חשבתי אקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חשבתי אקדח
הולכים ברחוב מסויים בעיר שלא מזמן הוצפה באזורנו בערב עם הנכד והנכדה שעות הערב המוקדמות. כשפתאום חוצה את מסלול ההליכה שלנו רוכב אופניים חשמליות לא חסר היה הרבה שידרוס את הנכדים שרצים אלי בפחד.(בני5.4) הרוכב בולם ניגש אלינו.נראה כמו מקרר סיבירי ניאטרדלי(כן כבר היו אז מקררים כאלו לפחות) צועק כמו מטורף כשבידיו מחזיק את אופניו.אני מנסה לרגיע את הנכדים כשאני פונה לבחור ובנחת אומר לו שירגיע לפני שאני מזמין משטרה.הבחור זורק את אופניו בכעס מלא אנרגייה "חיובית" על המדרכה .רואים בבירור שיש לי כאן עסק עם אדם לא צפוי משובש מוח או אולי אפילו עמוס בסם כלשהוא.פונה אלי שהוא אוחז בידו השמאלית איזה עב'מ שנראה כמו סכין וצועק אני אהרוג אותך והילדים שלך וממרחק של עשר חמש עשרה צעדים ממני מתחיל להתקרב אלינו כשידו מושטת לכיווני והעב'מ בידיו.הילדים צועקים מפחדואוחזים בחוזקה ברגליי אני מנסה להרגיעם.....כלום הפחד שיתק אותם. ואני כבר רואה בעיני רוחי את הטיפוס ההוא מגיע אלי ודוקר אותי אני שולף את השילד שלי מכוון לרגליו וצועק לבחור תעצור אחרת אני מכניס לך כדור בין העיניים (כן ככה פשוט ולעניין אמרתי לו במהירות) אז הייתם צריכים לראות תגובה ספונטנית מהירה כל כך.הבחור מסתובב חזרה מפנה את הגב אלינו ובורח כאילו נכנס בו השד..ונעלם מהמקום לוקח בדיוק חמש דקות ומופיעה ניידת משטרה ונעצרת לידי.יוצא שוטר חמוד כזה שואל אם אני הבחור ששלף אקדח ואיים. בנתיים מגיע גם בני שאוסף את נכדיי'ילדיו ובקול תרועה מופיע הבחור המטורף כשהוא צועק אני יראה לך מה זה להתעסק איתי אני כל השוטרים חברים שלי.השוטר צועק לו לשתוק ואמר לו אף אחד לא חבר שלך.ומתחיל לברר מה קרה מכניס אותי לניידת בנועם.ושואל מה לך ולטיפוס הזה לא מצאת עם מי להתעסק זה חולה נפש מוכר אני מסביר לו מה קרה בדיוק כשאנשים מתקהלים וכולם מוכנים להעיד לטובתי ולספר מה קרה שם.מופיעה עוד ניידת עם שלושה שוטרים הם מעמיסים את החנ'ש לניידת ונוסעים לתחנה אני נותן לשוטר עדות חותם והוא משחרר אותי רק מזהיר אותי לפקוח עיניים לוקח מס טלפון ממני ו.. הבייתה. הבוקר הייתי בתחנה לפי בקשתה של מ. התחנה שמכירה אותי אישית.ומקבל הסבר על האיש וטיבו.הוזהרתי להמנע משימוש כמה שאפשר באקדח.חחחחח אבל לפקוח עינים למרות שהבחור אושפז והתברר שנמלט אמש מאשפוז.אני שואל את הקצינה ומה אם.. בכל זאת סכנה לחיי או לחיי נכדיי או בכלל בני משפחתי .תשובה ברורה... אין..מה דעתכם?היו מקררים אז או לא? לא לא משעמם לי בהחלט שלא והסיפור אמיתי לחלוטין בעיקר כשמדובר במפקדת תחנה יפיפייה כל כך.
- סליקאי כסף
Re: חשבתי אקדח
למזלך הכירו אותו.
מישהו הלך בשבת לטייל באזור ארמון הנציב.
חבורת עקבים התחילו להציק לו ולמשפחתו.
הוא הסתובבל לכיוון השני אבל הרים את החולצה, שיראו מה יש מתחת.
הללו נעלמו ...
והנה, מגיעה משטרה ועוצרת אותו על איומים בנשק.
לשאלתם מדוע לא התקשר למשטרה ענה שהוא שומר שבת ולא נושא עליו סלולרי.
לא יודע איך זה נגמר אבל הוא עבר הרבה. המאיימים - חחח. הלכו הבייתה.
לטעמי, צריך ליזום, לא להסתפק באיום אלא מייד להתלונן.
עדיף להיות הראשון שמתלונן.
מישהו הלך בשבת לטייל באזור ארמון הנציב.
חבורת עקבים התחילו להציק לו ולמשפחתו.
הוא הסתובבל לכיוון השני אבל הרים את החולצה, שיראו מה יש מתחת.
הללו נעלמו ...
והנה, מגיעה משטרה ועוצרת אותו על איומים בנשק.
לשאלתם מדוע לא התקשר למשטרה ענה שהוא שומר שבת ולא נושא עליו סלולרי.
לא יודע איך זה נגמר אבל הוא עבר הרבה. המאיימים - חחח. הלכו הבייתה.
לטעמי, צריך ליזום, לא להסתפק באיום אלא מייד להתלונן.
עדיף להיות הראשון שמתלונן.
- סליקאי זהב
לפעמים, כשעבריין אומר שכל השוטרים חברים שלו - הוא מתכוון לזה באמת.
לא הייתי מוכן להעמיד את זה למבחן, כי לשוטרים קל יותר להתעסק עם חננות כמונו מאשר שהמשפחות שלהם יקבלו איומים מהחברים של אותו עבריין.
א.
לא הייתי מוכן להעמיד את זה למבחן, כי לשוטרים קל יותר להתעסק עם חננות כמונו מאשר שהמשפחות שלהם יקבלו איומים מהחברים של אותו עבריין.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
itamar כתב:לפעמים, כשעבריין אומר שכל השוטרים חברים שלו - הוא מתכוון לזה באמת.
א.

- סליקאי זהב
מכובדי, ובאמת עם כל הכבוד התלבטתי רבות אם לכתוב את התגובה הזו, אבל נראה שהכל קורה לך וסביבך...כל חודש משהו אחר.
אני שמח שלא נפגעת או משפחתך. חס וחלילה בלי להאשים אותך ואני מקווה שזה באמת סתם מקרי אבל יכול להיות שאתה משדר משהו במראה שלך או בהתנהגותך שגורמת לכל מיני יצורים להתנהג באלימות בסביבתך? או אולי אתה בוחר להסתובב ולהישאר בסיטואציות בעייתיות שניתן להימנע מהן?
בכל מקרה לא הייתי מפרסם באתר פתוח את פרטי המקרה ומה אמרת ועשית. כל מה שבאינטרנט נשמר במשך שנים ולך תדע אם לא ימצאו את הפוסטים האלו אם מישהו יחליט אי פעם לתבוע אותך או אם תהיה בחקירה כלשהי.
מבחינה טכנית הודית פה בביצוע עבירה (איום בנשק) שרבים מאיתנו היו אולי נענשים עליה.
אני שמח שלא נפגעת או משפחתך. חס וחלילה בלי להאשים אותך ואני מקווה שזה באמת סתם מקרי אבל יכול להיות שאתה משדר משהו במראה שלך או בהתנהגותך שגורמת לכל מיני יצורים להתנהג באלימות בסביבתך? או אולי אתה בוחר להסתובב ולהישאר בסיטואציות בעייתיות שניתן להימנע מהן?
בכל מקרה לא הייתי מפרסם באתר פתוח את פרטי המקרה ומה אמרת ועשית. כל מה שבאינטרנט נשמר במשך שנים ולך תדע אם לא ימצאו את הפוסטים האלו אם מישהו יחליט אי פעם לתבוע אותך או אם תהיה בחקירה כלשהי.
מבחינה טכנית הודית פה בביצוע עבירה (איום בנשק) שרבים מאיתנו היו אולי נענשים עליה.
באתי ללמוד
סיורניק כתב:מבחינה טכנית הודית פה בביצוע עבירה (איום בנשק) שרבים מאיתנו היו אולי נענשים עליה.
גם אם הכל סוג של סיפורי בדיה כדי להשאיר את הפורום בחיים, עדיין תהיה בעייה להוכיח שאין לו אחות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
מאחר ואני מכיר את גידי שנים הרבה, עוד מהתקופה שלקח לידיים יחידת מתמיד שרק הוקמה, וישבנו בטנדר מארבים רבים כנגד גנבי תוצרת חקלאית, אני יכול להעיד שאולי גידי אוהב להוסיף קצת תבלינים לסיפורים שלו, פנטזיונר הוא לא.
מדובר בבחור יקה בן של יקים בגובה לא רב במיוחד שפעם גם היה לו שיער בהיר, ערס ממוצע הוא לא ואפילו לא קרוב לכך,
אני בטוח שגם לגידי יש אי אלו חברים בצמרת המשטרה, כאלו שהוא חנך אותם בסיום קורס שוטרים והיום הם ממ"זים.
רק בריאות חבר יקר ותשמור על עצמך.
מדובר בבחור יקה בן של יקים בגובה לא רב במיוחד שפעם גם היה לו שיער בהיר, ערס ממוצע הוא לא ואפילו לא קרוב לכך,
אני בטוח שגם לגידי יש אי אלו חברים בצמרת המשטרה, כאלו שהוא חנך אותם בסיום קורס שוטרים והיום הם ממ"זים.
יום שאתה לא לומד בו משהו חדש, הוא יום מבוזבז.
- סליקאי ארד
itamar כתב:לפעמים, כשעבריין אומר שכל השוטרים חברים שלו - הוא מתכוון לזה באמת.
א.
מסכיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
- סליקאי כסף
סיורניק כתב:מכובדי, ובאמת עם כל הכבוד התלבטתי רבות אם לכתוב את התגובה הזו, אבל נראה שהכל קורה לך וסביבך...כל חודש משהו אחר.
פשוטו כמשמעו מת עליך חחחח
- סליקאי כסף
GUSS כתב:ג'ורג' ר. ר. מרטין, טולקין ורולינג מתקנאים בך ללא ספק.... %%$0066 %%$0066 %%$0066
בקרוב לפי הסטטיסטיקה וכן בגלל מצב בריאותי+גיל כנראה שאפגש איתם אז אשאל אותם ישירות.חחחחחחחחח רק שלא יבריזו לי למחלקה הגהינומית.
נערך לאחרונה על ידי גדעון מצגר בתאריך 22 ינואר 2020, 23:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי כסף
zeevsn כתב:מאחר ואני מכיר את גידי שנים הרבה, עוד מהתקופה שלקח לידיים יחידת מתמיד שרק הוקמה, וישבנו בטנדר מארבים רבים כנגד גנבי תוצרת חקלאית, אני יכול להעיד שאולי גידי אוהב להוסיף קצת תבלינים לסיפורים שלו, פנטזיונר הוא לא.
זאביק מאיפה צצת ידידי ? חחחחחחח אחחחח היו זמנים אבל מאז עברתי לגור בשלומי הרפתקאות נדבקות בי ממש כמו אז וצודקים כאן חלק מהחברים אני נראה כמו מחפש צרות מקצועי.הגובה.:מטר וכלום. השחצנות. ובעיקר העקשנות הייקית שמרגיזה את כולם בעיקר את העבריינים
שלא חשבו גם אז איך צוציק כמוני מטר וכלום יכול להפוך את חייהם לגהינום. אבל בסופו של עניין כל אלו ידעו לכבד וגם אם לא הכל היה עניין של אהבה למקצוע(אמנם קצת נחלשה העקשנות עם הגיע הסרטן אבל לא מוותר עליה.חחחובעיקר חיפוש הצדק שאיננו(אני יכול להמשיך לחפש ) מאז השיער כבר מגיע עד לישבן רק בצבע לבן ואסור לי להסתפר.אז אני גם מחפש בנדנה מתאימה .אגב בניגוד לרובם של החברים במשקים ושו'ת אני לא מקריח וזה טוב ויפה המשך צפייה נעימה זאביק ותודה ד'ש חבר'ה
- סליקאי כסף
גדעון מצגר כתב:הבוקר הייתי בתחנה לפי בקשתה של מ. התחנה שמכירה אותי אישית...
יפה. זאת הנקודה החשובה. כי מי שלא שוטר בדימוס ולא מכיר את מפקדת תחנת המשטרה באופן אישי, הסיפור הזה (כמו עוד סיפורים רבים שאתה מתאר) היו נגמרים אחרת וכבר הסיפור הראשון.
אז אם אתה רוצה לעשות באמת שירות קדוש לציבור, תפעל מול החברים שלך לכך שלא יתיחסו לאדם בעל רישיון לנשק כאל רוצח בפוטנציה.
- סליקאי טיטניום
spy כתב:גדעון מצגר כתב:הבוקר הייתי בתחנה לפי בקשתה של מ. התחנה שמכירה אותי אישית...
יפה. זאת הנקודה החשובה. כי מי שלא שוטר בדימוס ולא מכיר את מפקדת תחנת המשטרה באופן אישי, הסיפור הזה (כמו עוד סיפורים רבים שאתה מתאר) היו נגמרים אחרת וכבר הסיפור הראשון.
אז אם אתה רוצה לעשות באמת שירות קדוש לציבור, תפעל מול החברים שלך לכך שלא יתיחסו לאדם בעל רישיון לנשק כאל רוצח בפוטנציה.
הגזמת בגדול ידידי. לא תמיד יצאתי בזול כל כך.ודווקא בגלל ששרתתי במשטרה.הי מי שרצה שאהווה דוגמה תקשורתית לפחות. אתה צודק שאת הכעס הראשוני מוציאים או מנסים לפחות להוציא על הדמות הכי רגישה ונגישה ..
חעניין ועל פי רוב וכאן הנקודה.שוטר סיור או חוקר ממוצע מחפש לגמור לאותו יום את שעות העבודה ללכת הביתה וזהו .ויש כאן סופר החטאה.כי אז בעל הנשק הפרטי ברשיון משלם את המחיר הראשוני שיכול להגמר ברגע הראשון במעצר או עיכוב וכ'ד. ואז מתחיל הליך מייגע של עו'ד ושוב חקירות ואולי עוד מעצר.ורק אחרי גלגולי גילגולים
משוחרר בעל האקדח והאקדח אם בכלל מוחזר לו. דוגמת הסיפור בירושליים..שבעל האקדח נעצר ונפתח נגדו תיק פלילי חמור. כל כך לא בצדק כל כך מעליב כל כך לא נכון.
ואספר לך עוד משהו במסגרת ה"סיפורים הרבים " שלי חחחחח נעצרתי כמה פעמים(3) שלא באזור שלי בגלל שאני מסרב ומתעקש.כששוטר בודק אותי עקב אירוע כלשהוא בו אני מעורב .לאמר שאני גמלאי משטרה. ובכוונה אינני מבליט ולא מדגיש את זה.עד שהשוטר רואה זאת ברקורד.וכל האירועים הנ'ל היו אירועים פלילים שקרו לנו לחבר'ה הגמלאים קבוצה של כ-12 איש.שמסיירים המון מיוזמתינו בעיקר במקומות בהן האירועים הפלילים החקלאיים הופכים לשגרה. בג'יפים שלנו.או באופניים או באופנועים.וגורמים בהרבה מקומות למניעה ואפילו להפסקה מוחלטת של גניבות נזקים ורמיסת שטחי מרעה והצתות. בגל גילאינו איננו יכולים יותר להצטרף רשמית למתמי'ד מג'ב או משא'ז בכלל אז אנחנו "מטיילים" משלבים כיף במניעה קומזיציץ וסיור.ולצערי הרב נתקלים לא אחת בשוטרים שהפרענו להם במשמרת שבת או לילה.והכעס יוצא עלינו.והנ'ל זו התוצאה...אינני בא בטענות לשוטרים לגמרי לא. כי הגיבוי שאינם מקבלים במקרים רבים. דומים רק ממרר להם בנשמה.והשעות האיכותיות שאינם יכולים להיות עם בני המשפחה בעיקר עם ילדיהם זורמות לכיוון התסכול שאותו הם פורקים לעיתים קרובות במעוות. זוכר את מקרה החקלאי /בעל הבקר בצפון שתפס את הגנבים שלושה מהגדה שעשו לו נזקים במליונים ? תפס אותם על חם. "הכניס את שלושתם למכון קוסמטי על חשבונו... וחטף שנה בפנים ... אני לא הייתי מכניס אותם לטיפול על חשבוני בעיקר לא קוסמטי. הטיפול במקרה כזה הקלאסי והמועיל הוא: להעמיס אותם על רכב ולזרוק אותם בנגב באזור כזה שיהיה להם קשה לחזור... ויחשבו פעמיים .. לקראת הפעם הבאה..
אז שוב... אינני חושב שמתייחסים עד כדי רוצח בפוטנצייה לבעלי הנשק. אבל בהחלט עצלות ואי הבנת החומר ובעיק ר חוסר גיבוי אובייקטיבי בלשון עדינה גורמים לנ'ל. ועוד. נכון גם במצבינו היום כל קבוצתינו הם שוטרים לשעבר מרקע ירוק בעיקר.כולם מעל גיל 67 + .כולם מחפשים אקשן .ושונאים שעמום. אגב כשאני נעצרתי לא עשו לי הנחות ביחס במעצר. גם לא לחלק שנעצר כמה פעמים מבני קבוצתינו. חחחחחחחחחחחחחחחח ..עד ש......... עוד נראה אם אספיק להוציא ספר בנושא: הרפתקאות גמלאי משטרה ומג'ב בתאי המעצר המשטרתיים.חחחחחחחחח

- סליקאי כסף
גדעון מצגר כתב:... אוחז בידו השמאלית איזה עב'מ שנראה כמו סכין וצועק אני אהרוג אותך והילדים שלך.
ידוע לבסוף אם אכן החזיק בידו סכין?
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד