אני מחפש מוצר מדף
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אני מחפש מוצר מדף
חברים שלום רב.
אני מחפש תיק או ווסט המחולק לתאים לצורך נשיאת ציוד.
אני מעוניין ב"מוצר מדף"ולא במשהוא שצריך לתכנן.
אלא אם כן יש לאחד מכם "אמלח"יה" והוא יכול לייצר שכזה.
אני צריך כ 10 יחידות.
יריב0505747646 תודה מראש.
נ.ב.
גם אם יש למישהוא ווסט פרטי שלא בשימוש אשמח לרכוש.
אני מחפש תיק או ווסט המחולק לתאים לצורך נשיאת ציוד.
אני מעוניין ב"מוצר מדף"ולא במשהוא שצריך לתכנן.
אלא אם כן יש לאחד מכם "אמלח"יה" והוא יכול לייצר שכזה.
אני צריך כ 10 יחידות.
יריב0505747646 תודה מראש.
נ.ב.
גם אם יש למישהוא ווסט פרטי שלא בשימוש אשמח לרכוש.
לעניות דעתי מתאים יותר לפורום 'אחים לנשק' אבל שיהיה...
בכל אופן, אם תוכל לספק כמה פרטים לגבי ה ווסט אולי אוכל לעזור כיוון שחיפשתי בעבר לעצמי ולעוד כמה מתנדבים ועדיין יש בידי חלק מן הנתונים שליקטתי...
צבע ? כמה תאים ? כמה ציוד (נפח/משקל ?) ? חשוב שיהיה עליו נרתיק לאקדח (cross draw) מקום למכשיר קשר וכיו"ב... בד רגיל או קורדורה ? מחזירי אור (קבועים / ולקרו) ?
אם אינך מעוניין להגיב בפומבי (ביטחון שדה / לא להלאות את החברים / סתם) אתה יכול לשלוח מסר אישי...
בכל אופן, אם תוכל לספק כמה פרטים לגבי ה ווסט אולי אוכל לעזור כיוון שחיפשתי בעבר לעצמי ולעוד כמה מתנדבים ועדיין יש בידי חלק מן הנתונים שליקטתי...
צבע ? כמה תאים ? כמה ציוד (נפח/משקל ?) ? חשוב שיהיה עליו נרתיק לאקדח (cross draw) מקום למכשיר קשר וכיו"ב... בד רגיל או קורדורה ? מחזירי אור (קבועים / ולקרו) ?
אם אינך מעוניין להגיב בפומבי (ביטחון שדה / לא להלאות את החברים / סתם) אתה יכול לשלוח מסר אישי...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
תשובה
לגוזל וחברים שבת שלום !
כל מי שמעוניין בווסט כזה אפשר לרכוש ב"לעובד" בבנין פנורמה בת"א ברח' דרך בן-צבי 84.
המחירים די זולים ויש מבחר צבעים וגדלים.עם רוכשים מס' וסטים אפשר לקבל הנחה,וזה יוצה די משתלם. אז להתראות ממני יורם
כל מי שמעוניין בווסט כזה אפשר לרכוש ב"לעובד" בבנין פנורמה בת"א ברח' דרך בן-צבי 84.
המחירים די זולים ויש מבחר צבעים וגדלים.עם רוכשים מס' וסטים אפשר לקבל הנחה,וזה יוצה די משתלם. אז להתראות ממני יורם
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב

4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד