שאלה בנושא קניית אקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה בנושא קניית אקדח
ברצוני לקנות אקדח מאדם פרטי.
בעל האקדח לא חידש רישיון במשך ארבע שנים.
האקדח מופקד כרגע במשטרה.
מה התהליך שאני או המוכר צריכים לעשות כדי שאוכל לקנות את האקדח ??
בתודה מראש לכל המשיבים !
בעל האקדח לא חידש רישיון במשך ארבע שנים.
האקדח מופקד כרגע במשטרה.
מה התהליך שאני או המוכר צריכים לעשות כדי שאוכל לקנות את האקדח ??
בתודה מראש לכל המשיבים !
- סליקאי ארד

בתור התחלה אפשר לקרא הודעות קודמות או לבצע חיפוש ולגלות שהתשובה ניתנה בדיוק לפני יומיים :
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?p=36992
קרא בעיון ואם תהיינה שאלות קורקטיות אני בטוח שתענה בשמחה.
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?p=36992
קרא בעיון ואם תהיינה שאלות קורקטיות אני בטוח שתענה בשמחה.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
למיטב הבנתי, באם האקדח מופקד במשטרה והאגרה עליו לא שולמה משך 4 שנים תהיה חייב בעת העברת ברשיון על שימך (לאחר שתקבל רישיון) לשלם עבור השנים עליהם לא שולמה האגרה.
אך הפתרון הכי פשוט הוא לגשת למשרד הפנים באזור מגוריך, לאגף לכלי יריה, להציג את הנתונים לפקיד הרישוי והוא יתן לך תשובה מדוייקת ואמינה.
בהצלחה
אך הפתרון הכי פשוט הוא לגשת למשרד הפנים באזור מגוריך, לאגף לכלי יריה, להציג את הנתונים לפקיד הרישוי והוא יתן לך תשובה מדוייקת ואמינה.
בהצלחה
HASTA LA VISTA BABY
ישראל,
הפתרון המוסמך ביותר הוא לפנות לפקיד רישוי כלי ירייה שבסניף משרד הפנים אליו משוייך מקום מגורייך. (וזאת מהסיבה למעט בודד מהחברים בפורום לא התנסה בסיטואציה מסוג זה, והנהלים עשויים להשתנות בהתאם לרצונותיו של פקיד הרישוי, אשר עשוי להקשות או להקל על התהליך, וזאת ע"פ החלטתו הבלעדית וברוח נהלי והוראות החוק.)
בהצלחה וברוך הבא.
הפתרון המוסמך ביותר הוא לפנות לפקיד רישוי כלי ירייה שבסניף משרד הפנים אליו משוייך מקום מגורייך. (וזאת מהסיבה למעט בודד מהחברים בפורום לא התנסה בסיטואציה מסוג זה, והנהלים עשויים להשתנות בהתאם לרצונותיו של פקיד הרישוי, אשר עשוי להקשות או להקל על התהליך, וזאת ע"פ החלטתו הבלעדית וברוח נהלי והוראות החוק.)
בהצלחה וברוך הבא.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
4 שנים - ראה חוק כלי יריה הן תחום שבו המשטרה היתה אמורה לחלוט את הנשק.
ראשית בדוק אם הוא עדיין מופקד במשטרה והבא אישור על כך לפקיד הרישוי.
מלא בקשה וצרף שטר מכר מהבעלים הקודם.
הבעלים הקודם ידרש ע"י משרד הפנים לשלם את חוסר האגרה! (מה תסגרו בינכם זו כבר הבעיה שלכם (תבדקו כדאיות).
במידה והתנאים נתקיימו לאחר האישור העקרוני ולאחר שתשלמו משרד הפנים ייתן לך אישור לשחרר האקדח מהמשטרה.
שבת שלום
ראשית בדוק אם הוא עדיין מופקד במשטרה והבא אישור על כך לפקיד הרישוי.
מלא בקשה וצרף שטר מכר מהבעלים הקודם.
הבעלים הקודם ידרש ע"י משרד הפנים לשלם את חוסר האגרה! (מה תסגרו בינכם זו כבר הבעיה שלכם (תבדקו כדאיות).
במידה והתנאים נתקיימו לאחר האישור העקרוני ולאחר שתשלמו משרד הפנים ייתן לך אישור לשחרר האקדח מהמשטרה.
שבת שלום
שלום ישראל
שים לב למה שכתב לך "אילן ב"
הוא דייק במשוכות אותן עליך לעבור (ראשית בדוק באם האקדח עדין נמצא בנשקית המשטרה !!!!
באם איני טועה אגרת הרישיון היא כ 150 שח אלא שתקוםת 4 השנים בהם לא חודש הרשיון יכולה לכלול שתי תקופות רישיון או אפילו 3
בנוסף תחוייב ב 50 שח דמי פיגור.
עכשיו תלוי באיזה נשק מדובר. יתכן והקדח משומש במצב בינוני מה שהופך את כל העסקה ללא כדאית..........
תעשה חישוב של כל המרכיבים ואז ייקל עליך לקבל החלטה.
בהצלחה (באם טעיתי בסכום אגרת הרישיון החברים בפורום יתקנו אותי באדיבותם הרבה..)

שים לב למה שכתב לך "אילן ב"
הוא דייק במשוכות אותן עליך לעבור (ראשית בדוק באם האקדח עדין נמצא בנשקית המשטרה !!!!
באם איני טועה אגרת הרישיון היא כ 150 שח אלא שתקוםת 4 השנים בהם לא חודש הרשיון יכולה לכלול שתי תקופות רישיון או אפילו 3
בנוסף תחוייב ב 50 שח דמי פיגור.
עכשיו תלוי באיזה נשק מדובר. יתכן והקדח משומש במצב בינוני מה שהופך את כל העסקה ללא כדאית..........
תעשה חישוב של כל המרכיבים ואז ייקל עליך לקבל החלטה.
בהצלחה (באם טעיתי בסכום אגרת הרישיון החברים בפורום יתקנו אותי באדיבותם הרבה..)
לישראל ול WEBART
מה שכתבתי בהודעתי האחרונה מסתמך על פרוצדורה אותה עברתי אני אישית עם אחד הנשקים שלי:
קודם הייתי צריך להביא אישור שהנשק עדיין נמצא בנשקיה ועדיין לא חולט או הושמד על ידי המשטרה
לאחר מכן נאלצתי לשלם אגרה עבור כל התקופה בה היה הנשק מופקד ללא רישיון
נגבו ממני גם 50 שח דמי פיגורים
פנה לראובן כהן במגדל שלום והוא יעזור לך, הוא קמצן בחיוכים אבל קורקטי ומתיחס בצורה עינינית.
בהצלחה

מה שכתבתי בהודעתי האחרונה מסתמך על פרוצדורה אותה עברתי אני אישית עם אחד הנשקים שלי:
קודם הייתי צריך להביא אישור שהנשק עדיין נמצא בנשקיה ועדיין לא חולט או הושמד על ידי המשטרה
לאחר מכן נאלצתי לשלם אגרה עבור כל התקופה בה היה הנשק מופקד ללא רישיון
נגבו ממני גם 50 שח דמי פיגורים
פנה לראובן כהן במגדל שלום והוא יעזור לך, הוא קמצן בחיוכים אבל קורקטי ומתיחס בצורה עינינית.
בהצלחה
HASTA LA VISTA BABY
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד