מלחמה בפלינצ'ים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מלחמה בפלינצ'ים
יש לי שאלה, שמעסיקה אותי כבר מזה זמן...
אני עובר עכשיו קורס יירי מעשי, אולם גם לפני הקורס, נוכחיתי לדעת שאני מבצע פלינצ'ים איומים !!!
כל הפגיעות שלי הם מעט שמאלה ולמטה מהמטרה.
כיצד אני יכול להפטר מהתופעה המציקה הזו ???
האם הדרך הכי פשוטה היא פשוט להתעלם ממנה ולכוון ימינה ולמעלה מהמטרה ? או אוליי לכוון את הכוונות מחדש ?
אני עובר עכשיו קורס יירי מעשי, אולם גם לפני הקורס, נוכחיתי לדעת שאני מבצע פלינצ'ים איומים !!!
כל הפגיעות שלי הם מעט שמאלה ולמטה מהמטרה.
כיצד אני יכול להפטר מהתופעה המציקה הזו ???
האם הדרך הכי פשוטה היא פשוט להתעלם ממנה ולכוון ימינה ולמעלה מהמטרה ? או אוליי לכוון את הכוונות מחדש ?
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
יש איזה אחד GUSSON צעיר שיודע איך לא לעשות פלינצ'ים, ואת זה אני יודע ממקור מוסמך
תסתכל ותלמד ...
וברצינות: המדריך בקורס שלכם ידע לסייע לכם להפטר מתופעת הפלינצ'ים, רק תתרכזו בהוראות והשאר יבוא לבד. טכניקה שמאוד עזרה לי היא תרגול חידוש קשר, בהתחלה איטי אח"כ בקצב עולה. התופעה מאוד נפוצה כשיורים בקצב מהיר מעל הקצב האישי של היורה או כשיורים מאוד לאט, או אז ממש מחכים לנקירה.
תרגול הוא מילת המפתח.

וברצינות: המדריך בקורס שלכם ידע לסייע לכם להפטר מתופעת הפלינצ'ים, רק תתרכזו בהוראות והשאר יבוא לבד. טכניקה שמאוד עזרה לי היא תרגול חידוש קשר, בהתחלה איטי אח"כ בקצב עולה. התופעה מאוד נפוצה כשיורים בקצב מהיר מעל הקצב האישי של היורה או כשיורים מאוד לאט, או אז ממש מחכים לנקירה.
תרגול הוא מילת המפתח.
טדי כתב:אנשים טובים - הרי לכם הפיתרון לפלינצ'ים:
תגיעו לאחד המטווחים ותתפסו את webart להדרכה קטנה!
הבנאדם אמן בתחומו!
מניסיון!
פשוט תגיע למטווח הבא!

טייסליק,
אתה יודע (ושידעו גם האחרים), שאפשר תמיד לקבוע איתי לניטרול פלינצ'ים ולשיפור הנקודות החלשות... בשמחה תמיד.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אכן תודה לכל הכולם על העצות,
במפגש הקרוב אני "אתפוס" לי כמה מדריכים ואנסה לתקן את הבעיה...
לגבי הכדורים והפיזיוטרפיה, GUSS, אני לוקח בקביעות...
לגבי GUSSON....אנשים, הוא כישרון מולד, מי שלא ראה את הילדון יורה, לא ראה כישרון טבעי מהוא...
יום שישי, שעה...19:00 או 18:30 (תקנו אותי אם אני טועה), הוא אוחז באקדח אימתני + מחסנית מלא + קומפטסטור + AIMPOINT, בקיצור שוקל יותר ממנו, מרים את שתי הידים, וכל פגיעה, A.
ללא פלינצ'ים, ללא הישתהות מיותרת, פשוט, מרים ויורה
במפגש הקרוב אני "אתפוס" לי כמה מדריכים ואנסה לתקן את הבעיה...
לגבי הכדורים והפיזיוטרפיה, GUSS, אני לוקח בקביעות...
לגבי GUSSON....אנשים, הוא כישרון מולד, מי שלא ראה את הילדון יורה, לא ראה כישרון טבעי מהוא...
יום שישי, שעה...19:00 או 18:30 (תקנו אותי אם אני טועה), הוא אוחז באקדח אימתני + מחסנית מלא + קומפטסטור + AIMPOINT, בקיצור שוקל יותר ממנו, מרים את שתי הידים, וכל פגיעה, A.
ללא פלינצ'ים, ללא הישתהות מיותרת, פשוט, מרים ויורה
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד