עידכונים חשובים למפגש הפורום ביום שני הקרוב 20/1/03
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
עידכונים חשובים למפגש הפורום ביום שני הקרוב 20/1/03
המפגש יתקיים כמתוכנן ביום ב', 20/1/03, במטווחי מאיר רוט בראשל"צ בין השעות 16:00-19:00 (וירי חופשי עד למפגש, כולל ירי ברובה צייד, ללא תשלום).
שתי הרצאות על הפרק:
מאיר רוט - הרצאה בנושא ציד.
עו"ד דניאל בראס - הוראות פתיחה באש ע"י אזרחים נושאי נשק.
יהיה מעניין, אני מבטיח.
בנוסף עידכונים שונים בנושא תוכניות עתידיות, פעילויות, הנפקת תעודות חבר הסליק ועוד.
(אגב, למעוניינים להרשם לקבלת תעודות - מומלץ להצטייד בתמונת פספורט, לחילופין ניתן יהיה להצטלם במקום, אז לא להלחץ)
אבקש שנית מכל מי שמחכה לרגע האחרון, הרגע האחרון הגיע ויש להרשם למפגש בטופס ההרשמה כדי שנוכל להתכונן בהתאם, מבחינת כסאות וכיבוד (ורק שלא יגמרו לכם את האורנג'דה
).
במפגש יהיה ניתן להשיג תותבים לאימון יבש במבצעים מיוחדים ליום המפגש:
BlockCare - תותב מתקדם שפותח ע"י חבר האתר Papy, הלא הוא אבי לגמן, ימכר במחיר 40 ש"ח ליחידה (במקום 55 ש"ח) בחנות המטווח במהלך יום המפגש.
תותב נוסף שימכר במפגש יהיה תותב אותו מביא אלינו אמיר השרקן במחיר מעניין, התותב יחולק בחינם, תמורת הוכחת תרומה עדכנית למוסד מוכר (האגודה למלחמה בסרטן וכו') בסך 20 ש"ח לפחות, המשך מרשים לגל ההתנדבות הפועם בקרבנו ומונהג ע"י השרקן.
אני מזכיר לכולם:
הירי החוויתי ברובה הצייד זכה להענות נרחבת מאוד, הייתי מציע לכל המעוניינים להקדים להגיע למטווח כדי שלא ייוצר עומס, הירי אינו כרוך בתשלום, לכל מי שהודעתי בנושא לא הייתה ברורה לו.
ואחרון חביב:
המפגש יצולם ע"י צוות ערוץ 2 לתוכנית "אולפן שישי" כחלק מכתבה הנרקמת אודות ענף הנשק בארץ.
זו הזדמנות פז, שאינני יודע אם תחזור להוכיח כי "חברה חמושה היא חברה מנומסת" וכי האנשים הנושאים נשק להגנה עצמית במדינתנו הינם, ברובם, אנשים טובים אם לא למעלה מכך.
אנא, התייחסו בהתאם (שלא לדבר על גילוח, ציחצוח וכו'
).
ואי אפשר בלי הסגירה התבקשת: אנא הקפידו על נהלי הבטיחות בכלל ועל הוראות הבטיחות של מארחינו בפרט, להתראות.
שתי הרצאות על הפרק:

יהיה מעניין, אני מבטיח.
בנוסף עידכונים שונים בנושא תוכניות עתידיות, פעילויות, הנפקת תעודות חבר הסליק ועוד.
(אגב, למעוניינים להרשם לקבלת תעודות - מומלץ להצטייד בתמונת פספורט, לחילופין ניתן יהיה להצטלם במקום, אז לא להלחץ)
אבקש שנית מכל מי שמחכה לרגע האחרון, הרגע האחרון הגיע ויש להרשם למפגש בטופס ההרשמה כדי שנוכל להתכונן בהתאם, מבחינת כסאות וכיבוד (ורק שלא יגמרו לכם את האורנג'דה

במפגש יהיה ניתן להשיג תותבים לאימון יבש במבצעים מיוחדים ליום המפגש:

אני מזכיר לכולם:
הירי החוויתי ברובה הצייד זכה להענות נרחבת מאוד, הייתי מציע לכל המעוניינים להקדים להגיע למטווח כדי שלא ייוצר עומס, הירי אינו כרוך בתשלום, לכל מי שהודעתי בנושא לא הייתה ברורה לו.

המפגש יצולם ע"י צוות ערוץ 2 לתוכנית "אולפן שישי" כחלק מכתבה הנרקמת אודות ענף הנשק בארץ.
זו הזדמנות פז, שאינני יודע אם תחזור להוכיח כי "חברה חמושה היא חברה מנומסת" וכי האנשים הנושאים נשק להגנה עצמית במדינתנו הינם, ברובם, אנשים טובים אם לא למעלה מכך.
אנא, התייחסו בהתאם (שלא לדבר על גילוח, ציחצוח וכו'

ואי אפשר בלי הסגירה התבקשת: אנא הקפידו על נהלי הבטיחות בכלל ועל הוראות הבטיחות של מארחינו בפרט, להתראות.
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 20 ינואר 2003, 23:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
"...המפגש יצולם ע"י צוות ערוץ 2 לתוכנית "אולפן שישי" כחלק מכתבה הנרקמת אודות ענף הנשק בארץ...."
היי, אני עומר ובאתי מהגליל המערבי, והפסדתי ב"ס כדי להצטלם לערוץ 2 !!!
רגע, מה זאת אומרת ערוץ 33 ??!?!!?!!?
לא,סתם.
אני מגיע למפגש משלוש סיבות :
1.לראות נשק.
2.לירות בנשק.
3.לראות שאתם קיימים במציאות.
היי, אני עומר ובאתי מהגליל המערבי, והפסדתי ב"ס כדי להצטלם לערוץ 2 !!!
רגע, מה זאת אומרת ערוץ 33 ??!?!!?!!?

לא,סתם.
אני מגיע למפגש משלוש סיבות :
1.לראות נשק.
2.לירות בנשק.
3.לראות שאתם קיימים במציאות.

"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
שאלה:
האם אני יכול להביא איתי חבר שהוא גם מת אל נשק אבל הוא לא חבר בפורום?
- סליקאי ארד
ניגשים ל-עמוד ההרשמה ונרשמים, פשוט וקל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד