שתי שאלות על זוויות פריקה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שתי שאלות על זוויות פריקה
1. במה נעוץ ההבדל בן 105 מעלות בין הזווית לפריקת נשק ארוך לבין הזווית לפריקת אקדחים (45 מעלות כלפי הקרקע ו-60 מעלות אל על, בהתאמה)?
2. האם צריך לפרוק עוזי פיסטול ובמיקרו עוזי באותה הזווית?
2. האם צריך לפרוק עוזי פיסטול ובמיקרו עוזי באותה הזווית?
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
עזוב
עזוב אותך מזויות.
"נשק 60 מעלות.." זה מתאים למחלקה בטירונות.
שורה תחתונה - תפרוק את הנשק למקום, שאם יפלט לך כדור, אז לשם אתה רוצה שהוא יעוף.
אני ברור?
(אם תקפיד על כמה חוקים בסיסים, אף פעם לא יפלט לך כדור)
"נשק 60 מעלות.." זה מתאים למחלקה בטירונות.
שורה תחתונה - תפרוק את הנשק למקום, שאם יפלט לך כדור, אז לשם אתה רוצה שהוא יעוף.
אני ברור?
(אם תקפיד על כמה חוקים בסיסים, אף פעם לא יפלט לך כדור)
- סליקאי כסף

שלום חברים חברות
אני ואישה של לאוניד, מתקים זה עכשיב צוללה (יש חור גדולה גדולה מאחורה של צוללה, נחנס הרבא הרבא מיים).
לפני מתקנים, אני אמרת אישה של לאוניד הולכת מפרקת טורפדה מה לא יורה בסירות בנמל.
לפני אישה של לאוניד מפקת זה טורפדה, אני לחוון צוללה זוית 45 מאלות למטה, אים מה טורפדה מיתחשקתה ללכת מטיילת, היא ישר מקבל בומבה ברוש שלה מאדמה של ים.
קחה, טורפדה לא לפגוא באף(עף) זה אניה, ואישה של לאוניד לא הולכת לקלבושקה (יש קלבושקה הרבא הרבא זה קרימנלים זה של פושטקים מה עוסה הרבא בלגן לאישה של לאוניד)
פריוויט חברים
אני ואישה של לאוניד, מתקים זה עכשיב צוללה (יש חור גדולה גדולה מאחורה של צוללה, נחנס הרבא הרבא מיים).
לפני מתקנים, אני אמרת אישה של לאוניד הולכת מפרקת טורפדה מה לא יורה בסירות בנמל.
לפני אישה של לאוניד מפקת זה טורפדה, אני לחוון צוללה זוית 45 מאלות למטה, אים מה טורפדה מיתחשקתה ללכת מטיילת, היא ישר מקבל בומבה ברוש שלה מאדמה של ים.
קחה, טורפדה לא לפגוא באף(עף) זה אניה, ואישה של לאוניד לא הולכת לקלבושקה (יש קלבושקה הרבא הרבא זה קרימנלים זה של פושטקים מה עוסה הרבא בלגן לאישה של לאוניד)
פריוויט חברים
חומת מפגע ?????????? אני לא מכיר אדם שיש לו בחצר האחורית חומת מפגע ....
יש נהלים של הצבא ושל מטווחים ויש מה עושה האזרח הקטן בבית ...
ככלל חובה בזמן פריקה להפנות את הקנה לעבר כיוון בטוח , שבתרגום מעשי יהיה מקום / משטח שיכול לספוג את הקליע מבלי שיווצרו נתזים ו/ או סיכון לפציעה (של מחזיק הנשק ואחרים בסביבתו) ... ערמה של ספרים לדוגמה, זה קולט קליעים מצוין ..
שחר ינסוביץ
נ.ב. אקדח אשר מכוון כלפי מעלה , בהיסח הדעת עלול להיות מכוון הישר לראש , במיוחד כאשר מבצעים בדיקה ויזואלית בסיום הפריקה .
יש נהלים של הצבא ושל מטווחים ויש מה עושה האזרח הקטן בבית ...
ככלל חובה בזמן פריקה להפנות את הקנה לעבר כיוון בטוח , שבתרגום מעשי יהיה מקום / משטח שיכול לספוג את הקליע מבלי שיווצרו נתזים ו/ או סיכון לפציעה (של מחזיק הנשק ואחרים בסביבתו) ... ערמה של ספרים לדוגמה, זה קולט קליעים מצוין ..
שחר ינסוביץ
נ.ב. אקדח אשר מכוון כלפי מעלה , בהיסח הדעת עלול להיות מכוון הישר לראש , במיוחד כאשר מבצעים בדיקה ויזואלית בסיום הפריקה .
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
בתור אחד שפורק את נשקו האישי ע"ב כמעט יום- יומי, ושעושה זאת בין אם לכיוון האדמה ובין אם ב- 60 מעלות, זה לא ממש משנה איך או לאן פורקים את הנשק כל עוד זה לכיוון חומת מפגע, אחרי שווידיאתם שאין אף אחד ביניכם לחומת המפגע.
עומר.
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד