הקצאת תחמושת בחידוש רשיון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הקצאת תחמושת בחידוש רשיון
שלום חברים
הגיעה השעה וקיבלתי טופסי חידוש רשיון .
בספח של התחמושת רשום 50 כדור, קוטר, .... וגם שניתן לרכוש את התחמושת עם רשיון בתוקף עד תאריך שהוא בפועל חודש לאחר תאריך החידוש .
האם הרכישה ...נוסף על כך שהוגבלה ל 50 כדור מוגבלת בזמן ?
האם אני לא יכול כפי שהיה בשנים קודמות להשתמש באישור התחמושת גם שנה אחרי ?

הגיעה השעה וקיבלתי טופסי חידוש רשיון .
בספח של התחמושת רשום 50 כדור, קוטר, .... וגם שניתן לרכוש את התחמושת עם רשיון בתוקף עד תאריך שהוא בפועל חודש לאחר תאריך החידוש .
האם הרכישה ...נוסף על כך שהוגבלה ל 50 כדור מוגבלת בזמן ?
האם אני לא יכול כפי שהיה בשנים קודמות להשתמש באישור התחמושת גם שנה אחרי ?
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

גם לי העניין לא היה מוכר עד שקיבלתי את הטפסים.
בכל מקרה אשתדל לברר מחר ולעדכן .
בכל מקרה אשתדל לברר מחר ולעדכן .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

אחת לשלוש שנים עם חידוש הרשיון אתה מקבל רשיון ל-50 כדור בלבד לשימוש תוך חודש וזאת בכדי לרענן תחמושת. במטווח אתה רוכש תחמושת לשימוש במקום בלבד אסור לך לקנות במטווח 100 כדור לירות חמישים ולקחת אתך את היתרה.
הנ"ל ציטוט (כמיטב זיכרוני) מיום עיון למנהלי מטווחים של משרד הפנים לפני כשנה.
הנ"ל ציטוט (כמיטב זיכרוני) מיום עיון למנהלי מטווחים של משרד הפנים לפני כשנה.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
אם השקעת וקנית כדורי ראש חלול להגנה עצמית ואתה מעוניין לרענן את המלאי שלך אחת לשנה אתה יכול ללכת למטווח, לירות את הכדורים ולבקש מהם אישור על צריכת תחמושת.
עם האישור אתה נגש למשרד הפנים ומקבל הקצבה חדשה של 50 כדור.
בקיצור -- אתה יכול לירות כמה שאתה רוצה אין על זה הגבלה כל עוד אתה שורף הכל במטווח. אבל המדינה מאשרת שיהיו ברשותך לא יותר מ-50 בו זמנית.
א.
עם האישור אתה נגש למשרד הפנים ומקבל הקצבה חדשה של 50 כדור.
בקיצור -- אתה יכול לירות כמה שאתה רוצה אין על זה הגבלה כל עוד אתה שורף הכל במטווח. אבל המדינה מאשרת שיהיו ברשותך לא יותר מ-50 בו זמנית.
א.
- תרמתי למען הסליק

איתמר, אני רוצה להבין - בתור בעל נשק חדש שיש לו חידוש רשיון בעוד כחצי שנה.
ברשותי 50 כדורים. אם אני מנצל את הרשיון לרכישת תחמושת לקניית עוד 50 כדורים שאני מוציא משטח המטווח, כך שיש לי כעת 100 כדורים במלאי הפרטי שלי לצורך חירום (ואני לא יורה מעשי עדיין), האם אני עבריין? האם הרשיון לרכישת תחמושת כולל הודעה / אזהרה על כך?
ברשותי 50 כדורים. אם אני מנצל את הרשיון לרכישת תחמושת לקניית עוד 50 כדורים שאני מוציא משטח המטווח, כך שיש לי כעת 100 כדורים במלאי הפרטי שלי לצורך חירום (ואני לא יורה מעשי עדיין), האם אני עבריין? האם הרשיון לרכישת תחמושת כולל הודעה / אזהרה על כך?
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ארנולד כתב:איתמר, אני רוצה להבין - בתור בעל נשק חדש שיש לו חידוש רשיון בעוד כחצי שנה.
ארנולד,
כל תשובה שאגיד לך לא תהיה נכונה, כיוון שלא בדקתי את הנושא. אולי יש כאלה שבדקו אז בוא נראה מה יש להם להוסיף. אני בכל מקרה לא ראיתי התייחסות בשום מקום למלאי תחמושת קיים אבל זה לא אומר שאין.
הנחת העבודה היא שתחמושת היא לא יין (אינה משתבחת עם הזמן) ובמוקדם או מאוחר תצרוך את המלאי שיש לך בבית כיוון שהוא הולך ומתיישן. ובסופו של דבר תישאר עם מלאי של 50 כדור שאותם תוכל לחדש ללא שום הגבלה.
א.
- תרמתי למען הסליק

ארנולד כתב:איתמר, אדם יכול לחדש את מלאי הכדורים שלו בכל פעם שהוא הולך למטווח, כל עוד שהוא יוצא עם אותה כמות הכדורים כמו שהוא נכנס (או פחות).
תראה,
אם זה המצב שלך את אתה בר מזל.... בצורה זו אתה תוכל לרענן את כל מלאי התחמושת שיש לך גם אם יש לך יותר מ-50 כדור. כיוון שהייתי בחו"ל תקופה ארוכה אז דאגתי לשרוף לפני כן את כל מלאי התחמושת שהיה לי.
א.
- תרמתי למען הסליק

ניר כתב:השאלה היא האם יש אפשרות לרכוש כדורים במסגרת מטווח ולא להשתמש בכל החמישים.
האם יש פיקוח על כך?
אני טווח במטווחים במסגרת המשטרה ולא נשארו לי יותר ממחסנית וחצי. הכדורים על חשבוני.
המשטרה לא מספקת 9 מ"מ
את הקצאת התחמושת שאתה מקבל ממשרד הפנים אתה יכול לקחת הביתה -- זו תחמושת שלך!!
כל תחמושת אחרת שאתה רוכש במטווח אתה צריך לצרוך במקום ואל תנסה לתחמן כי גם את זה יסגרו למ בסוף.
א.
- תרמתי למען הסליק

ניר כתב:איתמר,
מה שאני אומר, זה שבמסגרת מטווח משטרתי, אם אתה רוצה לטווח בנשקך האישי ולא בנשק משטרתי, אתה יורה את מה שיש לך במחסניות.
לפיכך - לא נשארו לי 50 הכדורים שקיבלתי כשרכשתי את האקדח.
ממש באסה....
אז הדרך היחידה לפצות על האבדה זה לבקש מהם אישור צריכת תחמושת שיאפשר לך לרכוש תחמושת... ללכת למטווח עם מחסניות ריקות ולחזור עם מלאות זה לא חוקי.
א
- תרמתי למען הסליק

14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד