שכפו"ד / ווסט יס"מ לשימוש משטרתי / משא"ז / מ

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

שכפו"ד / ווסט יס"מ לשימוש משטרתי / משא"ז / מ

על ידי trail_g19c » 12 יוני 2003, 14:05

ווסט יס"מ בצבע כחול כהה של אחידטקס שמאד מתאים לנשיאה משולבת של אקדח, מחסניות, ציוד, רוס"ר, מחסניות רוס"ר ועוד. ראיתי יס"מקינים איתו בעבודה, כולל יציאה מהירה מרכב, ירי אקדח ורובה.

1. פאוצ'ים למחסניות אקדח ורוס"ר, כולל מחסניות קצרות וארוכות.
2. פאוץ' למכשיר קשר כולל שרוול מוליך למע"ד.
3. פאוצ צולב לאקדח עם תפס סגירה.
4. פאוצ שקם ענק מתקפל ומתנפח כולל חלוקה פנימית גמישה (גם לקפלסט)
5. פאוץ שקם תחתון נוסף עם חלוקה פנימית
6. בית אלה / פנס
7. טבעות עיגון בכל פאוצ.
8. הכנה לחיבור סרטים זוהרים של משטרה וכו, ההכנה עם סקוצים כך שניתן לנתק לשימוש משטרתי / אזרחי / צבאי / מסווה.
9. תושבת כתף לירי במקום שקע הכתף.
10. התאמה טובה עם סקוצים ותופסנים לאורך ורוחב. אצלי יושב מאד גבוה כך שלא מגיע לקו החגורה.
11. פאוצ'ים לסלולרי / מצפן...

ניתן לראות בטרגט רעננה (לבדוק שיש לפני שמגיעים). מחיר 570 ש"ח.
ניתן להשיג פנלים זוהרים דרך המשטרה או ספקים של ציוד אבטחה.

ממתין עדיין לנושא הווסט הרגיל, אשמח לדעת מה קורה עם זה...
רעיון - חליפות "הספארי" של מאבטחי אישים - יש למישהו מידע היכן ניתן להשיג? אולי גם שם ניתן להזמין כאלו או ווסטים לצורך נשיאה מוסלקת.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי donduck » 12 יוני 2003, 14:29

בדקתי את הווסט הזה, אבל החלטתי שלא לקנות אותו כי אין מקום לטיל לאו, ולשרשראות של מא"ג, ובלי כל זה אין מה לצאת מהבית. :twisted:

נו, באמת. רק לפני אשכול נאמר והוסכם שאו נושאים את האקדחים שלנו להגנתנו העצמית בלבד, ועכשיו ווסט יס"מ "ירידה מהירה מרכבים" רוסר"רים, פעילות הגנתית ידועה שכל אזרח טוב מבצע.
גם מתנדבי משא"ז.......... :roll: :roll: :roll:

חליפות ספארי אפשר להשיג בבתי האופנה שהתעדכנו לאחרונה בשנות ה80, או לקחת חליפה, רצוי של VERSACE, ולגזור לה את השרוולים :lol:

בהצלחה
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי trail_g19c » 12 יוני 2003, 14:50

דון דאק, בבקשה. :twisted: לא כולם עושית את זה. אבל יש.... מי שראיתי אצלם את הדבר הזה הם.... מתנדבים ! יש מתנדבי יס"מ ! אפילו הלכתי לראות אותם מתאמנים, כן כולל, חוזר, כולל יציאה מרכב וירי וכולל אימוני ירי מרכב !!! כולל הסתערות על מטרות ושאר פעילויות יס"מ שהשתיקה יפה להן.

גם צוותי בילוש מתנדבים (!!!) מחזיקים בציוד זה כולל אימונים איתו כדי ללות את חבריהם המסווים בפעילויות. אשמח להכיר לך קצין משטרה שהקים מספר יחידות כאלו שבדיוק מעביר את היחידה שלי קורס הכשרה בנושא הזה, כולל יום פעילות בבסק"מ לטובת אימוני קרב מגע (כן), ירי (כן), ניטרול חשודים הנמצאים ברכב (כן) ועוד. מתנדבים הם לא אזרחים, הם כוחות ביטחון לכל דבר, כולל השתתפות במרדפים, חוליות חסימה...

מה ההבדל בין מילואימניק קרבי במחסום לבין מתנדב באותה הפעילות? צא מזה !! יש מתנדבים שהם גם לוחמים, ולא רק פנסיונרים עם קרבין פונה לשמיים. מתנדבים זה לא רק אנשים שמתחפשים לעצים זוהרים בחושך.
יש מתנדבים שמבצעים מחסומים וחסימות וצריכים את זה (גם אלו שמתנדבים איתי בין השאר...) יש מילואימניקים שאולי ירצו את זה. יש רב"שים שאולי ירצו את זה. יש מספיק מי שכן ירצה את זה. מעבר לזה, חליפות ספארי, תודה על התשובה :twisted:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GUSS » 12 יוני 2003, 16:27

אם אתם חותכים את שרוולי הוורסצ'ה אנה מכם אל תזרקו אותם ,,,אני מת לעשות מהם פלנליות :idea:
ואז יהיו לי פלנליות וורסצ'ה, אוי החיים הטובים,,,, :lol:
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי donduck » 12 יוני 2003, 16:35

GUSS מה קורה אתך?
מהשרוולים עושים רצועות לקרבינים :!:
אתה יודע בכמה זה מעלה את ערכו?
צריך רק להקפיד שהתווית תיראה לעיין בלתי מזוויינת.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי trail_g19c » 12 יוני 2003, 16:38

חה חה חה :? :?

בסדר, רק רציתי לספר לאנשים על משהו שמצאתי ושדובר עליו בעבר, לא רוצים, לא צריך. באמת.

לא ידעתי שזה יגיע לדיון על רצועות נשק בעיצוב וורסצ'ה. :shock: :shock:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

תחומי עיניין ועיסוק

על ידי מיכאל מס » 12 יוני 2003, 17:12

טרייל היקר
אני שמח שסוף סוף גם אתה צוחק מהשטויות המתנהלות פה.
האמן לי שהווסטים המדוגמים של יחידות השושו השונות שאתה משרת/שירתת בהן(לא שירתת ביחדה ההיא שסיפרת לי עליה ?), אינן נימנות (לצערי ולצערך) על הנושאים הפייבוריטיים של הפורום הזה.
אין ספק שאתה איש אשכולות (אשכולות , גם במובן הפורומי), אולם שיפעת הנושאים שלשימחתך הרבה אתה שולט בהן, הינה בעלת מישרעה כל כך רחבה, שמוחי הצר אינו מסוגל לקלוט.
אתה מקשקש ברשת , על כל גיבעה רמה ותחת כל עץ רענן, ואלוהי ישראל יעזור לי, אולם אינני מצליח להבין את כתביך בעלי הניסוח המורכב . אני מציע לך ללכת קצת אחורה ולקרוא באופן אובייקטיבי ככל שניתן את כל 504 תגובותיך (בטח בזמן שאני כותב את דבריי אלה יצוצו עוד 5 תגובות שלך) ותנסה להבין את המסרים כפי שאני, הקורא ההדיוט יכול/עלול להבינם.
קוימו איתך דיאלוגים רבים בנושא כתיבתך, תוכנה, אורך הודעותיך ושיפעת הנושאים שבהם חפצה נפשך לעסוק, אולם הדבר נושא את פירותיו למשך שבועיים בלבד, ואז.... מתחיל מבול השטויות הלוטריות, יס"מיות, שכפ"ציות שאינו יודע גבול ושובע.
ישנה הנאה מרובה בכתיבה בפורום , על ההיבטים הרבים של התועלת, והאינטראקטיביות בין החברים.
אני חייב לציין באופן אישי , ועל דעתי בלבד , שבירבוריך על מכלול השטויות וההיתבטאויות , גם אם הינו גורם לך הנאה מרובה, אינו גורם לי לשום שיא של התענגות ואף אינני רואה את התועלת בטירחה לקרוא את דבריך.
אינני מכיר אותך באופן אישי ואחרי מסע הדאחקות האחרון, אף החלטתי שלא להגיב יותר לשטף הודעותיך הברברניות והטפלות. לצערי הרב , חזרת לסורך, ושוב הינך ממלא את הפורום היקר כל כך לכולנו בגיבובים הגורפים רעמי צחוק ולעג, והפעם (כמו בהרבה פעמים קודמות) לא ממני.
אינני שש לכתוב לך מעל גלי הפורום מכיון שיש בכך משום עלבון לך, אולם גודש השטויות והאינטנסיביות שלהן + כל אשר ביקשו ממך בעבר, כבר עוברים כל גבול.
טרייל, אתה זקוק לפורום פרטי שייבנה לטובת שיפעת הנושאים אותם אתה כ"כ אוהב. פורום הנשק הישראלי, לפחות כפי שאני רואה אותו , לא עוסק בשעוני צלילה , "ציוד לחילוץ תת-מימי", כננות ל-4X4, ועוד מיני נושאים אשר כל כך אהובים עליך.
קרא את הכתובת על הקיר , טרייל, ותפנים את הדברים. אל תבוא לאחר מכן בטענות על דאחקות ותבקש ממני למחוק את דברי כפי שעשית ברוב מיומנות.
הפורום הינו יחודי, מיקצועי, חברי ומהוקצע. אין לדעתי מקום להעברת מידע לא בטוח, מטעה במכוון, ואפוף בגיבובים הלקוחים מסירטי רמבו ומצור ימי.

אנא ממך... חסוך את הצורך והרצון האצור של הרבה חברים לשפד אותך בפומבי.
לקחתי על עצמי את תפקיד המצליף בנושא זה גם אם אינו נעים כלל.
קח את העיקר החשוב שבדברי , ואשמח להימנות על עמיתך.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי konen1 » 12 יוני 2003, 19:07

חליפת שריון משומשת למכירה, עקב פרישה ממסדר אבירי השולחן העגול
הצעות יש לשלוח ל: טירה מספר 31 ... 8) 8) 8)
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי נועם » 12 יוני 2003, 19:08

קונן,

החליפה בטיפול "טניפר", ציפוי כרום (מבריק או מט ?) או סתם "אל חלד" ?
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי Colonel » 12 יוני 2003, 20:43

טרייל וחברים יקרים,
אולי פשוט כדאי להעביר את האשכול ל'אחים לנשק' או ל'איזור הסחר' שם מקומו יראה
טיבעי יותר והוא 'ימשוך פחות אש'

אני מכיר חברים שמשתמשים בווסטים שכאלו לא כיוון שהם 'לוחמים' אלא פשוט בגלל
שהוא אכן יותר נוח למחסומים, יש מקום לפנס ופנקס ולמכשיר קשר וזהו.
אף מתנדב שאני מכיר (ואני מכיר קצת, ממש קצת... :wink: ) הוא לא 'לוחם'
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אישגדול » 12 יוני 2003, 20:54

ותגובה עיניינית אחת:
מקטורן ספארי אפשר לקנות מחברת "מייפורם" בככר המדינה 03-6962241 ומחברת "שבא"
03-5604627 ברח' נחלת בנימין 89 בת"א.
I think, therefore I am. I think
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי trail_g19c » 13 יוני 2003, 14:57

תודה איש גדול על התגובה העניינית, באמת.

מיכאל, רציתי לקרוא את התגובה שלך כי אני קודם כל מכבד את מי שמשקיע כל כך הרבה זמן ומחשבה בתגובה, גם ואפילו במיוחד באם אינה מקובלת עלי.

לצערי לא אעשה זאת היום (שישי) כי אני משלים שעות עבודה שאיבדתי הבוקר לאור קריאה דחופה שקיבלתי להגיע לפעילות משא"ז לאור התרעות רבות וכו'.
יש כאלו שלא רק פועלים מתי כשנוח להם אלא גם מתי שקוראים להם. הסיכון בפעילות זאת רבה לאור האזור הבעייתי בו התרחשו פיגועים ונסיונות פיגוע , תנועה בלתי פוסקת של שב"חים, קרבה לקו התפר ולגוש ישובים של בני מיעוטים, עבריינות פלילית כבדה.

להזכיר כי בעת פעילות אין הבדל (לא מבחינת הרשויות ובטח לא מבחינת המפגעים) בין מתנדבים לבין סדירים?

להזכיר כי לא מעט אנשי ביטחון נפגעו בעת האחרונה בעת פעילות בט"ש כמו איוש מחסומים וחסימות, עבודה עם בני מיעוטים ומסתננים. האם יותר כדאי לחכות שמשהו יקרה כדי להסיק מסקנות? אולי אני רק מנסה למנוע מצב בעייתי בהסתמך על נסיון העבר? סליחה שאני מנסה להיות קצת יותר מוכן ממה שהמערכת יכולה להרשות לעצמה להכין אותי, סליחה שהשקעתי מזמני וממוני בשיפור מיומנות מעבר לנדרש, סליחה שהשקעתי בציוד הולם את אופי המשימות. וסליחה שחשבתי לספר שיש כזה דבר שנראה ומרגיש כציוד איכותי וגם זול. להבא אני באמת אשתדל לשמור את המציאות האלו לעצמי, מקווה רק שאחרים לא יעשו זאת לגבי שלהם אחרת לעולם לא נוכל להתעדכן.

אני פשוט רוצה לחזור הבייתה בשלום, עם V בסעיף השלמת המשימה ו X בסעיף נפגעים.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Colonel » 13 יוני 2003, 15:01

על גבעת התחחח מממוווו אאאווווו שת !!!

(סליחה, הייתי חייב .... :oops: )
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

טראומה

על ידי מיכאל מס » 13 יוני 2003, 15:12

פעם קראו למיון בביה"ח "חדר מיון"
היום קוראים לזה " חדר טראומה"

טרייל , טרייל, אם לא תעשה מיון, אני מבטיח לך שתבוא הטראומה.
אתה יודע , מכל השירותים החשאיים שאתה מתנהל בהם, שבטראומה, לא עושים הרדמה .....

זה פשוט כואב

כשמלמדים סטטיסטיקה באפגניסטן מלמדים כדילקמן:
פעם אחת --זה מיקרה
פעמיים----זה צירוף מיקרים
שלוש פעמים-זה מחלה
אתה טרייל, מיקרה אבוד, אבל אני החלטתי לא להתיאש ולעבור לטיפול בטראומה. למתי לקבוע לך תור?
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי rk226 » 13 יוני 2003, 15:49

להירגע בבקשה!

ונא לקחת בחשבון שבלי חבר'ה כאלה ( כמונו ) יכול להיות שהמצב היה גרוע יותר,

נכון אנו לא שוכבים על גגות בשכם, אבל גם לעמוד במחסום או להשכיב מארב בשדות לכיוון ואדי ערה, פעולה תורמת מאוד.

וזה מנסיון של מי שתפס את כלוב היונים שהיה ממולכד בכ 4 ק'ג חומר נפץ בכרכור
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד