התנועה למען הזכות לשאת נשק בישראל!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
התנועה למען הזכות לשאת נשק בישראל!
לכל המגיבים:מצטער טעות טעיתי טועים... 

נערך לאחרונה על ידי fn_p90 בתאריך 13 יוני 2003, 16:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
את האתר הזה מפעיל מי שהיה בעבר חבר בפורום הסליק בשם Microbalrog ולשמחתנו הרבה עזב אותנו לטובת האתר שלו.
דעותיו הקיצוניות ושטף ההשמצות אותן ספגנו ממנו, הן כאן והן בפורום של תנועת "יהודים למען נשק" בארה"ב גרמו לכך שרבים מחברי האתר ביקשו פעמים אין ספור שנמנע את כניסתו לכאן.
תקווה שאנשים כמוהו לא יהוו משקל כלשהו בהחלטות לגבי רישוי נשק בישראל, כי לאנשים קיצונים כמוהו אסור לקבל רשיון לנשק!
דעותיו הקיצוניות ושטף ההשמצות אותן ספגנו ממנו, הן כאן והן בפורום של תנועת "יהודים למען נשק" בארה"ב גרמו לכך שרבים מחברי האתר ביקשו פעמים אין ספור שנמנע את כניסתו לכאן.
תקווה שאנשים כמוהו לא יהוו משקל כלשהו בהחלטות לגבי רישוי נשק בישראל, כי לאנשים קיצונים כמוהו אסור לקבל רשיון לנשק!
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אתרי מיליציות מעוטרים בסמלי גולגלות, רמבואים, דגלי הדרום ומגילת הזכויות של ארה"ב יש לרוב. בתור אחד שבא משם אז בהחלט יש לזה משקל ושם זה אולי מתאים (על סגנון לא כל אחד עם הארלי דיוידסון הוא מלאך הגיהינום).
אבל כאן?
I DONT THINK SO
עדיין צריך קריטריונים קשיחים בסיסיים שיבחנו לאורך זמן (חוזר, לאורך זמן !!!) את דפוסי ההתנהגות של פוטנציאלים לרשיון נשק במצבים של לחץ, בטיחות, שימוש ונשיאת נשק
1. מועדוני ספורט ירי (אקדח, רובה, צלחות חרס).
2. מתנדבי משא"ז.
3. קצינים ולוחמים ברמת סיירת.
4. ישובי קווי עימות ( הקשחת סטנדרטים של הכשרה, אימון ראשוני ואימוני חובה).
5. בעלי מקצוע מורשים.
אבל כאן?

I DONT THINK SO
עדיין צריך קריטריונים קשיחים בסיסיים שיבחנו לאורך זמן (חוזר, לאורך זמן !!!) את דפוסי ההתנהגות של פוטנציאלים לרשיון נשק במצבים של לחץ, בטיחות, שימוש ונשיאת נשק
1. מועדוני ספורט ירי (אקדח, רובה, צלחות חרס).
2. מתנדבי משא"ז.
3. קצינים ולוחמים ברמת סיירת.
4. ישובי קווי עימות ( הקשחת סטנדרטים של הכשרה, אימון ראשוני ואימוני חובה).
5. בעלי מקצוע מורשים.
מחיקת הקישור
וובארט
אנא מחוק את הקישור לאשכול החולני הזה ומנע מאיתנו את הצורך לקבל סלידה.
על החתום
יהודים למען שפיות
אנא מחוק את הקישור לאשכול החולני הזה ומנע מאיתנו את הצורך לקבל סלידה.
על החתום
יהודים למען שפיות
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
התבחין
אחרי שקראתי את כל מה שכתבתם בזמן ש"אכלתי" פודרה בבאלי"ש.הגיע שלב השאלה הבאה:
מה עושה תושב קו עימות "טוב" יותר לצורך התבחין ממילואימניק ביחידת חי"ר שטוחן אימונים.
מי אמר שמתנדב אק"מ טוב יותר בתפעול נשק מלוחם בגדוד?
למה התבחין לא בודק את רמת המיומנות של המשתמש אלא את "התאמתו"לתבחין?
ה"גוזל" חבר של במבי ושאר החברים.
מה עושה תושב קו עימות "טוב" יותר לצורך התבחין ממילואימניק ביחידת חי"ר שטוחן אימונים.
מי אמר שמתנדב אק"מ טוב יותר בתפעול נשק מלוחם בגדוד?
למה התבחין לא בודק את רמת המיומנות של המשתמש אלא את "התאמתו"לתבחין?
ה"גוזל" חבר של במבי ושאר החברים.
יש מספיק WHITE TRASH בעולם מבלי שנייבא את זה לכאן.
הגנה עצמית, ספורט, התנדבות ותרומה לקהילה - כן.
חוליגנים, מחפשי ועושי צרות, מתלהמים ומחפשי "צדק" - לא.
דרך אגב, רק לשם התייחסות לאחד הציטוטים "שבאתר".
מה בדיוק הקשר בין מניעת / הפחתת מקרי אונס של נשים ונשק?
ממילא בארה"ב (ולא איזה מדינת דרום שקברניטיה עדיין חושבים שהם במלחמת האזרחים) כולם, כולל נשים, מוגבלים באחזקת נשק בבית בלבד או רובים בטנדר בלבד (לא מתייחס לרשיונות לנשיאה מוסלקת, לא רלוונטי לדיון שכן העילה לנשיאתם קשורה לרוב למקצועות מוגדרים ולא למין הנושא !!). במה בדיוק יסייע הנשק למניעת אונס בסנטרל פארק? שום דבר !!! מה יעזור הרובה הנמצא ב GUN RACK מאחור? למה בדיוק יסייע כאן כאשר נשקים של נשים רבות נמצא ממילא בכספת בבית / בתיק הצד שלהן? אני לא רואה נשים כאן הולכות עם נשקים מוסלקים בין חולצת הבטן למכנסי הגזרה הנמוכה שלהן.
מסקנה - הכרזות המפוברקות באתר BULL SH..T
אלה קפיצית או תרסיס פלפל או סירנה אישית יסייעו יותר. חינוך והכשרה ל SITUATIONAL AWARENESS והתמודדות נפשית ופיזית עם תוקפים יסייעו יותר.
מצטרף לדעה כי קישור לאתר זה אינו פרודוקטיבי בלשון המעטה.
הגנה עצמית, ספורט, התנדבות ותרומה לקהילה - כן.
חוליגנים, מחפשי ועושי צרות, מתלהמים ומחפשי "צדק" - לא.
דרך אגב, רק לשם התייחסות לאחד הציטוטים "שבאתר".
מה בדיוק הקשר בין מניעת / הפחתת מקרי אונס של נשים ונשק?
ממילא בארה"ב (ולא איזה מדינת דרום שקברניטיה עדיין חושבים שהם במלחמת האזרחים) כולם, כולל נשים, מוגבלים באחזקת נשק בבית בלבד או רובים בטנדר בלבד (לא מתייחס לרשיונות לנשיאה מוסלקת, לא רלוונטי לדיון שכן העילה לנשיאתם קשורה לרוב למקצועות מוגדרים ולא למין הנושא !!). במה בדיוק יסייע הנשק למניעת אונס בסנטרל פארק? שום דבר !!! מה יעזור הרובה הנמצא ב GUN RACK מאחור? למה בדיוק יסייע כאן כאשר נשקים של נשים רבות נמצא ממילא בכספת בבית / בתיק הצד שלהן? אני לא רואה נשים כאן הולכות עם נשקים מוסלקים בין חולצת הבטן למכנסי הגזרה הנמוכה שלהן.
מסקנה - הכרזות המפוברקות באתר BULL SH..T
אלה קפיצית או תרסיס פלפל או סירנה אישית יסייעו יותר. חינוך והכשרה ל SITUATIONAL AWARENESS והתמודדות נפשית ופיזית עם תוקפים יסייעו יותר.
מצטרף לדעה כי קישור לאתר זה אינו פרודוקטיבי בלשון המעטה.
טרייל,
זה כבר קיים, ודור או שניים אחורה.
הערכה של "בולבול הקבולבול", עונה בדיוק לצרכים ונותנת מענה חד ונקודתי.
(בעוונותי הרבים, לא מצאתי תמונה..)
מאידך, גם זה יכול לסייע -

זה כבר קיים, ודור או שניים אחורה.
הערכה של "בולבול הקבולבול", עונה בדיוק לצרכים ונותנת מענה חד ונקודתי.
(בעוונותי הרבים, לא מצאתי תמונה..)
מאידך, גם זה יכול לסייע -

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
כן, כן, כן, הכל טוב ויפה, רעיונות נלוזים, וכל מה ששמעתי עד להודעה הנוכחית.
אבל למה התפתח בחברה הזו (הסליק) ההרגל המגונה הזה של צנזורה? אלוהים אדירים, אנשים יודעים לעשות את השיקולים האלה לבד. אני ממש מרגיש לא בנוח עם כל הביג ברות'ר הזה שמחליט בשבילי מה אני יכול לקרוא ומה לא.
אריאל
אבל למה התפתח בחברה הזו (הסליק) ההרגל המגונה הזה של צנזורה? אלוהים אדירים, אנשים יודעים לעשות את השיקולים האלה לבד. אני ממש מרגיש לא בנוח עם כל הביג ברות'ר הזה שמחליט בשבילי מה אני יכול לקרוא ומה לא.
אריאל
- סליקאי ארד
sixfinger כתב:אבל למה התפתח בחברה הזו (הסליק) ההרגל המגונה הזה של צנזורה? אלוהים אדירים, אנשים יודעים לעשות את השיקולים האלה לבד. אני ממש מרגיש לא בנוח עם כל הביג ברות'ר הזה שמחליט בשבילי מה אני יכול לקרוא ומה לא.
אריאל
אריאל,
חרב הצנזורה מונפת לעיתים, וממש לא מתוך רוע לב, אלא מתוך כוונה להגן על האתר ועל הקוראים / כותבים בו, להרחיק ביטויי שפה רדודה, כמו גם להרחיק גילויי מידע שמקומו אינו ברשת האינטרנט.
הלוואי ולא היינו (מנהלי האתר / פורומים) נאלצים לקרוא כל הודעה כמה פעמים, הלוואי ולא היינו נאלצים למחוק הודעות שנכתבו לעיתים תוך השקעה מצד הכותב, והלוואי שהכל היה טוב ויפה בחיים. אבל, זה לא, ולכן יש צורך לערוך, לקצץ ולהעלים מדי פעם דברים הנכתבים כאן.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד