כמה תחמושת אתם מכניסים למחסנית במטווח?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אני בדרך כלל מתחיל בששה כדורי 9 מ"מ ,לחימום, ואח"כ לפי התרגילים שהמדריך בונה בזמן אמת (בדרך כלל
.
אני בדרך כלל מתחיל בששה כדורי 9 מ"מ ,לחימום, ואח"כ לפי התרגילים שהמדריך בונה בזמן אמת (בדרך כלל
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
טעינה חלקית של תחמושת במחסניות, אפילו בזמן מטווח בתנאים סטריליים היא תרגולת לא טובה, עוד ירושה מיותרת מהצבא והצבא שהיה לפני הצבא.
אם תתרגל למלא מחסניות למלא הקיבולת שלהם לעולם לא יקרה לך מצב שבו לא תסיים תרגיל כי....טעית בספירת הכדורים, כי היה כדור עקר, כי מחסנית אחת עפה לך מהפונדה כשרצת בין המחסות עוד צרות כאלו.
גם אם בכוונתך לירות X כדורים תמיד תתחיל עם מחסניות מלאות.
אם תתרגל למלא מחסניות למלא הקיבולת שלהם לעולם לא יקרה לך מצב שבו לא תסיים תרגיל כי....טעית בספירת הכדורים, כי היה כדור עקר, כי מחסנית אחת עפה לך מהפונדה כשרצת בין המחסות עוד צרות כאלו.
גם אם בכוונתך לירות X כדורים תמיד תתחיל עם מחסניות מלאות.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
ארנולד ידידי
כמות הכנסת הכדורים למחסנית תלויה מאוד במטרת האימון כי:
אם אתה מחליט לעשות אימון של שליפה,דריכה , תמונת כוונות ,וירי אז במקרה זה אני חולק על
ידידינו דון שאני תמיד נהנה לקרוא את אשר הוא כותב ,ותצטרך להכניס כדור כדור .
אתה יכול גם לשלב הכנסה של שלושה כדורים כל פעם,ואז זה יוצא ככה, שליפה ,דריכה ,
תמונת כוונות ירי של טריפל או ששמת שניים ואז זה דבל.
בצורה זו אני מתאמן כשאני לבד תודות ליואב שבזכותו אני חוסך כסף יקר על תחמושת שההיתי
מבזבז סתם ללא שום תכלית.
מחסניות מלאות תמיד יהיו או בתרגילי ירי מעשי או במחנסיות לשם הגנה עצמית
ועוד משהו במחסניות שמלאות עד יכולת קבולתם לפי היצרן תמלא עד הסוף בלי השטות
שנקראת כדור אחד פחות כי זה שומר על הקפיץ כי זה בולשיט אחד גדול.
מקוה שעזרתי
ביי דורון
כמות הכנסת הכדורים למחסנית תלויה מאוד במטרת האימון כי:
אם אתה מחליט לעשות אימון של שליפה,דריכה , תמונת כוונות ,וירי אז במקרה זה אני חולק על
ידידינו דון שאני תמיד נהנה לקרוא את אשר הוא כותב ,ותצטרך להכניס כדור כדור .
אתה יכול גם לשלב הכנסה של שלושה כדורים כל פעם,ואז זה יוצא ככה, שליפה ,דריכה ,
תמונת כוונות ירי של טריפל או ששמת שניים ואז זה דבל.
בצורה זו אני מתאמן כשאני לבד תודות ליואב שבזכותו אני חוסך כסף יקר על תחמושת שההיתי
מבזבז סתם ללא שום תכלית.
מחסניות מלאות תמיד יהיו או בתרגילי ירי מעשי או במחנסיות לשם הגנה עצמית
ועוד משהו במחסניות שמלאות עד יכולת קבולתם לפי היצרן תמלא עד הסוף בלי השטות
שנקראת כדור אחד פחות כי זה שומר על הקפיץ כי זה בולשיט אחד גדול.
מקוה שעזרתי
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
כמות התחמושת במחסניות תהיה לפי התרגיל שאני יורה. תרגיל ירי מעשי יתחיל תמיד עם מחסניות מלאות. לעומת זאת, לתרגיל החלפת מחסנית אני בד"כ מבקש ממישהו שיכניס לי כמות לא ידועה של כדורים, ועוד מס' כשדורים למחסנית הנוספת - כדי לתרגל את עצמי בגמר תחמושת. תרגיל שליפה והצבעה - כדור אחד עד חמישה (תלוי אם אני רוצה לתרגל כדור ראשון בלבד או מטח). וכן הלאה.
I think, therefore I am. I think
מכיוון שאנו יודעים כמה כדורים יש לנו במחסנית בשגרה,
אם רוצים להתאמן על החלפת מחסניות כדאי לשים במחסנית הראשונה כמות ידועה של כדורים ולהתאמן על להחליף את המחסנית כאשר היא ריקה ויש כדור בבית הבליעה כלומר מייד לאחר גריפת הכדור האחרון ולא לאחר ירי הכדור האחרון.
לשם כך יש לספור יריות, אך לא יקרה מצב בו גמר התחמושת יפתיע אותך = בזבוז זמן יקר...
אם רוצים להתאמן על החלפת מחסניות כדאי לשים במחסנית הראשונה כמות ידועה של כדורים ולהתאמן על להחליף את המחסנית כאשר היא ריקה ויש כדור בבית הבליעה כלומר מייד לאחר גריפת הכדור האחרון ולא לאחר ירי הכדור האחרון.
לשם כך יש לספור יריות, אך לא יקרה מצב בו גמר התחמושת יפתיע אותך = בזבוז זמן יקר...
"הסתכל בשלשה דברים ואין אתה בא לידי עברה: דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון."
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
roadrunner - ניסית לספור פעם יריות באמצע קרב? החולה הרעה של כלל ההדרכות בהן הייתי נוכח היא חוסר היכולת של המדריך לדמות באופן ריאליסטי תחושות קרב. כשאתה רועד מאדרנלין ואתה שומע את הנקישות של הכדורים סביבך, תתפלא לגלות שאפילו לפגוע מטווח של חמישה מטרים לא תוכל. בטח שלא לספור כדורים....
- סליקאי זהב

בעקרון הברווזוני צודק, בנוסף להיתרון הגדול של תרגול פריקת אקדח טעון.
אם דורון יעלם אני חשוד!
דורון כל כדור שעף לרצפה הוא של המדריך! אם אני לא אתרגל אותם בטעינה כשכבר יש כדור בקנה או לחלופין לא אלחיץ אותם בפריקה כדי שישמטו כדורים, אני אצטרך להתחיל לרכוש תחמושת ואת הנזק הזה אתה לא הולך לעשות לי ממש לא. (לך עם יואב לחפש פינה עגולה)
(אגב מדריכים - מהאימון הראשון המבט לחזית ולא לאקדח בזמן הפריקה כמו שברכב עם גיר לא מסירים עיניים מהכביש כשמחליפים הילוך, קודם כל זה נכון מבצעית שנית זה מעשיר את אוסף הכדורים של המדריך, שלישית המוטיבציה שלהם לפרוק נכון עולה כי הם קמצנים כמו המדריך שלהם).
כדור אחד פחות במחסנית זו האשליה הכי גרועה. זה מה שדופק הרבה מחסניות!
מחסנית צריך לפרוק לעיתים קרובות כדי שהקפיץ יעבוד, והיא צריכה להיות טעונה במלואה כי אם יש חבטה טעינה מלאה שומרת על השפתיים יותר מטעינה בלתי מושלמת (נכון שאין 100% אבל עדיין יתרון משמעותי)
אם דורון יעלם אני חשוד!
דורון כל כדור שעף לרצפה הוא של המדריך! אם אני לא אתרגל אותם בטעינה כשכבר יש כדור בקנה או לחלופין לא אלחיץ אותם בפריקה כדי שישמטו כדורים, אני אצטרך להתחיל לרכוש תחמושת ואת הנזק הזה אתה לא הולך לעשות לי ממש לא. (לך עם יואב לחפש פינה עגולה)
(אגב מדריכים - מהאימון הראשון המבט לחזית ולא לאקדח בזמן הפריקה כמו שברכב עם גיר לא מסירים עיניים מהכביש כשמחליפים הילוך, קודם כל זה נכון מבצעית שנית זה מעשיר את אוסף הכדורים של המדריך, שלישית המוטיבציה שלהם לפרוק נכון עולה כי הם קמצנים כמו המדריך שלהם).
כדור אחד פחות במחסנית זו האשליה הכי גרועה. זה מה שדופק הרבה מחסניות!
מחסנית צריך לפרוק לעיתים קרובות כדי שהקפיץ יעבוד, והיא צריכה להיות טעונה במלואה כי אם יש חבטה טעינה מלאה שומרת על השפתיים יותר מטעינה בלתי מושלמת (נכון שאין 100% אבל עדיין יתרון משמעותי)
התרגולת הצבאית- לאו דווקא לגבי אקדחים- אומרת שכשאתה נמצא באמצע קרב, ואתה עומד לבצע הסתערות או משהו דומה, תחליף מחסנית.
אמנם סביר שתשאר לך מחסנית חצי מלאה באפוד, אך עכשיו- כשאתה עומד להסתער- יהיו לך מקסימום הכדורים, ע"מ שלא תתקע עם מחסנית ריקה מול המחבל, ותצטרך להרביץ לו עם הנשק, או לעשות תחרות "המבט המפחיד".
עומר.
אמנם סביר שתשאר לך מחסנית חצי מלאה באפוד, אך עכשיו- כשאתה עומד להסתער- יהיו לך מקסימום הכדורים, ע"מ שלא תתקע עם מחסנית ריקה מול המחבל, ותצטרך להרביץ לו עם הנשק, או לעשות תחרות "המבט המפחיד".
עומר.
עומר.
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד