אשכולות ותגובות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אשכולות ותגובות
שלום רבותי חברי הפורום.
בחרתי לפתוח אשכול זה על מנת לשים דברים במקומם פעם אחת ולתמיד
.
במה דברים אמורים ?, עוד רגע והכל יתבהר.
ובכן מדי פעם אני מקבל מכתבים מחברים כאן הדואגים לשלומי
, עקב אי אילו פרובוקציות שמועלות כאן חדשות לבקרים עליהן אני "נאלץ" להגיב. מן הסתם תגובות הולמות (לפחות לטעמי). ובכן בעטיין של אלה, חברים ממלאים לי את תא הדואר במכתבים מודאגים משהו, חלקם ברצינות תהומית מנסה להסביר כי הפירסום שלהם באשכול כלשהו נכתב בחצי חיוך.
ובכן רבותי, תנוח דעתכם. אני בהחלט יודע להעריך שנינות ועוקצנות גם אם היא בצד של "הרעים"
. אין לי ספק שאת יחסם של חברים כאן הרווחתי ביושר, ואין לי צל צילה של טענה לאיש מכם. ציבור הוותיקים מימיו העליזים של הייד פארק בוודאי לא שכח את "האשכול ההוא", וטוב שכך למרות שחלק מכם לא אהב בלשון המעטה חלק מהפרסומים שם, לטעמי זה היה אשכול ראוי. אני מבטיחכם נאמנה כי יש לי את הכושר האינטלקטואלי להבין, והיכולת הרטורית להגיב, באופן ציני, ענייני, או מתלהם. הכל לפי הענין.
בשמחות
בחרתי לפתוח אשכול זה על מנת לשים דברים במקומם פעם אחת ולתמיד

במה דברים אמורים ?, עוד רגע והכל יתבהר.
ובכן מדי פעם אני מקבל מכתבים מחברים כאן הדואגים לשלומי

ובכן רבותי, תנוח דעתכם. אני בהחלט יודע להעריך שנינות ועוקצנות גם אם היא בצד של "הרעים"

בשמחות

Heckler & Koch, וכל השאר !
volunteer יקר,
כמה דברים, לגבי 'שנינות בצד של הרעים'
אין לנו בעיה עם זה שנושאי הקלר הם שנונים...
בנוסף עליונות הגלוק אינה פרובוקציה כי אם עובדה !
וברצינות,
אני מאמין שהכינוי 'חברי הפורום' אינו כינוי סתם, אלא באמת רצון להיות חלק מקבוצה שיש בה ויכוחים, החלפת דעות, עקיצות וכו' אבל עדיין חברים (בלי מרכאות)
ולכן כמו שאנשים מוסיפים את האייקונים על מנת להביע רגש, כיוון שהדברים כתובים ולא ניתן להתייחס לניואנס הדיבור בפורום כך הם מבקשים לציין שהמדובר הוא בהלצה ולא חלילה בחירחור מדון.
לגבי יכולתך להגיב בציניות, ענייניות וכו' ולגבי כושרך האינולקטואלי אין לי ספק כי הרווחת אותו נאמנה ואף אחד מחברי הפורום, אני מאמין, אינו מטיל בו ספק.
גלוק וכל השאר !

כמה דברים, לגבי 'שנינות בצד של הרעים'
אין לנו בעיה עם זה שנושאי הקלר הם שנונים...
בנוסף עליונות הגלוק אינה פרובוקציה כי אם עובדה !

וברצינות,
אני מאמין שהכינוי 'חברי הפורום' אינו כינוי סתם, אלא באמת רצון להיות חלק מקבוצה שיש בה ויכוחים, החלפת דעות, עקיצות וכו' אבל עדיין חברים (בלי מרכאות)
ולכן כמו שאנשים מוסיפים את האייקונים על מנת להביע רגש, כיוון שהדברים כתובים ולא ניתן להתייחס לניואנס הדיבור בפורום כך הם מבקשים לציין שהמדובר הוא בהלצה ולא חלילה בחירחור מדון.
לגבי יכולתך להגיב בציניות, ענייניות וכו' ולגבי כושרך האינולקטואלי אין לי ספק כי הרווחת אותו נאמנה ואף אחד מחברי הפורום, אני מאמין, אינו מטיל בו ספק.
גלוק וכל השאר !

*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
HK PRO
התשובה האמיתית היא :כשאתה עומד ערום מאמבטיה מול המראה וידך משוחררות הבט וראה מה הכי קרוב לאצבע המורה[היורה,המקישה],,,נכון פתח ה"קנה"
ובמקלדת הפסיק קרוב יותר לאותה אצבע אז למה לרוץ רחוק,,,
וברצינות ,בשיעורי פיסוק אם אני זוכר נכון, עסקתי בפישוק !:wink:
סתם. סתם. סתם.
אוף איזה מאמץ זה עם הנקודה הזאת,,
התשובה האמיתית היא :כשאתה עומד ערום מאמבטיה מול המראה וידך משוחררות הבט וראה מה הכי קרוב לאצבע המורה[היורה,המקישה],,,נכון פתח ה"קנה"
ובמקלדת הפסיק קרוב יותר לאותה אצבע אז למה לרוץ רחוק,,,

וברצינות ,בשיעורי פיסוק אם אני זוכר נכון, עסקתי בפישוק !:wink:

סתם. סתם. סתם.

אוף איזה מאמץ זה עם הנקודה הזאת,,

פחות -לרוב זה יותר,,
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד