חנות לממכר נשק שם בצפון שחבל על הזמן.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חנות לממכר נשק שם בצפון שחבל על הזמן.
זוכרים את הסיפור על החייל שניסו למכור לו גרוטאה.
ובכן ביקרתי ביום שישי האחרון שם בחנות ומה אומר לכם: חבל על הזמן!!
הפקידה ליד דוכן המוצגים. יש לה סבלנות קצרת שניות. מה שחסר לה זה עוד קצת אורך נוסף של
פתיל .ואז אולי הסבלנות רק תתחיל להגיע. אינני יודע מה היה תפקידו של האיש המבוגר ששאל אותי לרצוני וניסה להסביר לי על אקדחים המוצגים בשולחן. לאיש אין שמץ של מושג לא על אקדחים. ולא על דרך ארץ.נימוס זה ממנו והלאה וכנראה שאת האקדחים בחנות אינם רוצים למכור אלא להחזיק לעד.דבר שיקרה באם לא תבוצע במקום החלפה מהירה ויעילה של הצוות.וברצוני להעיר עוד הערה אחת לפקידה המיוחדת הזו או אולי היא אמורה להיות מוכרת.
כשמדברים עם לקוחות לא מדברים בטלפון בד בבד. ובטח לא מעניין את הלקוח שחברך הוא סילחו לי "שמוק" והדוד של הסבתא של האימא היא מליונרית. ושלך יש צרות בעולם. בצורה כזו צרותייך רק יחמירו.
נחמתי היחידה מחנות זו . הייתה זכרונו של היחס הטוב והיפה לחייל שניסו למכור לו "לוקש"
ולמי שהוא כאן בפורם עוד היה ספק בקיומה של חנות "קלוקלת"
ובכן ביקרתי ביום שישי האחרון שם בחנות ומה אומר לכם: חבל על הזמן!!
הפקידה ליד דוכן המוצגים. יש לה סבלנות קצרת שניות. מה שחסר לה זה עוד קצת אורך נוסף של
פתיל .ואז אולי הסבלנות רק תתחיל להגיע. אינני יודע מה היה תפקידו של האיש המבוגר ששאל אותי לרצוני וניסה להסביר לי על אקדחים המוצגים בשולחן. לאיש אין שמץ של מושג לא על אקדחים. ולא על דרך ארץ.נימוס זה ממנו והלאה וכנראה שאת האקדחים בחנות אינם רוצים למכור אלא להחזיק לעד.דבר שיקרה באם לא תבוצע במקום החלפה מהירה ויעילה של הצוות.וברצוני להעיר עוד הערה אחת לפקידה המיוחדת הזו או אולי היא אמורה להיות מוכרת.
כשמדברים עם לקוחות לא מדברים בטלפון בד בבד. ובטח לא מעניין את הלקוח שחברך הוא סילחו לי "שמוק" והדוד של הסבתא של האימא היא מליונרית. ושלך יש צרות בעולם. בצורה כזו צרותייך רק יחמירו.
נחמתי היחידה מחנות זו . הייתה זכרונו של היחס הטוב והיפה לחייל שניסו למכור לו "לוקש"
ולמי שהוא כאן בפורם עוד היה ספק בקיומה של חנות "קלוקלת"
"מוזה" זה דבר חשוב.כשאתה כותב שירים.אבל אי אפשר לקנות עם זה אוכל במכולת!
- סליקאי כסף

ובנוסף, למרות שאינני חושב שכאן הוא המקום להשמצות, אין כל טעם או היגיון, לפרסום הודעה שכזאת שאיננה מלווה בשם החנות, מכיוון שהמדובר, בערך כמו להגיד: "שמעתי את הדיסק החדש של הזמר ההוא ולא היה שווה להקשיב לו כלל".
בצפוןיש חנויות נשק רבות וההשמצה עלולה לפגוע בכולן, מכיוון שלא הוזכר שם החנות.
בקיצור - מיותר.
בצפוןיש חנויות נשק רבות וההשמצה עלולה לפגוע בכולן, מכיוון שלא הוזכר שם החנות.
בקיצור - מיותר.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
קונן יקיר השפה העברית
צר לי על שאינך שולט בשפה על בוריה.
אבל השימוש במונח חבל על הזמן. מופנה גם לצדדים שליליים.
בעיקר קיצוניים.וחבל שאינך בקיא בכך.
אבל השימוש במונח חבל על הזמן. מופנה גם לצדדים שליליים.
בעיקר קיצוניים.וחבל שאינך בקיא בכך.
- סליקאי כסף

קונן שכחתי להוסיף!
הערתך לגבי תשאל כל ילד מעוררת קונוטציה שלילית או נסיון להקנטה שאינו במקום
חבל.. לא מתאים לסגנון של הפורום ששומר על רמה מסויימת.
חבל.. לא מתאים לסגנון של הפורום ששומר על רמה מסויימת.
- סליקאי כסף

לווברט מנהל הסליק
אז לא הבנתי עדיין אתה מעוניין שכן אומר מה שם החנות.?
אין חשש. לדעתי הצנועה שחנויות אחרות בצפון יחשבו שמדובר בהן. במיוחד לא הטובות שבהן מהבחינות הנ'ל. כי מי שמשקיע יודע זאת.ומי שטוב חש בזאת לפי תגובת המבקרים/קונים בחנות.
אבל אם אתה חושב לנכון מחק את הביקורת שלי.
אין חשש. לדעתי הצנועה שחנויות אחרות בצפון יחשבו שמדובר בהן. במיוחד לא הטובות שבהן מהבחינות הנ'ל. כי מי שמשקיע יודע זאת.ומי שטוב חש בזאת לפי תגובת המבקרים/קונים בחנות.
אבל אם אתה חושב לנכון מחק את הביקורת שלי.
- סליקאי כסף

היי גידי
לא התכוונתי חלילה להקניט אותך
הבנתי טוב מאוד את כוונתך בביטוי "חבל על הזמן" אבל שים לב שהדגשתי את המילה היום כלומר, היום בניגוד לעבר רוב הנוער (וזה מחלחל גם ל"מעלה" = למבוגרים ) משתמש בביטוי "חבל על הזמן" לתאר משהוא מאוד טוב
ואני אישית ברגע שראיתי את הכותרת (לפני שנכנסתי לאשכול) חשבתי לתומי שאתה מתכוון לשבח את החנות
דבר שני כוונתי ב- "עשה ניסוי ותשאל ילד אקראי שעובר בסביבתך" הייתה בבדיחות הדעת ולא על מנת לגרום לך אי נחת
לא התכוונתי חלילה להקניט אותך
הבנתי טוב מאוד את כוונתך בביטוי "חבל על הזמן" אבל שים לב שהדגשתי את המילה היום כלומר, היום בניגוד לעבר רוב הנוער (וזה מחלחל גם ל"מעלה" = למבוגרים ) משתמש בביטוי "חבל על הזמן" לתאר משהוא מאוד טוב
ואני אישית ברגע שראיתי את הכותרת (לפני שנכנסתי לאשכול) חשבתי לתומי שאתה מתכוון לשבח את החנות
דבר שני כוונתי ב- "עשה ניסוי ותשאל ילד אקראי שעובר בסביבתך" הייתה בבדיחות הדעת ולא על מנת לגרום לך אי נחת
- סליקאי כסף

שלום חזרתי מנפקדות!
חבל'ז לא אכתוב את שם החנות שבויכוח. תשכחו מזה.
ומהיום והלאה אתייחס רק לחיוביות שבין החנויות .
ומהיום והלאה אתייחס רק לחיוביות שבין החנויות .
- סליקאי כסף

Re: שלום חזרתי מנפקדות!
גידי מצגר כתב:.....ומהיום והלאה אתייחס רק לחיוביות שבין החנויות .
חשבתי שאתה מתייחס רק לסבלנות של המוכר לנודניקים כמוך ולאיכות הקפה.
לעניות דעתי, אין לזה שום קשר ל"חיוביות" של חנות נשק.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
בשביל לסיים בנימה חיובית
בשביל לסיים בנימה חיובית - מישהו יכול בבקשה להמליץ על חנות ומטווח טובים באיזור הצפון - עדיף באזור חיפה והקריות.
במהלך שירותי הצבאי (במרכז הארץ) הייתי פונה תמיד למטווח ולחנות של מאיר רוט, שהם לדעתי (ולדעת נוספים בפורום) חנות מצויינת.
עכשיו חזרתי חזרה ל"ארץ הצפון" ואני צריך לחדש את רישיון האקדח שלי....
במהלך שירותי הצבאי (במרכז הארץ) הייתי פונה תמיד למטווח ולחנות של מאיר רוט, שהם לדעתי (ולדעת נוספים בפורום) חנות מצויינת.
עכשיו חזרתי חזרה ל"ארץ הצפון" ואני צריך לחדש את רישיון האקדח שלי....
ניתן לבצע חידושי רשיון במטווח מוא"ז מגידו (על יד קיבוץ עין השופט) , בימי ג' אחה"צ. צור קשר בפרטי אם אתה מעוניין. (או בנייד)
אפשרות נוספת, עלה לטיול לקצרין - קבל חידוש + חיוך
(טוב, חיוך גם במגידו..
)
אנא בדוק לפני הגעתך למטווח כי הוחתם הרופא + פקיד/ת בנק הדואר ע"ג טופס החידוש, על מנת למנוע אי נעימויות. (וגם שלא עברת את התאריך הסופי לביצוע החידוש.)
נועם.
אפשרות נוספת, עלה לטיול לקצרין - קבל חידוש + חיוך
אנא בדוק לפני הגעתך למטווח כי הוחתם הרופא + פקיד/ת בנק הדואר ע"ג טופס החידוש, על מנת למנוע אי נעימויות. (וגם שלא עברת את התאריך הסופי לביצוע החידוש.)
נועם.
לדונדאק
אם אתה סבור שאין קשר בין חיוביות הנשק- מושג לא מובן לבין סבלנות המוכר לנודניק כמוני. ואכן אני נודניק לא קטן.
הסבר!
הסבר!
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד