תקנה חדשה לנהגים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תקנה חדשה לנהגים
היום במשרד הסיור שלי דיברו בתדרוך על תקנה חדשה:
אם נהג הנושא כלי ירייה נעצר על ידי ניידת משטרה לביקורת, עליו להציג, בנוסף לר.נ., רשיון רכב ותעודת ביטוח חובה, גם רשיון כלי ירייה (בתוקף).
אני לא יודע אם התקנה החדשה נכנסה לתוקף - השוטרים עדיין לא מתודרכים על זה, אך מקווה שזה יתפרסם בצורה מסודרת בקרוב.
הערה שלי: במדינות רבות בארה"ב חובה להציג אישור נשיאה מוסלקת בעת ביקורת משטרה, אבל שם הרבה יותר קשוחים מאשר פה.
אם נהג הנושא כלי ירייה נעצר על ידי ניידת משטרה לביקורת, עליו להציג, בנוסף לר.נ., רשיון רכב ותעודת ביטוח חובה, גם רשיון כלי ירייה (בתוקף).
אני לא יודע אם התקנה החדשה נכנסה לתוקף - השוטרים עדיין לא מתודרכים על זה, אך מקווה שזה יתפרסם בצורה מסודרת בקרוב.
הערה שלי: במדינות רבות בארה"ב חובה להציג אישור נשיאה מוסלקת בעת ביקורת משטרה, אבל שם הרבה יותר קשוחים מאשר פה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הנהג צריך להציג את הרשיון גם מחר או רק היום (1 באפריל) ?
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

די הרבה זמן אני מבקש מנהגים שאני עוצר את רשיון הנשק שלהם אם אני מבחין בנשק על גופו של הנהג או נוסע. הדבר בהחלט בסמכות ורשות ולדעתי חשוב מאד לאתר בעלי נשק ללא רישוי !
כבר קרה שתפסתי בעבר, הובאו לתחנה קרובה והטיפול נמשך ברמת תחנה..... שניים מהם היו נשקים שהיו מעורבים בעבר בארועים פליליים.
תמיד עדיף שנשקים אלו יהיו בידי המשטרה והמחזיקים בהם בטיפול רשויות המשפט משיסתובבו בידים עבריניות.
אז ארנולד............. אין פה כלל מתיחה אלא נוהל שכדאי להקפיד עליו.
כבר קרה שתפסתי בעבר, הובאו לתחנה קרובה והטיפול נמשך ברמת תחנה..... שניים מהם היו נשקים שהיו מעורבים בעבר בארועים פליליים.
תמיד עדיף שנשקים אלו יהיו בידי המשטרה והמחזיקים בהם בטיפול רשויות המשפט משיסתובבו בידים עבריניות.
אז ארנולד............. אין פה כלל מתיחה אלא נוהל שכדאי להקפיד עליו.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד