סוף סוף קיבלתי אישור לרכוש אקדח חדש במקום אקדח שניגנב

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

סוף סוף קיבלתי אישור לרכוש אקדח חדש במקום אקדח שניגנב

על ידי דודי גולד » 07 ספטמבר 2004, 18:34

וכעת שאלת מליון הדולר מה קונים? אני גולש בפורם דיי הרבה ומכיר את הקטע של לך למיטווח ותיראה מה מתאים לך הכי הרבה ובכל זאת אני לא איש של ירי מעשי ומה לעשות ברוב ימות השנה האקדח הוא דיי מישקולת עליי היה לי FN שהחלפתי לו את הקתות לקתות עץ ושיפרתי לו את ההדק והתקנתי לו כוונות זרחניות מתכוונות וגנבו אותו וכעת אני בדילמה מה ליקנות שלא יהיה יקר מידי שיהיה מדויק וקל לשימוש גם ביד חובבנית והכי חשוב שלא יכזיב ביום פקודה הימליצו לי על CZ ועוד שאלה איפוה יש במיטווח מורשה את המיבחר הכי גדול של כלים משומשים למכירה? והאם כדאי לי לקנות משומש? :?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ליאור45 » 07 ספטמבר 2004, 18:54

דודי, אני לא חושב שיש אחד בפורום הסליק שלא מאושר לקרוא שקיבלת את אישור הרכישה המיוחל! שיהיה במזל.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי חנן אוחיון » 07 ספטמבר 2004, 21:06

דודי ידידי
"יד חובבנית ושלא יכזיב ביום פקודה " מצטער אבל אין חיה כזאת או מקצוענות או שתסתובב
רק עם יד חובבנית אבל בלי אקדח
מקווה שדברי יפלו על אוזניים קשובות ושתמצא את האקדח ליד המקצוענית שתהיה לך
תראות ובהצלחה
OLD FOX
מדריך ירי מעשי

על ידי דודי גולד » 08 ספטמבר 2004, 17:58

ארנולד תודה על הפירגון וחנן מה לעשות לא כל נושא נשק הוא גם פריק של מיטווחים וכשאני אומר יד חובבנית אני מתכוון ליד שלא יורה פעמיים בשבוע במיטווח אני טוווח פעם בכמה חודשים ורמת הקליעה שלי בכלל לא רעה בלי שחצנות מתפעל את הנשק בצורה חלקה כולל התגברות על מעצורים בסיסיים אבל לא יותר מזה לפי מה שראיתי במיטווח אצל אנשים שבאים לחידוש רשיון לעומתם אני קלינט אסטווד :lol: :lol: אבל עדיין אני מכיר במיגבלות שלי ולא מחזיק מעצמי יותר מידי ולכן אני מעריך שכמו בכל דבר בחיים יש כלים ידידותיים יותר למשתמש וכאלה שהם חריפים יותר ודורשים מיומניות גבוהות יותר וזה מקור השאלה שלי ועדיין לא קבלתי אף תשובה עניינית
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי סימל יעקב » 08 ספטמבר 2004, 18:59

דודי.

גש למטווחי מאיר רוט יש לו מלאי די גדול

של אקדחים משומשים מכל מיני סוגים.

תראה תתרשם ותחליט.

בהצלחה.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד