נרתיק פובוס וגלוק 17
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
נרתיק פובוס וגלוק 17
אבא שלי קנה נרתיק פובוס פלסטי לגלוק שלו ושמתי לב למשהו מעצבן
בצד הפנימי של הנרתיק יש שלושה ניטים שמחזיקים את שני חלקי הפלסטיק ביחד , את החלק שנתפס על המכנסיםם או על החגורה ואת הנרתיק עצמו.
הניטים עצם בזמן נשיאה לא ממש נוגעים בנשק אבל בזמן שליפה והכנסה הם נוגעים ויש מלא שריטות או מריחות על ההשחמה , אני יודע אודות הציפוי טניפר של הגלוק ושההשחה היא רק קוסמטיקה אבל בכל זאת זה מעצבן , מה אפשר לעשות עם הניטים האלה.
אפשר לפי דעתכם לשים שם חתיכת בד ולהדביק אותה עם דבק מגע או משהו או שזה לא טוב.
שמתי לב גם שהשליפה מהנרתיק הזה דורשת כוח רב ולא נראה לי הגיוני ששוטר בזמן שיצטרך לשלוף את הנשק ישתמש בכל כך הרבה כוח או שיש פטנט לשליפה קלה שאני לא יודע עליו .
מרסי בוקו - אל גנמן .
בצד הפנימי של הנרתיק יש שלושה ניטים שמחזיקים את שני חלקי הפלסטיק ביחד , את החלק שנתפס על המכנסיםם או על החגורה ואת הנרתיק עצמו.
הניטים עצם בזמן נשיאה לא ממש נוגעים בנשק אבל בזמן שליפה והכנסה הם נוגעים ויש מלא שריטות או מריחות על ההשחמה , אני יודע אודות הציפוי טניפר של הגלוק ושההשחה היא רק קוסמטיקה אבל בכל זאת זה מעצבן , מה אפשר לעשות עם הניטים האלה.
אפשר לפי דעתכם לשים שם חתיכת בד ולהדביק אותה עם דבק מגע או משהו או שזה לא טוב.
שמתי לב גם שהשליפה מהנרתיק הזה דורשת כוח רב ולא נראה לי הגיוני ששוטר בזמן שיצטרך לשלוף את הנשק ישתמש בכל כך הרבה כוח או שיש פטנט לשליפה קלה שאני לא יודע עליו .
מרסי בוקו - אל גנמן .
Be carefull what you are wishing for
07, מתוך שלושת הניטים שציינת, רק אחד בגובה הצינה - האמצעי והאחורי בגובה הגוף והקת של הנשק, בהתאמה. לא שמתי לב אף פעם שהנרתיק שורט את הנשק, אם כי ייתכן שאתה צודק. אני אישית לא הייתי מנסה לשפצר נרתיק פובוס - זהו נרתיק פשוט וזול שעושה את מלאכתו נאמנה. כל נרתיק קשיח עלול לשרוט את הנשק. למיטב ידיעתי, נשקי מעולם לא קיבל שריטה מנתריקי בד רופפים (במקרה שלי: פאוץ', SmartCarry). נשק לנשיאה אינו צריך להיות סופר קוסמטי - שוב זה עניין של השקפה.
מעולם לא הייתה לי בעיה לשלוף את נשקי, גלוק 19, מהנרתיק המדובר, וזה נרתיק שנחשב לבעל רטנציה / אחיזה נמוכה יחסית (חוסר רצועת רוחב, וכו').
מעולם לא הייתה לי בעיה לשלוף את נשקי, גלוק 19, מהנרתיק המדובר, וזה נרתיק שנחשב לבעל רטנציה / אחיזה נמוכה יחסית (חוסר רצועת רוחב, וכו').
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד