איך מיישמים Conditions של ירי מעשי בגלוק?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
איך מיישמים Conditions של ירי מעשי בגלוק?
היגרתי לגלוק 17.
קורס ירי-מעשי עשיתי ב-1995 עם CZ75.אפשר ליישם בו את המצבים של ירי-מעשי.
למיעוט הבנתי,בגלוק אין אפשרות(בטיחותית לפחות) להסתובב עם כדור בקנה ללא סיכון מיידי.
כיצד ניתן לשאת גלוק פרט למצב "הכנס"לא דרוך וללא כדור בבית הבליעה?(מיועד לנהיגות ארוכות,בייחוד)
יש חומר נענרית על " תורת הקרב "של גלוק?

קורס ירי-מעשי עשיתי ב-1995 עם CZ75.אפשר ליישם בו את המצבים של ירי-מעשי.
למיעוט הבנתי,בגלוק אין אפשרות(בטיחותית לפחות) להסתובב עם כדור בקנה ללא סיכון מיידי.
כיצד ניתן לשאת גלוק פרט למצב "הכנס"לא דרוך וללא כדור בבית הבליעה?(מיועד לנהיגות ארוכות,בייחוד)
יש חומר נענרית על " תורת הקרב "של גלוק?
- תרמתי למען הסליק

חיים, אינני בקיא ברזי הירי המעשי או בחוקיו או בהתניות מיוחדות לאקדחי גלוק.
לגבי נשיאת גלוק עם כדור בקנה, כל מה שדרוש על מנת לשאת גלוק עם כדור בקנה בבטחה הוא למלא בקנאות אחרי ארבע הוראות הבטיחות לכלי ירייה המופיעים בגב תעודת חבר הסליק. לכך יכול לסייע נרתיק השומר על שמורת ההדק בצורה קשיחה. אישית נשאתי גלוק עם כדור בקנה (לא כמנהג קבוע) בתוך נרתיקים שונים ומעולם לא הרגשתי (כדבר סובייקטיבי בהחלט) שאני מסכן את עצמי או את זולתי. כמעט כל האנשים שאני מתכתב איתם בארה"ב נושאים אקדחים, כולל אקדחי גלוק, עם כדור בקנה תמיד.
על אף מצוינות העיצוב של מהנדסי חברת CZ, חשיבות הנצרה על גוף האקדח בטלה לעומת חשיבות הנצרה בין האוזניים של האדם הנושא אותו.
לגבי נשיאת גלוק עם כדור בקנה, כל מה שדרוש על מנת לשאת גלוק עם כדור בקנה בבטחה הוא למלא בקנאות אחרי ארבע הוראות הבטיחות לכלי ירייה המופיעים בגב תעודת חבר הסליק. לכך יכול לסייע נרתיק השומר על שמורת ההדק בצורה קשיחה. אישית נשאתי גלוק עם כדור בקנה (לא כמנהג קבוע) בתוך נרתיקים שונים ומעולם לא הרגשתי (כדבר סובייקטיבי בהחלט) שאני מסכן את עצמי או את זולתי. כמעט כל האנשים שאני מתכתב איתם בארה"ב נושאים אקדחים, כולל אקדחי גלוק, עם כדור בקנה תמיד.
על אף מצוינות העיצוב של מהנדסי חברת CZ, חשיבות הנצרה על גוף האקדח בטלה לעומת חשיבות הנצרה בין האוזניים של האדם הנושא אותו.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
חיים
כפי שכתב ארנולד - הנצרה היא בראש ,
מבחינה בטיחותית אין כל חיסרון לגלוק ע"פ כל אקדח אחר בנשיאה עם כדור בקנה -
הנוקר אינו דרוך מול הפיקה, יש פין אבטחה שמונע יציאה של הנוקר ויש משבת על ההדק שמונע לחיצה לא מלאה (שהאצבע לא במלואה) על ההדק , עם זאת, ברגע שההדק נלחץ במלואו מנגנוני אבטחה אלו משתחררים זה אחר זה עד לירי עצמו.
יש שטוענים שהגלוק אף בטוח יותר לנשיאה עם כדור בקנה מאקדחי SA בהם אין השמטת פטיש ומאקדחי DA בהם יש השמטה אך אין ניצרה ..
ושוב - כל נושא הבטיחות מתחיל בהתייחסות קנאית לכללי הבסיס
שחר
כפי שכתב ארנולד - הנצרה היא בראש ,
מבחינה בטיחותית אין כל חיסרון לגלוק ע"פ כל אקדח אחר בנשיאה עם כדור בקנה -
הנוקר אינו דרוך מול הפיקה, יש פין אבטחה שמונע יציאה של הנוקר ויש משבת על ההדק שמונע לחיצה לא מלאה (שהאצבע לא במלואה) על ההדק , עם זאת, ברגע שההדק נלחץ במלואו מנגנוני אבטחה אלו משתחררים זה אחר זה עד לירי עצמו.
יש שטוענים שהגלוק אף בטוח יותר לנשיאה עם כדור בקנה מאקדחי SA בהם אין השמטת פטיש ומאקדחי DA בהם יש השמטה אך אין ניצרה ..
ושוב - כל נושא הבטיחות מתחיל בהתייחסות קנאית לכללי הבסיס
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
- תרמתי למען הסליק

5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד