îä ÷åãí, ÷åøñ àå à÷ãç? (ùàìú "èéøåï").

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

îä ÷åãí, ÷åøñ àå à÷ãç? (ùàìú "èéøåï").

על ידי dtft » 08 דצמבר 2003, 19:19

ùìåí!

ëëì äðøàä á÷øåá àðé àá÷ù å à÷áì øéùéåï àçæ÷ä ìðù÷.
áòáø ìà äéä áøùåúé ðù÷ ÷öø ÷ðä, åëì äðéñéåï äéøé òã äéåí äåà ë 30 ëãåøéí áîèååç îùèøúé. áøåø ùìôðé ùàðé à÷ðä ìé à÷ãç àðé àðñä "ìäøâéù" áéã ëîä ùéåúø à÷ãçéí ò"î ìîöåà àú äãâí éúàéí ìéã ùìé. ëîå ëï àðé îòåðééï ìòùåú ÷åøñ ùì éøé îòùé.

äùàìä äéà, äàí ùååà ÷åãí ìáçåø à÷ãç åà"ë ìòùåú àú ä÷åøñ òí äà÷ãç äæä, ëãé ìäëéø àú äðù÷ ëîä ùéåúø, àå ùòãéó ìòùåú àú ä÷åøñ åø÷ à"ë ìàåø äðìîã á÷åøñ åäðéñéåï ùðöáø ìáçåø à÷ãç?

àùîç ì÷øåà àú úâåáåúéëí.
(ðà ìà ìëñç àåúé éåúø îãé, æàú äîåãòä äøàùåðä ùìé áôåøåí, ùéäôåê, áú÷ååä ìàçã ùòìéå àðé ðëðñ ãøê ÷áò.)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי doron-30 » 08 דצמבר 2003, 19:41

שלום ידידי

לשאלתך:

אם תקבל רשיון לנשק ,לדעתי עדיף שתרכוש אקדח שמתאים לכף ידך ושאיתו אתה מרגיש בנוח.
לאחר מכן תעבור קורס ירי מעשי שזה לדעתי חובה,על מנת שבו תקבל ויחרט בזכרונך
יסודות חשובים של ירי נכון הכוללים : בטיחות בנשק,תפעול נכון של האקדח ,ותפעול מעצורים.
למה עדיף אקדח שרכשת:
חשוב שתעשה את הקורס אם האקדח שאיתו תסתובב כי תלמד לעבוד איתו בצורה נכונה.
תלמד גם את היתרונות והחסרונות של הכלי שלך.
ככה אני עשיתי .
לפני שאתה רץ לרכוש אקדח אני מציע שתכנס למדור הכתבות באתר ותקרא את כתבתו של
ברי{הצעדן} שבה הוא מסביר את השקולים לרכישת אקדח{ כתבה חובה לכל מי שקונה אקדח ראשון בחייו}
אם יהיו לך עוד שאלות אנחנו כאןלעזור

בהצלחה דורון
גלוק מ"ס 1 ..........

אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Boltik » 08 דצמבר 2003, 21:12

דורון...אז מה...אתה עובר קורס כל שנה מחדש?:)
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי donduck » 08 דצמבר 2003, 21:22

שלום לך DTFT וברוך הבא.
בדבר אחד אני יכול להרגיע אותך, אף אחד לא רוצה לכסח אותך. כולנו פה לעזור ולהעזר

בקשר לשאלתך, הייתי רוצה להוסיף כמה דברים למה שאמר דורון.
זכור שירי מעשי הוא בעצם ספורט. נכון, זהוא הדבר הכי קרוב שיש היום לירי הגנתי, אבל עדין ספורט. אם תבוא לראות, תראה סוגים רבים של אקדחים. הרבה מהם אינם מתאימים לנשיאה יום יומית עקב גודלם וריבוי האביזרים שלהם. כמובן שתראה גם אקדחי נשיאה אבל גם אלו הם לא בדיוק "מהקופסא".

אני מספר לך כי יכול להיות מצב שבו האקדח שתיקנה לא יהיה אופטימלי לירי מעשי כספורט.
לכן, לפני שתחליט מה לקנות, שקול עם פניך לירי מעשי כעיסוק קבוע או לירי מעשי רק ללימוד הדברים שציין דורון.

בכל מקרה עדיף שתעבור את הקורס עם האקדח שלך. זו הזדמנות מצויינת לעשות עימו הכירות. זכור גם כי תמיד תוכל להחליף אותו עם בסוף הקורס לא יענה לציפיותך.

בהצלחה :)
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Colonel » 08 דצמבר 2003, 23:34

DTFT ?!
:D

ידעת שפורייה (כן, כן...אותו פורייה) הצטרף לצבא הצרפתי בתקופת נפוליאון (ליתר דיוק ב 1789) בתור קצין טכנולוגי נוכח בכיבוש מלטה ואלכסנדריה וכאשר הצבא הצרפתי (הצי ליתר דיוק) הובס על ידי נלסון הבריטי מונה פורייה למושל על השטחים שעדיין היו תחת שלטון צרפת במצריים ?
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי dtft » 09 דצמבר 2003, 09:39

÷åìåðì (àìåó îùðä ?)
ìà, ìà îîù éãòúé, éãò ùìé òì ääéñèåøéä ùì äîãòéí äåà îåâáì îùäå, ëðøàä áâìì ùääéñèåøéä æä ìà áãéå÷ úçåí äòéñå÷ äòé÷øé ùìé...
îä ùëï, àðé ìà æåëø àú ùîå (áàåôï ëììé àðé ìà èåá òí äùîåú) àáì àçã äîúîèé÷àéí äâãåìéí áéåúø (ðøàä ìé ùæä äéä ÷åùé) ä÷ùåøéí ìúçåí äçãå"à äéä ÷öéï áëéø áöáà äöøôúé áöôåï àôøé÷ä åäéä éãåò ë"øåöç" ìà ÷èï, áîãò äåà äéä òåñ÷ áìéìä.
úçùåá òì æä áéåí äåà äéà ðåúï ô÷åãåú ìäøåâ àðùéí åáìéìä î÷ãí îãò... îåæø ää?

ìëì äùàø:
úåãä øáä òì äúâåáåú, àìå äí ôçåú àå éåúø äãáøéí ùçùáúé ìòöîé. àú äîàîø "àéê ìáçåø" ÷øàúé áéåí äøàùåï ùðëðñúé ìàúø. îèøú äà÷ãç îáçéðúé (ìôçåú áùìá æä) äéà ìöåøëé îùèøä (àðé áéç"î ùì îùà"æ) åìäâðä òöîéú áèéåìé â'éôéí äøáéí àåúí àðé òåùä. éøé ñôåøèéáé... àåìé, ëé áñä"ë àðé ãé çåáá ðù÷ åùéîåù ðëåï áå (àçã ÷ìòéí äèåáéí áôìåâä ùìé :wink:).

ìà éãòúé ùðéúï ìäçìéó à÷ãç ùëáø ð÷ðä, äééúé áèåç ùîèáò äëìé äåà ùééê ì÷èâåøééú "ðâòú ðñòú".
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אילן ב » 09 דצמבר 2003, 14:36

יועלה הקולונל בדרגה ומיד!
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד