מישהו מכיר שמן רובים MILITEC-1
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
- תרמתי למען הסליק

- סליקאי זהב

הפורומים האמריקניים מלאים באשכולות על סוגי שימון ,
רובם אגב של חומרי הסיכה הנ"ל מצטיינים במחירם הגבוהה,,ולרובם תכונות זהות,,וכן כולם מבטיחים ניסים ונפלאות,,
ואגב רובם הופיעו בשוק כתוספי שימון למנועי רכב,,
ורק אם אני חושב על מיליוני כלי הנשק מאחרי מסך הברזל שנאלצו לירות ללא ה"פלאים" המערביים ולהפתעת כולם החזיקו מעמד,,,אז מתחילה להתבהר התמונה,,,
רובם אגב של חומרי הסיכה הנ"ל מצטיינים במחירם הגבוהה,,ולרובם תכונות זהות,,וכן כולם מבטיחים ניסים ונפלאות,,
ורק אם אני חושב על מיליוני כלי הנשק מאחרי מסך הברזל שנאלצו לירות ללא ה"פלאים" המערביים ולהפתעת כולם החזיקו מעמד,,,אז מתחילה להתבהר התמונה,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:הפורומים האמריקניים מלאים באשכולות על סוגי שימון ,
רובם אגב של חומרי הסיכה הנ"ל מצטיינים במחירם הגבוהה,,ולרובם תכונות זהות,,וכן כולם מבטיחים ניסים ונפלאות,,![]()
כן נו....
אני מתחיל לחשוב שתעשית מוצרי הטיפוח לנשק מתחילה להתחרות בתעשית האשליות של מוצרי הקוסמטיקה לנשים. כולם מבטיחים חיי נצח, להראות צעירים, בלי קמטים, בלי להתבלות..וכו... וכולם בסוף מזדקנים
עכשיו בתור אחד שמבין עניין...לאלו תוספי שימון למנועי רכב יש את התכונות האלה.. ??? התוסף היחידי שאני מכיר זה MOLIKOTE שמלכלך שחבל על הזמן...
א.
- תרמתי למען הסליק

חב' B.G משווקת תוסף אל שחק לשמן מנוע,בהדגמות וניסיים על סטנד מעבדה התוצאות מרשימות,
"מוליקוט" אכן יעיל להפליא אך יש להשתמש בו בקמצנות מירבית,,,
שמן מנוע סינטטי למנועים דו פעימתיים של חב' מוטול מצטיין בתכונות על שחק ושימון מעולות,,
אחד היורים ה"כבדים" במועדון שלנו משמן בשמן מנוע רגיל ,,והוא "שופך"הרבה תחמושת,,
שמנים עם טפלון ל א רצויים עקב כשל במבנה המולקולרי של הטפלון במגע עם אש ,
ישנם שמנים מיוחדים לשימון שרשראות אופניים ואופנועים המצטיינים בעמידה בטמפ' גבוהה,ואנטי שחיקה בנוסף על "דחיה" של אבק,,
שאר השמנים היעודיים,הנמכרים "בבקבוקי טיפות עניים" עולים כמו ויסקי סינגל מאלט מיושן בחביות עץ אורן 18 שנה,,,,,,
"מוליקוט" אכן יעיל להפליא אך יש להשתמש בו בקמצנות מירבית,,,
שמן מנוע סינטטי למנועים דו פעימתיים של חב' מוטול מצטיין בתכונות על שחק ושימון מעולות,,
אחד היורים ה"כבדים" במועדון שלנו משמן בשמן מנוע רגיל ,,והוא "שופך"הרבה תחמושת,,
שמנים עם טפלון ל א רצויים עקב כשל במבנה המולקולרי של הטפלון במגע עם אש ,
ישנם שמנים מיוחדים לשימון שרשראות אופניים ואופנועים המצטיינים בעמידה בטמפ' גבוהה,ואנטי שחיקה בנוסף על "דחיה" של אבק,,
שאר השמנים היעודיים,הנמכרים "בבקבוקי טיפות עניים" עולים כמו ויסקי סינגל מאלט מיושן בחביות עץ אורן 18 שנה,,,,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד