תמונת מצב של יבואנים רשמיים אוקטובר 2018

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

תמונת מצב של יבואנים רשמיים אוקטובר 2018

על ידי vitalik.t » 04 אוקטובר 2018, 15:28

שלום!

אני חדש פה. קיבלתי אישור מותנה. מעוניין באקדח פולימרי מבוסס נוקר (Striker Fired), בעל קנה באורך 4" ומחסנית דו-טורית. בעברי הרחוק יחסית, הייתי מאבטח רכבות. בשנת 2008 עברתי את הקורס, שאז נמשך חודש (22 ימים נטו). כאשר, פרק לחימה היה 13 ימי נטו, עם אקדח גלוק 19 (נראה לי דור 3). במהלך הקורס יריתי כמה אלפי כדורים. שורה תחתונה, היית לי הכשרה די מכובדת בלחימה עם אקדח.
איכשהו מתוך סרטוני יוטיוב, בניתי לעצמי רשימת עדיפויות לדגמים, כאשר בשני מקומות הראשונים, הם אקדחי Walther PPQ M2 ו-HK VP9, בגלל פעולת הדק. פניתי באמצעות הודעה משוכפלת לכחצי סוחרי נשק בארץ. ולפי הרוב המצב הוא כזה: ל-Walther ו-HK אין יבואן רשמי והם והם רוצים לשמור על רמת שירות גבוהה, ולכן הם לא מייבאים ומוכרים מוצרים של חברות אלו בכלל. ייבוא רשמי קיים לחברות Smith&Wesson, CZ, Glock, Sig Sauer.

לפי אתר Carl-Walther, נראה שיש להם מפיץ רשמי בארץ, שהוא בית מסחר "נשק הצפון" בעפולה. לפני כמעט שבועיים, פניתי באמצעות טופס דיגיטלי לשירות לקוחות של היצרן עם שאלה האם אכן קיים להם מפיץ/יבואן רשמי בישראל. עד עכשיו לא קיבלתי תשובה, ואני בספק שאקבל אותה בכלל. אני לא רוצה בינתיים להסתמך על תשובה של בית מסחר עצמו, כי הוא כמובן אינטרסנט בעניין הזה.

האם מישהו בקיא בפרטים? לוותר מראש על יצרן Walther ולהתמקד ב-4 יצרנים האחרים שציינתי?

מודה מראש על התשובות!
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: תמונת מצב של יבואנים רשמיים אוקטובר 2018

על ידי ניר ל » 04 אוקטובר 2018, 16:01

מאיר רוט מייבא את ה H&k באופן סדיר ומחזיק מלאי וחלקים, אתה יכול לסמוך עליו שיעמוד מאחורי האקדח, יש לו מוניטין יוצא מן הכלל שנבחן משך עשרות שנים (ליבואן), היבוא הוא מארה״ב . כנ״ל לגבי תוצרת CZ.

את המגוון הגדול והמעניין ביותר תמצא אצל אפיק מנחם מ״אימפריאל״ שמתמחה גם בייבוא אישי והגשמת חלומות, יש לו וולטר לסוגיו במלאי ,אבל לגבי תמיכה לאורך זמן ואספקת חלפים - כדאי שתפנה אליו ישירות ותשאל.

אל תתרשם יותר מדי מסרטוני יוטיוב, בסוף כשתחזיק ותנסה בעצמך, בשקלול פשטות ואמינות לא מן הנמנע שתסגור על גלוק ...
הדק מצויין ״מהקופסה״ יש דווקא ל czp10 ,עדיף על השניים שציינת וההדק המשופר הכי שווה שפגשתי שייך ל m&p של אריק B שחבר כאן בפורום ויכול להסביר לך מה שיפר והאם זה מתאים או לא לאקדח נשיאה.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי RoiE » 05 אוקטובר 2018, 11:06

נשק הצפון בעפולה מביאים רשמית את וולטר. ויש להם את כל הדגמים במלאי. (ביקרתי בחנות)
מברור טלפוני, אימפריאל ברמלה אמרו שהם מביאים את שטייר.
Steyr M9
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ArikB » 05 אוקטובר 2018, 14:26

מהכרותי עם כל האפשרויות שציינתה הייתי מציע לץ לקחת גלוק 19x.
אותו גודל פיזי כמו הקלר והוולטר.קצת יותר גדול מה19
בעיקרון כולם אקדחי סטריקר ועדיין יש.הבדלים באופי המנגנון.
המילה הדק בסמית איך שהוא מהקופסא היא בושה למילה הדק.יש שיפור של חברת אפקס שהופך את האקדח הזה לכלי מאד כייפי.הבן שלי יורה בו לספורט.לדעתי לא כלי לנשיאה.
לוולטר ולהקלר יש הדקים טובים מהקופסא.אין כמעט אביזרים לשיפור ועלות חלקים ואביזרים יקרה מאד.לדוגמא מחסנית להקלר תעלה בן 350 ל400 שח.
גם נרתיקים לא קל להשיג.אלו כלים שהם יצירות הנדסיות.לכלי לחימה אני מעדיף פשטות ולא מורכבות.
לגבי הcz לא בבית סיפרי.
אדם באמונתו יחיה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Guy e » 07 אוקטובר 2018, 22:15

vitalik.t כתב:שלום!

אני חדש פה. קיבלתי אישור מותנה. מעוניין באקדח פולימרי מבוסס נוקר (Striker Fired), בעל קנה באורך 4" ומחסנית דו-טורית. בעברי הרחוק יחסית, הייתי מאבטח רכבות. בשנת 2008 עברתי את הקורס, שאז נמשך חודש (22 ימים נטו). כאשר, פרק לחימה היה 13 ימי נטו, עם אקדח גלוק 19 (נראה לי דור 3). במהלך הקורס יריתי כמה אלפי כדורים. שורה תחתונה, היית לי הכשרה די מכובדת בלחימה עם אקדח.
איכשהו מתוך סרטוני יוטיוב, בניתי לעצמי רשימת עדיפויות לדגמים, כאשר בשני מקומות הראשונים, הם אקדחי Walther PPQ M2 ו-HK VP9, בגלל פעולת הדק. פניתי באמצעות הודעה משוכפלת לכחצי סוחרי נשק בארץ. ולפי הרוב המצב הוא כזה: ל-Walther ו-HK אין יבואן רשמי והם והם רוצים לשמור על רמת שירות גבוהה, ולכן הם לא מייבאים ומוכרים מוצרים של חברות אלו בכלל. ייבוא רשמי קיים לחברות Smith&Wesson, CZ, Glock, Sig Sauer.

לפי אתר Carl-Walther, נראה שיש להם מפיץ רשמי בארץ, שהוא בית מסחר "נשק הצפון" בעפולה. לפני כמעט שבועיים, פניתי באמצעות טופס דיגיטלי לשירות לקוחות של היצרן עם שאלה האם אכן קיים להם מפיץ/יבואן רשמי בישראל. עד עכשיו לא קיבלתי תשובה, ואני בספק שאקבל אותה בכלל. אני לא רוצה בינתיים להסתמך על תשובה של בית מסחר עצמו, כי הוא כמובן אינטרסנט בעניין הזה.

האם מישהו בקיא בפרטים? לוותר מראש על יצרן Walther ולהתמקד ב-4 יצרנים האחרים שציינתי?

מודה מראש על התשובות!

אין לך מה לוותר,וולטר ppq m2 אקדח פנומנלי,אני רכשתי אותו בנשק הצפון,יש להם כוונות מפרולייט וטרוגלו על בסיס סיבים.
נרתיקים חיצוניים יש בהזמנה,פנימיים יש במלאי.
אחיזה מושלמת עם הדק מושלם(לא בדקתי את ה p10 c של cz)
אקדח נוח לנשיאה בנרתיק פנימי,גימור שרק בוולטר וhk יודעים לעשות,בקיצור זה כמו לקנות מרצדס או מאזדה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד