נשק במשרדי ממשלה.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
נשק במשרדי ממשלה.
שלום לכולם,
ביום ראשון אני מתעתד להגיע אל בית הממשלה בחיפה, הבנתי שבכניסה ישנה עמדת בידוק בטחוני, האם מנסיונכם במשרדי ממשלה, תהיה בעיה מיוחדת?
כמובן שאני מגיע עם רשיון הנשק ותעודה מזהה.
תודה.
ביום ראשון אני מתעתד להגיע אל בית הממשלה בחיפה, הבנתי שבכניסה ישנה עמדת בידוק בטחוני, האם מנסיונכם במשרדי ממשלה, תהיה בעיה מיוחדת?
כמובן שאני מגיע עם רשיון הנשק ותעודה מזהה.
תודה.
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

זה בדיוק מה שקורה...אין שום בעיה עם זה.
אתה מפקיד את הנשק, מקבל קבלה ומפתח ובסוף הביקור אתה מקבל את הנשק שלך בחזרה.
עד כה המקומות היחידים שנתקלתי בהם בנוהל הזה היו:
1. ביטוח לאומי (מקום שטעון הרבה יצרים ומתח)
2. בנק ישראל
3. משרד הביטחון
4. מוזיאון ישראל
א.
2. בנק ישראל
3. משרד הביטחון
4. מוזיאון ישראל
א.
- תרמתי למען הסליק

- סליקאי זהב

itamar כתב:זה בדיוק מה שקורה...אין שום בעיה עם זה.
2. בנק ישראל
3. משרד הביטחון
4. מוזיאון ישראל
א.
גם בבית המשפט , במוזיאון ת"א , במוזיאון צה"ל /בתי האוסף , בבתי-הזיקוק ועוד....
(בבית המשפט ובמוזיאון צה"ל מקבלים רק קבלה - ללא מפתח)
משרדי ממשלה
בכל מקרה של הפקדה בשביל ראש שקט רצוי להביא מנעול הדק או משהו דומה
Re: משרדי ממשלה
skylight כתב:בכל מקרה של הפקדה בשביל ראש שקט רצוי להביא מנעול הדק או משהו דומה
מה זה מנעול הדק, איפה משיגים, ואיך זה נותן שקט נפשי?
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מנעול הדק מין תותב הנכנס לשמורת ההדק וננעל על ההדק ומונע משיכתו ושימוש בנשק . ישנו בכל חנות נשק שנכנסתי. אני בעל מספר כלי נשק ובמהלך 25 שנות נשיאת הנשקים לא ראיתי לנכון לרכוש מנעול הדק.? אלא שאינם בשימוש או בנשיאה נמצאים בכספת מופרדים מתחמושת ואלא שבנשיאה לדעתי אמורים להיות במצב שמיש ולא נעולים
היתי בבניין המדובר בניין הטיל מסרתי הנשק יחד כם הנרתיק והמחסניות נתנו מפתח +פתק ולא היתה שום בעיה שתגרום לי לחשוב לתת אותו גם נעול...

היתי בבניין המדובר בניין הטיל מסרתי הנשק יחד כם הנרתיק והמחסניות נתנו מפתח +פתק ולא היתה שום בעיה שתגרום לי לחשוב לתת אותו גם נעול...
הפקדת נשק וראש שקט
באותם מקומות בהם אין מקבלים מפתח רצוי לנעול את הנשק האופן אישי למען הראש השקט
כל אחד יעשה כרצונו

כל אחד יעשה כרצונו
חברה,
אני לא מבין מה הסיפור... אותם המקומות רגילים ומתורגלים בקבלה ואיחסון של נשקים והם עושים את זה עשרות פעמים ביום..
אם במקרה מישהו ישחק בנשק שלכם באותה שעה שהיה מופקד יפלוט כדור או ילך לשדוד עם זה בנק אז זו כבר לא בעיה שלכם. דינו של הנשק הזה הוא כדין נשק שהיה מופקד כחוק בתחנת משטרה או בידי סוחר נשק מורשה.
כמובן שאם ח"ח יקרה משהו המשטרה תחרים את הנשק (איך לא..) כדי שישמש בתור מוצג משפטי בתיק...ויקח לכם יובלות עד שתראו אותו בחזרה..אבל חבות ואחריות משפטית על מה שקרה בזמן שהנשק היה מופקד לא תהיה לכם.... כדי שזה לא יקרה, הדבר היחידי שאתם צריכים לדאוג לו הוא שהרישומים של תאריך/שעת הפקדה/החזרה יהיו מדוייקים עד כדי דקה...זה הכל.
א.
אני לא מבין מה הסיפור... אותם המקומות רגילים ומתורגלים בקבלה ואיחסון של נשקים והם עושים את זה עשרות פעמים ביום..
אם במקרה מישהו ישחק בנשק שלכם באותה שעה שהיה מופקד יפלוט כדור או ילך לשדוד עם זה בנק אז זו כבר לא בעיה שלכם. דינו של הנשק הזה הוא כדין נשק שהיה מופקד כחוק בתחנת משטרה או בידי סוחר נשק מורשה.
כמובן שאם ח"ח יקרה משהו המשטרה תחרים את הנשק (איך לא..) כדי שישמש בתור מוצג משפטי בתיק...ויקח לכם יובלות עד שתראו אותו בחזרה..אבל חבות ואחריות משפטית על מה שקרה בזמן שהנשק היה מופקד לא תהיה לכם.... כדי שזה לא יקרה, הדבר היחידי שאתם צריכים לדאוג לו הוא שהרישומים של תאריך/שעת הפקדה/החזרה יהיו מדוייקים עד כדי דקה...זה הכל.
א.
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד