מפרו לייט
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מפרו לייט
האם החומר הזוהר בכוונות מפרו לייט נעלם במשך הזמן ואם כן האם ניתן לשחזר אותו או להחליף ביכלל?
גלסס,
לכוונות מפרולייט אורך חיים מוצהר של 12 שנים, בהן מעניקה החברה המייצרת ("מפרולייט" , מקיבוץ מעיין צבי) אחריות לפעולתן התקינה.
לאחר פרק זמן זה, רצוי להחליף את הכוונת במידה ואתה מעוניין בכוונות זוהרות.
האם ניתן להחליף את החומר שנמצא בתוך הכוונת ? לא יודע, ולא חושב שזה מעשי.
נועם.
לכוונות מפרולייט אורך חיים מוצהר של 12 שנים, בהן מעניקה החברה המייצרת ("מפרולייט" , מקיבוץ מעיין צבי) אחריות לפעולתן התקינה.
לאחר פרק זמן זה, רצוי להחליף את הכוונת במידה ואתה מעוניין בכוונות זוהרות.
האם ניתן להחליף את החומר שנמצא בתוך הכוונת ? לא יודע, ולא חושב שזה מעשי.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אני מיסתובב עם זיגזוואר 228
אני מיסתובב עם זיגזוואר 228 ולא גלוק.
Re: אני מיסתובב עם זיגזוואר 228
galss כתב:אני מיסתובב עם זיגזוואר 228 ולא גלוק.
טוב נו, אף אחד לא מושלם...
בקשר לכוונות, אני מניח שעיקר מחירן הוא בשל החומר הזרחני שבהן ולא בשביל פיסת במתכת כך שחיסכון גדול קשה להאמין שתמצא כאן.
באופן עקרוני ניתן להחליף רק את החומר לא הכוונת כיוון שזה בא למעשה בתוך מבחנות/אמפולות/פילבוקסים קטנות שהן הן מוחדרות לתוך הכוונת ועל להערכתי למפעל יש את היכולת לשלוף אותן ולהחדיר חדשות במקומן... כאמור על פניו נראה לי מיותר כיוון שלא יחסוך כלום...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
חברה,
החומר שבתוך השפופרות של הכוונות הזוהרות הוא גז TRITIUM שהוא איזוטופ רדיואקטיבי של מימן. הגז כלשעצמו אינו זוהר, מה שגורם ליצירת האור זה ציפוי השפופרות בחומר פלאורוסנטי (בדומה למנורת המסך של הטלוויזיה) שבמגע עם קרינה מיננת פולט אור.
אמנם מפרולייט מבטיחים אורך חיים של 12 שנה לשפופרות שלהם, אבל זה בתנאי שהן לא נסדקות והגז בורח מהן קודם - וזה מה שיקרה לכם הרבה הרבה לפני 12 שנה.
השפופרות האלה נשברות כתוצאה מהרתע והויברציות של הנשק או נפילות אחרי בערך 3-4 שנים של שימוש. לי אישית יש נסיון יותר טוב עם כוונות של TRIJICON.
א.
החומר שבתוך השפופרות של הכוונות הזוהרות הוא גז TRITIUM שהוא איזוטופ רדיואקטיבי של מימן. הגז כלשעצמו אינו זוהר, מה שגורם ליצירת האור זה ציפוי השפופרות בחומר פלאורוסנטי (בדומה למנורת המסך של הטלוויזיה) שבמגע עם קרינה מיננת פולט אור.
אמנם מפרולייט מבטיחים אורך חיים של 12 שנה לשפופרות שלהם, אבל זה בתנאי שהן לא נסדקות והגז בורח מהן קודם - וזה מה שיקרה לכם הרבה הרבה לפני 12 שנה.
השפופרות האלה נשברות כתוצאה מהרתע והויברציות של הנשק או נפילות אחרי בערך 3-4 שנים של שימוש. לי אישית יש נסיון יותר טוב עם כוונות של TRIJICON.
א.
- תרמתי למען הסליק

GLASS - יש בעיה אחרת לכוונות מפרולייט - הן מאוד לא מבצעיות. לצערי, אני חכם רק לאחר מעשה-התקנתי כוונות כאלה בגלוק שלי, אולם מכיוון שהן זוהרות למרחק, הן חושפות אותך לאוייב, ומשמעת הלילה שלך נפגעת, שלא לדבר על ראיית הלילה.
המלצתי - כוונות ברזל יעילות יותר (מבצעית!) וזולות יותר.
המלצתי - כוונות ברזל יעילות יותר (מבצעית!) וזולות יותר.
"יש לי מין הרגשה כזאת כשאני מביט מערבה..."
לד זפלין,1972
לד זפלין,1972
- סליקאי זהב

אני מסכים עם יובל שלמפרולייט יש בעיה מבצעית וזה בעיה כללית של כל הסוגים של הכוונות הזוהרות כולל TRIJICON. מי שלא מאמין שיחשיך את החדר לגמרי, יעמוד מול הראי ויעלה את האקדח לגובה העיניים. שלא תופתעו לראות את הפנים שלכם מוארים באור ירקרק או צהבהב תלוי בצבע הפוספור.....
לגבי TRIJICON לא היתה לי שום בעיה ברכישת מטרות.. בארה"ב היו לי כוונות TRIJICON מטיפוס NOVAK COMBAT מותקנות על COLT 1911 והייתי מאד מרוצה מהן.
א.
לגבי TRIJICON לא היתה לי שום בעיה ברכישת מטרות.. בארה"ב היו לי כוונות TRIJICON מטיפוס NOVAK COMBAT מותקנות על COLT 1911 והייתי מאד מרוצה מהן.
א.
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד