זוכרים את הדיון שלנו על מקרה הכלב -- הנה מקרה מהחיים

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

זוכרים את הדיון שלנו על מקרה הכלב -- הנה מקרה מהחיים

על ידי itamar » 24 מאי 2004, 16:48

תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר » 24 מאי 2004, 18:06

אנשים לא לומדים...
כמו שטענתי אז - אם יחוקקו חוק בכנסת שירתיע בעלי כלבים כאלה במידה וילכו איתם לא קשורים, אולי נשיג פה משהו. ואני מדבר על הרתעה רצינית: עונש מאסר בפועל.
אני לא מקנא בילד שנינשך ובהורים שלו.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי shrek » 24 מאי 2004, 19:08

הבעיה היא לא הכלבים, אלא הבעלים, כי כלב שנותנים לו יחס,אהבה וחינוך אמיתי לא יתקוף אנשים. אנשים קונים כלבים, ורק נותנים להם אוכל מים וזהו, זאת הבעיה...אין יחס אין חינוך, אז הכלב חושב שהוא ה"מנהיג " של הלהקה וזה גורם לו להיות תוקפני ולא צייתן, ברגע שהבעלים לא גורמים לכלב לדעת שהוא ה"מנהיג" של הלהקה, אז הוא מרשה לעצמו הכל.

על רגל אחת..כמובן
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 24 מאי 2004, 19:18

shrek כתב:הבעיה היא לא הכלבים, אלא הבעלים, כי כלב שנותנים לו יחס,אהבה וחינוך אמיתי לא יתקוף אנשים. אנשים קונים כלבים, ורק נותנים להם אוכל מים וזהו, זאת הבעיה...אין יחס אין חינוך, אז הכלב חושב שהוא ה"מנהיג " של הלהקה וזה גורם לו להיות תוקפני ולא צייתן, ברגע שהבעלים לא גורמים לכלב לדעת שהוא ה"מנהיג" של הלהקה, אז הוא מרשה לעצמו הכל.

על רגל אחת..כמובן

לך ספר את זה לאבא שהיה צריך להוציא את הבן שלו מתוך הפה של הכלב.......

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 24 מאי 2004, 19:55

זה לא רק זה אנשים קונים כלבים לחושבים שהם מכונות לחימה
יצא לי לראות את זה בשכונה שלי ילדים הולכים עם כלבי סטף ורק מחפשים "אקשן" עם הכלבים שלהם

מזעזע :(
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר » 24 מאי 2004, 20:30

שרק,
זה לא תמיד עניין של חינוך. יש סוגי כלבים שאי אפשר "לחנך" אותם. אלו כלבים חמי מזג ולא צפויים. (סטפים למינהם, רוטויילרים, בול טרייר ועוד).
אנשים שלוקחים את הסיכון בגידול כלבים אלו, חייבים ללכת איתם קשורים. לא מדובר פה על כלבי שעשוע וכלבים כמו גולדן רטריוור.
כמו שטענתי, חייב לדעתי להיחקק חוק בנושא, כי הכלב אחרי הכל הוא רק כלב, והאחראי האמיתי הוא הבעלים.
אנשים יקחו את העניין ברצינות וירתעו רק אם יחקק חוק, שהעונש על עבירה , וזו עבירה, מסוג זה - מאסר!!!
מה שקרה בשבת - כאילו הבעלים תקף את הילד. הוא האחראי לתקיפה והיה יכול למנוע אותה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי shrek » 24 מאי 2004, 20:37

אני מסכים איתך לגבי הגזעים האלו, כנראה הם עדין פראיים מידי ועדין לא ניתנים לחינוך שיוציא אותם מין האינסטינקטים הטיבעיים שלהם, וצריכם כנראה עוד זמן באבולוציה בשביל לאבד אותם.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי oded sig266 » 24 מאי 2004, 20:57

פשוט מזעזע ,מקרה ועוד מקרה ולא עושים דבר לא לכלבים ולא לבעלים חוץ מהזהרה עד מתי ? מה עוד צריך לקרות כדי שיעשו משהו המובחרים שלנו בכנסת ,
שילד ירצח ע"י מפלצת כזו ?????????
:cry: מזעזע בושה וחרפה .
ליבי עים הילד וההורים המסכנים אני מקווה שירפא .
חברה חמושה ,חברה מנומסת .
אים אתה רואה את ה-SIG שלי ....מאוחר מדי !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ניר » 24 מאי 2004, 21:01

עודד, טענת שאין עונש מעבר לאזהרה.
לידיעתך - הכלב הנושך נכנס להסגר.
זה בדיוק המקום שהבעלים שלו צריכים להיות במקרים כאלה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Webart » 25 מאי 2004, 02:33

ניר כתב:זה לא תמיד עניין של חינוך. יש סוגי כלבים שאי אפשר "לחנך" אותם. אלו כלבים חמי מזג ולא צפויים. (סטפים למינהם, רוטויילרים, בול טרייר ועוד).

כמה שאתה טועה ומטעה... :(

יש לי סטפורדשייר בולטרייר(ית) אנגלי, שהחליפה לפני חצי שנה את קודמתה שהלכה לעולמה בשיבה טובה וגם היא היתה מאותו הגזע ובילתה במחיצת משפחתי כ-12 שנים.
בכל מקום בו תבדוק באינטרנט או אצל מגדלים ומאלפים, תמצא שאין הרבה גזעים טובים מהם ככלבי משפחה, ככלבים אוהבי אדם וחיות אחרות ורבים כמוך טועים ומבלבלים אותם עם אמסטפים, פיטבולים ובולטריירים.

בשם הסטפים, נעלבתי... (ויש כאן מספיק מהחברים שהכירו את שר ז"ל וגם את צ'אנס ממשיכת דרכה, כדי לאושש את דברי).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי ליאור45 » 25 מאי 2004, 03:59

ובינתיים, בארה"ב:

(ההודעה נערכה ע"י WEBART, שנשבר לו מלערוך קישורים ארוכים כאורך הגלות, ומבקש להתחשב ולהתחיל לשים קישורים בצורה סבירה).

במקרה שהבאתי, טייל הותקף על ידי שני כלבים. בהגנה עצמית הוא ירה בבעלים. נו, נו, נו...

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 25 מאי 2004, 06:48

ארנולד כתב:ובינתיים, בארה"ב:

(ההודעה נערכה ע"י WEBART, שנשבר לו מלערוך קישורים ארוכים כאורך הגלות, ומבקש להתחשב ולהתחיל לשים קישורים בצורה סבירה).

במקרה שהבאתי, טייל הותקף על ידי שני כלבים. בהגנה עצמית הוא ירה בבעלים. נו, נו, נו...

אני לא כל כך מת על הרעיון לירות בכלבים ואו בבעלים שלהם....אבל בהחלט צריך לעשות משהו בנידון. זה לא המקרה הראשון והיו כבר כמה וכמה פעמים שאנשים יצאו עם נזקים לכל החיים כתוצאה ממפגש עם כלב שאבד את השליטה והיתה תקופה שנושא הזה היה מאד חם ובכותרות.

כיוון שהארץ שלנו קטנה ומסוגרת יש גם בעיה של זיווגי קרובים בין כל הכלבים הגזעיים האלה, מה שיוצר כל מני תוצרים עם פגמים גנטיים ומזג בלתי צפוי.

בכל מקרה לטובת הכלבים ולטובת הבעלים שלהם חייבים לעשות משהו בנידון כי לא רחוק היום שיקרה איזה מקרה מזעזע שיגרור אחריו שינוי קיצוני בחקיקה -- ואז נגיע למצב שבו או שכל הגזעים האלה יהיו אסורים להחזקה או שכדי להחזיק כלב כזה נצטרך לעבור את אותם 7 מדורי גהינום שאנחנו עוברים כדי להמשיך ולהחזיק ברשיון הנשק שלנו.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי donduck » 25 מאי 2004, 09:59

itamar כתב:......ואז נגיע למצב שבו או שכל הגזעים האלה יהיו אסורים להחזקה .......
א.

ויפה שעה אחת קודם.
יש לאסור בחוק גידול ואחזקת כלבים שיוגדרו כתוקפניים ואכזריים במיוחד.

כלבים כאלו מקומם בגן החיות העירוני ולא ברשות הציבור, בדיוק כמו קופים, למשל, שגם אחזקתם הפרטית אסורה.

מה, רובה אוויר או אקדח airsoft מסוכן וחיית טרף בצורה של כלב לא?
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי הצעדן » 25 מאי 2004, 12:43

ברווזוני, אני נאלץ לחלוק עליך ולתמוך בדבריו של דביר.
במרבית המקרים הבעיה היא של המגדלים, הם אלה שמאלפים (אם ניתן לקרוא לזה כך) את הכלב באופן שיגרום לו להיות תוקפני.
אני מכיר אפילו רודזיאן ריצ'בק(ית) שאולפה ע"י בעליה להיות ממושמעת להפליא.

אני מסכים שאת חיות הטרף צריך לאסור - את חיות הטרף הללו שקרויות בטעות בני אדם ומגדלים כלבים לקרבות רחוב ולתקיפה. עונשי מאסר כואבים עשויים להוות סוג של הרתעה עבורם.

זה יקרה ?! חוששני שלא.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי doron-30 » 25 מאי 2004, 12:57

הרבה תלוי באיך מגדלים כלב וזה אומר שעם הוא כל הזמן קשור הוא יהיה מאוד תוקפני.
עם הוא ישעה כל הזמן עם המשפחה הוא יהיה רגוע ןלא תוקפני.
לי היה סאן נרנארד 12 שנים .היא כל הזמן היתה במחיצתיינו ,לטיולים היא היתה יוצאת עימנו
במשך ה-12 שנים האלו היא לא נתנה ביס לאף אחד.
זה ההבדל בין כלב תוקפני ללא תוקפני.

ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........

אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד