הפעם הראשונה שלי...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הפעם הראשונה שלי...
לאחרונה לקחתי את אחי הקטן (בן 12) למטווח ברמת הגולן. הילד נהנה מאוד, ומתעקש מאז להגיע איתי, לי כמו גם להוריי אין עם זה בעייה.
אני יריתי לראשונה באקדח בגיל 14, הלכתי למטווח העיר בנתניה עם שני חברים. שכרנו שלושה אקדחים, הכניסו אותנו לטונל ואמרו "תהנו!". הפעם הבאה היתה במטווח משא"ז בגיל 17.
אחרי ש GUSS הביא את GUSSON, סיקרן אותי לשמוע מתי התחלתם לירות, האם לקחתם את ילדיכם, נכדיכם או נינכם למטווח? באיזה גיל כדי להתחיל?
אני יריתי לראשונה באקדח בגיל 14, הלכתי למטווח העיר בנתניה עם שני חברים. שכרנו שלושה אקדחים, הכניסו אותנו לטונל ואמרו "תהנו!". הפעם הבאה היתה במטווח משא"ז בגיל 17.
אחרי ש GUSS הביא את GUSSON, סיקרן אותי לשמוע מתי התחלתם לירות, האם לקחתם את ילדיכם, נכדיכם או נינכם למטווח? באיזה גיל כדי להתחיל?
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
ככה
ירית בפעם הראשונה בגיל 8, באנגליה. אז במרבית החוות היו רובי ציד, או לפחות רובי אוויר. יריתי ברובה אוויר בקוטר .177 (קליע עם שערות), על פחיות קולה. הבן הגדול של החברים שלנו הפעיל את הבוכנה כל פעם.
עם אבק שריפה אני התחלתי בגיל מאוחר. בגיל 17, בבסיס גדנ"ע באר אורה ז"ל, בכיתה י"ב. מטווח אם-16 לטווח 40 מטר.
אש אוטומטית יריתי בפעם הראשונה בגיל 18, במקלע 0.3, אח"כ במאג, ובסוף גם בגלילון (הכי מהנה מהמותן).
את הפגז הראשון בקוטר 155 מ"מ שלחתי אל על בגיל 20.
באקדח יריתי בפעם הראשונה בגיל 30.
עם אבק שריפה אני התחלתי בגיל מאוחר. בגיל 17, בבסיס גדנ"ע באר אורה ז"ל, בכיתה י"ב. מטווח אם-16 לטווח 40 מטר.
אש אוטומטית יריתי בפעם הראשונה בגיל 18, במקלע 0.3, אח"כ במאג, ובסוף גם בגלילון (הכי מהנה מהמותן).
את הפגז הראשון בקוטר 155 מ"מ שלחתי אל על בגיל 20.
באקדח יריתי בפעם הראשונה בגיל 30.
נערך לאחרונה על ידי ליאור45 בתאריך 24 ינואר 2003, 20:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
בארה"ב לרוב מתחילים ללמד את נילד מגיל 8, ראה "פוסטר חמוד"
Every Jew should visit this!
http://www.jpfo.org
http://www.jpfo.org
- סליקאי ארד
אני כבר ממש לא זוכר, אבל הייתי ממש קטן, אני חושב +- 8 ...
בכל מקרה, אני ישר התחלתי עם מספר נשקים...
רובי צייד ואקדחי 0.22 עד 9MM כבר מהתחלה...
אחרי זה באו החברה הגדולים יותר, מגנומים למיניהם, מקלעים קלים (עוזי ומאוזר) וכו'.
גם רובי צלפים הגיעו באיזשהו שלב...
ב- M16 אני יריתי עוד בסביבות גיל 14 או 15.
אני זוכר עוד את הצבע של הכתף שלי בתור ילד לאחר ירי ברובי צייד ורובי צלפים בעלי קליבר גדול...

בכל מקרה, אני ישר התחלתי עם מספר נשקים...
רובי צייד ואקדחי 0.22 עד 9MM כבר מהתחלה...
אחרי זה באו החברה הגדולים יותר, מגנומים למיניהם, מקלעים קלים (עוזי ומאוזר) וכו'.
גם רובי צלפים הגיעו באיזשהו שלב...
ב- M16 אני יריתי עוד בסביבות גיל 14 או 15.
אני זוכר עוד את הצבע של הכתף שלי בתור ילד לאחר ירי ברובי צייד ורובי צלפים בעלי קליבר גדול...

- סליקאי ארד
אני התחלתי בצבא לעסוק בנשק !!!
אבל הבן שלי התחיל מגיל 7 עוזי , קרבין, ברטה 022 , f.n 9m"m.
היום הוא כבר בן 16 והוא יורה בכל מה שאפשר לעלות על הדעת רובים ואקדחים כאחד.!!!
אבל לא רק לירות בנשק הוא למד , לפני שהוא נגע בנשק הוא למד כללי בטיחות ושימוש בנשק!!!!!
אבל הבן שלי התחיל מגיל 7 עוזי , קרבין, ברטה 022 , f.n 9m"m.
היום הוא כבר בן 16 והוא יורה בכל מה שאפשר לעלות על הדעת רובים ואקדחים כאחד.!!!
אבל לא רק לירות בנשק הוא למד , לפני שהוא נגע בנשק הוא למד כללי בטיחות ושימוש בנשק!!!!!

סבי
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
חשוב לזכור כי אחת מהזכויות שעוד נשארו לנו היא שאין הגבלת גיל לירי במטווח, ובסמכותו של מפקח המטווח להחליט כי קטין, בכל גיל, הינו אחראי ובעל יכולות מספיק כדי לירות.
ואגב... אני מקווה ש-GUSSON (ה-SON של GUSS) כבר נרגע מהירי ב-SHOTGUN...
ואגב... אני מקווה ש-GUSSON (ה-SON של GUSS) כבר נרגע מהירי ב-SHOTGUN...
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד