זהירות נוכל!!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
זהירות נוכל!!
לא מזמן קניתי נשק, לאחר בירורים רבים.
בין השאר יצא לי להגיע לחנות מסוימת במרכז הארץ כמה פעמים.
למזלי במהלך החיפושים אחר נשק חלומותי התייעצתי עם אנשי מקצוע
בתחום הנשק והירי וכך נמנעתי מליפול ברמאויות שונות של מוכרים ממולחים!
העניין הוא שכיום לאחר שקראתי וביררתי אני מבין שאותו מוכר בחנות המסוימת
רימה וממשיך לרמות לקוחות תמימים (וכאלו יש רבים) ע"י מכירת אקדחים בעיתיים
כגון ה"VECTOR" הדרוא"פ וה-CZg2000 המזויף
אני, לאחר בירורים, קניתי גלוק ו"על טעם ועל ריח אין מה להתווכח" אך כולם יסכימו שמדובר באקדח אמין ובעל ציפוי ברמת עמידות גבוהה ביותר!
לאחר הקנייה הגעתי לחנות הנ"ל והמוכר ניסה לשכנע אותי בכל תוקף כי האקדח לא עמיד
והוא עשוי בסה"כ מפח מכופף ושהוא בטח יחליד לי בגלל הזיעה וכו' ולכן, אמר, כדאי לי מאוד לעשות אצלו ציפוי ניקל נהדר למחלק של האקדח.
ניסיתי להסביר לו שמדובר באקדח עמיד ואמין אך הוא התעקש וטען שאני לא מבין בנשק וסתם מדבר שטויות.
בקיצור אכלתי אצלו מספיק קש!! האם נהוג לציין באתר שם חנות או חברה שכדאי
להתרחק ממנה
בין השאר יצא לי להגיע לחנות מסוימת במרכז הארץ כמה פעמים.
למזלי במהלך החיפושים אחר נשק חלומותי התייעצתי עם אנשי מקצוע
בתחום הנשק והירי וכך נמנעתי מליפול ברמאויות שונות של מוכרים ממולחים!
העניין הוא שכיום לאחר שקראתי וביררתי אני מבין שאותו מוכר בחנות המסוימת
רימה וממשיך לרמות לקוחות תמימים (וכאלו יש רבים) ע"י מכירת אקדחים בעיתיים
כגון ה"VECTOR" הדרוא"פ וה-CZg2000 המזויף
אני, לאחר בירורים, קניתי גלוק ו"על טעם ועל ריח אין מה להתווכח" אך כולם יסכימו שמדובר באקדח אמין ובעל ציפוי ברמת עמידות גבוהה ביותר!
לאחר הקנייה הגעתי לחנות הנ"ל והמוכר ניסה לשכנע אותי בכל תוקף כי האקדח לא עמיד
והוא עשוי בסה"כ מפח מכופף ושהוא בטח יחליד לי בגלל הזיעה וכו' ולכן, אמר, כדאי לי מאוד לעשות אצלו ציפוי ניקל נהדר למחלק של האקדח.
ניסיתי להסביר לו שמדובר באקדח עמיד ואמין אך הוא התעקש וטען שאני לא מבין בנשק וסתם מדבר שטויות.
בקיצור אכלתי אצלו מספיק קש!! האם נהוג לציין באתר שם חנות או חברה שכדאי
להתרחק ממנה
נערך לאחרונה על ידי חנן בתאריך 24 יולי 2003, 23:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
חייך אחי!! על כל דקה של כעס, אתה מפסיד 60 שניות של שמחה!!!
הנוכל
דרך אגב חבר טוב שלי קנה אצלו לפני כשנה VECTOR מתוך חוסר הבנה
ונתקע לאחר כחצי שנה עם אקדח שלא עובד!!!
חייך אחי!! על כל דקה של כעס, אתה מפסיד 60 שניות של שמחה!!!
בוא ונסה קודם כל לפנות אלי בפרטי ולהסביר את הבעיה, לאחר מכן נחליט איך ממשיכים הלאה.
בכל מקרה, השמצה לשמה, אשר לא תגובה במידע רלוונטי ומדוייק - תמחק.
כפי שכבר ציינתי בעבר, איננו מעוניינים להרוס את עסקיו או לשלול את פרנסתו של איש, ומכיוון שכך, אשמח אם תשתף אותי בפרטי במקרה.
תודה,
בכל מקרה, השמצה לשמה, אשר לא תגובה במידע רלוונטי ומדוייק - תמחק.
כפי שכבר ציינתי בעבר, איננו מעוניינים להרוס את עסקיו או לשלול את פרנסתו של איש, ומכיוון שכך, אשמח אם תשתף אותי בפרטי במקרה.
תודה,
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
תוך כדי שאני פוסח על הסעיפים עלי להעיר הערה חשובה בנושא ה CP1 VECTOR.
סדרת יצור מסויימת משנת 2000 (אינני זוכר במדויק) הוכרזה כסדרה בה נתגלתה תקלה בייצור ונקראה בחזרה למפעל תוך אזהרה מפני פליטת כדור מקרית כתוצאה מחבטה או נפילה.
אם אכן מדובר בדגם הנ"ל (כפי שאני למד מדבריך ומרמזיך אודות הסוחר) מומלץ לחברך לבדוק את הנושא עם בר סמכא המתמצא בתחום מול המפעל או מידע מטעם היצרן ולוודא כי נשקו תקין ואינו מסכן איש. ראוי כי הבדיקה תעשה מיידית.
עוד אודות הנושא בקישורים הבא:
http://world.guns.ru/handguns/hg54-e.htm
http://www.regcen.com/vektor/

סדרת יצור מסויימת משנת 2000 (אינני זוכר במדויק) הוכרזה כסדרה בה נתגלתה תקלה בייצור ונקראה בחזרה למפעל תוך אזהרה מפני פליטת כדור מקרית כתוצאה מחבטה או נפילה.
אם אכן מדובר בדגם הנ"ל (כפי שאני למד מדבריך ומרמזיך אודות הסוחר) מומלץ לחברך לבדוק את הנושא עם בר סמכא המתמצא בתחום מול המפעל או מידע מטעם היצרן ולוודא כי נשקו תקין ואינו מסכן איש. ראוי כי הבדיקה תעשה מיידית.
עוד אודות הנושא בקישורים הבא:
http://world.guns.ru/handguns/hg54-e.htm
http://www.regcen.com/vektor/

Re: הנוכל
חנן כתב:דרך אגב חבר טוב שלי קנה אצלו לפני כשנה VECTOR מתוך חוסר הבנה
אם כך, ראוי להזהיר מנוכל כזה. לא מדובר כאן בהשמצה אצל באזהרת הכלל.
ראוי להזהיר מפני נוכל שכזה
ויפה שעה אחת קודם
רבים מהרוכשים נשק ראשון ( בדרך כלל ) אינם מבינים גדולים , אותם סוחרים איתם מתנהל המגע לרכש אמורים להיות אמינים ביותר ( למרות שטבעו של סוחר היא לקדם את מרכולתו )
אדם כזה או אחר המעביר מידע שגוי ולא מקצועי מתוך רצון מובהק לקדם את מכירותיו שווה ששמו ושם העסק יועלו כאן באשכול בכדי שחברי הפורום ידעו , יזהרו ויזהירו אחרים .
ויפה שעה אחת קודם
רבים מהרוכשים נשק ראשון ( בדרך כלל ) אינם מבינים גדולים , אותם סוחרים איתם מתנהל המגע לרכש אמורים להיות אמינים ביותר ( למרות שטבעו של סוחר היא לקדם את מרכולתו )
אדם כזה או אחר המעביר מידע שגוי ולא מקצועי מתוך רצון מובהק לקדם את מכירותיו שווה ששמו ושם העסק יועלו כאן באשכול בכדי שחברי הפורום ידעו , יזהרו ויזהירו אחרים .
יוסי
"כדי לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון - עליך לשתוק רוב הזמן " - אוסקר ווילד
"כדי לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון - עליך לשתוק רוב הזמן " - אוסקר ווילד
מבלי שננסה לנחש את השם, ואני מבקש במפורש, אל תעלו כאן את השערותיכם לגבי זהותו, חנות זאת וסוחר זה אמורים לעורר חשש מהרגע בו נכנסים לחנות ויתרה מכך, עוד בשלב ההבטה בחלון הראווה.
מי שלא עולות בו תהיות כבר בשלב זה, כנראה שאינו לקוח מיומן.
אני, ממבט בכזה חלון ראווה לא הייתי קונה בכזאת חנות כלום, לא אקדח, לא מנוע משומש של סירה ואפילו לא שעון
מי שלא עולות בו תהיות כבר בשלב זה, כנראה שאינו לקוח מיומן.
אני, ממבט בכזה חלון ראווה לא הייתי קונה בכזאת חנות כלום, לא אקדח, לא מנוע משומש של סירה ואפילו לא שעון
Webart - דביר, מייסד הסליק
האם לא על מנת למנוע תרחישים כאלה בדיוק, קיים האתר הזה ???
כל מה שנותר לעשות הוא, להפיץ את הבשורה !!!
לאו דווקא להוקיע סוחר כזה או אחר, אלא להקדים תרופה למכה, ולהגיע לכל אותו ציבור פוטנציאלי שעתיד להיכנס לתחום, להיות לו לאוזן קשבת, לתמוך, לסייע, לייעץ.
ולבסוף לצרף עוד אחד שהציץ "ונפגע".
כל מה שנותר לעשות הוא, להפיץ את הבשורה !!!
לאו דווקא להוקיע סוחר כזה או אחר, אלא להקדים תרופה למכה, ולהגיע לכל אותו ציבור פוטנציאלי שעתיד להיכנס לתחום, להיות לו לאוזן קשבת, לתמוך, לסייע, לייעץ.
ולבסוף לצרף עוד אחד שהציץ "ונפגע".
Heckler & Koch, וכל השאר !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד