שיפורים לגלוק 17
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שיפורים לגלוק 17
אלו שיפורים ניתן להוסיף לגלוק 17 ?
שיפורים שיוסיפו דיוק גם ליורה פחות מנוסה.
שיפורים שיוסיפו דיוק גם ליורה פחות מנוסה.
ברק,
כוונות מפרו יכולות לסייע יותר מאשר הדק מינוס, בכך שהן מסייעות לרכישת"מצב כוונות" מהיר יותר ומדוייק יותר.
ציין לייזר לא יעשה את היורה מדוייק יותר, אם אינו שולט בטכניקה של הירי. בעיקר עבודת ההדק.
אחיזה, כיוון והדק = שלושת העקרונות הקריטיים לפגיעה במטרה.
כל השאר - קוסמטיקה.
נועם.
כוונות מפרו יכולות לסייע יותר מאשר הדק מינוס, בכך שהן מסייעות לרכישת"מצב כוונות" מהיר יותר ומדוייק יותר.
ציין לייזר לא יעשה את היורה מדוייק יותר, אם אינו שולט בטכניקה של הירי. בעיקר עבודת ההדק.
אחיזה, כיוון והדק = שלושת העקרונות הקריטיים לפגיעה במטרה.
כל השאר - קוסמטיקה.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם, אם תקרא שוב את הודעתו תראה שהוא שואל על ה"קוסמטיקה".
לדעתי כוונות המפרו לא עוזרות הרבה לדיוק, אבל זו דעתי האישית.
ציין ליזר עוזר מאד בדיוק כמו שטלסקופ עוזר בדיוק גם ליורה לא מנוסה שחסרה לו הטכניקה.
אין עוררין שאימון מביא לשיפור הטכניקה ועימה לשיפור הדיוק ( גם האקדח ללא "קוסמטיקה"), אך הבחור שאל שאלה וקיבל עליה תשובה.
לדעתי כוונות המפרו לא עוזרות הרבה לדיוק, אבל זו דעתי האישית.
ציין ליזר עוזר מאד בדיוק כמו שטלסקופ עוזר בדיוק גם ליורה לא מנוסה שחסרה לו הטכניקה.
אין עוררין שאימון מביא לשיפור הטכניקה ועימה לשיפור הדיוק ( גם האקדח ללא "קוסמטיקה"), אך הבחור שאל שאלה וקיבל עליה תשובה.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
מתנדב, באשכול זה אני בהחלט מסכים עם כל מלה שלך!
אני, יורה מתחיל מוצהר מזה 13 שנים, מעדיף להשקיע כסף בתחמושת וזמן הדרכה מאשר במכתופים, מחסניות SHTF, קני סוף הדרך, וכו'. אבל החזקת אקדח זה תחביב רב-גוני (התגוננות, קליעה לכיף ולתחרויות, אספנות, דיונים בסליק, פוזות במפגשי הסליק, וכו').
אני, יורה מתחיל מוצהר מזה 13 שנים, מעדיף להשקיע כסף בתחמושת וזמן הדרכה מאשר במכתופים, מחסניות SHTF, קני סוף הדרך, וכו'. אבל החזקת אקדח זה תחביב רב-גוני (התגוננות, קליעה לכיף ולתחרויות, אספנות, דיונים בסליק, פוזות במפגשי הסליק, וכו').
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ברק,
משום מה אני מקבל את הרושם שאתה כועס על משהו ? הטון קצת עצבני.. תן חיוך ..
אם נפגעת מהמילה "קוסמטיקה" - אני מתנצל ..
ולעצם העניין :
1. כוונות מפרו - סגורות יותר ומביאות את היורה למצב כוונות מהיר יותר מכיוון שהוא חייב לסגור את הכוונות אחת בשנייה. בכוונות הפלסטיק של גלוק, ישנו מרווח גדול מדי. המרווח עלול להוביל לטעות.
2. עבודת הדק חשובה הרבה יותר מאשר ציין לייזר / כוונת אופטית. יורה המצוייד בציין או באמצעי כינון אחר,ומכוון בדיוק למטרה, עלול לפגוע נמוך או לפניה. כיצד ? (פלינטש..)
3. אחיזה לא נכונה של האקדח - לחץ באיזורים מסויימים, עלולה להשפיע על האצבע היורה, עלולה להשפיע על כיוון האקדח ועוד.
לכן, אם לשפר - להחליף כוונות ורצוי גם הדק, למרות שניתן להסתדר טוב מאוד עם הדק רגיל של גלוק.
אני מכיר מישהו שמחזיק את כל הגאדג'טים שאפשר (כמעט) לגלוק, אבל אחרי שקיבל כמה טיפים קטנים ומאז פוגע (בצורה מדוייקת מאוד, יש לומר) ללא עזרים כלשהם, למעט הכוונות והוא עצמו.
נועם.
משום מה אני מקבל את הרושם שאתה כועס על משהו ? הטון קצת עצבני.. תן חיוך ..

אם נפגעת מהמילה "קוסמטיקה" - אני מתנצל ..
ולעצם העניין :
1. כוונות מפרו - סגורות יותר ומביאות את היורה למצב כוונות מהיר יותר מכיוון שהוא חייב לסגור את הכוונות אחת בשנייה. בכוונות הפלסטיק של גלוק, ישנו מרווח גדול מדי. המרווח עלול להוביל לטעות.
2. עבודת הדק חשובה הרבה יותר מאשר ציין לייזר / כוונת אופטית. יורה המצוייד בציין או באמצעי כינון אחר,ומכוון בדיוק למטרה, עלול לפגוע נמוך או לפניה. כיצד ? (פלינטש..)
3. אחיזה לא נכונה של האקדח - לחץ באיזורים מסויימים, עלולה להשפיע על האצבע היורה, עלולה להשפיע על כיוון האקדח ועוד.
לכן, אם לשפר - להחליף כוונות ורצוי גם הדק, למרות שניתן להסתדר טוב מאוד עם הדק רגיל של גלוק.
אני מכיר מישהו שמחזיק את כל הגאדג'טים שאפשר (כמעט) לגלוק, אבל אחרי שקיבל כמה טיפים קטנים ומאז פוגע (בצורה מדוייקת מאוד, יש לומר) ללא עזרים כלשהם, למעט הכוונות והוא עצמו.
נועם.
volunteer כתב:אני לעומת זאת חושב שליורה בלתי מנוסה, עדיף להשקיע את אלפיים ומשהו השקלים שנדרשים לרכישת ציין הלייזר, בתחמושת ובאימונים.
הערך המוסף לסוג כזה של השקעת משאבים גבוה לאין שעור המתחליף בדמות כוונת לייזר.
להשתמע.
מתנדב ?!

אני הייתי מצפה לתגובה בסגנון :
"השיפור היחידי המומלץ לגלוק 17 הוא להחליף אותו"
אחרית הימים ...

פרט לכך מסכים לכל מילה... רוב התוספות זה סתם בשביל fun ובשביל שיהיה עטד צעצוע חדש
לשחק איתו ... אימון ... זו ההשקעה הטובה ביותר
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
נועם כתב:
נועם.
נועם , למי אתה מתכוון ?
מה רע בשילוב אימון עם גאדג'טס ?
יש לציין שאתה צודק בדבריך .
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
אני מתכוון לאותו אחד שיודע שהוא הוא הוא ...
אין פסול בירי עם עזרים, אך יש בסיס, ואותו, רוכשים ללא העזרים. הבסיס נמצא אצל היורה עצמו, לא בעזרים. לעיתים, צריך לעזור ליורה ללמוד ולגלות את הבסיס החבוי בו.

אין פסול בירי עם עזרים, אך יש בסיס, ואותו, רוכשים ללא העזרים. הבסיס נמצא אצל היורה עצמו, לא בעזרים. לעיתים, צריך לעזור ליורה ללמוד ולגלות את הבסיס החבוי בו.
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד