חוות דעת והמלצה לאקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חוות דעת והמלצה לאקדח
שלום, מבקש לקבל המלצות לגבי רכישה של אקדח חדש.
דרישות:
משקל קל- אני נושא את הנשק איתי תמיד.
עוצמת אש גבוהה ולאורך זמן- קליבר 9 מ"מ ומעלה, הרבה כדורים יחסית במחסנית.
נשיאה- רוב הזמן האקדח מוסלק בתוך תיק כתף.
דיוק- ירי לטווחים קצרים ובינונים בסביבה שאינה הומוגנית
מעצורים- על האקדח להיות מאוד אמין היות ובד"כ לא יטופל יותר מאשר ירי אחד לשני או מטווח אחד לשני.
תקופה- האקדח ישרת אותי לתקופה של עשר שנים לפחות
צמצצמתי בעזרת חברים את האופציות לשלוש:
1. גלוק 17C- אני יכול להשיג אותו בעלות של 3,200 ש"ח
2. שטייר- אני לא מכיר את האקדח ומעוניין לשמוע עליו פרטים טכניים נוספים ועלות ממוצעת
3. הקלן קוך- שמעתי עליו רק שהוא אקדח מעולה ולכן מעוניין לשמוע גם עליו פרטים טכנים וסדר גודל של מחיר.
במידה ויש לכם אופציות נוספות, אשמח לשמוע.
תודה.
דרישות:
משקל קל- אני נושא את הנשק איתי תמיד.
עוצמת אש גבוהה ולאורך זמן- קליבר 9 מ"מ ומעלה, הרבה כדורים יחסית במחסנית.
נשיאה- רוב הזמן האקדח מוסלק בתוך תיק כתף.
דיוק- ירי לטווחים קצרים ובינונים בסביבה שאינה הומוגנית
מעצורים- על האקדח להיות מאוד אמין היות ובד"כ לא יטופל יותר מאשר ירי אחד לשני או מטווח אחד לשני.
תקופה- האקדח ישרת אותי לתקופה של עשר שנים לפחות
צמצצמתי בעזרת חברים את האופציות לשלוש:
1. גלוק 17C- אני יכול להשיג אותו בעלות של 3,200 ש"ח
2. שטייר- אני לא מכיר את האקדח ומעוניין לשמוע עליו פרטים טכניים נוספים ועלות ממוצעת
3. הקלן קוך- שמעתי עליו רק שהוא אקדח מעולה ולכן מעוניין לשמוע גם עליו פרטים טכנים וסדר גודל של מחיר.
במידה ויש לכם אופציות נוספות, אשמח לשמוע.
תודה.
- סליקאי ארד

H&K
אני לא מומחה גדול אבל לפני שבועיים יריתי מ- H&K של הצעדן. נשק מיוחד, עם
"התנהגות" מיוחדת. וראיתי שהוא מדויק מאוד, אבל לא בידי. ההדף שלו לא כמו באקדחים אחרים שיריתי בהם וגם אחיזה לא דומה. אני מאוד ממליץ לבצע ירי ניסיוני מאקדח זה לפני קניה. גם מבחינת תחזוקה יש שם עוד כמה תעלות לניקוי.
כל טוב ותצליח בבחירה!
"התנהגות" מיוחדת. וראיתי שהוא מדויק מאוד, אבל לא בידי. ההדף שלו לא כמו באקדחים אחרים שיריתי בהם וגם אחיזה לא דומה. אני מאוד ממליץ לבצע ירי ניסיוני מאקדח זה לפני קניה. גם מבחינת תחזוקה יש שם עוד כמה תעלות לניקוי.
כל טוב ותצליח בבחירה!
אני רציני
- סליקאי כסף

יריחו פולימרי FL
מומלץ ביותר אמין נוח פשוט מדוייק ולא מכיר מעצורים כלל לא יקר מידי בקיצור מצויין להגנה עצמית
אקדחי בול מסדרת ה- M5 הם מצויינים לטעמי, אבל שמעתי על יותר ממקרה אחד שבו נדרש בעל האקדח לבצע אי אילו שינויים ועבודות נשקות כדי להגיע למצב שבו האקדח עובד שוטף ללא תקלות. מדובר על אקדחים חדשים והעבודה מבוצעת ע"י בול ללא תוספת תשלום כמובן. בסוף התהליך (ובדרך כלל ללא התהליך בכלל) מקבלים אקדח מעולה עם "קבלות".
בקיצור ההמלצה שלי :
גלוק 17 (לא מוצא כל יתרון ב-C) או בול מסדרת M5 (גוורמנט, קומנדר, ג'ט (שמקביל ל-C))
בקיצור ההמלצה שלי :
גלוק 17 (לא מוצא כל יתרון ב-C) או בול מסדרת M5 (גוורמנט, קומנדר, ג'ט (שמקביל ל-C))
היום הוא היום הראשון של שארית חייך!
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד