מחפש לרכוש נרתיק-כתף "מיאמי קלסיק".
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש לרכוש נרתיק-כתף "מיאמי קלסיק".
מחפש לרכוש נרתיק-כתף "מיאמי קלסיק" כמו בקישור.
http://www.usgalco.com/HolsterG3.asp?ProductID=707&GunID=46
עדיף בארץ וכמה הוא עולה, או בחו"ל והיכן הכי זול ואיך שולחים לארץ (למי שיודע).
תודה מראש ויום טוב לכולם.
ירון

http://www.usgalco.com/HolsterG3.asp?ProductID=707&GunID=46
עדיף בארץ וכמה הוא עולה, או בחו"ל והיכן הכי זול ואיך שולחים לארץ (למי שיודע).
תודה מראש ויום טוב לכולם.
ירון

"רון ארד לחופש נולד"
"FREE RON ARAD"
"FREE RON ARAD"
איפה ניתן להשיג בארץ, אין לי מושג. אין ייבואן רשמי, אבל אני בטוח שתוכל להזמין בבול או אצל מאיר רוט. תהיה בטוח שזה יעלה יותר.
באם אתה מזמין מ-Galco, המוצר הספציפי - Miami Classic, המחיר אם אני זוכר נכון הוא 147$.
לאחר ההזמנה On-Line, שירות הלקוחות של Galco ישלחו לך דואר אלק' בו הם מפרטים לך דרך איזה קוריירים הם יכולים להעביר לך את המוצר(UPS, FedEx, DHL) וכמה העלות של המשלוח עם כל אחד לארץ, זמן הגעה וכו'. מכיוון שאני מנסיון מכיר את כל החברות, אני יכול לתת כמה וכמה עצות.
*לנוחיותך, לאחר הקנייה, אפשר לראות את סטטוס המוצר והמשלוח באתר הלקוחות של Galco(עלייך להירשם כיוזר שאתה מזמין).
*הכרטיס שלך מחוייב ברגע שהמוצר נשלח, לא לפני ו/או כשהוא מגיע לארץ.
**מכס וכו', 18-30%, נכלל במחיר שאתה משלם ל-Courier בקבלת המשלוח או בטלפון.
***הנרתיקים מיוצרים per מודל אקדח, ולא מידה אחת לכמה וכמה אקדחים, והם לא תמיד ב-Stock כך שלפעמים צריך לחכות קצת(ניתן לראות את סטטוס ההזמנה כמו שפירטתי למעלה).
חוץ מזה...Galco זה Galco....וחבל על המילים.
באם אתה מזמין מ-Galco, המוצר הספציפי - Miami Classic, המחיר אם אני זוכר נכון הוא 147$.
לאחר ההזמנה On-Line, שירות הלקוחות של Galco ישלחו לך דואר אלק' בו הם מפרטים לך דרך איזה קוריירים הם יכולים להעביר לך את המוצר(UPS, FedEx, DHL) וכמה העלות של המשלוח עם כל אחד לארץ, זמן הגעה וכו'. מכיוון שאני מנסיון מכיר את כל החברות, אני יכול לתת כמה וכמה עצות.
*לנוחיותך, לאחר הקנייה, אפשר לראות את סטטוס המוצר והמשלוח באתר הלקוחות של Galco(עלייך להירשם כיוזר שאתה מזמין).
*הכרטיס שלך מחוייב ברגע שהמוצר נשלח, לא לפני ו/או כשהוא מגיע לארץ.
**מכס וכו', 18-30%, נכלל במחיר שאתה משלם ל-Courier בקבלת המשלוח או בטלפון.
***הנרתיקים מיוצרים per מודל אקדח, ולא מידה אחת לכמה וכמה אקדחים, והם לא תמיד ב-Stock כך שלפעמים צריך לחכות קצת(ניתן לראות את סטטוס ההזמנה כמו שפירטתי למעלה).
חוץ מזה...Galco זה Galco....וחבל על המילים.
SPS - מתקרב לשלמות...
ירון, היי!
המלצתי - עזוב אותך מסיבוכים מיותרים!
יש מקומות בארץ בהם ניתן להזמין נרתיקים בהזמנה אישית, התאמה לגוף, אקדח, אביזרים, חומר, צבע, ריח, טעם,....., ושלל שגעונותיו של הלקוח.
מניסיון: זה עולה הרבה פחות, האיכות לא פחות טובה, התאמת המוצר לצרכיך מושלמת, התהליך הרבה יותר פשוט, מהיר ובטוח (תחשוב על סוגיית השרות לאחר קניה, לדוגמא).
אני מכיר 2 מקומות בהם ניתן להזמין את המוצר:
"עור היוצר" בירושלים - 02-6273192
"ירי מבצעי" בהרצליה - 09-9579372 (לבקש את ישראל).
אם מישהו מכיר עוד מקומות - אודה על פירסומן כאן (אני עומד בפני הזמנת כמה פריטים לאקדח חדש).
מקווה שעזרתי.
תודה ויום טוב!
יבגני
המלצתי - עזוב אותך מסיבוכים מיותרים!
יש מקומות בארץ בהם ניתן להזמין נרתיקים בהזמנה אישית, התאמה לגוף, אקדח, אביזרים, חומר, צבע, ריח, טעם,....., ושלל שגעונותיו של הלקוח.
מניסיון: זה עולה הרבה פחות, האיכות לא פחות טובה, התאמת המוצר לצרכיך מושלמת, התהליך הרבה יותר פשוט, מהיר ובטוח (תחשוב על סוגיית השרות לאחר קניה, לדוגמא).
אני מכיר 2 מקומות בהם ניתן להזמין את המוצר:
"עור היוצר" בירושלים - 02-6273192
"ירי מבצעי" בהרצליה - 09-9579372 (לבקש את ישראל).
אם מישהו מכיר עוד מקומות - אודה על פירסומן כאן (אני עומד בפני הזמנת כמה פריטים לאקדח חדש).
מקווה שעזרתי.
תודה ויום טוב!
יבגני
- סליקאי טיטניום
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד