לכמה שנים מוציאים רשיון לנשק + תמחור ספציפי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
לכמה שנים מוציאים רשיון לנשק + תמחור ספציפי
1. לכמה שנים מקבלים בדרך כלל את הרשיון לנשק (אם מקבלים
)
2. יותר חשוב, ושוב, רק סדר גודל/טווח מחירים שיהיה לי מושג :
בכמה ניתן למכור אקדח יד שניה, סמיטוסון 9 מ"מ קצר ?
תודה !!
2. יותר חשוב, ושוב, רק סדר גודל/טווח מחירים שיהיה לי מושג :
בכמה ניתן למכור אקדח יד שניה, סמיטוסון 9 מ"מ קצר ?
תודה !!
- סליקאי ארד

אילן ב כתב:האגרה 50 ש"ח לשנה + אימון בעת קבלת הכלי חוזר כל 3 שנים.
הרישיון עד 3 שנים (מחולקים לקבוצות לפי מס' ת.ז ) לכן יכול להיות שתקבל רשיון ואחרי 9 חודשים תעשה שוב אימון ומאותו הרגע כל 3 שנים. (בעת החלפת אקדח שוב ייתכן ותיפול על תקופת ביניים.
לגבי סמיט לא ניתן להעריך מבלי לראות את מצבו.
בברכה
אילן
לגבי הסמיט - תניח שהוא משומש במצב סביר לחלוטין,
מה טווח המחיר הראלי למכירה בין 2 אנשים פרטיים ?
- סליקאי ארד

דני דון,
א. סמיט ווסון לא קיים בקוטר 9 מ"מ קצר.
ב. חברת סמיט ווסון מתמחה בייצורם של עשרות דגמים של אקדחים (לדעתי, יותר מכל חברה אחרת) ומשנה אותם אחת לכמה שנים, כך שישנם מאות מספרי דגמים, היה מומלץ להביא את מספרו המדוייק של הדגם.
ג. לא יהיה זה רציני מצד אף אחד לתת הערכת שווי לאקדח ללא שנבדק, ואם מישהו ייתן לך הערכה, ואפילו גסה, עלול הדבר להטעותך.
ד. מחירו של אקדח משומש כלשהו (ללא שידוע בן כמה הוא, כמה ירו בו, מה מצבו המכני ומצב התחזוקה שלו), יכול לנוע בין כמה מאות שקלים (300-500) לאקדח שחוק, מוזנח ובעל ותק למחיר של כ-2500 ש"ח לאקדח שמור ומטופל.
חריגים הם המקרים בהם נמכר אקדח חדש לחלוטין, ואז כמובן שהמחיר יכול עוד לטפס, עוד יותר חריגים הם המקרים בהם מדובר באקדח בעל שווי של יותר מסכומים אלו, כשמדובר באקדח משומש (ואינני מתכונן לציין על מה מדובר, אך מבט קטן ימינה יבהיר את הנקודה).
מקווה שעזרתי
א. סמיט ווסון לא קיים בקוטר 9 מ"מ קצר.
ב. חברת סמיט ווסון מתמחה בייצורם של עשרות דגמים של אקדחים (לדעתי, יותר מכל חברה אחרת) ומשנה אותם אחת לכמה שנים, כך שישנם מאות מספרי דגמים, היה מומלץ להביא את מספרו המדוייק של הדגם.
ג. לא יהיה זה רציני מצד אף אחד לתת הערכת שווי לאקדח ללא שנבדק, ואם מישהו ייתן לך הערכה, ואפילו גסה, עלול הדבר להטעותך.
ד. מחירו של אקדח משומש כלשהו (ללא שידוע בן כמה הוא, כמה ירו בו, מה מצבו המכני ומצב התחזוקה שלו), יכול לנוע בין כמה מאות שקלים (300-500) לאקדח שחוק, מוזנח ובעל ותק למחיר של כ-2500 ש"ח לאקדח שמור ומטופל.
חריגים הם המקרים בהם נמכר אקדח חדש לחלוטין, ואז כמובן שהמחיר יכול עוד לטפס, עוד יותר חריגים הם המקרים בהם מדובר באקדח בעל שווי של יותר מסכומים אלו, כשמדובר באקדח משומש (ואינני מתכונן לציין על מה מדובר, אך מבט קטן ימינה יבהיר את הנקודה).
מקווה שעזרתי
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
הכוונה כמובן לאקדח המופיע מימין, מתחת לשמו של Webart, והוא (כמובן) Heckler and Koch הידוע גם בכינוי H&K.
אקדח זה, הזוכה, משום מה
להערכה רבה מצד כמה אנשים, יקר מרוב שאר האחדחים בתצורות דומות.
אקדח זה, הזוכה, משום מה
"אם תמיד תעשה את מה שתמיד עשית, תגיע תמיד רק לאן שהגעת" (פ. אלמוני)
- סליקאי זהב

8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד