה יותר) כוונת מצוינת ואני מאוד מתחבר אליה
פוגע מעולה ומדויק גם הטווחים היחסית רחוקים
בגלוק 43 יש לי גם HD ואני מאוד מרוצה פוגע מעולה גם ב15 מטר
אבל כוונת יקרה יחסית יש כוונות כמעט זהות לחלוטין של אמריגלו בהרבה פחות
בקרוב יהיה זמין בארץ
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
כוונת TRIJICON hd מאיפה אפשר להשיג?
שמעתי רק דברים טובים על הכוונת
- סליקאי ארד
amitai124 כתב:כוונת TRIJICON hd מאיפה אפשר להשיג?
HD יקר ומאוד קשה להשיג יגיע בקרוב משהו אחר ולא פחות טוב
https://op1.0ps.us/365-240-ffffff/oppla ... orange.jpg
משהו כזה
אין לי בעיה שיקר.
אבל מאיםה אםשר לקנות בארץ?
אבל מאיםה אםשר לקנות בארץ?
- סליקאי ארד
עצה ידידותית,
תנסה לפני שאתה מזמין. אני יורה לא מעט זמן, וממש לא התחברתי לכוונת היקרה הזאת.
לי בכלל באופן אישי קשה עם הרבה קשקושים על הכוונות ולכן אני משתמש באחורית חלקה וקדמית סיב.
אני בטוח במאת האחוזים שיש כאלה שמעדיפים נקודות או פסים על האחורית וזה עוזר להם ברכישת תמונת כוונות, ולכן אני רק אומר את דעתי ולא קובע עובדות. מי שעובד לו נקודות או כל סימון אחר, ישר כח.
בהצלחה לכולם.
תנסה לפני שאתה מזמין. אני יורה לא מעט זמן, וממש לא התחברתי לכוונת היקרה הזאת.
לי בכלל באופן אישי קשה עם הרבה קשקושים על הכוונות ולכן אני משתמש באחורית חלקה וקדמית סיב.
אני בטוח במאת האחוזים שיש כאלה שמעדיפים נקודות או פסים על האחורית וזה עוזר להם ברכישת תמונת כוונות, ולכן אני רק אומר את דעתי ולא קובע עובדות. מי שעובד לו נקודות או כל סימון אחר, ישר כח.
בהצלחה לכולם.
- סליקאי זהב
הן לא כוונות עם סיב? הן לא בוהקות ה tijicon?
נערך לאחרונה על ידי amitai124 בתאריך 13 דצמבר 2017, 14:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי ארד
amitai124 כתב:הן לא כוונות עם סיב? הן לא בוהקרון ה tijicon?
זה כמעט זהה לטריג' זה טריטיום
רועי 357 כתב:amitai124 כתב:הן לא כוונות עם סיב? הן לא בוהקרון ה tijicon?
זה כמעט זהה לטריג' זה טריטיום
גפ הטריג טריטיום ?
ומאיפה אני יכול להישג את הטריגיקון ?
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד