אלבומי התמונות של הסליק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אלבומי התמונות של הסליק
חברים.
אלבומי התמונות של הסליק נפתחו מחדש.
ניתן להעלות תמונות, ליצור אלבומים משלכם, לכתוב הערות לתמונות, והכי חשוב - להעלות סרטונים לאלבומים (יורם - אתה כוכב קולנוע)
http://www.haslik.co.il/gallery
נסו ותהנו.
אלבומי התמונות של הסליק נפתחו מחדש.
ניתן להעלות תמונות, ליצור אלבומים משלכם, לכתוב הערות לתמונות, והכי חשוב - להעלות סרטונים לאלבומים (יורם - אתה כוכב קולנוע)
http://www.haslik.co.il/gallery
נסו ותהנו.
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק

לאלבום חברי הסליק ניתן להעלות תמונות בצורה חופשית, פתיחת אלבום פרטי תתבצע לאחר פניה אלי ואישור האלבום, בשלב זה תקבלו שם וסיסמת התחברות לאלבום שלכם.
אבקש שלא לנצל לרעה את האלבום החופשי, כדי שלא נאלץ לחייב את כל מעלי התמונות לקבל הרשאה למשלוח תמונות (אני בטוח שברור לכולם למה הכוונה בניצול לרעה).
אבקש שלא לנצל לרעה את האלבום החופשי, כדי שלא נאלץ לחייב את כל מעלי התמונות לקבל הרשאה למשלוח תמונות (אני בטוח שברור לכולם למה הכוונה בניצול לרעה).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
שוב, כדי לפתור את הסוגיה:
כולם יכולים להעלות תמונות לאלבום החופשי, אין צורך בשם או סיסמה או להתחבר למערכת בכלל.
לעומת זאת, פתיחת אלבום פרטי מותנת בקבלת אישורי ומתן שם וסיסמה נפרדים כדי להתחבר (אין קשר בין הסיסמה בפורום לסיסמה באלבום)
דונדאק חברי,
נסה להעלות בכל פעם 2-3 תמונות ולא יותר, זה יפתור את הבעיה.
כולם יכולים להעלות תמונות לאלבום החופשי, אין צורך בשם או סיסמה או להתחבר למערכת בכלל.
לעומת זאת, פתיחת אלבום פרטי מותנת בקבלת אישורי ומתן שם וסיסמה נפרדים כדי להתחבר (אין קשר בין הסיסמה בפורום לסיסמה באלבום)
donduck כתב:העלאת התמונות קשה מאד
אחרי עבודה רבה הצלחתי להעלות רק 2, בשאר המקרים השרת לא נמצא.
יש רעיונות?
דונדאק חברי,
נסה להעלות בכל פעם 2-3 תמונות ולא יותר, זה יפתור את הבעיה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד