תחרות הסליק באשדוד - סיכום תוצאות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תחרות הסליק באשדוד - סיכום תוצאות
ובכן, עוד תחרות מאחורינו...
התחרות התקיימה אתמול, יום שישי ה-15/8/03 במטווח קותי-שקד באשדוד.
בתחרות השתתפו 40 יורים שירו ארבעה תרגילים, מתוכם שלושה תרגילי שדה שכללו תנועה.
לעניות דעתי, התרגילים היוו אתגר הן ליורים המיומנים פחות והן לותיקים והמנוסים יותר, אציין לטובה את היחס החברי וההתנהגות הספורטיבית ואת הארוח לו זכינו ממטווח קותי-שקד.
נשמח לגלות בפעמים הבאות (בתקווה שיהיו) השתתפות ערה יותר של חברי האתר ושל אורחים נוספים, זאת כדי שנוכל לבנות תחרויות גדולות ומעניינות והן כדי שנוכל לכסות את העלויות הגבוהות הכרוכות הקמת תחרות שכזאת.
תודה רבה לכל העוזרים בבניה, בשיפוט ובכלל לכל מי שסייע להגשים את התחרות הזאת.
תוצאות התחרות מחולקות לקטגוריות השונות בירי מעשי ולקטגוריה נוספת הכוללת את יורי הסליק שאינם יורי ירי מעשי.
התחרות התקיימה אתמול, יום שישי ה-15/8/03 במטווח קותי-שקד באשדוד.
בתחרות השתתפו 40 יורים שירו ארבעה תרגילים, מתוכם שלושה תרגילי שדה שכללו תנועה.
לעניות דעתי, התרגילים היוו אתגר הן ליורים המיומנים פחות והן לותיקים והמנוסים יותר, אציין לטובה את היחס החברי וההתנהגות הספורטיבית ואת הארוח לו זכינו ממטווח קותי-שקד.
נשמח לגלות בפעמים הבאות (בתקווה שיהיו) השתתפות ערה יותר של חברי האתר ושל אורחים נוספים, זאת כדי שנוכל לבנות תחרויות גדולות ומעניינות והן כדי שנוכל לכסות את העלויות הגבוהות הכרוכות הקמת תחרות שכזאת.
תודה רבה לכל העוזרים בבניה, בשיפוט ובכלל לכל מי שסייע להגשים את התחרות הזאת.
תוצאות התחרות מחולקות לקטגוריות השונות בירי מעשי ולקטגוריה נוספת הכוללת את יורי הסליק שאינם יורי ירי מעשי.
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 20 אוגוסט 2003, 14:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
לתחרות האחרונה אצלך, יעקב, לא הגעתי כי האקדח שלי עדיין לא היה מוכן...
בתחרות אתמול, גם לא יריתי, מאותה הסיבה (נו, וגם כי הייתי עייף אחרי יומיים ללא שינה)...
אם הוא יגיע, יום אחד... אני מקווה שאוכל להגיע לתחרות הבאה שלך
ולא רק בגלל הציידנית.
בתחרות אתמול, גם לא יריתי, מאותה הסיבה (נו, וגם כי הייתי עייף אחרי יומיים ללא שינה)...
אם הוא יגיע, יום אחד... אני מקווה שאוכל להגיע לתחרות הבאה שלך
Webart - דביר, מייסד הסליק
התחרות הסליק
רבותי!!! זו היתה תחרות ראשונה שלי ונהנתי מכל רגע אף על פי שעשיתי המון פשלות
היו מטרות ששכחתי לירות בהן עקב הלחץ.
באתי הביתה וניסיתי לנתח את הלחץ שהיתי בו בזמן התחרות (זה לא מבחן בגרות ולא
מבחן קבלה לעבודה) מסקנה היתה שאני צריך ליצבור הרגלים וניסיון בירי מסוג זה
( אני לא בוגר קורס ) ותנועה עם נשק דרוך דורשת הקפדה.
אני כבר בהמתנה לפגישה נוספת בתקווה שעד אז אלמד כמה דברים חדשים.
אני רוצה להדות למארגני התחרות על אירגון מוצלח ביותר למדריכים ולשופטים
תודה מיוחדת ליואב שלימד אותי כמה "סודות" וכללים של ירי מעשי וזה איפשר להשתתף ב-HAPPENING הזה באשדוד.
להתראות ותודה
היו מטרות ששכחתי לירות בהן עקב הלחץ.
באתי הביתה וניסיתי לנתח את הלחץ שהיתי בו בזמן התחרות (זה לא מבחן בגרות ולא
מבחן קבלה לעבודה) מסקנה היתה שאני צריך ליצבור הרגלים וניסיון בירי מסוג זה
( אני לא בוגר קורס ) ותנועה עם נשק דרוך דורשת הקפדה.
אני כבר בהמתנה לפגישה נוספת בתקווה שעד אז אלמד כמה דברים חדשים.
אני רוצה להדות למארגני התחרות על אירגון מוצלח ביותר למדריכים ולשופטים
תודה מיוחדת ליואב שלימד אותי כמה "סודות" וכללים של ירי מעשי וזה איפשר להשתתף ב-HAPPENING הזה באשדוד.
להתראות ותודה
אני רציני
- סליקאי כסף

תשובה ל-higt-power
ברגע האמת יריתי כמו משוגע ( לבנון )בלי שום חשש לפלוט כדור,וחוץ מזה
היתי צעיר יותר, מיומן יותר, מהיר יותר ופזיז יותר.
דבר נוסף שכדאי לשים לב:לירות כדור בכיוון הלא נכון, קל יותר מאקדח מנשק ארוך.

היתי צעיר יותר, מיומן יותר, מהיר יותר ופזיז יותר.
דבר נוסף שכדאי לשים לב:לירות כדור בכיוון הלא נכון, קל יותר מאקדח מנשק ארוך.
אני רציני
- סליקאי כסף

החישוב של התוצאות התבצע לפי חוקת ירי מעשי.
לכל יורה חושב פקטור - סך כל הנקודות לתרגיל : לזמן
היורה עם הפקטור הגבוה ביותר בכל תרגיל - מקבל את הניקוד המקסימלי לאותו תרגיל והוא 100%. כל השאר מדורגים אחריו לפי הפקטורים שלהם.
בסוף מסכמים את כל הנקודות בכל התרגילים. למי שיש יותר נקודות הוא 100% ואחריו מנוקדים כל השאר לפי הניקוד שלהם.
לא להתרגש מהסיבוך. את כל החישובים עושה התכנה אותה מורידים בחינם מאתר IPSC.
לכל יורה חושב פקטור - סך כל הנקודות לתרגיל : לזמן
היורה עם הפקטור הגבוה ביותר בכל תרגיל - מקבל את הניקוד המקסימלי לאותו תרגיל והוא 100%. כל השאר מדורגים אחריו לפי הפקטורים שלהם.
בסוף מסכמים את כל הנקודות בכל התרגילים. למי שיש יותר נקודות הוא 100% ואחריו מנוקדים כל השאר לפי הניקוד שלהם.
לא להתרגש מהסיבוך. את כל החישובים עושה התכנה אותה מורידים בחינם מאתר IPSC.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
ראשית, תודה רבה לאנשים שמאחורי התחרות;
בראש ובראשונה לדביר אשר השקיע מזמנו ומכספו על מנת להזיז את הפרוייקט הזה, ליואב, לדורון, לברק, לאנשי מטווח אשדוד וכמובן לשופטים אשר הפקירו עצמם לשמש אש-דוד (ובטוח שכחתי עוד אנשים, אתכם הסליחה).ישר כח
שאלה בנושא הניקוד:
האם הפקטור (כלומר ניקוד/זמן) הוא אבסולוטי לכל הקטגוריות או שלקטגוריה יש השפעה על הפקטור/ניקוד סופי? (ברור לי שהדירוג מתבצע כך שהפקטור הגבוה ביותר שהושג בתחרות מוגדר כ-100% ולפיו מדורגות באחוזים יתר התוצאות).
בראש ובראשונה לדביר אשר השקיע מזמנו ומכספו על מנת להזיז את הפרוייקט הזה, ליואב, לדורון, לברק, לאנשי מטווח אשדוד וכמובן לשופטים אשר הפקירו עצמם לשמש אש-דוד (ובטוח שכחתי עוד אנשים, אתכם הסליחה).ישר כח
שאלה בנושא הניקוד:
האם הפקטור (כלומר ניקוד/זמן) הוא אבסולוטי לכל הקטגוריות או שלקטגוריה יש השפעה על הפקטור/ניקוד סופי? (ברור לי שהדירוג מתבצע כך שהפקטור הגבוה ביותר שהושג בתחרות מוגדר כ-100% ולפיו מדורגות באחוזים יתר התוצאות).
היום הוא היום הראשון של שארית חייך!
אם כך, לגבי התחרות שהייתה יהיה נכון להגיד שברק גרשון הוא במקום הראשון בכלל התחרות (ללא חלוקה לקטגוריות) למרות שכביכול ירה באקדח "נחות" ( STANDART מול MODIFIED ומול OPEN)
אני לא בקיא בנושא הירי המעשי, אבל בתחרות הזאת אני לא רואה שיפור משמעותי בתוצאות בירי באקדחים מאובזרים לעייפה. יש לזה הסבר הגיוני
(מעבר למיומנות היורים, אני מניח שבכל קטגוריה היו כמה מקצוענים מהשורה הראשונה בארץ.)
אני לא בקיא בנושא הירי המעשי, אבל בתחרות הזאת אני לא רואה שיפור משמעותי בתוצאות בירי באקדחים מאובזרים לעייפה. יש לזה הסבר הגיוני
היום הוא היום הראשון של שארית חייך!
אמנון
מה שאתה רואה בתוצאות שמפרסמים זה ניקוד ולא פקטור.
קשה להסביר את זה בהתכתבות מעל דפי הפורום, אבל,
אם כדי לקבל ניקוד מקסימאלי בסטנדרט (להיות בעל הפקטור הכי טוב) מספיק לדוגמא, פקטור 10 הרי יכול להיות מצב שמי שהיה ראשון ב OPEN וקיבל ניקוד מקסימלי היה צריך פקטור של 14 כדי להיות הראשון
כך שיתכנו הבדלים רציניים בביצועים בין הקטגוריות
מה שאתה רואה בתוצאות שמפרסמים זה ניקוד ולא פקטור.
קשה להסביר את זה בהתכתבות מעל דפי הפורום, אבל,
אם כדי לקבל ניקוד מקסימאלי בסטנדרט (להיות בעל הפקטור הכי טוב) מספיק לדוגמא, פקטור 10 הרי יכול להיות מצב שמי שהיה ראשון ב OPEN וקיבל ניקוד מקסימלי היה צריך פקטור של 14 כדי להיות הראשון
כך שיתכנו הבדלים רציניים בביצועים בין הקטגוריות
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
שמחתי לקרוא תגובות לתחרות , אך שמחתי עוד יותר לגלות כי ישנם משוגעים לדבר ,היוזמים
תחרויות ירי. ישר כח !!!
ה"נ" היחיד והוא ודאי שלי הוא שלא הצלחתי להגיע לתוצאות התחרות וכי לא עלה בידי להשתתף
בה.
ליעקב כנר ידידי משכבר הימים !!! כהרגלך בקודש(המדבק, אני מודה )מסתבר שגם לתחרות זו לא הגעת.
מקווה לראותך בקרוב ו י ו ר ה !!!
קידר
תחרויות ירי. ישר כח !!!
ה"נ" היחיד והוא ודאי שלי הוא שלא הצלחתי להגיע לתוצאות התחרות וכי לא עלה בידי להשתתף
בה.
ליעקב כנר ידידי משכבר הימים !!! כהרגלך בקודש(המדבק, אני מודה )מסתבר שגם לתחרות זו לא הגעת.
מקווה לראותך בקרוב ו י ו ר ה !!!
קידר
- סליקאי ארד

13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד