אלה מיתקפלת/קפיצית
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אלה מיתקפלת/קפיצית
מה החוק אומר בקשר לזה.(אלות מיתקפלות)
או מה אתם אומרים בקשר לזה כדאי לא כדאי יש דברים עדיפים...
אולי יש לכם אתרים שמוכרים אותם יחידות(הכי זול שאני מצאתי זה 135 ש"ח לאלה הכי גדולה/ארוכה)
נ.ב.
הגנה עצמית כמובן!
ולכל האלה שכבר חושבים שאני בא לעשות רע... לא זה לא למטרה לחסל מישהוא או ליקרוע אותו מכות ועם איזה כלי נשק הכי עדיף ובלה בלה בלה.... הגנה עצמית!!!
או מה אתם אומרים בקשר לזה כדאי לא כדאי יש דברים עדיפים...
אולי יש לכם אתרים שמוכרים אותם יחידות(הכי זול שאני מצאתי זה 135 ש"ח לאלה הכי גדולה/ארוכה)
נ.ב.
הגנה עצמית כמובן!
ולכל האלה שכבר חושבים שאני בא לעשות רע... לא זה לא למטרה לחסל מישהוא או ליקרוע אותו מכות ועם איזה כלי נשק הכי עדיף ובלה בלה בלה.... הגנה עצמית!!!
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
ילד
לך ללמוד קרב מגע (קמ"י), ג'ודו, קראטה או כל אומנות לחימה אחרת. כך תפתח משמעת עצמית גבוהה, כושר גופני וסיבולת. הלימוד הנ"ל יסייע לך במגוון תחומים בחיים, בלימודים, בצבא ובחיים בכלל. (בין היתר, תלמד גם להגן על עצמך, בד"כ עם ידיים חשופות.) זה יותר טוב מכל אלה או נבוט שתסחב איתך לכל מקום, כך גם לא תיאלץ להפקיד את האלה בכניסה למקומות ציבוריים, ובכלל, לא תצטרך להראות רשיון לשומר בכניסה לסופר ..
בהצלחה
לך ללמוד קרב מגע (קמ"י), ג'ודו, קראטה או כל אומנות לחימה אחרת. כך תפתח משמעת עצמית גבוהה, כושר גופני וסיבולת. הלימוד הנ"ל יסייע לך במגוון תחומים בחיים, בלימודים, בצבא ובחיים בכלל. (בין היתר, תלמד גם להגן על עצמך, בד"כ עם ידיים חשופות.) זה יותר טוב מכל אלה או נבוט שתסחב איתך לכל מקום, כך גם לא תיאלץ להפקיד את האלה בכניסה למקומות ציבוריים, ובכלל, לא תצטרך להראות רשיון לשומר בכניסה לסופר ..
בהצלחה
או לחילופין למד נגינה מקצועית בכינור,,,,
יתרונות,,
1.הארסים נופלים כשהם שומעים מוסיקה קלאסית,,,
2. שמונה שעות אימון ביום ירחיקו אותך מצרות,,,
3.הנרתיק של הכינור עולה באלף מונים על נרתיק אקדח מבחינת הפוזה ,,יחשבו שאתה מהקוזה נוסטרה,,,
4.אפשר להסליק בו סנדויצים וקולה ועדיין חושבים שאתה רציני,,,
הכל בצחוק
וברצינות, מכה אחת לגרוגרת=0.45 לראש, רק יותר נקי,,,,
יתרונות,,
1.הארסים נופלים כשהם שומעים מוסיקה קלאסית,,,
2. שמונה שעות אימון ביום ירחיקו אותך מצרות,,,
3.הנרתיק של הכינור עולה באלף מונים על נרתיק אקדח מבחינת הפוזה ,,יחשבו שאתה מהקוזה נוסטרה,,,
4.אפשר להסליק בו סנדויצים וקולה ועדיין חושבים שאתה רציני,,,
הכל בצחוק
וברצינות, מכה אחת לגרוגרת=0.45 לראש, רק יותר נקי,,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
)
guss
עם היית לו אפשרות ל0.45 אני בטוח שהוא לא היה שואל על אלה.
עם הייתה לי האפשרות היא מאושר.
אבל כשאתה שולף ומכה עם אקדח יכולים להאשים אותך באיום לרצח,אז לדעתי כדאי ללכת ללמוד קרב מגע מאשר ללכת ולתת מכות עם הקת של האקדח, או לירות באותו בן אדם.
לנטרל את האויב בלי להיפגע זה יותר טוב,לא???
( אבל באמת תומך ברעיון התאורתי שלך guss,הוא מוצלח....ונקי
)
guss
עם היית לו אפשרות ל0.45 אני בטוח שהוא לא היה שואל על אלה.
עם הייתה לי האפשרות היא מאושר.
אבל כשאתה שולף ומכה עם אקדח יכולים להאשים אותך באיום לרצח,אז לדעתי כדאי ללכת ללמוד קרב מגע מאשר ללכת ולתת מכות עם הקת של האקדח, או לירות באותו בן אדם.
לנטרל את האויב בלי להיפגע זה יותר טוב,לא???
( אבל באמת תומך ברעיון התאורתי שלך guss,הוא מוצלח....ונקי
שמע אני כבר שנה בקרב מגן ישאלי (קמי) ועם אתה רוצה הגנה זה הדבר הכי טוב
שום אלה לא תעזור לך נגד מישהו מי קמי
זה גם עוזר בכוח סיבולת וגמישות.... אותי תקפו פעם עם סכין והגנתי על עצמי וזה רק בזכות הקמי
ככה ששווה ללכת עם אתה מודאג כל כך בקשר להגנה שלך
שום אלה לא תעזור לך נגד מישהו מי קמי
זה גם עוזר בכוח סיבולת וגמישות.... אותי תקפו פעם עם סכין והגנתי על עצמי וזה רק בזכות הקמי
ככה ששווה ללכת עם אתה מודאג כל כך בקשר להגנה שלך
- סליקאי ארד

אתה יודע מה ELVIS
אתה יודע מה ELVIS ...
ניפגש יום אחד אני עם אלה אתה עם קמי(או מה שאתה לומד)ונעשה ניסוי קטן...
סתם סתם...
אני אישית לא חושב שמישהוא שלמד קמי שנה יכול לנטרל מישהוא עם אלת פלדה שיודע איך להישתמש בה לא פחות טוב מאשר שאתה יודע להישתמש בידיים שלך.
דרך אגב אני מטר 90 ויש לי יד לא קצרה ועוד עם אלה של משהוא כמו חצי מטר ביד אני לא חושב שתוכל להיתקרב אלי מספיק כדי להישתמש בידיים או רגליים.
אל תישכח שזה די מרתיע שמישהוא מטר 90 בא אליך עם אלה ויותר ממוכן להישתמש בה עלךי וליגרום לך נזק קשה...אני אישית הייתי מיתרחק ממנו ומבקש סליחה על מה שלא עשיתי...
דרך אגב אל תישכח את גורם ההפתעה אם אתה "מתחיל" עם מישהוא ברגע שאתה רואה שמשהוא יכול ליקרות אז אתה כבר מעריך את הכוח שלו ומה הוא מסוגל אבל ברגע שאותו אחד מוציא מהכיס שלו אלה מיתקפלת אתה לא ממש מבין מה קורה וליפני שאתה יודע מה עבר עליך אתה מקופל על הריצפה עם ברךמרוסקת אז שים לב.
ואני בטוח שאם אתה יודע איך להישתמש באלה אתה יכול "לחסל" אפילו שלוש אנשים את אתה מספיק מהיר.
נ.ב.
לכל חברי הסליק שיתחילו להגיד לי שאני אלים ואין לי גבולות אז לא!!!
חלק מהמיקרים המוזכרים לעיל הם במצב הכי דרסתי שיש ולא אני לא מיתכוון ליפעול ככה...טוב?!! זה מופנה למי שזה צריך ליהיות מופנה!!
ניפגש יום אחד אני עם אלה אתה עם קמי(או מה שאתה לומד)ונעשה ניסוי קטן...
אני אישית לא חושב שמישהוא שלמד קמי שנה יכול לנטרל מישהוא עם אלת פלדה שיודע איך להישתמש בה לא פחות טוב מאשר שאתה יודע להישתמש בידיים שלך.
דרך אגב אני מטר 90 ויש לי יד לא קצרה ועוד עם אלה של משהוא כמו חצי מטר ביד אני לא חושב שתוכל להיתקרב אלי מספיק כדי להישתמש בידיים או רגליים.
אל תישכח שזה די מרתיע שמישהוא מטר 90 בא אליך עם אלה ויותר ממוכן להישתמש בה עלךי וליגרום לך נזק קשה...אני אישית הייתי מיתרחק ממנו ומבקש סליחה על מה שלא עשיתי...
דרך אגב אל תישכח את גורם ההפתעה אם אתה "מתחיל" עם מישהוא ברגע שאתה רואה שמשהוא יכול ליקרות אז אתה כבר מעריך את הכוח שלו ומה הוא מסוגל אבל ברגע שאותו אחד מוציא מהכיס שלו אלה מיתקפלת אתה לא ממש מבין מה קורה וליפני שאתה יודע מה עבר עליך אתה מקופל על הריצפה עם ברךמרוסקת אז שים לב.
ואני בטוח שאם אתה יודע איך להישתמש באלה אתה יכול "לחסל" אפילו שלוש אנשים את אתה מספיק מהיר.
נ.ב.
לכל חברי הסליק שיתחילו להגיד לי שאני אלים ואין לי גבולות אז לא!!!
חלק מהמיקרים המוזכרים לעיל הם במצב הכי דרסתי שיש ולא אני לא מיתכוון ליפעול ככה...טוב?!! זה מופנה למי שזה צריך ליהיות מופנה!!
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
איי-קיי,
מה השורה התחתונה ?
אף אחד לא טען שאתה אלים. הוצעה לך שיטה אחרת, בעלת תועלות ויתרונות לאין ערוך על פני אלות, נבוטים ושאר כלי משחית.
אתה רוצה ללכת עם אלה ? לך עם אלה. אתה רוצה נבוט ? לך עם נבוט. קח את ההצעות שהוצעו לך, חשוב עליהן ובחר בטובה עבורך, ובכל מקרה הרי אתה זה שתחליט. take it or leave it.
בהצלחה.
מה השורה התחתונה ?
אף אחד לא טען שאתה אלים. הוצעה לך שיטה אחרת, בעלת תועלות ויתרונות לאין ערוך על פני אלות, נבוטים ושאר כלי משחית.
אתה רוצה ללכת עם אלה ? לך עם אלה. אתה רוצה נבוט ? לך עם נבוט. קח את ההצעות שהוצעו לך, חשוב עליהן ובחר בטובה עבורך, ובכל מקרה הרי אתה זה שתחליט. take it or leave it.
בהצלחה.
א
א כל יש פה אנשים שישר היו מסיתים את דברי למה שהם רוצים!
ב כל אין לי זמן לילמוד אומנויות לחימה.(יש לי עוד 4 חודשיים לגיוס)
ג כל סבבה אני אתייחס לכל מה שאמרו ואני אף אשקול זאת אני סך הכל הצגתי את עמדותיי בנושא!
שיהיה לך יום נעים נועם
דרך אגב אהבתי את הרעיון שלך לדמות, מאוד ציוני

ב כל אין לי זמן לילמוד אומנויות לחימה.(יש לי עוד 4 חודשיים לגיוס)
ג כל סבבה אני אתייחס לכל מה שאמרו ואני אף אשקול זאת אני סך הכל הצגתי את עמדותיי בנושא!
שיהיה לך יום נעים נועם
דרך אגב אהבתי את הרעיון שלך לדמות, מאוד ציוני
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
שאלה לנועם לגבי יכולת אדם לבלום ביד ריקה אותה אלה קפיצית
שנזכרה ...רק בסרטים הכול הולך חלק-לא תמיד אתה נמצא ביתרון כלפי התוקף(נתחיל בידיים תפוסות וכוי) ומה לעשות אם זה המקרה"מה משוטף בן ארסים לחצקון?אתה מפצץ אחד-באים10"? 
האיש שבמרכבה ינצח
באים?!
שיבואו...
גם לי יש חברים לא קטנים ולו דוקא ערסים, שני החברים הכי טובים שלי לא כל כך חלשים ואני אומר מראש שלא ממש כדאי לערסים להיתקרב אלינו בימיוחד אם יש לנו אלות כי אז רק יס"מ יצליחו להוציא אותם מהידיים שלנו...
דרך אגב
ערסים לא כל כך חזקים(בדרך כלל) הבעיה היחידה שהם כמו נמלים לבד הם חלשות אבל שיש עוד כמה אלפים אז הם מנצחות....
נ.ב.
אני לא מיסתובב בגרך כלל לבד אז שישימו לב
כי אם אני והחברים שלנו ניתעצבן אז.. כמו שאמרתי רק יס"מ מניסיון 
גם לי יש חברים לא קטנים ולו דוקא ערסים, שני החברים הכי טובים שלי לא כל כך חלשים ואני אומר מראש שלא ממש כדאי לערסים להיתקרב אלינו בימיוחד אם יש לנו אלות כי אז רק יס"מ יצליחו להוציא אותם מהידיים שלנו...
דרך אגב
ערסים לא כל כך חזקים(בדרך כלל) הבעיה היחידה שהם כמו נמלים לבד הם חלשות אבל שיש עוד כמה אלפים אז הם מנצחות....
נ.ב.
אני לא מיסתובב בגרך כלל לבד אז שישימו לב
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
NO EXCEPTIONS
תיזהר לך מון קולונל...
AK מדבר "מנסיון..." כי רק יס"מ יצליח... "אם הוא מתעצבן"...
אז אל תעצבן אותו...
וכל זה כבר מועורר שאלות אחרות... אבל לא זה הזמן והמקום להיכנס אליהם.
[תמיד אני אופטימי כי הצבא, הגיל, נסיון החיים, בגרות שבאה עם כל אלו, עשויים לשנות לטובה גם את אלו שהם 190 ס"מ עם אלה קפיצית גדולה, חברים גדולים ושכולם עצבניים...]
[מותר לי להיות אופטימי לא?
]
AK מדבר "מנסיון..." כי רק יס"מ יצליח... "אם הוא מתעצבן"...
אז אל תעצבן אותו...
וכל זה כבר מועורר שאלות אחרות... אבל לא זה הזמן והמקום להיכנס אליהם.
[תמיד אני אופטימי כי הצבא, הגיל, נסיון החיים, בגרות שבאה עם כל אלו, עשויים לשנות לטובה גם את אלו שהם 190 ס"מ עם אלה קפיצית גדולה, חברים גדולים ושכולם עצבניים...]
[מותר לי להיות אופטימי לא?
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

נועם כתב:ילד![]()
בהצלחה
ירום הודו, הקולונל ואיש האיי סי אס היקרים,
הצעתי לעוללים בעינה עומדת
ושוב צפה ועולה לה הרגשת הביקור בפורום "מתבגרים ואלימות", "מתבגרים וחצ'קונים" או סתם "מתבגרים ואלות", ואני לתומי חשבתי שהחופש הגדול נגמר לו, ושהילדים חזרו לבית הספר (חוץ מאחד מסויים שאני מתגעגע אליו, אבל הוא כבר לא מבקר כאן באותה התכיפות, אבל עדיף לו שישקיע בלימודים ולא בסליק
).
בקיצור, AK,
בוא ונשאיר את שפת הרחוב בסגנון "מי הגבר שיחטוף לי את האלה מהיד לפני שאספיק לפוצץ לו ת'פרצוף" לרחוב, שם מקומה, ואם אתה מוצא בפורום זה את המקום לסיפוק יצריך האלימים, אולי לא כאן מקומך?
ולא, כאן לא יעזור אם תכתוב שמסלפים את דבריך, מוציאים אותם מהקשרם או אני לא יודע מה...
בקיצור, AK,
בוא ונשאיר את שפת הרחוב בסגנון "מי הגבר שיחטוף לי את האלה מהיד לפני שאספיק לפוצץ לו ת'פרצוף" לרחוב, שם מקומה, ואם אתה מוצא בפורום זה את המקום לסיפוק יצריך האלימים, אולי לא כאן מקומך?
ולא, כאן לא יעזור אם תכתוב שמסלפים את דבריך, מוציאים אותם מהקשרם או אני לא יודע מה...
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד